2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben 5 aylikken yaptim cok rahatti x ry yerine guvenlikteki bi kadin bakiyor soylersen yardimci oluyorlar

Çok teşekkür ederim benim oğlumda kramplarım oluyordu ama bu ondan daha beter sürekli bir ağrı ben doğumda böyle ağrı çekmiştim inan..giittim doktora kasığımın yan tarafında kas zedelenmesiymiş tüm ayağımda sancı dolaşıyor ilaç verdi pazartesi günü tekrar çağırdı Eger geçmemiş olursa hastaneye yönlendirmesi gerekecekmiş ..oğlumu taşımamı yasakladı ..sadece onu deil tüm herşeyi yasakladı sadece yat Dedi ..Dedi de bakayım yapabilecek miyim??

Son düzenleme:
Maalesef magnezyum eksikliği değil kas zedelenmesiymiş ve kesinlikle ağrı konularında muhakkak doktora gitmek gerekiyormuş geciktirince sorun daha da çok büyüyor

Ben her gün yiyorum hemde bir tabak acılı şalgam da içiyorum oh mis afiyet olsun bol su iç dokundu ise ve yoğurt sodalı ayran da rahatlatır

Gözünaydın arkadasım çok sevindim senin ve bebeğin adına Allah tüm kötü şeylerden korusun karnımızdaki minik bedenleri

İyi geceler annisler ben çarşamba sabah tetonoz aşısı olcam aramızda aşı olan oldumu

Canim çok sevindim gözün aydi n .saglikla buyusun gobusunde oğlusun.

Dogumlar coaldikca agrilar sancilarda ckaliyo 1 cide gormeedimi 2 cide gordum sonra 3 cu daha zor geliyor cok farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…