Bende de drum ayni bide uykum kaciyor kalkinca dogru duzgun uyku yok banaNe yazık ki ben de öyleyim. Deliksiz uykuyu şimdiden unuttum
ben 5 aylikken yaptim cok rahatti x ry yerine guvenlikteki bi kadin bakiyor soylersen yardimci oluyorlarMerhaba arkadaşlar hamile iken uçak yolculuğu nasıl oluyor aranızda şu ana kadar yapan var mı hamile olduğuna dair bi belge fln almak gerekiıe mu. Xray den geçmek istemiyorum zorla geçirirlerse diye korktum. Haftaya yolculuğum bu arada
Anaları yeterince velveleci babalarına çekmeleri daha iyi
Benimki de öyleydi:)Benimkide 14cm 170 gr dı.
Evet yorucu olacak ama onun bi kokusu yeter :)En guzeli canim Allah yardimcin olsun yaparsin ikisini biraz yorulcan ama sonrasi icin deger
bu ikisi arasında kaldım kızlar
bunlarda benim beğendiklerim
Çok teşekkür ederim benim oğlumda kramplarım oluyordu ama bu ondan daha beter sürekli bir ağrı ben doğumda böyle ağrı çekmiştim inan..giittim doktora kasığımın yan tarafında kas zedelenmesiymiş tüm ayağımda sancı dolaşıyor ilaç verdi pazartesi günü tekrar çağırdı Eger geçmemiş olursa hastaneye yönlendirmesi gerekecekmiş ..oğlumu taşımamı yasakladı ..sadece onu deil tüm herşeyi yasakladı sadece yat Dedi ..Dedi de bakayım yapabilecek miyim??Çok geçmiş olsun canım. Hamileliktete çok kramp olur ama senin ne şekil bilmiyorum.
Ben ikinci kızımda akupunktura gidiyordum . Fisoteraphide yani . Çünkü sabahları yataktan kalkamıyordum tutuluyordu kalçam bacaklarım
Ben beyaz mobilya beşiği E Bebek sitesinde görmüştüm bence gayet kullanıslıya benziyor beğendim park yatak kesinlikle güvenli değil hem kumaş hem de kullanan arkadaşlarım memnun değillerbu ikisi arasında kaldım kızlar
Maalesef magnezyum eksikliği değil kas zedelenmesiymişSanırım bendede aynı sorun var,karnimin üst kısmı çok dış,6 aylık gibi duruyorumBu şişliği azaltmanın bir yolu yok mu acaba?
Ya canım Darısı başımıza ben hala ögrenemedim.Bu hafta doktora gidecektik ama randevu alamıyoruz bir türlü.
Özel bir şey yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi geçti? Çok şis hissediyorum kendimi
Magnezyum eksikliğinden olabilir doktora anlat mutlaka.Benim de bel ağrılarım,sancıları magnezyumla azaldı.
Gözünüzde aydıın,Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin herkese :)
Ben her gün yiyorum hemde bir tabak acılı şalgam da içiyorum oh mis afiyet olsunNbr hanimlar canim yemeğin yanında süs acı biber oluyor ya ondan cektisadece 2 tanecik yedim. Amanın !!! şimdi bi karnım buruluyor bi garip, acı yiyenler bilir ama 2 taneylede bu etki olur mu yaa . Birde canim istiyordu daha da hadi yemiim dedim bide yeseymisim bu geceyi tuvalette geçirecektim sanirim
Gözünaydın arkadasım çok sevindim senin ve bebeğin adına Allah tüm kötü şeylerden korusun karnımızdaki minik bedenleriKizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
Geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemeden geçer biranonceMaalesef magnezyum eksikliği değil kas zedelenmesiymişve kesinlikle ağrı konularında muhakkak doktora gitmek gerekiyormuş geciktirince sorun daha da çok büyüyor
Erken değil mi tetanoz için?İyi geceler annisler ben çarşamba sabah tetonoz aşısı olcam aramızda aşı olan oldumu
Şalgam bende çok iciyorum normalde icmemBen her gün yiyorum hemde bir tabak acılı şalgam da içiyorum oh mis afiyet olsunbol su iç dokundu ise ve yoğurt sodalı ayran da rahatlatır
Çarşamba sabah gel dedi ebeErken değil mi tetanoz için?
Kizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
Dogumlar coaldikca agrilar sancilarda ckaliyo 1 cide gormeedimi 2 cide gordum sonra 3 cu daha zor geliyor cok farkliÇok teşekkür ederim benim oğlumda kramplarım oluyordu ama bu ondan daha beter sürekli bir ağrı ben doğumda böyle ağrı çekmiştim inan..giittim doktora kasığımın yan tarafında kas zedelenmesiymiş tüm ayağımda sancı dolaşıyor ilaç verdi pazartesi günü tekrar çağırdı Eger geçmemiş olursa hastaneye yönlendirmesi gerekecekmiş ..oğlumu taşımamı yasakladı ..sadece onu deil tüm herşeyi yasakladı sadece yat Dedi ..Dedi de bakayım yapabilecek miyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?