2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gozun aydin canim Allah buyuk zor gunler gecirdin ama bitti saglikla kucna alirsin insallah

Bencede ahşap olan @oslem_dr gibi ahşap tercih edenlerdenim. oğlumada ahşap almistim

Ben beyaz mobilya beşiği E Bebek sitesinde görmüştüm bence gayet kullanıslıya benziyor beğendim park yatak kesinlikle güvenli değil hem kumaş hem de kullanan arkadaşlarım memnun değiller
@gelinbuketi_gelintaci canım evet e bebekte gördüm bende çok beğendim. kızlar çok teşekkür ederim fikir verdiniz bana. dediğiniz gibi ahşap olanı alacam

günaydınlar herkese hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun. Kadınlara yapılan her türlü zulüm son bulur inşallah.

sanırım 16 haftalık rapor bittikten sonra başlıyor o yüzden bu durum beni de düşündürüyor. 4 aylık hakkım olacak ama 2 aylık bebeği bırakıp yarım gün de olsa işe dönmek zor açıkcası. Eğer izin ve alabileceğimiz diğer raporlardan sonra başlarsa kullanacağım.

Benim bi arkadaşımda da olmuştu magnezyum eksikliği demiş doktor magnezyum içeren bi vitamin vermişti ve geçmişti. Umarım geçer senin sıkıntıların da.

İyi geceler annisler ben çarşamba sabah tetonoz aşısı olcam aramızda aşı olan oldumu
bende dün oldum canım ilk dozumu erken mi geç mi bilmiyorum ama bu haftalarda yapanlar var 17 den sonra zaten orda soruyo kaç haftalıksın diye

M mertur acı yemeden önce yarım bardak soğuk süt iç. Hiiç rahatsız etmez. İstediğin kadar ye. Acısever bir şahsiyet olduğum için en iyi çözümü böyle buldum. Domates çıkınca domates yiyorum üstüne o da iyi geliyor. Hem ağzının acısını alıyor hem mideyi rahatsız etmiyor. Ki beni süs biberi kesmez pek. Genelde meksika biberi tercih ederim...

Günaydın kızlar ^_^

Bu arada aklıma gelmişken paylaşmak istiyorum. 16. haftaya girdim, yatış pozisyonum üzerine takıntı yapmaya başladım.
Yarın rutin kontrolüm var, bu konuyu doktoruma yine soracağım. Çünkü, sırt üstü de yatabilirsin, nasıl rahatsan öyle takıl 5. aya kadar gibi bir şeyler demişti diye anımsıyorum. Ama yatakta dönerken bile göbeğim çekiştiriyor ya, çabuk şiştim galiba ben :/

Sizlerde durumlar nasıl, naptınız?

ben 5 aylikken yaptim cok rahatti x ry yerine guvenlikteki bi kadin bakiyor soylersen yardimci oluyorlar

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için :)

Ayni durum bende de var.. Sirt ustu hic rahat edemiyorm artk.. Ancak bas kismimi baya yukseltirsem yatabiliyorm o da sirtim dinlensn diye yoksa bi sag bi sol uyusup duruyor yanlarmm

Ayni durum bende de var.. Sirt ustu hic rahat edemiyorm artk.. Ancak bas kismimi baya yukseltirsem yatabiliyorm o da sirtim dinlensn diye yoksa bi sag bi sol uyusup duruyor yanlarmm

Aynen ya... Solumun üstüne yatsam sol bacak, sağıma yatsam sağ bacak uyuşuyor. Elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum, yastık alayım dedim bacaklarımın arasına, sağ sol dönerken yastık da uçuyor yataktan Bi tek Kleopatra gibi 3lü koltuğa, imparatorların üzüm yeme pozisyonunda uzanırsam, öyle rahat ediyorum, hani yanlamasına dururlar ya, kafaları yukarı gibi. Sığamıyorum hiçbir yere.

Adamı yatakta bırakıp koltuğa taşınmayı düşünüyorum ama çok da erken. Hatta annem "Erken başlamışsın rahat yerler aramaya" diye gülüyor... Annemin kıymetini daha da çok anlıyorum gün geçtikçe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…