Gozun aydin canim Allah buyuk zor gunler gecirdin ama bitti saglikla kucna alirsin insallahKizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
Puff su satte uyandim ben uyaninca esiminde uykusu kaciyor bide 6 da kalkiyo sirf onu uyandirmamak icin tutuyorum kendimi ne faydaKızlar sürekli tuvaleti gelen varmı aranızda20 dk bir resmen gece 5 defa uyanıyorum bunun yüzünden
Ben varim 3 cu bebegim bide 20 haftalik oldu ben uyuyunca mi kiynasiyo napiyo anlamiyorumBen neden hissetmiyorum benim gibi hissetmeyen varmı acaba?
Bencede ahşap olan @oslem_dr gibi ahşap tercih edenlerdenim. oğlumada ahşap almistim
@gelinbuketi_gelintaci canım evet e bebekte gördüm bende çok beğendim. kızlar çok teşekkür ederim fikir verdiniz bana. dediğiniz gibi ahşap olanı alacamBen beyaz mobilya beşiği E Bebek sitesinde görmüştüm bence gayet kullanıslıya benziyor beğendim park yatak kesinlikle güvenli değil hem kumaş hem de kullanan arkadaşlarım memnun değiller
bende aynen senin gibiyim. uykuya hasretim resmenUyiyamiyorum wc kalktim uyku gitti benim deliksiz uykuyu ozledim sonrada bebek uyutmiycak pufff isim zor
Yıllık izinlerimizi analık izninin sonuna ekleyip o izinler bitince yarım gün çalışma tam maaşa geçebiliyor muyuz acaba ? Yoksa 2 ay tam maaş yarı zaman çalışma illa analığın arkasına mı eklenmek zorunda ?
Benim bi arkadaşımda da olmuştu magnezyum eksikliği demiş doktor magnezyum içeren bi vitamin vermişti ve geçmişti. Umarım geçer senin sıkıntıların da.Merhaba güzel anneler nasılsınız bebekleriniz Nasıl ??umarım hepiniz iyisinizdir..ben geçenlerde yazmıştım buraya ayağım çekiyor diye pek ciddiye almadım ama bir hafta oldu geçmedi bugün ağrıdan sürekli ağlıyorum doktoru arayıp 5 e randevu almış eşim..ağrı kasığımdan ayak parmak uçlarıma kadar vurmaya başladı dayanamıyorum artık:,(
bende dün oldum canım ilk dozumu erken mi geç mi bilmiyorum ama bu haftalarda yapanlar var 17 den sonra zaten orda soruyo kaç haftalıksın diyeİyi geceler annisler ben çarşamba sabah tetonoz aşısı olcam aramızda aşı olan oldumu
Ahşap diyorum. Ben iki yaşına kadar kullandım. Sonra da normal karyolaya geçtim.bu ikisi arasında kaldım kızlar
Rapor istenmiyor di mi. Bende bir ay sonra uçak yolculuğu yapıcam kısmetseben 5 aylikken yaptim cok rahatti x ry yerine guvenlikteki bi kadin bakiyor soylersen yardimci oluyorlar
Hangi hava yoluyla uçacaksın onun sitesine bak canım. Belli hafta üstü olanlardan seyahat yapabilir diye doktor raporu istiyorlar. Ama biz daha bu sınıra girmiyoruz. X-raydan geçmene gerek yok. Hamileyim diyorum elle arıolar. Bayan görevli biraz mıncıklayıp bırakıyor
Ayy kesinlikle neler ogreniyorlar kresteetabi canm herkes kendine uyani yapacak mecbur.. Ben de ilk 8 9 ay yaninda olacam insallah koklasir emzirir dururm sonra dedigin gibi 3 umyas falan kres dusunuyorm zaten o arada kv bakacak mecbur ama haftasonlari aksamlari falan ben de gereken egitimi verebilirm diye dusunuyorm Allahin izni ile
Bu kadr bile sabretmeseymissin keske canm kotusun baya anlattigin kadari ile bile hissettk.. Gecmisler olsn tekrar
7. Aya kadar rapor istenmiyo diye biliyorm, x rayden gecmeye kimse zorlayamaz seni ki o cihazlar aslnda xray degilmis metal dedektorle calisan bi cihazms ama ben de yine de gecmiyorm tabi ki.. Cantalarn gectigi cihaz x raymis.. Yine de ben elle arabmak istiyorm dediginde zorlayamazlar..mutlaka bayan girevli vardir.. Ben yapmadm henuz ama mayis gibi yapma ihtimalim var dr um bi sakincasi olmadigini soylemisti ama yine de ucmadan soracagm tekrarbu konuda en yakn ornek teyzem.. 8. Ayina dek is geregi kac defa istanbul amasya arasi kah uctu kah otobusle gitti ama cok sukur hoc sorunlari olmadi
ben 5 aylikken yaptim cok rahatti x ry yerine guvenlikteki bi kadin bakiyor soylersen yardimci oluyorlar
Günaydın kızlar ^_^
Bu arada aklıma gelmişken paylaşmak istiyorum. 16. haftaya girdim, yatış pozisyonum üzerine takıntı yapmaya başladım.
Yarın rutin kontrolüm var, bu konuyu doktoruma yine soracağım. Çünkü, sırt üstü de yatabilirsin, nasıl rahatsan öyle takıl 5. aya kadar gibi bir şeyler demişti diye anımsıyorum. Ama yatakta dönerken bile göbeğim çekiştiriyor ya, çabuk şiştim galiba ben :/
Sizlerde durumlar nasıl, naptınız?
Ayni durum bende de var.. Sirt ustu hic rahat edemiyorm artk.. Ancak bas kismimi baya yukseltirsem yatabiliyorm o da sirtim dinlensn diye yoksa bi sag bi sol uyusup duruyor yanlarmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?