Canım umarım yardımcı olabilirim yanlış bilgi de vermek istemem :) 8+8 analık izni bittikten sonra 2 aylık yarı zamanlı çalışmak üzere iş yerine dönebilirsin. Bu iki aylık süre içerisindeki süt izni haklarını ayrıca kullanamayacaksın ama. İki aylık süren de bittikten sonra süt izni için kaç ay hakkın kaldıysa o süre içerisinde günlük süt izni izni hakkını kullanabilirsin. Ücretsiz izin konusunda ise pek fikrim yok maalesefCanim beni aydinlat:)simdi 32.hafta dogum iznine ciktik bitti diyelim.benim ilk cocuk.izin bittikten sonra mi iki ay yari zamanli calisma.alti ay ucretsiz izin ne zaman süt izni nasil oluyor.canim siralamayi yapar misin?
Süt iznin bittikten sonra ücretsiz iznin geçerli oluyor mu? onu mutlaka sor.
Yıllık izinlerimizi analık izninin sonuna ekleyip o izinler bitince yarım gün çalışma tam maaşa geçebiliyor muyuz acaba ? Yoksa 2 ay tam maaş yarı zaman çalışma illa analığın arkasına mı eklenmek zorunda ?
Canım umarım yardımcı olabilirim yanlış bilgi de vermek istemem :) 8+8 analık izni bittikten sonra 2 aylık yarı zamanlı çalışmak üzere iş yerine dönebilirsin. Bu iki aylık süre içerisindeki süt izni haklarını ayrıca kullanamayacaksın ama. İki aylık süren de bittikten sonra süt izni için kaç ay hakkın kaldıysa o süre içerisinde günlük süt izni izni hakkını kullanabilirsin. Ücretsiz izin konusunda ise pek fikrim yok maalesef
bende de var, hamile kalmadan kontrole gitmiştim temiz demişlerdi, ama için rahat etsin istiyosan tekrar git kontroleKızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.
Bende 7 ay önce gitmiştim canım banada temiz demişti banada emzirirsen geçer demişti 6 ayda bir kontrol istiyolar geçti zamanı gidecem haftaya inşllh bir sıkıntı yoktur ama elime bir sertlik geliyo ben daha önce bir tanesini elimle hissedebiliyordum şimdi her iki mememdede elime geliyo birşeyler.bende de var, hamile kalmadan kontrole gitmiştim temiz demişlerdi, ama için rahat etsin istiyosan tekrar git kontrole
benim doktorum doğurursan geçer demişti, merakla bekliyorum geçecek mi diye
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaGünaydın kızlar!
Hava süper ama iş çok, işler karışık, aklım dağınık bi acaip hallerdeyim içim sıkılıyo
Allah hayırlara getirsin inşallah
Ben iki ay yarım zamanlı çalışma düşünüyorum, o zaman süt izni olmuyo, direkt yarım çalışmadan ücretsiz izne geçiliyomuş
Bana anlatılan yarım zamanlı çalışma mutlaka analık izninin bitiminde başlamalıymış, o yüzden ben izinlerimi önceden kullanmaya çalışıcam
Çok güzel açıklamışsın tebrik ederimücretsiz izin için ben konuştum, normalde analık izinin bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var ancak 2 ay yarım zamanlı çalışma kullanılırsa bu süre 22 aya iniyor, yani devlet her koşulda ücretsiz iznin başlangıcını analık izninin bitiminden itibaren kabul ediyor.
çok bilinmeyenli denklem oldu valla izin durumları, karışık işler
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Benim iş yeri de karıştırdı oysa her şey ne kadar basit yazıyor kanunda. Analık iznimi hizmet süremden saymayacaklarmış. Uğraşıp duruyorum davaya kadar yolu var artıkın.
Umarım herkesin izinleri sıkıntısız geçer...
Aynen ya... Solumun üstüne yatsam sol bacak, sağıma yatsam sağ bacak uyuşuyor. Elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum, yastık alayım dedim bacaklarımın arasına, sağ sol dönerken yastık da uçuyor yataktanBi tek Kleopatra gibi 3lü koltuğa, imparatorların üzüm yeme pozisyonunda uzanırsam, öyle rahat ediyorum, hani yanlamasına dururlar ya, kafaları yukarı gibi. Sığamıyorum hiçbir yere.
Adamı yatakta bırakıp koltuğa taşınmayı düşünüyorum ama çok da erken. Hatta annem "Erken başlamışsın rahat yerler aramaya" diye gülüyor... Annemin kıymetini daha da çok anlıyorum gün geçtikçe...
Gunaydın guzel anneler guzel kadınlar
Bırazdan dr kontrole gıdecegız 4 lü tarama sonucunu alacagız inş hersey yolundadırrr
Canım benim durum biraz farklı oldu galiba. Uzman yardımcısı olarak çalışıyorum devlette ve 3 yılımızı doldurunca tezimizi sunup uzman olarak atanıyoruz. Ama ben uzman olmadan hamile kaldım. 2016 Eylül ayında 3 yılım dolacak ve benimle birlikte göreve başlayanlarla tez sunma hakkına sahip olacaktım. Şimdi personel dairesi diyor ki; analık izninde fiili çalışmış olmayacağın için uzmanlık için gereken 3 yıllık hizmet sürenden saymayacağım. Dolayısıyla arkadaşlarım tez sunarken ben 3 yılımı doldurmamış olacağım ve uzmanlığıma mal olacak.O nedemek canım ben anlamadım. Nasıl birşey uygulayacaklar yani.Kafam karıştı.
Çok iyi yapmışın canım. siz yazdıkça belki gaza gelirim ben de alırım. Daha hiç bir şey almadım. Hevesim de var aslında ama niye böyle oldum anlamadımBir dee bazi seylere en azndan karar verdim..
Avent sut sagma pompasi
Avent via sut saklama sagma kaplari
Mustela bebek sampuani ve vitamin pisik kremi
Uni baby islak mendil ve bebk yagi
Lansinoh gogus ucu kremi....
Dusunduklerim... Onerileriniz varsa dinlerimm
Canım benim durum biraz farklı oldu galiba. Uzman yardımcısı olarak çalışıyorum devlette ve 3 yılımızı doldurunca tezimizi sunup uzman olarak atanıyoruz. Ama ben uzman olmadan hamile kaldım. 2016 Eylül ayında 3 yılım dolacak ve benimle birlikte göreve başlayanlarla tez sunma hakkına sahip olacaktım. Şimdi personel dairesi diyor ki; analık izninde fiili çalışmış olmayacağın için uzmanlık için gereken 3 yıllık hizmet sürenden saymayacağım. Dolayısıyla arkadaşlarım tez sunarken ben 3 yılımı doldurmamış olacağım ve uzmanlığıma mal olacak.
Ama şu açıdan içim rahat, çok yanlış bir karar verdiler. Yanlış hesap elbet bir yerden döner bakalım nereden dönecek :)
Kimse böyle sıkıntılar yaşamaz umarım...
Çok iyi yapmışın canım. siz yazdıkça belki gaza gelirim ben de alırım. Daha hiç bir şey almadım. Hevesim de var aslında ama niye böyle oldum anlamadım
Canım benim durum biraz farklı oldu galiba. Uzman yardımcısı olarak çalışıyorum devlette ve 3 yılımızı doldurunca tezimizi sunup uzman olarak atanıyoruz. Ama ben uzman olmadan hamile kaldım. 2016 Eylül ayında 3 yılım dolacak ve benimle birlikte göreve başlayanlarla tez sunma hakkına sahip olacaktım. Şimdi personel dairesi diyor ki; analık izninde fiili çalışmış olmayacağın için uzmanlık için gereken 3 yıllık hizmet sürenden saymayacağım. Dolayısıyla arkadaşlarım tez sunarken ben 3 yılımı doldurmamış olacağım ve uzmanlığıma mal olacak.
Ama şu açıdan içim rahat, çok yanlış bir karar verdiler. Yanlış hesap elbet bir yerden döner bakalım nereden dönecek :)
Kimse böyle sıkıntılar yaşamaz umarım...
Aynen canım. Bir de bunu yapan yer Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı. Devletin hamilelere bu kadar hak verdiği ve korumaya çalıştığı dönemde asıl çalışma bakanlığı böyle yaparsa diğer yerler neler yapabilir düşünmek dahi istemiyorum.Gercekten haksizlik olms bence.. 3 yilin doldugu kabul edilmeli ancak tez icin ise dondugun zman degerlendirme yapilabilirdi mesela.. Her sey bos cidden calisan hamilelere kimse destek olmuyor
Aynen canım. Bir de bunu yapan yer Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı. Devletin hamilelere bu kadar hak verdiği ve korumaya çalıştığı dönemde asıl çalışma bakanlığı böyle yaparsa diğer yerler neler yapabilir düşünmek dahi istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun...
Çok güzel açıklamışsın tebrik ederimücretsiz izin için ben konuştum, normalde analık izinin bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var ancak 2 ay yarım zamanlı çalışma kullanılırsa bu süre 22 aya iniyor, yani devlet her koşulda ücretsiz iznin başlangıcını analık izninin bitiminden itibaren kabul ediyor.
çok bilinmeyenli denklem oldu valla izin durumları, karışık işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?