- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
ama yeni çıkan yasaya göre yarısını iş yeri yarısını devlet işsizlik ödeneğinden ödeyecek yazıyodu..Ücretler de yarım:))
bana doktorum vermişti belge su kadar haftalık hamiledir, xrayden geçmemeli diye. o yanımdaydı ama bakmadılar bile söylediğim zaman diğer taraftan geçtim. ama ikili testi yapan doktor gerek yok geçebilirsin o xray bişi yapmaz demişti.Merhaba arkadaşlar hamile iken uçak yolculuğu nasıl oluyor aranızda şu ana kadar yapan var mı hamile olduğuna dair bi belge fln almak gerekiıe mu. Xray den geçmek istemiyorum zorla geçirirlerse diye korktum. Haftaya yolculuğum bu arada
kelebek.hill ilk olarak bende bebedor tırnak makası setini almıştım. Sonra yedek olarak chiccoyu aldım. Chicco daha iyi onu tavsiye ederim. Lansinoh göğüs ucu kremi de benim yaralarıma çare olamadı malesef.
Canim benim goguslerim cok yara olmustu. Cevreden bir cok oneri almistim. Ama isimlerini hic hatirlamiyorum. Bir tane ilaci toz haline getirip suruyordum. Ama adini hatirlayamiyorum. Belki senin o kadar yara olmaz. Bana krem fayda etmemisti.Anladmmmsonra hangi krem kullandin acabaa?
Canim benim goguslerim cok yara olmustu. Cevreden bir cok oneri almistim. Ama isimlerini hic hatirlamiyorum. Bir tane ilaci toz haline getirip suruyordum. Ama adini hatirlayamiyorum. Belki senin o kadar yara olmaz. Bana krem fayda etmemisti.
Bir dee bazi seylere en azndan karar verdim..
Avent sut sagma pompasi
Avent via sut saklama sagma kaplari
Mustela bebek sampuani ve vitamin pisik kremi
Uni baby islak mendil ve bebk yagi
Lansinoh gogus ucu kremi....
Dusunduklerim... Onerileriniz varsa dinlerimm
Insallah olmaz canim cok zordu. Sutum de coktu goguslerim sisiyordu yara bere icinde emziriyordum.Ay hadi ya cok acimistirinsallah olmaz bi daha senin de.. Bizimkiler de yara olmadan emziririz insallah
Çok teşekkür ederim benim oğlumda kramplarım oluyordu ama bu ondan daha beter sürekli bir ağrı ben doğumda böyle ağrı çekmiştim inan..giittim doktora kasığımın yan tarafında kas zedelenmesiymiş tüm ayağımda sancı dolaşıyor ilaç verdi pazartesi günü tekrar çağırdı Eger geçmemiş olursa hastaneye yönlendirmesi gerekecekmiş ..oğlumu taşımamı yasakladı ..sadece onu deil tüm herşeyi yasakladı sadece yat Dedi ..Dedi de bakayım yapabilecek miyim??
Burdayım burdayım uzaktan takip ediyorum sizi bide bir süre site kabul etmedi mail adresimi anlamadım çözüldü sorun. Naber nasılsın?
doğru evet ben de kaç haftalık olduğumu nereden bilecekler diye düşünmüştüm ama şu an çok az göbeğim var hamile gibi duruyorum ama ileri ki haftalarda olmadığım da belli geçerim yan taraftan istedikleri gibi arasınlar :).bana doktorum vermişti belge su kadar haftalık hamiledir, xrayden geçmemeli diye. o yanımdaydı ama bakmadılar bile söylediğim zaman diğer taraftan geçtim. ama ikili testi yapan doktor gerek yok geçebilirsin o xray bişi yapmaz demişti.
Hissetmemek normal sanırım 22. haftaya kadar hissetmeyen var. Ben hissediyorum ama günde birkaç kez ve çok hafif damar atması gibi oluyor. Biraz önce yine oldu :). Uzanınca daha iyi hissediyorum. Bazen hissetmediğimde endişeleniyorum çocuğum iyi mi diye. Umarım sıklaşır ve sertleşir kısa zamanda.Geçmişe bakamadım ama bebeği tekmeleyen var mı? Ne zaman hissettiniz? Benim ikinci bebiş bu 19. haftadayız ama hala bişey hissetmiyorum.
ya bu kabızlık sorunu ara ara oluyor ama çok sıkıntı yapıyor deneyeceğim maden suyunu teşekkürlerArkadaslar merhaba. Gecmisi ara ara okuyorum bilgilendirmeleriniz cok guzel tesekkur ederim.Ben 2 gundur birsey farkettim onu sizinle paylasmak isterim. Kabizlik sorunu yasayan varsa aranizda gunde iki sise sade maden suyu (soda) icin o kadar iyi geliyoki anlatamam. Daha once paylasmis olan varsa bu bilgiyi kusura bakmasin. Birde ben birsey soracagim sizlere. Carpintiniz oluyor mu ? Yani ben biraz fazla hareket etsem kalbim gum gum gum vucudumun heryerinde attigini hissediyorum ozellikle gogusumde ve karnimda. Bunu yasayaniniz var mi ? Kadinlar gununuzude kutlarim bu arada atlamadan.
Ay hadi ya cok acimistirinsallah olmaz bi daha senin de.. Bizimkiler de yara olmadan emziririz insallah
bende pek rahat yatamıyorum bebek için en uygun pozisyon soluna doğru yatmakmış ama pek öyle solda kalamıyorum arkadmada destek olması lazımGünaydın kızlar ^_^
Bu arada aklıma gelmişken paylaşmak istiyorum. 16. haftaya girdim, yatış pozisyonum üzerine takıntı yapmaya başladım.
Yarın rutin kontrolüm var, bu konuyu doktoruma yine soracağım. Çünkü, sırt üstü de yatabilirsin, nasıl rahatsan öyle takıl 5. aya kadar gibi bir şeyler demişti diye anımsıyorum. Ama yatakta dönerken bile göbeğim çekiştiriyor ya, çabuk şiştim galiba ben :/
Sizlerde durumlar nasıl, naptınız?
ben rahat yatıyorum ya :). Ayağa kalkarken fln sorun oluyor göbekten destek almadığım için. Mışıl mışıl uyuyorum hayatımda hiç bu kadar güzel uyumamıştım yatakta döner dururdum. Sola dönmek iyidir tabi ama ben sabit duramam ki biraz sola dönsem biraz sağa dönerim biraz düz yatarım. Haftalar ilerledikçe rahatsızlığımız artacak galiba.bende pek rahat yatamıyorum bebek için en uygun pozisyon soluna doğru yatmakmış ama pek öyle solda kalamıyorum arkadmada destek olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?