ya bu kabızlık sorunu ara ara oluyor ama çok sıkıntı yapıyor deneyeceğim maden suyunu teşekkürler
benim erken başlamış o zaman çok rahatsızım ya 50 kere kalkıyorumben rahat yatıyorum ya :). Ayağa kalkarken fln sorun oluyor göbekten destek almadığım için. Mışıl mışıl uyuyorum hayatımda hiç bu kadar güzel uyumamıştım yatakta döner dururdum. Sola dönmek iyidir tabi ama ben sabit duramam ki biraz sola dönsem biraz sağa dönerim biraz düz yatarım. Haftalar ilerledikçe rahatsızlığımız artacak galiba.
gözün aydın canım inşallah gebeliğin boyunca bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın ve sağlıkla çocuğunu kucağına alırsınKizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
Kizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
slm kızlar yeni buldum burayı. Allah nasip ederse bende ağustos annesi olucam. 15+6 benim :) bu arada ben diyabetliyim aranızda diyabetle gebe varmı?
bu ikisi arasında kaldım kızlar
Nbr hanimlar canim yemeğin yanında süs acı biber oluyor ya ondan cektisadece 2 tanecik yedim. Amanın !!! şimdi bi karnım buruluyor bi garip, acı yiyenler bilir ama 2 taneylede bu etki olur mu yaa . Birde canim istiyordu daha da hadi yemiim dedim bide yeseymisim bu geceyi tuvalette geçirecektim sanirim
Çarşamba sabah gel dedi ebe
M mertur acı yemeden önce yarım bardak soğuk süt iç. Hiiç rahatsız etmez. İstediğin kadar ye. Acısever bir şahsiyet olduğum için en iyi çözümü böyle buldum. Domates çıkınca domates yiyorum üstüne o da iyi geliyor. Hem ağzının acısını alıyor hem mideyi rahatsız etmiyor. Ki beni süs biberi kesmez pek. Genelde meksika biberi tercih ederim...
Yok hic bisey istenmedimAhşap diyorum. Ben iki yaşına kadar kullandım. Sonra da normal karyolaya geçtim.
Rapor istenmiyor di mi. Bende bir ay sonra uçak yolculuğu yapıcam kısmetse
süper
Benim daha önce kullanıp memnun kaldıklarım var :) yine onlardan alıcam inşallah kızıma..
*Lansiloh Motorlu Süt sağma pompası (ikili oluyor çok rahat oluyor)
*Daha önce Biberon olarak Dr. Brown kullanmıştım ama içindeki çubuğu yıkaması bebeğe yetiştirmesi vs. zor olduğu için Avent kolik biberonlardan alıcam..
*Bebek şampuanı, yağı ve sütü içib Bübchen Yeni doğan set alıcam (oğlumda da kullandım çok memnun kaldım)
*Islak Mendil bizde Uni baby kullandık ama ilk 4 ay ıslak mendil kullanmadım zira, alt temizliğinde ıslak mendil'in soğukluğu vs. bebeği çok huzursuz ediyor ve alt açmalar çığlık çığlığa sonuçlanıyor o nedenle ılık pamuklu su kullandım hep.. Veya yıkadım belden aşağı.. Ama ıvır zıvır için Uni kullanıcam yine..
* Gögüs ucu kremi bende de bir işe yaramamıştı En son susam yağı iyi gelmişti (Tahin'in üzerindeki susamın yağı) yine doğumdan 15 gün önce susam yağı sürücem gögüs uçlarına..
Benim kullandıklarım bunlar umarım yardımcı olmuşumdur :)
Insallah olmaz canim cok zordu. Sutum de coktu goguslerim sisiyordu yara bere icinde emziriyordum.
Burdayım burdayım uzaktan takip ediyorum sizi bide bir süre site kabul etmedi mail adresimi anlamadım çözüldü sorun. Naber nasılsın?
Su ana kadar olmayan duymadım. Bende philips göğüs kalkan ı çok kullandım. Ağlayarak emzirirdim. Krem fln fayda etmezdi . O kıyafet değmesi bile dayanılmaz olurdu. Kalkan bi tane uzun süre kullandım onsuz gece gündüz durmazdim
Carpinti normal canim son zamanlarda zor nefes bile aliyosunArkadaslar merhaba. Gecmisi ara ara okuyorum bilgilendirmeleriniz cok guzel tesekkur ederim.Ben 2 gundur birsey farkettim onu sizinle paylasmak isterim. Kabizlik sorunu yasayan varsa aranizda gunde iki sise sade maden suyu (soda) icin o kadar iyi geliyoki anlatamam. Daha once paylasmis olan varsa bu bilgiyi kusura bakmasin. Birde ben birsey soracagim sizlere. Carpintiniz oluyor mu ? Yani ben biraz fazla hareket etsem kalbim gum gum gum vucudumun heryerinde attigini hissediyorum ozellikle gogusumde ve karnimda. Bunu yasayaniniz var mi ? Kadinlar gununuzude kutlarim bu arada atlamadan.
Bugun dr bana gebelikte nodul cikiyor her dusta kontrol et dedi ilk defa duydumKızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.
süper
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
ayy maşaAllah subhaAllah
Kizlar gebelikte asiri sutlu urunler ve meyve tuketimi cok kilo yapiyor mus aklinizda bulunsun
Avm girişlerinde ki kapı zarar li midoğru evet ben de kaç haftalık olduğumu nereden bilecekler diye düşünmüştüm ama şu an çok az göbeğim var hamile gibi duruyorum ama ileri ki haftalarda olmadığım da belli geçerim yan taraftan istedikleri gibi arasınlar :).
Bir de avm girişlerinde de sıkıntı oluyor ilk başta direkt yandan geçiyordum ama tabi göbek yok bişe yok. Sonra bir gün üsküdar capitol deki bi kadın güvenlik görevlisi yandan geçme sebebinizi öğrenebilir miyim dedi. Hamileyim dedim. O günden beri her geçişte açıklama yapıyorum göbeğimi tutup :). Onlar da haklı tabi ülke bu kadar karışıkken hamile mi yoksa suçlu mu bilemezler yalancı çok.
evet ben öğrendim öğreneli geçmiyom sen de geçme olsun ne kadar zararı var bilmiyorum ama ne olur ne olmaz.Avm girişlerinde ki kapı zarar li mibn bilmiom kaç kere geçtim
Bir dee bazi seylere en azndan karar verdim..
Avent sut sagma pompasi
Avent via sut saklama sagma kaplari
Mustela bebek sampuani ve vitamin pisik kremi
Uni baby islak mendil ve bebk yagi
Lansinoh gogus ucu kremi....
Dusunduklerim... Onerileriniz varsa dinlerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?