2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
benim erken başlamış o zaman çok rahatsızım ya 50 kere kalkıyorum ilerde nolcak bilmiyorum uyumam otururum artık

gözün aydın canım inşallah gebeliğin boyunca bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsın ve sağlıkla çocuğunu kucağına alırsın

öncelikle tüm annelerin kadınlar günü kutlu olsun :)

çok sevindim canım temiz çıkmasına.. cinsiyette hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

slm kızlar yeni buldum burayı. Allah nasip ederse bende ağustos annesi olucam. 15+6 benim :) bu arada ben diyabetliyim aranızda diyabetle gebe varmı?

hoş geldin =)

bu ikisi arasında kaldım kızlar

ben de ahşap olanı beğendim :)

ya ben de acı çok severim ve yerim.. ama bende gecen o turşu biberleri ekmekle yedim bi kaç tane o kadar fena oldum ki bi daha yemem

Çarşamba sabah gel dedi ebe

bana da bugun 19 ya da 20. haftada gel dedi tetenoz aşısı için..

ayyy bunu çok beğendim, deneyecağim :)

arkadaşlar benim de bel ağrılarım çok olmaya başladı bir de bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum bunla ilgili olabilir mi acaba

Kizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor

Evet ilk gunler pamuk ilik su daha mantikli duymustm ben de oyle yaparm mademse diger onerilee icind e sagol hepsini tutuyorm aklimda..

Insallah olmaz canim cok zordu. Sutum de coktu goguslerim sisiyordu yara bere icinde emziriyordum.

Ay zor olmaz mi hiccc...

Burdayım burdayım uzaktan takip ediyorum sizi bide bir süre site kabul etmedi mail adresimi anlamadım çözüldü sorun. Naber nasılsın?

Nerdesn kiz kacak ben de sana yazcaktm artk nerdeeessiiinnn diye

Hadi yaa amann.. Ama ben olmayan da cok biliyorm hayirlisi neyse napalm bi sekilde emzirelm de insallahh..

M maviulin cok sevindmm canmmm buyuk gecms olsn yasayacaginiz en buyuk sorunu yasams olun bi daha bi sorun olmasn insallahh

Carpinti normal canim son zamanlarda zor nefes bile aliyosun

Avm girişlerinde ki kapı zarar li mi bn bilmiom kaç kere geçtim

Hepsi güzel bir tek avent süt saklama kabı alma ben ilk çocugumda aldım meyve püresi koyuyordum çünkü çok yer kaplıyordu buzluga atamıyordum süt saklama poşetleri pratik buzluga atmak için aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…