2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Anladmmm sonra hangi krem kullandin acabaa?
5-6 ayva çekirdeğini biraz suya ıslatıyormuşsun geceden .Sabaha jölemsi bir hal alıyormuş ve bu göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş diye bir yazı okudum dün.Lansinosh aldım bende ama onu da deneyeceğim inşallah.
Geçmişe bakamadım ama bebeği tekmeleyen var mı? Ne zaman hissettiniz? Benim ikinci bebiş bu 19. haftadayız ama hala bişey hissetmiyorum.
16.haftalarda çok küçük atımlar 18.haftalarda baya baya tekmeler hissetmeye başladım.Şu anda tekme atıyor mesaneme denk geliyor içten sızlatıyor valla
Ben aktivia yoğurtlarından yiyorum her gün 1 tane. Hiç kabızlık yaşamadım ,tavsiye ederim
Kalp çarpıntın içinde acaba tiroit hormonların normal mi? Tiroid dengesizliği de çarpıntı yapıyor. hep 2 cıkan tsh değerim hamilelikte 4 e yükseldi düşmesi gerekirken.Ben de acayip bi ağız kuruluğu ve carpıntı yapıyordu.

bende pek rahat yatamıyorum bebek için en uygun pozisyon soluna doğru yatmakmış ama pek öyle solda kalamıyorum arkadmada destek olması lazım
Benim bebiş solda,sola dönünce tekmeliyor Bir tek sağa yatabiliyorum şu an

Avm girişlerinde ki kapı zarar li mi bn bilmiom kaç kere geçtim
Yok canım onların bir zararı yok,mıknatıslı dedektör onlar ,korkmana gerek yok.

Benim bi arkadaşımda da olmuştu magnezyum eksikliği demiş doktor magnezyum içeren bi vitamin vermişti ve geçmişti. Umarım geçer senin sıkıntıların da.
Umarım çok teşekkür ederim şimdilik magnezyum vermedi..tek isteğim az da olsa hafiflemesi Allah kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin kalan günlerimizi

Çok çok geçmiş olsun ne kadar ağır geçiriyorsun öyle Allah şifa versin kolaylık versin ..kilo sorunu atlatılır sen sadece saglığına dikkat et olur mu

benim de lekelenmem vardı, kana dönmedi çok şükür, ama muayene olup bebeğimin durumunu, kesenin durumunu takip ediyordum. İlaç kullanıyordum ve bazenleri iğne oluyordum. Biraz artsa doktorumla görüşüyordum, benim lekelenmelerim geçti çok şükür birkaç haftadır, gelirse de pembemsi falan. Doktorunuza danışın muhakkak. Kana dönerse riskli ve çok ağrılı olursa..
yeğenimde kullandık, ablam çok memnun.

gözünüz aydın olsun :)

benim hareket etmeme bile gerek yok, bazen yatarken bile aniden çarpıntım oluyor ama çok kısa süreli, birkaç hafta önce daha fazlaydı. Doktorum normal demişti.

Canım geçmiş olsun,senin vucut çok yıpranmış anlaşılan,cocuklar peşpeşe mi ki böyle oldu acaba, bol bol vitamin takviyesi yap. Çok yorulma,dinlenmeye bak,uykunu falan mutlaka al.

B Began merhaba bebişimi kız olarak işaretleyip yaşımı da 35 olarak düzeltirmisin rica etsem.
Şimdiden tesekkürler

cetrina K kucukmeleklerim çok geçmiş olsun

Avm girişlerinde ki kapı zarar li mi bn bilmiom kaç kere geçtim

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Buyru, binaların girişindeki güvenlik kapılarının radyasyon içermediğini savunarak, bu sebeple erişkin, bebek ya da rahim içindeki fetuslara zararı olmadığını bildirdi.

zararı yokmuş ama yine de geçmiyorum

Selam kızlar,

Doktordan geliyoruz haftaya ayrıntılı randevumu aldım. Bu sabah kahvaltı yaparken göbek deliğimin sağına doğru pıt pıt bir şeyler vuruyordu sanki. Dedim bebiş bu kadar yukarıda değildir, hissedemiyorum diye üzülüp duruyordum. Sonra bu pıt pıtlar gün boyunca ara ara devam etti. Doktora gidince özellikle sordum tam burada neyi var bebişin dedim ayakları demezmiiiidemekki artık tekmelemeye karar vermiş annesini miniş sonunda

Birde resmen göbeğimin oradan baktı ultrasondan. Bu kadar yukarıda olur mu bebek bu haftada kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…