Çok teşekkür ederim Adanurcum güzel dileğin için:)Geçmiş olsun cnm inşallah ilerlemeden geçer biranonce
Ben ikinciler daha kolay olur sanıyordum ama bu gebeliğmde. Her ne kadar ağır işte yapsam daha çabuk çöküyorumDogumlar coaldikca agrilar sancilarda ckaliyo 1 cide gormeedimi 2 cide gordum sonra 3 cu daha zor geliyor cok farkli
5-6 ayva çekirdeğini biraz suya ıslatıyormuşsun geceden .Sabaha jölemsi bir hal alıyormuş ve bu göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş diye bir yazı okudum dün.Lansinosh aldım bende ama onu da deneyeceğim inşallah.Anladmmmsonra hangi krem kullandin acabaa?
16.haftalarda çok küçük atımlar 18.haftalarda baya baya tekmeler hissetmeye başladım.Şu anda tekme atıyor mesaneme denk geliyor içten sızlatıyor vallaGeçmişe bakamadım ama bebeği tekmeleyen var mı? Ne zaman hissettiniz? Benim ikinci bebiş bu 19. haftadayız ama hala bişey hissetmiyorum.
Ben aktivia yoğurtlarından yiyorum her gün 1 tane. Hiç kabızlık yaşamadım ,tavsiye ederimArkadaslar merhaba. Gecmisi ara ara okuyorum bilgilendirmeleriniz cok guzel tesekkur ederim.Ben 2 gundur birsey farkettim onu sizinle paylasmak isterim. Kabizlik sorunu yasayan varsa aranizda gunde iki sise sade maden suyu (soda) icin o kadar iyi geliyoki anlatamam. Daha once paylasmis olan varsa bu bilgiyi kusura bakmasin. Birde ben birsey soracagim sizlere. Carpintiniz oluyor mu ? Yani ben biraz fazla hareket etsem kalbim gum gum gum vucudumun heryerinde attigini hissediyorum ozellikle gogusumde ve karnimda. Bunu yasayaniniz var mi ? Kadinlar gununuzude kutlarim bu arada atlamadan.
Benim bebiş solda,sola dönünce tekmeliyorbende pek rahat yatamıyorum bebek için en uygun pozisyon soluna doğru yatmakmış ama pek öyle solda kalamıyorum arkadmada destek olması lazım
Yok canım onların bir zararı yok,mıknatıslı dedektör onlar ,korkmana gerek yok.Avm girişlerinde ki kapı zarar li mibn bilmiom kaç kere geçtim
Umarım çok teşekkür ederim şimdilik magnezyum vermedi..tek isteğim az da olsa hafiflemesi Allah kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin kalan günlerimiziBenim bi arkadaşımda da olmuştu magnezyum eksikliği demiş doktor magnezyum içeren bi vitamin vermişti ve geçmişti. Umarım geçer senin sıkıntıların da.
Teşekkür ederim umarım az da olsa nefes alırım tek tesellim buÇok geçmiş olsun canım.. İyiki hemen gitmişsin doktora.. Umarım verdiği ilaçlarla ağrıların hafifler çabucak atlatırsın..
Iyiyiz cok sukur bi sorun yok teyzesi bebiste iyi ,sen nasilsin nasil gidiyorBurdayım burdayım uzaktan takip ediyorum sizi bide bir süre site kabul etmedi mail adresimi anlamadım çözüldü sorun. Naber nasılsın?
Güzel gidiyor benimde bi sorun yok çok şükür bebek odası eşyaları bakınıyorum yavaştanIyiyiz cok sukur bi sorun yok teyzesi bebiste iyi ,sen nasilsin nasil gidiyor
Çok çok geçmiş olsun ne kadar ağır geçiriyorsun öyle Allah şifa versin kolaylık versin ..kilo sorunu atlatılır sen sadece saglığına dikkat et olur muKizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor
Evet canım ole olabiliyormuş benim daha önceden vardı banada buyuyebilir dedi malum gebelikte ki hormonlardan dolayı.Bugun dr bana gebelikte nodul cikiyor her dusta kontrol et dedi ilk defa duydum
Cok sukur cok sevindimGüzel gidiyor benimde bi sorun yok çok şükür bebek odası eşyaları bakınıyorum yavaştan
Gunde 1 meyve mesela onuda hemen yemek arkasina yemen lazim mis ac karna direk kilo yapiyomusMeyve ne kadar tuketebilirmişiz acaba
Habire bisey cikiyo gebelik ne zor bisey misEvet canım ole olabiliyormuş benim daha önceden vardı banada buyuyebilir dedi malum gebelikte ki hormonlardan dolayı.
benim de lekelenmem vardı, kana dönmedi çok şükür, ama muayene olup bebeğimin durumunu, kesenin durumunu takip ediyordum. İlaç kullanıyordum ve bazenleri iğne oluyordum. Biraz artsa doktorumla görüşüyordum, benim lekelenmelerim geçti çok şükür birkaç haftadır, gelirse de pembemsi falan. Doktorunuza danışın muhakkak. Kana dönerse riskli ve çok ağrılı olursa..Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum bütün yazılanları eksiksiz takip edemiyorum ama benim bugün pembeye çalan açık kahverengi akıntım olmaya başladı panik yapmamaya çalışıyrm ama sabahtan beri devam ediyo sizlerdede olan var mı yoksa doktorumu aramalımıyım
yeğenimde kullandık, ablam çok memnun.hanımlar, özellikle annelik konusunda tecrübeli hanımlar, size bir sorum olacak..
aranızda dr browns marka biberon kullanan varmı? varsa memnunmudur? dr browns la avent arasında kaldım, karar veremedim..
birde hepsiburada da aventin yenidoğan biberon seti var, 2 tane 120ml, 2 tane 240ml, 1 emzik, 1 temizleme fırçası 110 lira.. fiyatı uygun geldi ama 4 biberona gerek varmı onu bilemedim
ne dersiniz?
gözünüz aydın olsun :)Kizlar cok mutluyum sukurler olsundna test sonucum temiz cikti. Allahim saglikla tamamina erdirsin insallah. Cok kotu bir 10 gun gecirdim ama allah bu gunleri araticak baska sikinti vermesin. Hepimiz sagligiyla kucaklarimiza alalim hayirlisiyla bebeklerimizi. Benim gibi sonuc bekleyen herkesede yurek ferahligi diliyorum. Ha bu arada bebegin cinsiyetide testte belli olmus erkek miş Opuyorum tum annişleri
benim hareket etmeme bile gerek yok, bazen yatarken bile aniden çarpıntım oluyor ama çok kısa süreli, birkaç hafta önce daha fazlaydı. Doktorum normal demişti.Arkadaslar merhaba. Gecmisi ara ara okuyorum bilgilendirmeleriniz cok guzel tesekkur ederim.Ben 2 gundur birsey farkettim onu sizinle paylasmak isterim. Kabizlik sorunu yasayan varsa aranizda gunde iki sise sade maden suyu (soda) icin o kadar iyi geliyoki anlatamam. Daha once paylasmis olan varsa bu bilgiyi kusura bakmasin. Birde ben birsey soracagim sizlere. Carpintiniz oluyor mu ? Yani ben biraz fazla hareket etsem kalbim gum gum gum vucudumun heryerinde attigini hissediyorum ozellikle gogusumde ve karnimda. Bunu yasayaniniz var mi ? Kadinlar gununuzude kutlarim bu arada atlamadan.
isim karar verdiniz mi?Cok sukur cok sevindim
Kizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor
Valla ole hamile kalmakla iş bitmiyormuş Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısı ile kucağımıza alırız bebişleri inşllh.Habire bisey cikiyo gebelik ne zor bisey mis
Avm girişlerinde ki kapı zarar li mibn bilmiom kaç kere geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?