@cetrina K kucukmeleklerim çok geçmiş olsun
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Buyru, binaların girişindeki güvenlik kapılarının radyasyon içermediğini savunarak, bu sebeple erişkin, bebek ya da rahim içindeki fetuslara zararı olmadığını bildirdi.
zararı yokmuş ama yine de geçmiyorum
Oluyor bazılarının canım.Gerçi benimki aşağıda mesaneye vurup duruyorSelam kızlar,
Doktordan geliyoruz haftaya ayrıntılı randevumu aldım. Bu sabah kahvaltı yaparken göbek deliğimin sağına doğru pıt pıt bir şeyler vuruyordu sanki. Dedim bebiş bu kadar yukarıda değildir, hissedemiyorum diye üzülüp duruyordum. Sonra bu pıt pıtlar gün boyunca ara ara devam etti. Doktora gidince özellikle sordum tam burada neyi var bebişin dedim ayakları demezmiiiidemekki artık tekmelemeye karar vermiş annesini miniş sonunda
Birde resmen göbeğimin oradan baktı ultrasondan. Bu kadar yukarıda olur mu bebek bu haftada kızlar
Oluyor bazılarının canım.Gerçi benimki aşağıda mesaneye vurup duruyor
Kizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor
Carpinti normal canim son zamanlarda zor nefes bile aliyosun
kelebek.hill takip ediyorum sizi canımnapıyosun bebişko kıpırdamaya başladı mı ?
Hepsi güzel bir tek avent süt saklama kabı alma ben ilk çocugumda aldım meyve püresi koyuyordum çünkü çok yer kaplıyordu buzluga atamıyordum süt saklama poşetleri pratik buzluga atmak için aklında olsun
5-6 ayva çekirdeğini biraz suya ıslatıyormuşsun geceden .Sabaha jölemsi bir hal alıyormuş ve bu göğüs ucu yaralarına çok iyi geliyormuş diye bir yazı okudum dün.Lansinosh aldım bende ama onu da deneyeceğim inşallah.
16.haftalarda çok küçük atımlar 18.haftalarda baya baya tekmeler hissetmeye başladım.Şu anda tekme atıyor mesaneme denk geliyor içten sızlatıyor valla
Ben aktivia yoğurtlarından yiyorum her gün 1 tane. Hiç kabızlık yaşamadım,tavsiye ederim
Kalp çarpıntın içinde acaba tiroit hormonların normal mi? Tiroid dengesizliği de çarpıntı yapıyor. hep 2 cıkan tsh değerim hamilelikte 4 e yükseldi düşmesi gerekirken.Ben de acayip bi ağız kuruluğu ve carpıntı yapıyordu.
Benim bebiş solda,sola dönünce tekmeliyorBir tek sağa yatabiliyorum şu an
Yok canım onların bir zararı yok,mıknatıslı dedektör onlar ,korkmana gerek yok.
Selam kızlar,
Doktordan geliyoruz haftaya ayrıntılı randevumu aldım. Bu sabah kahvaltı yaparken göbek deliğimin sağına doğru pıt pıt bir şeyler vuruyordu sanki. Dedim bebiş bu kadar yukarıda değildir, hissedemiyorum diye üzülüp duruyordum. Sonra bu pıt pıtlar gün boyunca ara ara devam etti. Doktora gidince özellikle sordum tam burada neyi var bebişin dedim ayakları demezmiiiidemekki artık tekmelemeye karar vermiş annesini miniş sonunda
Birde resmen göbeğimin oradan baktı ultrasondan. Bu kadar yukarıda olur mu bebek bu haftada kızlar
Allah sabir versin umarim korktugunuz gibi degildir ve temiz cikar sonucunuzMerhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Ben aktivia yoğurtlarından yiyorum her gün 1 tane. Hiç kabızlık yaşamadım ,tavsiye ederim
Kalp çarpıntın içinde acaba tiroit hormonların normal mi? Tiroid dengesizliği de çarpıntı yapıyor. hep 2 cıkan tsh değerim hamilelikte 4 e yükseldi düşmesi gerekirken.Ben de acayip bi ağız kuruluğu ve carpıntı yapıyordu.
benim hareket etmeme bile gerek yok, bazen yatarken bile aniden çarpıntım oluyor ama çok kısa süreli, birkaç hafta önce daha fazlaydı. Doktorum normal demişti.
Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beniCanım geçmiş olsun,senin vucut çok yıpranmış anlaşılan,cocuklar peşpeşe mi ki böyle oldu acaba, bol bol vitamin takviyesi yap. Çok yorulma,dinlenmeye bak,uykunu falan mutlaka al.
Amin insallah canimCok uzuldum senin adina binbir tane derdin olmus resmen rabbim acil sifalar versin
Şoyle dusununce bir bebek dunyaya getirmek gercekten cok zor ve kutsal birsey gercekten. Vucut o kadar degisiyoki kanindan tut kalp atislarina kadar degisiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin . Durum normalse sikintiya gerek yok o zaman[/QUOTE
cok zor gercekten bu yuzden cennet annelerin ayaginin altinda hersey deyisiyorr canim bilmedigimiz neler deyisiyor daha
Miray in anlami ne canim ayliz de ilk defa duydum bana anlamlarini soyleyebilirmisin@Nicolitaa simdilik ayliz ismini dusunuyoruz ama miray da hosumuza gidiyor acikcasi ,siz ne dusunuyorsunuz
Hayirlisi olsun canim guzel haberler verirsin insallahMerhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
ücretsiz izini istediğin zaman alabilirsin. 22 aya düşme durumunda bir yanlışlık var sanki. Ben tüm izinlerimi raporlarımı kullandıktan sonra ücretsiz iznimi başlatmıştım.
Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
bende canım içmek istemiyo güya şalgamı bi içmeye başladım mı da 2 bardaktan az içmiyorum :)Şalgam bende çok iciyorum normalde icmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?