2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen canım dediğin gibi kanıtlanmış bir zararı yokmuş ama nasıl kanıtlayacaklar ki sanki. Her gün hamile birini bilmem kaç kere güvenlik cihazından geçirdik, güvenlik cihazından geçirmediğimiz hamilelere göre hiç bir şey olmadı da diyemezler Ben de geçmiyorum valla, geçmemek iyi hissettiriyor

Oluyor bazılarının canım.Gerçi benimki aşağıda mesaneye vurup duruyor

Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.

Cok uzuldum senin adina binbir tane derdin olmus resmen rabbim acil sifalar versin

Carpinti normal canim son zamanlarda zor nefes bile aliyosun

Şoyle dusununce bir bebek dunyaya getirmek gercekten cok zor ve kutsal birsey gercekten. Vucut o kadar degisiyoki kanindan tut kalp atislarina kadar degisiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin . Durum normalse sikintiya gerek yok o zaman

kelebek.hill takip ediyorum sizi canım napıyosun bebişko kıpırdamaya başladı mı ?

Kiz niye sadece takip ediyon arada ses ver yasadigini bilek

Ben de iyiym sukur yaa.. Evet yaa arada minik minik kiprasiyo artkkk kizimm benimmm nasi havalara ucuyorm oyle oluncaa.. Esime gostermeye calisiyorm aksamlari ama elini gobegime cok bastirinca korkuyo henuz o hissedemedi.. Zaten biraz daha buyumesi lazm

Hepsi güzel bir tek avent süt saklama kabı alma ben ilk çocugumda aldım meyve püresi koyuyordum çünkü çok yer kaplıyordu buzluga atamıyordum süt saklama poşetleri pratik buzluga atmak için aklında olsun

Ay ne bilm posetler de delinir yirtilir gider gibi geliyo hep ama oyle diyosann..

Hmmm oyleyms demekk.. Neyse ins yaramiz olmaz guzelce emziririz de ihtiyacimz da olmazz

Amann ne guzel bakkk.. Valla asagida olmasi daha zor sanirm birak yukarda takilsn.. Bi sorun olsa soylerdi dr nasilsaa sen tekmelerin keyfini cikarrr

Allah sabir versin umarim korktugunuz gibi degildir ve temiz cikar sonucunuz

@Nicolitaa simdilik ayliz ismini dusunuyoruz ama miray da hosumuza gidiyor acikcasi ,siz ne dusunuyorsunuz

Acikcasi hamile kaldigimdan beri birkere test yapildi bunu bir doktoruma danisayim

benim hareket etmeme bile gerek yok, bazen yatarken bile aniden çarpıntım oluyor ama çok kısa süreli, birkaç hafta önce daha fazlaydı. Doktorum normal demişti.

Kalbinin atisini gobeginde hissediyormuydun peki ben resmen gobegimdede bir kalp atiyomus gibi hissediyorum tabi cocuk disinda kendi kalbimmis gibi

Canım geçmiş olsun,senin vucut çok yıpranmış anlaşılan,cocuklar peşpeşe mi ki böyle oldu acaba, bol bol vitamin takviyesi yap. Çok yorulma,dinlenmeye bak,uykunu falan mutlaka al.
Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beni

Hayirlisi olsun canim guzel haberler verirsin insallah

ücretsiz izini istediğin zaman alabilirsin. 22 aya düşme durumunda bir yanlışlık var sanki. Ben tüm izinlerimi raporlarımı kullandıktan sonra ücretsiz iznimi başlatmıştım.

öyle mi? bana özellikle bu şekilde anlattı insan kaynakları, bu yarım çalışma nedeniyle 2 ay azalıyo ücretsiz izniniz dedi, beni mi kandırıyolar nedir anlamadım hatta yıllık iznimi analık iznimin arkasına kullanacaktım, isterseniz kullanın ama o da ücretsiz izninizden gidiyo dediler, ben de deli miyim önden kullanırım canıma minnet dedim.

Canım Allah yardımcınız olsun, hayırlı haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…