- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
hayırlı olsun canııım güle güle kullanın miniğinleee :)Kizlar ufak ufak da olsa alisverislere basladm benn.. Indirimde bi seye denk gelirsem aliyom vallabi kac kiyafet aldm zaten onlari saymiyom kim bilir daha kac adet aliciizz
Onun disinda bebek arabasi ve oto koltugunu aldik biliyosunuzz (quinny zap extra2+maxi cosi calibrix)
Veee bineron emzik bi kac ivir ziviri dermoeczanem sitesinde aventte indirim vardi ordan aldmm.. Her ay bi kac parca bi kac parca gideym diyorm.. Odadir besiktir esimle aliriz zaten de ufak tefekleri netten takip edip alicam..
Iste son aldiklarim;
Avent 120 ml cam biberon
Avent 260 ml pp natural biberon
Avent ortidontik yalanci emzik 2li
Lansinoh 24 lu gogus pedi 2li
Bebedor tirnak bakim seti
Selam kızlar,
Doktordan geliyoruz haftaya ayrıntılı randevumu aldım. Bu sabah kahvaltı yaparken göbek deliğimin sağına doğru pıt pıt bir şeyler vuruyordu sanki. Dedim bebiş bu kadar yukarıda değildir, hissedemiyorum diye üzülüp duruyordum. Sonra bu pıt pıtlar gün boyunca ara ara devam etti. Doktora gidince özellikle sordum tam burada neyi var bebişin dedim ayakları demezmiiiidemekki artık tekmelemeye karar vermiş annesini miniş sonunda
Birde resmen göbeğimin oradan baktı ultrasondan. Bu kadar yukarıda olur mu bebek bu haftada kızlar
Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beni
Hayırlı olsun kızçeniz. Demek sonunda gösterdiselam kızlar;
dayanamadık yine dr a gittik geldik. İnşallah bir kızım daha oluyor. İsmini de belirledik gibi şimdilik.
200 gr 17 cm miş :)
hathor81 ikizannesi2016 kaftankef ekledim canım, hayırla sağlıkla gelsinler inşallah :)
Miray yilin ilk aylarinda dogan ay gibi ,ayliz de ay pariltisi ve cennette bir bahce demekmis arkadasimMiray in anlami ne canim ayliz de ilk defa duydum bana anlamlarini soyleyebilirmisin
çok şükür. gönlümden geçen nasip oldu. 3. kızım geliyor inşallah :)Hayırlı olsun kızçeniz. Demek sonunda gösterdi
yazık yaa üzüldümKizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor
evet, hala oluyor o :)Kalbinin atisini gobeginde hissediyormuydun pekiben resmen gobegimdede bir kalp atiyomus gibi hissediyorum tabi cocuk disinda kendi kalbimmis gibi
Allah kudret versin, sağ salim kavuştursun inşaAllah.Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beni
hayırlı olsuun :)selam kızlar;
dayanamadık yine dr a gittik geldik. İnşallah bir kızım daha oluyor. İsmini de belirledik gibi şimdilik.
hathor81 ikizannesi2016 kaftankef ekledim canım, hayırla sağlıkla gelsinler inşallah :)
Gözünaydın grillcim hoşgelmiş Prenses:) darısı başıma artık :)selam kızlar;
Allah şifa versin canım,dinlenmeye çalış benim de geçen yıl omzum çıkmış,kas zedelenmisti ayağına çok yüklenmemeye çalış.Kesinlikle en doğrusunu yapmissin doktora gitmekle.Maalesef magnezyum eksikliği değil kas zedelenmesiymişve kesinlikle ağrı konularında muhakkak doktora gitmek gerekiyormuş geciktirince sorun daha da çok büyüyor
Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Canım Allah gönül ferahlığı versin ,yardımcınız olsun.Lütfen kendini yıpratma ikili testin iyi çıkmıştı zaten.Benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye çok da gerek yok.Doğru çıkma olasılığı ikiliden daha az dedi.Hatta bana üclüyü yaptırma istersen onun stresini yaşama bir de dedi.O yüzden gönlünü ferah tut,bolca dua et.Bu testler kesin değil unutma hele üçlünün daha düsükmüş yanı.Bak Yasin suresinin “mübin" kısımlarında durarak oku.Her durduğunda ya şafi de bir bardak suya üfle.Sonra hepsi bitince iç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağlıklı eylesin inşallah.Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Sağol canımCanım umarım yardımcı olabilirim yanlış bilgi de vermek istemem :) 8+8 analık izni bittikten sonra 2 aylık yarı zamanlı çalışmak üzere iş yerine dönebilirsin. Bu iki aylık süre içerisindeki süt izni haklarını ayrıca kullanamayacaksın ama. İki aylık süren de bittikten sonra süt izni için kaç ay hakkın kaldıysa o süre içerisinde günlük süt izni izni hakkını kullanabilirsin. Ücretsiz izin konusunda ise pek fikrim yok maalesef
hayırlı olsun canııım güle güle kullanın miniğinleee :)
kızlar biraz geç oldu ama ancak girebildim.. english home da 8 marta özel kampanya var 100 liralık alışveriş 50 ye geliyor.. bebişler için çok tatlı şeyler var..bunlarda aldıklarım, hepsi 67 lira tuttu12 olmadan yetişin
Dün portakal,muz,armut,elma,cilek be bulursam yedim valla.normalde meyve tuketmezdim bebek istiyor vucudun ihtiyaci var demek ki..Gunde 1 meyve mesela onuda hemen yemek arkasina yemen lazim mis ac karna direk kilo yapiyomus
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimde kızım olcak allahın izniyle daha önce söyledim ama ekledinmi bilemiyorumselam kızlar;
Sağol canım ya teşekkür ederim. Dediğini yapacağım. Allahım büyük elbet vardır bir bildiği. Bu arada sadece 2 kişi ilgilenmiş. Herkes kendi derdinde demek kiAllah şifa versin canım,dinlenmeye çalış benim de geçen yıl omzum çıkmış,kas zedelenmisti ayağına çok yüklenmemeye çalış.Kesinlikle en doğrusunu yapmissin doktora gitmekle.
Canım Allah gönül ferahlığı versin ,yardımcınız olsun.Lütfen kendini yıpratma ikili testin iyi çıkmıştı zaten.Benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye çok da gerek yok.Doğru çıkma olasılığı ikiliden daha az dedi.Hatta bana üclüyü yaptırma istersen onun stresini yaşama bir de dedi.O yüzden gönlünü ferah tut,bolca dua et.Bu testler kesin değil unutma hele üçlünün daha düsükmüş yanı.Bak Yasin suresinin “mübin" kısımlarında durarak oku.Her durduğunda ya şafi de bir bardak suya üfle.Sonra hepsi bitince iç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağlıklı eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?