2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hayırlı olsun canııım güle güle kullanın miniğinleee :)

Yukarda canım bebiş. Benimde hep göbek deliğiminüstü den bakıyor. Kasık bölgesinden çıkmış artık. Midem daha belirgin o yüzden, göbek yok yani. Göbek deliğinin orda ayak tekmeleri geliyo bizdede

Canım dualarımseninle, senin ikili test düzgün çıkmıştı. Bunu niye yaptırdılarki, bu sonuca güvenilir mi ki yani.bilemedim. Biz ikili testi yaptırdık okadar. Başka gerek görmedi doktorumuz.

Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beni

Anladım m.düşükler çok yıpratmış seni. Birde senin vucudun inatçı galiba. Bazı vucutlar gebeliği kabul etmediğindensürekli savaş halinde oluyor

yazık yaa üzüldüm çoook geçmiş olsun dikkat et kendine fırsat buldukça dinlenmeye çalış...

Kalbinin atisini gobeginde hissediyormuydun peki ben resmen gobegimdede bir kalp atiyomus gibi hissediyorum tabi cocuk disinda kendi kalbimmis gibi
evet, hala oluyor o :)
Yok canim evlendim 2 ci seneme kizim oldu 5 sene ara verdim sonra pes pese 2 dusuk oldu 1 sene arayla 1dusuk daha 1 sene sonra 1 kizim oldu 7 yas var aralari sonra 3 yasinda 2 ci kizim 3 cu bu nasip olursa dusukler mafetti beni
Allah kudret versin, sağ salim kavuştursun inşaAllah.
hayırlı olsuun :)

Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.

Maalesef magnezyum eksikliği değil kas zedelenmesiymiş ve kesinlikle ağrı konularında muhakkak doktora gitmek gerekiyormuş geciktirince sorun daha da çok büyüyor
Allah şifa versin canım,dinlenmeye çalış benim de geçen yıl omzum çıkmış,kas zedelenmisti ayağına çok yüklenmemeye çalış.Kesinlikle en doğrusunu yapmissin doktora gitmekle.

Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Canım Allah gönül ferahlığı versin ,yardımcınız olsun.Lütfen kendini yıpratma ikili testin iyi çıkmıştı zaten.Benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye çok da gerek yok.Doğru çıkma olasılığı ikiliden daha az dedi.Hatta bana üclüyü yaptırma istersen onun stresini yaşama bir de dedi.O yüzden gönlünü ferah tut,bolca dua et.Bu testler kesin değil unutma hele üçlünün daha düsükmüş yanı.Bak Yasin suresinin “mübin" kısımlarında durarak oku.Her durduğunda ya şafi de bir bardak suya üfle.Sonra hepsi bitince iç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağlıklı eylesin inşallah.

K kucukmeleklerim geçmiş olsun imkânın varsa bolca dinlen ve beslenmene dikkat et canım.Yukarıda anlattığım duayı sen de yap.Rabbim şifa versin

kızlar biraz geç oldu ama ancak girebildim.. english home da 8 marta özel kampanya var 100 liralık alışveriş 50 ye geliyor.. bebişler için çok tatlı şeyler var..bunlarda aldıklarım, hepsi 67 lira tuttu 12 olmadan yetişin

Eklentiler

• M013874_large.webp
    16 KB · Görüntüleme: 118
  • M021109_large.webp
    31 KB · Görüntüleme: 133
  • M023125_large.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 121
  • M023470_large.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Sağol canım

hayırlı olsun canııım güle güle kullanın miniğinleee :)

Sagol canm amin insallahh

Ooo iyiyms.. Gule gule kullannn

Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimde kızım olcak allahın izniyle daha önce söyledim ama ekledinmi bilemiyorum

Sağol canım ya teşekkür ederim. Dediğini yapacağım. Allahım büyük elbet vardır bir bildiği. Bu arada sadece 2 kişi ilgilenmiş. Herkes kendi derdinde demek ki yazıp paylaşıp rahatlamak istedim. Neyse artık kendi sıkıntımı kendim yaşarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…