2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim
Canım üzülme benim doktorum 2'li3'lüye gerek yok direkt 4'lü yapalım dedi sonucu haftaya cumartesi alacagız.Ayrıca ısrarla dedi ki bunlar tarama testi %66-%80 arasında dogru sonuç verir kesin degildir dedi eger çok çok riskli bir durum olursa amniyosentrz yaptırırım yoksa yaptırmıycam

Amin canım hayırlı haberlerle gel insallah.

Bencede yaptırma hiçgerek yok. Ultrasonda bebek takip edilirken anormalbirşey okursa zaten görülür bence. O yüzden içini ferah tut.

Merhaba bayanlar.
Ben de artık ufak ufak alışverişe başliim diyorum. Arabayla baslicam. Casual Cadillac düşünüyorum. Konuyla ilgili düşünceleriniz nedir

Seninde ılki güzel uzun kullanışlı duruyor. En alttaki büyük gibi durmuş resimde jokerden bakabilirsin çok büyük bi model değil Uzun kullanilmaz sanki çok şık duruyor amà. ..
oval olanı gördüm bende ebebekte dediğin gibi çok büyük değil, bide çarşaf, alez falan uydurmak zor olur diye düşünüyorum, o yüzden eledim onu
bide bişey sorcam biyerde yatağın boyutu en az 70x130 olsun daha küçükte rahat edemiyo çocuklar diye okumuştum. doğruluk payı varmıdır? 6.aydan 2,5-3 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum ne dersiniz??

Kızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.

kızlar hepinize çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifa versin hepinize

canım genetik tarama yapacaklarsa amniyosenteze gerek olmazki.. zaten 2li testin iyi değilmiydiki senin, sıkma canını, bunlar sadece tarama testleri, genetik testinde çıkacaktır kesin sonuç ama sen gönlünü ferah tut.. dualarımız seninle

Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim sizde çok dikkat edin kendinize

Merhaba bayanlar.
Ben de artık ufak ufak alışverişe başliim diyorum. Arabayla baslicam. Casual Cadillac düşünüyorum. Konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
daha öncede yazmıştım belki görmüşsünüzdür, casual cadillac jane denilen ispanyol bir firmadan model kullanma patentini almış bir türk markası.. özellikleri gayet güzel, rahatlıkla alabilrsin :)

Kızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.
Aynı durum bendede var yıllar oldu iyi huylu denildi gebelikte büyüyor ..doktor emzirirken gider Dedi ama gitmedi kaldılar öyle ..o Zaman alalım durmasınlar dedim boşuna sonra tekrar yeniler diyince bıraktım ..şimdi yine hafif büyüdüler doktora tabiki görün ama iyi huylu demişse korkma

Kızlar şu araba meselesinde kafam çok karıştı. Travel sistem düşünüyordum hemde chicconun kini, ama bir arkadş hiç memnun kalmamış, o kadar hantal ve kullanışsız ki sakın travel set alma dedi. Ben araba koltuğu illa alıcam acaba onu so raya mıbıraksam şimdilik bir baston araba ve ana kucağı kı alsam sizce. Arabayıda yere yakın istemiyorum. Olabildiğince yüksekte istiyorumve gerçekten kullanışlı olması çok önemli. Neler önerirsiniz.

Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimde kızım olcak allahın izniyle daha önce söyledim ama ekledinmi bilemiyorum
görmemiştim canım kusura bakma ekledim şimdi.
gelsin alışveriş heyecanı :)

F Ftszynp mesajlarınızda yaşadığınıza benzer şeyler yaşıyoruz bende dr ikili dahi istemeden amniyosentez istemişdi ikiliyi bizim israrımız ile yaptı sonuc iyi çıkdı ama bizde genetik teste karar verdik sonuc bunların hepsi bir tarama testi belli oranlar ile yapılan tahminler bende sonucun kötü çıkması beklenirken iyi çıktı o yüzden bunları çokda tanı konmuşcasına kafanıza takmayın genetik testler gayet acıklayıcı ve içinizi rahatlatıcak drlar genetik test den sonra amniyosentez istemiyor yeterli görüyorlar bir arkadaşımız daha yaptırdı sonucunu burada paylaştı iyi çıktı şükür inş sizinde iyi çıkıcak lütfen bebeğinizi düşünün kendinizi rahatlatın ben iyi çıksın diye dua ediyorum sizde biraz rahatlamaya calışın ne yazıkki dr hemen amniyosentez isteyip strese sokuyorlar anneleri inanın rabbim en hayırlısını verecektir

Oğlumun yatağı mothercare dan hertford modeliydi. O zamanki ölçüleri 58 é 119 gibi cins bir ölçüydu tüm malzemeyi ordan alalım diyemidir nedir onu almistim. Şimdi ölçüsünü standart 60 à 120 yapmışlar yeni modelinde. Persantil olarak hiçte az sayılmaz üst persantil lerde 3.5 yaşında mayısta fln yeni yatak almayi planlıyoruz. Yani 60 à 120 yatak 3.5 yasa kadar rahat kullanılıyor. Ve senin kızın olacak , kızlar biraz daha minyon olur ayrıca senin eşinin boyu nasıl citi piti kızın olursa 4 u bile rahat rahat bulabilir

Canım genetik test hangisini yaptırdınız? Harmony mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…