- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Park Yatak daha kullanışlı bence. Ben de park yatak almayıdüşünüyorum.bu ikisi arasında kaldım kızlar
Canım üzülme benim doktorum 2'li3'lüye gerek yok direkt 4'lü yapalım dedi sonucu haftaya cumartesi alacagız.Ayrıca ısrarla dedi ki bunlar tarama testi %66-%80 arasında dogru sonuç verir kesin degildir dedi eger çok çok riskli bir durum olursa amniyosentrz yaptırırım yoksa yaptırmıycamSağol canım ya teşekkür ederim. Dediğini yapacağım. Allahım büyük elbet vardır bir bildiği. Bu arada sadece 2 kişi ilgilenmiş. Herkes kendi derdinde demek kiyazıp paylaşıp rahatlamak istedim. Neyse artık kendi sıkıntımı kendim yaşarım.
Amin canım hayırlı haberlerle gel insallah.Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Sağol canım ya teşekkür ederim. Dediğini yapacağım. Allahım büyük elbet vardır bir bildiği. Bu arada sadece 2 kişi ilgilenmiş. Herkes kendi derdinde demek kiyazıp paylaşıp rahatlamak istedim. Neyse artık kendi sıkıntımı kendim yaşarım.
oval olanı gördüm bende ebebekte dediğin gibi çok büyük değil, bide çarşaf, alez falan uydurmak zor olur diye düşünüyorum, o yüzden eledim onuSeninde ılki güzel uzun kullanışlı duruyor. En alttaki büyük gibi durmuş resimde jokerden bakabilirsin çok büyük bi model değil Uzun kullanilmaz sanki çok şık duruyor amà. ..
Her şey allahtan diyorum ama içim içimi yiyor. Allah herkesin de benim de yardımcım olsun.Bencede yaptırma hiçgerek yok. Ultrasonda bebek takip edilirken anormalbirşey okursa zaten görülür bence. O yüzden içini ferah tut.
Çok teşekkür ederim benim oğlumda kramplarım oluyordu ama bu ondan daha beter sürekli bir ağrı ben doğumda böyle ağrı çekmiştim inan..giittim doktora kasığımın yan tarafında kas zedelenmesiymiş tüm ayağımda sancı dolaşıyor ilaç verdi pazartesi günü tekrar çağırdı Eger geçmemiş olursa hastaneye yönlendirmesi gerekecekmiş ..oğlumu taşımamı yasakladı ..sadece onu deil tüm herşeyi yasakladı sadece yat Dedi ..Dedi de bakayım yapabilecek miyim??
Kızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.
kızlar hepinize çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifa versin hepinizeKizlar dr dan geliyorum bacagimdaki damarlar tikanmis varis coaldi ilac kullanmaya basladim vucudum daki kasintilar karaciger ve bobreklerim cok fazla calismiyomus o yuzden dedi onada ayri bi ilac kan degerlerim ve demirim dusmus onlarada ilac bugun ilaylari doldurdum geldim dr mumkunse bir daha kesinlikle hamile kalma dedi beni cok yipratiyor bebek nedense 7 kilo almisim ona ayri kizdi dietisyene gonderdi ve karnimda serlesme ve kanama vardi cok az bbol bol di len me verdi devam hayirlisiyla bi kurtulsam cok zor geciyor
canım genetik tarama yapacaklarsa amniyosenteze gerek olmazki.. zaten 2li testin iyi değilmiydiki senin, sıkma canını, bunlar sadece tarama testleri, genetik testinde çıkacaktır kesin sonuç ama sen gönlünü ferah tut.. dualarımız seninleMerhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim sizde çok dikkat edin kendinizeAllah şifa versin canım,dinlenmeye çalış benim de geçen yıl omzum çıkmış,kas zedelenmisti ayağına çok yüklenmemeye çalış.Kesinlikle en doğrusunu yapmissin doktora gitmekle.
Canım Allah gönül ferahlığı versin ,yardımcınız olsun.Lütfen kendini yıpratma ikili testin iyi çıkmıştı zaten.Benim doktorum ikili iyi çıkınca üçlüye çok da gerek yok.Doğru çıkma olasılığı ikiliden daha az dedi.Hatta bana üclüyü yaptırma istersen onun stresini yaşama bir de dedi.O yüzden gönlünü ferah tut,bolca dua et.Bu testler kesin değil unutma hele üçlünün daha düsükmüş yanı.Bak Yasin suresinin “mübin" kısımlarında durarak oku.Her durduğunda ya şafi de bir bardak suya üfle.Sonra hepsi bitince iç.Rabbim hepimizin bebeklerini korusun,sağlıklı eylesin inşallah.
teşekkür ederiz canımmm, daha güzelleri sizin olsunnSagol canm amin insallahh
Ooo iyiyms.. Gule gule kullannn
daha öncede yazmıştım belki görmüşsünüzdür, casual cadillac jane denilen ispanyol bir firmadan model kullanma patentini almış bir türk markası.. özellikleri gayet güzel, rahatlıkla alabilrsin :)Merhaba bayanlar.
Ben de artık ufak ufak alışverişe başliim diyorum. Arabayla baslicam. Casual Cadillac düşünüyorum. Konuyla ilgili düşünceleriniz nedir
Aynı durum bendede var yıllar oldu iyi huylu denildi gebelikte büyüyor ..doktor emzirirken gider Dedi ama gitmedi kaldılar öyle ..o Zaman alalım durmasınlar dedim boşuna sonra tekrar yeniler diyince bıraktım ..şimdi yine hafif büyüdüler doktora tabiki görün ama iyi huylu demişse korkmaKızlar benim memelerimde 5 tane nodül var haftaya doktora gidecem kontrol için daha önce iyi huylu demişlerdi ama gebelikte büyüyebiliyorlarmış benim durumumda olan varmı korkuyorum.
görmemiştim canım kusura bakma ekledim şimdi.Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah benimde kızım olcak allahın izniyle daha önce söyledim ama ekledinmi bilemiyorum
Yok cnm ne kusuru başlasın baslasingörmemiştim canım kusura bakma ekledim şimdi.
gelsin alışveriş heyecanı :)
oval olanı gördüm bende ebebekte dediğin gibi çok büyük değil, bide çarşaf, alez falan uydurmak zor olur diye düşünüyorum, o yüzden eledim onu
bide bişey sorcam biyerde yatağın boyutu en az 70x130 olsun daha küçükte rahat edemiyo çocuklar diye okumuştum. doğruluk payı varmıdır? 6.aydan 2,5-3 yaşına kadar kullanabilsin istiyorum ne dersiniz??
Canım genetik test hangisini yaptırdınız? Harmony mi?F Ftszynp mesajlarınızda yaşadığınıza benzer şeyler yaşıyoruz bende dr ikili dahi istemeden amniyosentez istemişdi ikiliyi bizim israrımız ile yaptı sonuc iyi çıkdı ama bizde genetik teste karar verdik sonuc bunların hepsi bir tarama testi belli oranlar ile yapılan tahminler bende sonucun kötü çıkması beklenirken iyi çıktı o yüzden bunları çokda tanı konmuşcasına kafanıza takmayın genetik testler gayet acıklayıcı ve içinizi rahatlatıcak drlar genetik test den sonra amniyosentez istemiyor yeterli görüyorlar bir arkadaşımız daha yaptırdı sonucunu burada paylaştı iyi çıktı şükür inş sizinde iyi çıkıcak lütfen bebeğinizi düşünün kendinizi rahatlatın ben iyi çıksın diye dua ediyorum sizde biraz rahatlamaya calışın ne yazıkki dr hemen amniyosentez isteyip strese sokuyorlar anneleri inanın rabbim en hayırlısını verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?