2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bence araba çok önemli başka masraftan kıs gerekirse arabayı iyi birşey al. Hele de ikinci çocuk fln düşünüyorsan hiç düşünme derim parasini cikartirsin
İlk zamanlar yakın temas çok daha fazla olacağı için dışarıda arabaya koyunca bile için gidecek sanki koruyamayacakmissin gibi bir his gelecek ama araba içine sinen güvenlikli birsey aldıysan ordan kendini rahatlatirsin bende öyle olmuştu. Bastonlar bence 1.5 bile erkende 2 yaş arabası ki o zaman bile için gidecek insanlar o kadar ök.z gibi geçerken dan dun ayağına bacağına çarpacak kuzunuzun ve cok alcak kışın bile kullanmayı büyük olsa bile düşüneceksiniz . Ama Travel öyle değil tamam zorlukları olabilir ama o minik bedenler için en uygunu bence

F Ftszynp bu tarama teslerinin %60 bir doğru olma şansı var bence üçlü için sıkıntı yapmayın harmony size veya bebeğe hiç bir zararı yok koldan kan alınıyor o kadar karar vermekde işe şunu düşünün derim en azından ben öyle yaptın amniyosentezde bir risk var bundan yok ikili ve üçlünün yanılma payı çok yüksek bı teste çok düşük allah korusun buda kötü çıkdı o zaman amniyosentez yapılır ama harmony veya başka marka testler % 99.7 doğru bu yüzden gönül ferahlığı ile yaptırın ben kan verene kadar neler yaşadım öldüm dirildim bebek gitti aklımı kacırdım neler neler ben çok büyütürüm sorunları ama o gün firmadan gelen adam saatlerce anlattı hastaneden çıkarken o kadar rahattımki kendine kızdım o kadar ağlamasaydım diye kendime eşime ve bebeğe zarar ve kendimi sorguladım tevekkül etmeyi unuttumu fark ettim veren allah mutlaka benden iyi biliyor kendimi ve bebeğimi ona teslim ettim

F Ftszynp birde şu konu varki bana çok kızan olacakdır ama eğer bebeğimde bir hastalık varsa ben gebeliği sonlandırıcam ben 39 yaşındayım herkez gibi ne kadar ömrüm var bilmiyorum ama özürlü bir çoçuğu dünyaya getirmek bile bile çok büyük bir sorumluluk küçükken sorun değil belki ama ya o kırklı yaşlara geldiğinde bana ihtiyacı oldupunda ben hayatta olmazsam kimsesiz kalır yavrum kimseler bakmaz annesi gibi ya bana neden bile bile yaptın derse onun çekeceği bir çok acıya dur diyemezsen çok düşündüm çok ağladım günahmı dedim ama onu korumak benim en büyük görevim bencilce gelmesin size ama hep ben yanında yokken ne olur diye düşündüm yada bana bakarken ona yaşattoğım acıları düşündüm belki bu bir imtahan senin onun için neleri göze alacağının ve vazgecebileceğinin imtihanı diyeller olacaktır onun yaşama hakkı yokmu yaşaması belki imtahan diye bunu elbette bilemiyorum ama bildiğim birşey varki güzel rabbim ona alacak nefes versiyse kimse onu yok edemez eğer hasta ise ve nefesi varsa diğil genetik test uzay bilmi olsa nafile yani canım benim çok düşünmek bir yerden sonra yoldan çıkartıyor insanı o yüzden dedim ki rabbim ben eşim ve bebeğim sana emanet en doğrusunu sen bilirsin hakkımızda hayırlısını ver sen bana sabır huzur ver ben elimden geldiğince korucam ama senin emrin neyse o olur senşn içinde aynısını diliyorum başımıza gelecek birşey varsa gelir sen elinden geldiğince koru kendini emanet et dualarım senin içinde allah hakkınızda hatırlısını versin

Sağol canım çok teşekkür ederim. Artık uykularım da yok.

Günaydın bayanlar. Geç oldu ama fırsat bulamadım. Misafirlerim var yazamıyorum çoktan takip de edemiyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun. Kadınların öldürülmediği, şiddet görmediği bir dünya dileğiyle
Bu arada babaannemizle dün beşik modeli baktık ve beğendik. Paylaşmak istedim. Nasıl?

Canm bence baston puset icn cok erken onu ileriki yaslarinda pratik olsn diye aliyorms anneler genelde.. Ama travel sistemde hem pratik hem saglam bi araba alirsak umarm ilerde bi daha arabaya ihtiyac duymayz.. Yani ben de henuz kullanmadm tabi ama almadan bayagi bi arastirdm quinny aldm ve oto koltugu da maci cosi.. Bence bi bak derim.. Casuallar da cok guzel ama benm icime sinmeyen tek yani katlaninca cok yer kaplamasi oldu.. Bence chiccolarin travel olanlari cidden hantal, agir pratik degil.. Yalnz basima da kullanmam gerekecek sonucta.. Oyle yani

Sagol senin de kutlu olsnn gecms olsa daa
Cok guzel bu sepet besik iste ben de bundan istiyorm ilk aylar icin

Bu arada gunaydinlarrr

Canım ikili test iyiydi. 3lü testte trosmy21 1/103 çoktı. Testi yaptırsam da önemli olan sonucunda karar vermek. Beni o çok fazla üzüyor.
canım benimde down sendorumu riski 1/76 çıktı bende çok takıldım üzüldüm ama 2 gün sadece sonra kabullendim doğurcam sonuçta ona kıyacak değilim sende bu kadar takılma eğerki nolursa olsun doğurcam bu bebeği diyorsan hiç stres yapma kendine ve bebeğe bence sadece dua et ne gelirse Rabbimden

Rabbim öncelikle herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
Ben ise daha değişik düşünüyorum. Dünyaya hepimiz sağlıklı geldik ya da sağlıklı bebekler doğurduk. ama hepimiz engelli adayıyız. birgün bizim veya çocukların başına ummadığımız bir hastalık sıkıntı gelebilir ve birilerinin bakımına muhtaç olabiliriz.
Rabbim kimseye çaresiz dert vermesin.

daha öncede yazmıştım belki görmüşsünüzdür, casual cadillac jane denilen ispanyol bir firmadan model kullanma patentini almış bir türk markası.. özellikleri gayet güzel, rahatlıkla alabilrsin :)
Aranıza yeni katıldım canım, bütün mesajları da okuyamadım ne yazık ki. Görmemiştim yani Teşekkür ederim

Kızlar bende de şalgam suyu sevgisi oluştu, daha önce sevmezdim, şimdi ikişer bardak ikişer bardak içiyorum valla
bir de domates çok tüketiyorum, şu çeri olanlardan, ama nasıl lezzetli geliyor bir bilseniz
canım aynı durumdayız bende durup durup şalgam suyu içmek içmek istiyorum ama bir iki yudum alıp bırakıyorum içindeki tuz oranı fazla olduğundan hamilelere önerilmiyor ödem yapmaması için. Domateste aynı durumda geçen gün pazardan eve gelene kadar zor dayandım yememek için eve gelincede hemen yıkayıp çeri domateslerden attım ağzıma aynı anda 3 4 tane birden suyunu fışkırtarak yedim bide o kadarı ağzıma biraz zor sığdı

kesinlikle katılıyorum

Normalde ben domates hic aramam,markette elim cherry domateslere gidiverdi,ne lezzetli geliyor anlatamam

İyi huylu dendi hep bende 2012de öğrendim bugüne kadar buyume olmamıştı ama şimdi sanki elime birşeyler geliyo hissediyorum banada büyürse alırız demişti doktor dediğin gibi tekrarlıyormuş sonra alınsa bile hakkımızda hayırlısı haftaya cumartesi gideceğim doktora çok korkuyorum valla.

canım bende ilk chicco düşünüyodum ama kullanan arkadaşlarımla konuştuğumda ve gidip mağazasında kendim inceleyince gerçekten hantal olduğuna karar verip vazgeçtim. sonrada uzun araştırmalar sonunda stokke scoot a karar verip aldım hem yüksek hemde katması filan pratik bide araba koltuğu olarak yine stokkenin izigo besafe modelini aldım bebek arabasının oturma bölümü çıkarılıp araba koltuğu takılabiliyor hatta o şekilde daha çok beğeniyorum şimdilik evin içinde arada sürüyodum salondan mutfağa yatak odasına filan inşallah bebişimizle kullanmakta nasip olur ayrıca kullananlardanda hiç olumsuz bi yorum duymadım öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…