Aynen bence de ikili temiz çıkmışken zaten 3 lüyü bile yaptırmıyor artık doktorlar mesela benimki istemedi. 2li test ve ayrıntılı ultrason %95 birbirini tamamlayıcı doğru sonuç veriyor dedi. 4 lü test gibi bir şey vardı ondan yaptırsan ya da başka bir doktora gitsen bilemedim. Hadi ikili kötü çıksa yine anlıcam ama çok saçma ikili iyiyken 3 lünün kötü çıkması.Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
@Ftszynp mesajlarınızda yaşadığınıza benzer şeyler yaşıyoruz bende dr ikili dahi istemeden amniyosentez istemişdi ikiliyi bizim israrımız ile yaptı sonuc iyi çıkdı ama bizde genetik teste karar verdik sonuc bunların hepsi bir tarama testi belli oranlar ile yapılan tahminler bende sonucun kötü çıkması beklenirken iyi çıktı o yüzden bunları çokda tanı konmuşcasına kafanıza takmayın genetik testler gayet acıklayıcı ve içinizi rahatlatıcak drlar genetik test den sonra amniyosentez istemiyor yeterli görüyorlar bir arkadaşımız daha yaptırdı sonucunu burada paylaştı iyi çıktı şükür inş sizinde iyi çıkıcak lütfen bebeğinizi düşünün kendinizi rahatlatın ben iyi çıksın diye dua ediyorum sizde biraz rahatlamaya calışın ne yazıkki dr hemen amniyosentez isteyip strese sokuyorlar anneleri inanın rabbim en hayırlısını verecektir
Kızlar şu araba meselesinde kafam çok karıştı. Travel sistem düşünüyordum hemde chicconun kini, ama bir arkadş hiç memnun kalmamış, o kadar hantal ve kullanışsız ki sakın travel set alma dedi. Ben araba koltuğu illa alıcam acaba onu so raya mıbıraksam şimdilik bir baston araba ve ana kucağı kı alsam sizce. Arabayıda yere yakın istemiyorum. Olabildiğince yüksekte istiyorumve gerçekten kullanışlı olması çok önemli. Neler önerirsiniz.
bence sonucun güzel çıkacak inşallah ya öyle inanıyorum.Canım ikili test iyiydi. 3lü testte trosmy21 1/103 çoktı. Testi yaptırsam da önemli olan sonucunda karar vermek. Beni o çok fazla üzüyor.
Arkadaşlar bu testler tamamen istatistiki sonuç veriyor. Aslında hiç bir sonuç kesin değil çünkü hepsinde %5 yanılma payı var. Yani testin biri riskli bölgede çıkarken diğer test risksiz bölgede çıkabilir.Aynen bence de ikili temiz çıkmışken zaten 3 lüyü bile yaptırmıyor artık doktorlar mesela benimki istemedi. 2li test ve ayrıntılı ultrason %95 birbirini tamamlayıcı doğru sonuç veriyor dedi. 4 lü test gibi bir şey vardı ondan yaptırsan ya da başka bir doktora gitsen bilemedim. Hadi ikili kötü çıksa yine anlıcam ama çok saçma ikili iyiyken 3 lünün kötü çıkması.
öyle mi? bana özellikle bu şekilde anlattı insan kaynakları, bu yarım çalışma nedeniyle 2 ay azalıyo ücretsiz izniniz dedi, beni mi kandırıyolar nedir anlamadımhatta yıllık iznimi analık iznimin arkasına kullanacaktım, isterseniz kullanın ama o da ücretsiz izninizden gidiyo dediler, ben de deli miyim önden kullanırım canıma minnet dedim.
canım bir yanlışlık var gibi geliyor. Ben normalde raporlarımı yıllık izinlerimi aldım sonra ücretsiz iznimi başlattım. Ücretsiz izin olarak ben yaklaşık bir buçuk sene aldım kendi isteğimle iki sene almamıştım. Oğlumun 2 doğum gününden 6 gün sonra iş başı yaptım. Ama bana istersen daha da alabilirsin demişlerdi. Çocuğu Yaklaşık 3-3.5 yaşına gelene kadar ücretsiz izinlerle işe dönmeyen bir arkadaşım var. kesin emin olmak istediğim için arkadaşıma mesajla sordum cevap gelince sana da yazacağım. Bende yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Canım Allah yardımcınız olsun, hayırlı haberler alırsınız inşallah
Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Kızlar şu araba meselesinde kafam çok karıştı. Travel sistem düşünüyordum hemde chicconun kini, ama bir arkadş hiç memnun kalmamış, o kadar hantal ve kullanışsız ki sakın travel set alma dedi. Ben araba koltuğu illa alıcam acaba onu so raya mıbıraksam şimdilik bir baston araba ve ana kucağı kı alsam sizce. Arabayıda yere yakın istemiyorum. Olabildiğince yüksekte istiyorumve gerçekten kullanışlı olması çok önemli. Neler önerirsiniz.
Bence araba çok önemli başka masraftan kıs gerekirse arabayı iyi birşey al. Hele de ikinci çocuk fln düşünüyorsan hiç düşünme derim parasini cikartirsin
İlk zamanlar yakın temas çok daha fazla olacağı için dışarıda arabaya koyunca bile için gidecek sanki koruyamayacakmissin gibi bir his gelecek ama araba içine sinen güvenlikli birsey aldıysan ordan kendini rahatlatirsin bende öyle olmuştu. Bastonlar bence 1.5 bile erkende 2 yaş arabası ki o zaman bile için gidecek insanlar o kadar ök.z gibi geçerken dan dun ayağına bacağına çarpacak kuzunuzun ve cok alcak kışın bile kullanmayı büyük olsa bile düşüneceksiniz . Ama Travel öyle değil tamam zorlukları olabilir ama o minik bedenler için en uygunu bence
Canm bence baston puset icn cok erken onu ileriki yaslarinda pratik olsn diye aliyorms anneler genelde.. Ama travel sistemde hem pratik hem saglam bi araba alirsak umarm ilerde bi daha arabaya ihtiyac duymayz.. Yani ben de henuz kullanmadm tabi ama almadan bayagi bi arastirdm quinny aldm ve oto koltugu da maci cosi.. Bence bi bak derim.. Casuallar da cok guzel ama benm icime sinmeyen tek yani katlaninca cok yer kaplamasi oldu.. Bence chiccolarin travel olanlari cidden hantal, agir pratik degil.. Yalnz basima da kullanmam gerekecek sonucta.. Oyle yani
Sagol senin de kutlu olsnn gecms olsa daa
Cok guzel bu sepet besik iste ben de bundan istiyorm ilk aylar icin
Bu arada gunaydinlarrr
canım bende ilk chicco düşünüyodum ama kullanan arkadaşlarımla konuştuğumda ve gidip mağazasında kendim inceleyince gerçekten hantal olduğuna karar verip vazgeçtim. sonrada uzun araştırmalar sonunda stokke scoot a karar verip aldım hem yüksek hemde katması filan pratik bide araba koltuğu olarak yine stokkenin izigo besafe modelini aldım bebek arabasının oturma bölümü çıkarılıp araba koltuğu takılabiliyor hatta o şekilde daha çok beğeniyorum şimdilik evin içinde arada sürüyodumsalondan mutfağa yatak odasına filan inşallah bebişimizle kullanmakta nasip olur ayrıca kullananlardanda hiç olumsuz bi yorum duymadım öneririm.
öncelikle gününüz aydın mutluluklarınız daim olsun
Testlerde yanlışlık olabiliyor zaten yanlışlık olmasa bile testlerin güvenilirliği çok az. İnşallah bir aksilik çıkmaz canım ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın.
canım baston çok sonra kullanacağın bir araba önden almaya hiç gerek yok. Hatta ben aldığım bastonu çok az kullandım. Oğlum bol bol yürüdü 2 yaştan sonra, zaten arabasından inip kendi sürmeye çalıştığı için, arabayı artık yanıma hiç almak gelmiyordu. Ben oto koltuğu maxi cosi, araba olarak da quinny kullandım. Quinny bazen yine kullanıyorum çok büyük olmadığı için baston gibi rahatlığı da var. Bebek arabasını her açıdan düşünmelisin uzak bir yere gittiğinizde bebek arabasını katlayıp bagaja koyacaksınız sığması da çok önemli.
Eşim 1.78 bende 1.65 çok çok uzun değiliz yani :) verdiğin bilgiler çok açıklayıcı arkadaşım Allah razı olsun içini rahatlatıyorsun insanınOğlumun yatağı mothercare dan hertford modeliydi. O zamanki ölçüleri 58 é 119 gibi cins bir ölçüydu tüm malzemeyi ordan alalım diyemidir nedir onu almistim. Şimdi ölçüsünü standart 60 à 120 yapmışlar yeni modelinde. Persantil olarak hiçte az sayılmaz üst persantil lerde 3.5 yaşında mayısta fln yeni yatak almayi planlıyoruz. Yani 60 à 120 yatak 3.5 yasa kadar rahat kullanılıyor. Ve senin kızın olacak , kızlar biraz daha minyon olur ayrıca senin eşinin boyu nasıl citi piti kızın olursa 4 u bile rahat rahat bulabilir
Saol canim insallah kazasiz bi kurtulsakK kucukmeleklerim cnm çok geçmiş olsun daha dikkat et kendine cnm
bir de bir şey soracağım benim kuzenlerim hep araba koltuğunu evde de kullanıyorlardı. tutma kısmına oyuncak asarlardı çocuk onla oynardı fln. Ev tipi ana kucağı gerçekten gerekli bir şey mi sizce? Oto koltuğu biraz dik oluyor ama bel desteği fln alınabiliyor ayrıca. Heves ettim ev tipi ana kucağı da alcam ama gerekli mi diye emin de olamıyorum.
Canım aynen arabaya sığabilmesi önemli,o yüzden baston dedim durdum ama yanlış düşündüm herhalde, sizin arabalar araca sığıyormıu? Kolay katlayıp açılıyor mu? Ben biraz panik insanın,haldur huldur yaparım çoğu şeyi,hızlı yapmaya çalışmaktan elim ayağım birbirine dolaşır. O yüzden bana acayip pratik birşey lazım,uğraşmayı hiç sevmiyorum. Fırlatır atarım yani o kadar huyum pistir. Benim için zaman önemli,fazla zaman harcamayacağım birşey lazım. Çok pahalıya kaçmıyım diyorum ama en fazlada 1500-2000 veririm yani,hakettikten sonra dimi.
Aynısının kahverengi sepetlisini arkadaşım verecek bana da.. :) çok güzel güle güle kullansın minnakEki Görüntüle 1791561 Günaydın bayanlar. Geç oldu ama fırsat bulamadım. Misafirlerim var yazamıyorum çoktan takip de edemiyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun. Kadınların öldürülmediği, şiddet görmediği bir dünya dileğiyle
Bu arada babaannemizle dün beşik modeli baktık ve beğendik. Paylaşmak istedim. Nasıl?
Bide şöyle birşey 1/5000 bile olsa o 5000 kişiden 1 inin bizim olmayacağımız garantisi de yok maalesef.. Bazı şeyler tamamen kader..canım benimde down sendorumu riski 1/76 çıktı bende çok takıldım üzüldüm ama 2 gün sadece sonra kabullendim doğurcam sonuçta ona kıyacak değilim sende bu kadar takılma eğerki nolursa olsun doğurcam bu bebeği diyorsan hiç stres yapma kendine ve bebeğe bence sadece dua et ne gelirse Rabbimden
öncelikle gününüz aydın mutluluklarınız daim olsun
Testlerde yanlışlık olabiliyor zaten yanlışlık olmasa bile testlerin güvenilirliği çok az. İnşallah bir aksilik çıkmaz canım ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın.
canım baston çok sonra kullanacağın bir araba önden almaya hiç gerek yok. Hatta ben aldığım bastonu çok az kullandım. Oğlum bol bol yürüdü 2 yaştan sonra, zaten arabasından inip kendi sürmeye çalıştığı için, arabayı artık yanıma hiç almak gelmiyordu. Ben oto koltuğu maxi cosi, araba olarak da quinny kullandım. Quinny bazen yine kullanıyorum çok büyük olmadığı için baston gibi rahatlığı da var. Bebek arabasını her açıdan düşünmelisin uzak bir yere gittiğinizde bebek arabasını katlayıp bagaja koyacaksınız sığması da çok önemli.
bir de bir şey soracağım benim kuzenlerim hep araba koltuğunu evde de kullanıyorlardı. tutma kısmına oyuncak asarlardı çocuk onla oynardı fln. Ev tipi ana kucağı gerçekten gerekli bir şey mi sizce? Oto koltuğu biraz dik oluyor ama bel desteği fln alınabiliyor ayrıca. Heves ettim ev tipi ana kucağı da alcam ama gerekli mi diye emin de olamıyorum.
Bende Jane in epic modelini aldım ana kucağı tam yatabiliyor, 6 aya kadar onu kullanıyorsun 6 aydan sonra normal koltuğuna geçiyorsun. Travel sistem sınıfındaki arabalara göre daha hafif 7.8 kilo (normal Bebek arabası hali) ama ana kucağı biraz ağır o da 4 kilo kadar onuda eşim taşır artık diye düşündüm zaten 6 aydan sonra hep arabada kalacağı için sıkıntı olmayacak diye düşündüm.. Yüksekliğide gayet iyi fotosunuda atayım hatta (1-Bebek arabası hali 2-ana kucağı)Kızlar şu araba meselesinde kafam çok karıştı. Travel sistem düşünüyordum hemde chicconun kini, ama bir arkadş hiç memnun kalmamış, o kadar hantal ve kullanışsız ki sakın travel set alma dedi. Ben araba koltuğu illa alıcam acaba onu so raya mıbıraksam şimdilik bir baston araba ve ana kucağı kı alsam sizce. Arabayıda yere yakın istemiyorum. Olabildiğince yüksekte istiyorumve gerçekten kullanışlı olması çok önemli. Neler önerirsiniz.
aldığım maxi cosi oto koltuğunu evde anakucağı niyetine kullandım. Zaten hafif hafif sallandığı için onun içinde uyuttuğum da çok oluyordu.
benim arabam polo bagajı küçük, arabama rahatlıkla sığabiliyor. Açıp katlaması da pratik ama şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum. Tabi ben şöyle düşünüyorum nasip olursa doğacak bebeğim de kullanacak. Sonra da ikinci elden satacağım yani parasını zaten çıkarmış olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?