2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İkeadakileri bende gördüm gerçekten güzel gözüküyorlar çokda uygun fiyatları benimde birkaç mağaza var aklımda onlara bakıp karar vericem ama 60x120 ideal bir ölçü gibi duruyor :)

Canım ücretsiz iznini istediğin Zaman alabilrsin öyle rapor kullandın izninden düştü diye birşey yok.. Adı üstünde ücretsiz izin para almayacaksın sonuçta istediğin Zaman kullanırsın.. Bende öyle yapıcam önce analık izni sonra yıllık izin sonra alabilirsem biraz rapor sonrada ücretsiz.. Ve böyle yapan arkadaşımda var hatta bu ay 2.seneyide alacak ücretsizde

arkadaşımla konuştuk malesef sizin insan kaynaklarının dediği gibi durum. Çocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alınıyormuş. 5 yıl çalışma ile 6 ay ücretsiz izin alma hakkı doğuyor arkadaşım üstüne onları eklemiş. Aslında bizim personel müdürlüğüne sorsam söylerler ama şimdi bu konuyu açmak da onlara istemiyorum. Çünkü gidecek dönmeyecek diye laf çıkarırlar buna adım gibi eminim. Oğlum 2 yaşına gelene kadar dönmeyince istifa edeceğim gözüyle bakıyorlardı. Bilgisayarımı ve bana ait olan her şeyi geri dönmeyecekmişim gibi birileri almıştı.

Günaydın annecikler ve bebişler
Yazılanlar paylaşımlar ne kadar güzel, ilk bebiş ve tecrübesiz olunca ben gibi aydınlanıyor insan
sağolun varolun güzel anneler

Ben 3 gündür prensesimi hissediyorum hareketlerini
Nasıl güzel bir duygu, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızımızı " Masal "adı ile sevmeye, konuşmaya başladık biz @grill
Yanına ikinci isim de gelebilir belki

Aa çok şaşırdım ben istediğin Zaman başlatabilirsin diye biliyordum.. Planlar değişecek o zaman

canım 2li test 3 lü testten daha güvenilir inşallah bişey çıkmayacak hayırlısıyla..

ya benimde kızım olursa "masal" ismini düşünüyordum, cok güzel bence.. ama doktor büyük ihtimal erkek dedi, bakalım yarın randevum var kesinleşicek sanırım cinsiyet..

nymeria-burcu ben de M mertur gibi yaptım. eğer özel aracın yoksa travel sistem büyük araç tavsiye ederim. ben iki kızıma da aynı arabayı kullandım. şimdi 3. ye kısmet olacak aynı araç :)
çocuklar ilk zamanlar sürekli uyuduğu için ve çabuk büydüğü için rahatlıkları açısından önemsiyorum böyle bebek arabalarını. bastondaki çocuklara üzülüyorum ya, sıkışmış rahatsız duruyorlar sanki. ne rahat uyunur, ne rahat oturulur gibi geliyor bana. bazen 3 yaşındaki kızım yolda uykusu gelince bebek arabasında rahat sığıyor ve uyuyor, küçüğü kucağa alıyorum.
biraz ağır olması zorluyor ama çocuklarım rahat olduğu için şikayetim yok şahsen.

merhabalar,
herkes için rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah.Ben de 19.hafta içerisindeyim ve 16.hafta da doktor % 90 kız dedi.Benim sorum şu detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar aranızda ,hangi haftalar da neden yaptırılıyor ve şart mı?

22 Martta yaptıracağım ben detaylı ultrason. Gebelikte yapılan en önemli tetkik. Bebeğin tüm organları inceleniyor normal mi diye bakılıyor. Atıyorum Allah korusun kalbi mi delik en azından doğumdan sonrası için haberiniz oluyor en kısa sürede tedavisine başlıyorsunuz. Ya da başka bir organında bir sıkıntı mı var. Mesela bir arkadaşımın bebeğinin beyninde küçük bir nodül çıkmış doğuma kadar geçebilir demiş doktoru ama en azından takip ettirebilecekler.

benim kızlarıma 23 ve 24. haftalarda detaylı ultrason yaptırdım. ben gerekli olduğunu düşünüyorum.
organların gelişimi, kan akışı, amniyon sıvısı vb tüm herşey detaylı inceleniyor ve bir aksaklık varsa, anne karnındayken önlem alınabiliyor.
ben hiçbir testi yaptırmadım ama buna güveniyorum, tavsiye ediyorum.

teşekkür ederim :)

Bende ikili testi yaptırdım hamd olsun sonuç iyi çıktı doktor saglık bakanlıgı öneriyor diye 3 lü ve 4 lü testte istedi yaptırmayacağım onları.ama detaylı ultrasonu bende istiyorum.

haklısınız bende yaptırmalıyım teşekkür ederim :) Rabbim hayırlısı ile kucağmıza almayı nasip eder inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…