İkeadakileri bende gördüm gerçekten güzel gözüküyorlar çokda uygun fiyatları benimde birkaç mağaza var aklımda onlara bakıp karar vericem ama 60x120 ideal bir ölçü gibi duruyor :)Günaydın kızlar!!
İşe güce dalmadan ilk size yazayım dedimo kadar daraldım ki şeytan rapor al evde otur diyo ama iş arkadaşıma kıyamıyorum, tek başına kalacak yazık nisana kadar sıkayım bakayım dişimi
oslem_dr biz ikeadan almaya karar verdik, hem modelleri güzel, hem AB uygunluk sertifikası var hem de fiyatları çok makul. boyutları 120x60 cm. 3 yaşa kadar kullanılabiliyomuş, aklımıza yattı bizim. Hayırlısıyla 7. ya da 8. ayda almayı planlıyoruz.
nymeria-burcu biz biraz aceleci tipler olunca arabayı oto koltuğunu falan almış bulunduk. bizim aldığımız model mamas&papas armadillo flip xt, oturma yeri ve güneşliği baya geniş, iki taraflı kullanılabiliyo, koltuğu tam yatıyo, katlanınca da pide gibi ince oluyo, arabanın arka koltuk arasına bile sığıyo, çook hafif değil, 9 kiloydu yanlış hatırlamıyosam ama gülle gibi de değil
aslında bugaboo ya da inglesina alacaktık ama bugaboo çok hafif olmasına ragmen koltuk kısmı bize küçük gibi geldi, bazı yerlerde 1 yaşından sonra bebek sığımıyo diye yazmışlar
inglesina travel system olduğu için çok cazip geldi ama tekerleklerinde darbe emici bir mekanizma bulunmuyormuş, bebekler kusuyor sallantıdan dediler, ondan da o yüzden vazgeçtik, tabii fiyatı da baya yüksekti, bu kadar para verip de kusan bi bebek olmasını göze alamadık açıkçası
bunun dışında başka model bebek arabası bakmadım, stokke kullanan arkadaşlarım vardı, çok memnunuz diyolardı ama bana biraz hantal geldi özellikle tekerlekleri oldukça büyük, ben o yüzden hiç bakmadım doğru düzgün, bagaja nasıl sığıyo bi görmek lazım
oto koltuğu için britax-romerle maxicosi arasında kalmıştık, aslında britax-romer için piyasadaki en güvenli koltuk diyolar ama aldığımız araba maxicosi ile uyumluydu, biz de cabriofix modelini aldık bu nedenle, bir de bağlama aparatı var böylelikle travel system gibi olmuş oldu
tek eksiğimiz bu aşamada isofix baza kaldı, family fix istiyorduk çok pahalı olduğu için ikinci el almaya karar verdik, şimdi tutumlu anne ve kadinlarkulubu.com arasında mekik dokuyorum
Hadi gözünaydın canım, sağlıcakla bereketle gelsin inşallah 3. prensesselam kızlar;
dayanamadık yine dr a gittik geldik. İnşallah bir kızım daha oluyor. İsmini de belirledik gibi şimdilik.
200 gr 17 cm miş :)
@hathor81 @ikizannesi2016 @kaftankef ekledim canım, hayırla sağlıkla gelsinler inşallah :)
bende çeri domates ve çilekAfiyet olsun cnm yarasını bebisine bende çeri domates yiyorum yedikce yiyesim geliyor
Canım ücretsiz iznini istediğin Zaman alabilrsin öyle rapor kullandın izninden düştü diye birşey yok.. Adı üstünde ücretsiz izin para almayacaksın sonuçta istediğin Zaman kullanırsın.. Bende öyle yapıcam önce analık izni sonra yıllık izin sonra alabilirsem biraz rapor sonrada ücretsiz.. Ve böyle yapan arkadaşımda var hatta bu ay 2.seneyide alacak ücretsizdegravity sorabilirsen gerçekten çok sevinirim, çok aklım karıştı burada, gerçi her koşulda erkenden ayrılmak istiyorum çok daraldım çünkü ama en azından rapor falan alıp iznin arkasına eklersem o bile bişey benim için
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
aynen öyle canımBide şöyle birşey 1/5000 bile olsa o 5000 kişiden 1 inin bizim olmayacağımız garantisi de yok maalesef.. Bazı şeyler tamamen kader..
arkadaşımla konuştuk malesef sizin insan kaynaklarının dediği gibi durum. Çocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alınıyormuş. 5 yıl çalışma ile 6 ay ücretsiz izin alma hakkı doğuyor arkadaşım üstüne onları eklemiş. Aslında bizim personel müdürlüğüne sorsam söylerler ama şimdi bu konuyu açmak da onlara istemiyorum. Çünkü gidecek dönmeyecek diye laf çıkarırlar buna adım gibi eminim. Oğlum 2 yaşına gelene kadar dönmeyince istifa edeceğim gözüyle bakıyorlardı. Bilgisayarımı ve bana ait olan her şeyi geri dönmeyecekmişim gibi birileri almıştı.gravity sorabilirsen gerçekten çok sevinirim, çok aklım karıştı burada, gerçi her koşulda erkenden ayrılmak istiyorum çok daraldım çünkü ama en azından rapor falan alıp iznin arkasına eklersem o bile bişey benim için
çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
Bizde NÜKTE ismini düşündük bide annemin ismini koyabilirim NÜKTE ZEYNEP yani@Nicolitaa simdilik ayliz ismini dusunuyoruz ama miray da hosumuza gidiyor acikcasi ,siz ne dusunuyorsunuz
Aa çok şaşırdım ben istediğin Zaman başlatabilirsin diye biliyordum.. Planlar değişecek o zamanarkadaşımla konuştuk malesef sizin insan kaynaklarının dediği gibi durum. Çocuk 2 yaşına gelene kadar ücretsiz izin alınıyormuş. 5 yıl çalışma ile 6 ay ücretsiz izin alma hakkı doğuyor arkadaşım üstüne onları eklemiş. Aslında bizim personel müdürlüğüne sorsam söylerler ama şimdi bu konuyu açmak da onlara istemiyorum. Çünkü gidecek dönmeyecek diye laf çıkarırlar buna adım gibi eminim. Oğlum 2 yaşına gelene kadar dönmeyince istifa edeceğim gözüyle bakıyorlardı. Bilgisayarımı ve bana ait olan her şeyi geri dönmeyecekmişim gibi birileri almıştı.
sağol canım :)Hadi gözünaydın canım, sağlıcakla bereketle gelsin inşallah 3. prenses
Merhaba kızlar 3 lü test sonucum kötü çıktı.yarın tıbbi genetik taramaya gideceğim sonrasını bilmiyorım. Dua edin lütfen.1/103 trisomy 21. Umarım sağlıklıdır bebeğim. Dualarınıza ihtiyacım var. Amniyosrntez isteyecekler galiba. Çok kararsızım. Rabbim yardım etsin.
Günaydın annecikler ve bebişler
Yazılanlar paylaşımlar ne kadar güzel, ilk bebiş ve tecrübesiz olunca ben gibi aydınlanıyor insan
sağolun varolun güzel anneler
Ben 3 gündür prensesimi hissediyorum hareketlerini
Nasıl güzel bir duygu, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızımızı " Masal "adı ile sevmeye, konuşmaya başladık biz@grill
Yanına ikinci isim de gelebilir belki
amin cümlemizi inşallah :)Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah seni de..
merhabalar,
herkes için rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah.Ben de 19.hafta içerisindeyim ve 16.hafta da doktor % 90 kız dedi.Benim sorum şu detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar aranızda ,hangi haftalar da neden yaptırılıyor ve şart mı?
benim kızlarıma 23 ve 24. haftalarda detaylı ultrason yaptırdım. ben gerekli olduğunu düşünüyorum.merhabalar,
herkes için rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah.Ben de 19.hafta içerisindeyim ve 16.hafta da doktor % 90 kız dedi.Benim sorum şu detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar aranızda ,hangi haftalar da neden yaptırılıyor ve şart mı?
benim kızlarıma 23 ve 24. haftalarda detaylı ultrason yaptırdım. ben gerekli olduğunu düşünüyorum.
organların gelişimi, kan akışı, amniyon sıvısı vb tüm herşey detaylı inceleniyor ve bir aksaklık varsa, anne karnındayken önlem alınabiliyor.
ben hiçbir testi yaptırmadım ama buna güveniyorum, tavsiye ediyorum.
benim kızlarıma 23 ve 24. haftalarda detaylı ultrason yaptırdım. ben gerekli olduğunu düşünüyorum.
organların gelişimi, kan akışı, amniyon sıvısı vb tüm herşey detaylı inceleniyor ve bir aksaklık varsa, anne karnındayken önlem alınabiliyor.
ben hiçbir testi yaptırmadım ama buna güveniyorum, tavsiye ediyorum.
22 Martta yaptıracağım ben detaylı ultrason. Gebelikte yapılan en önemli tetkik. Bebeğin tüm organları inceleniyor normal mi diye bakılıyor. Atıyorum Allah korusun kalbi mi delik en azından doğumdan sonrası için haberiniz oluyor en kısa sürede tedavisine başlıyorsunuz. Ya da başka bir organında bir sıkıntı mı var. Mesela bir arkadaşımın bebeğinin beyninde küçük bir nodül çıkmış doğuma kadar geçebilir demiş doktoru ama en azından takip ettirebilecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?