2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sağlıklı olsun öncelikle inşallah ve sonrası gönlünce olsun canım

Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
4 ku taramayı yaptır o daha guvenılır

6 ay demişler sana ama biz onu 8 ay geceli gündüzlü kullandik.çok kullanışlı bir model.bazen uyumuyordu beşiğinde Matrix Light düz pozisyonu olduğu için güvenle içinde gecede birakabiliyordum.

Kızlar bu arada dün akşam Canpark avm ye gittim ümraniyedeki C&A ve H&M de süper bebek kıyafetleri var ya bayıldım bir iki parça bir şey de aldım hatta hem çok şık hem de uygun fiyatlı. C&A özelllikle çocuk mağazası şeklindeydi ilk katta vahaya düşmüş gibi hissettim kendimi :). Tekrar gideceğim tavsiye ederim.

Çok güzel benim de çok hoşuma gidiyor ama görümcem kızına almıştı 7.aydan itibaren kullanamadı Bebek içinde ayağa kalkmaya başladı aşağı inme gibi bi özelliği olmadığı için yeni beşik almak zorunda kaldı eğer kısa süre kullanıcam diyorsan sl

Kuzum senle yolumuz bi yerlerde çakışcak ama hadi hayırlısı

Gözünüz Aydın kızlar :) Allah Sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin kızlarımızı :)

Kızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Eğer yaptırmak istemiyorsan aklındaki bütün olumsuz düşünceleri atmalısın .. Çünkü şüphe bırakıp yaptırmadıgın takdirde hamilelik boyunca acaba mı diye içini kemireceksin ..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ salim kucagına alırsın ..ikili testte aldığın sonuç bence içini rahatlatsın

Sağol canım. Bugün genetik taramaya gittim dr da beni rahatlattı biraz. Yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. Allah büyüktür. Ona sığındım.

Canım dr 4 lüyü de harmony testini de önermedi. Yarın ayrıntılı usg var. Dua edin lütfen.

hanımlar 2lı tarama temız cıkmısken doktorum 3 luyude yapalım dıyo ama hata payı cok yuksekmıs duyduguma gore kararsız kaldım

Sağol canım. Bugün genetik taramaya gittim dr da beni rahatlattı biraz. Yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. Allah büyüktür. Ona sığındım.
İçini rahatlat ben inanıyorum hiç bir sorun çıkmayacak ve yarında bize güzel haberi vereceksin herşey yolunda diyeceksin.. Kötü düşünme Artık bebeğin seninle ve sağlıklı annesi Rabbim onları korusun

kelebek.hill tamam arada bir ses veririm bundan sonra bende hissediyorum göz seyirmesi gibi kalp sesi dinleme cihazı aldık eşim şimdilik onunla idare ediyo

Oh oh ne guzel hareketli demek bidikkk kiz cok da rahatsiz etmeyn surekli cocugu

Kesinlikle cok faydali bilgiler ogreniyoruz adi da cok hosmus fistigin masallah hareketlenms de oh miss

Detayli ultrason bebislern organlarini kontrol amaci ile yapilan bir ultrason..yani gerekliligi size ve dr unuza kalms.. Benm 22. Haftada yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…