Sağlıklı olsun öncelikle inşallah ve sonrası gönlünce olsun canımcanım 2li test 3 lü testten daha güvenilir inşallah bişey çıkmayacak hayırlısıyla..
ya benimde kızım olursa "masal" ismini düşünüyordum, cok güzel bence.. ama doktor büyük ihtimal erkek dedi, bakalım yarın randevum var kesinleşicek sanırım cinsiyet..
4 ku taramayı yaptır o daha guvenılırKızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Bende Jane in epic modelini aldım ana kucağı tam yatabiliyor, 6 aya kadar onu kullanıyorsun 6 aydan sonra normal koltuğuna geçiyorsun. Travel sistem sınıfındaki arabalara göre daha hafif 7.8 kilo (normal Bebek arabası hali) ama ana kucağı biraz ağır o da 4 kilo kadar onuda eşim taşır artık diye düşündüm zaten 6 aydan sonra hep arabada kalacağı için sıkıntı olmayacak diye düşündüm.. Yüksekliğide gayet iyi fotosunuda atayım hatta (1-Bebek arabası hali 2-ana kucağı)
Çok güzel benim de çok hoşuma gidiyor ama görümcem kızına almıştı 7.aydan itibaren kullanamadı Bebek içinde ayağa kalkmaya başladı aşağı inme gibi bi özelliği olmadığı için yeni beşik almak zorunda kaldı eğer kısa süre kullanıcam diyorsan slEki Görüntüle 1791561 Günaydın bayanlar. Geç oldu ama fırsat bulamadım. Misafirlerim var yazamıyorum çoktan takip de edemiyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun. Kadınların öldürülmediği, şiddet görmediği bir dünya dileğiyle
Bu arada babaannemizle dün beşik modeli baktık ve beğendik. Paylaşmak istedim. Nasıl?
Kızlar bu arada dün akşam Canpark avm ye gittim ümraniyedeki C&A ve H&M de süper bebek kıyafetleri var ya bayıldım bir iki parça bir şey de aldım hatta hem çok şık hem de uygun fiyatlı. C&A özelllikle çocuk mağazası şeklindeydi ilk katta vahaya düşmüş gibi hissettim kendimi :). Tekrar gideceğim tavsiye ederim.
selam kızlar;
dayanamadık yine dr a gittik geldik. İnşallah bir kızım daha oluyor. İsmini de belirledik gibi şimdilik.
200 gr 17 cm miş :)
@hathor81 @ikizannesi2016 @kaftankef ekledim canım, hayırla sağlıkla gelsinler inşallah :)
Eğer yaptırmak istemiyorsan aklındaki bütün olumsuz düşünceleri atmalısın .. Çünkü şüphe bırakıp yaptırmadıgın takdirde hamilelik boyunca acaba mı diye içini kemireceksin ..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ salim kucagına alırsın ..ikili testte aldığın sonuç bence içini rahatlatsınKızlar amniyosentez yatırmayı düşünmüyorum. Bana bi akıl verin. 2 li test iyiydi 3 lüye güvenmiyorum belki de güvenmek istemiyorum.. Duaya ve yardıma ihtiyacım var.
Sağol canım. Bugün genetik taramaya gittim dr da beni rahatlattı biraz. Yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. Allah büyüktür. Ona sığındım.Eğer yaptırmak istemiyorsan aklındaki bütün olumsuz düşünceleri atmalısın .. Çünkü şüphe bırakıp yaptırmadıgın takdirde hamilelik boyunca acaba mı diye içini kemireceksin ..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağ salim kucagına alırsın ..ikili testte aldığın sonuç bence içini rahatlatsın
Canım dr ona da gerek yok dedi. Bunların hepsi tarama o da kötü çokarsa yine üÜleceksin dedi.4 ku taramayı yaptır o daha guvenılır
Canım dr 4 lüyü de harmony testini de önermedi. Yarın ayrıntılı usg var. Dua edin lütfen.Aynen bence de ikili temiz çıkmışken zaten 3 lüyü bile yaptırmıyor artık doktorlar mesela benimki istemedi. 2li test ve ayrıntılı ultrason %95 birbirini tamamlayıcı doğru sonuç veriyor dedi. 4 lü test gibi bir şey vardı ondan yaptırsan ya da başka bir doktora gitsen bilemedim. Hadi ikili kötü çıksa yine anlıcam ama çok saçma ikili iyiyken 3 lünün kötü çıkması.
Cnm moralini bozma kötü düşünme yarın güzel haberler alicaksin eminimCanım dr 4 lüyü de harmony testini de önermedi. Yarın ayrıntılı usg var. Dua edin lütfen.
İçini rahatlat ben inanıyorum hiç bir sorun çıkmayacak ve yarında bize güzel haberi vereceksin herşey yolunda diyeceksin.. Kötü düşünme Artık bebeğin seninle ve sağlıklı annesi Rabbim onları korusunSağol canım. Bugün genetik taramaya gittim dr da beni rahatlattı biraz. Yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. Allah büyüktür. Ona sığındım.
teşekkür ederimGörsellikte tabiki ahşaplar daha çekiciŞimdiden hayırlı olsun o zaman
kelebek.hill tamam arada bir ses veririm bundan sonrabende hissediyorum göz seyirmesi gibi kalp sesi dinleme cihazı aldık eşim şimdilik onunla idare ediyo
Günaydın annecikler ve bebişler
Yazılanlar paylaşımlar ne kadar güzel, ilk bebiş ve tecrübesiz olunca ben gibi aydınlanıyor insan
sağolun varolun güzel anneler
Ben 3 gündür prensesimi hissediyorum hareketlerini
Nasıl güzel bir duygu, Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Bu arada kızımızı " Masal "adı ile sevmeye, konuşmaya başladık biz@grill
Yanına ikinci isim de gelebilir belki
merhabalar,
herkes için rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah.Ben de 19.hafta içerisindeyim ve 16.hafta da doktor % 90 kız dedi.Benim sorum şu detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar aranızda ,hangi haftalar da neden yaptırılıyor ve şart mı?
Yaptıracaksan 4lü testi yaptır, daha iyihanımlar 2lı tarama temız cıkmısken doktorum 3 luyude yapalım dıyo ama hata payı cok yuksekmıs duyduguma gore kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?