2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
amin canım amin. Keşke yaptırmasaydım üçlü testi...

kızlar merhaba;

Uzun süredir yazamıyorum yoğun çalışmaktan.. Biz büyüyoruz çok şükür.. Haftasonu da detaylı ultrasona gireceğiz.. İnanılmaz heyecanlı ve tedirginim..

Hiç detaylı ultrason çektiren oldu mu aranızda??

siyahmiyah kızlar bugün çok yoğundum bir türlü kafayı toparlayaıp bakıp yazamadım size, kelebek.hill goooody ismini yazamadığım affetsin beni,çok güzel bilgiler vermişsiniz çok teşekkür ederim. Biraz aslında toparladım gibi. Maxi cosi alırsam ana kucağı ve oto koltuğu olarak herhalde 1 sene kadar kullanma şansım olacak,hem temiz baktığımdan evde de cocuğu oyalamada kullanılabilir diye düşündüm. Aslında arabaya 1 sene sonra ihtiyacım olabilir. Ama yinede şimdiden almakta fayda var,arabanın bagajında dursun nolru nolmaz. çünkü bu sene çok gezme planım var,hiç bişi yapamasam evim sahile yakın,sürekli sahile çıkmak isteyeceğim,kucakta da bebeği taşıma ziyan olur. Benim aradaba golf,bagaj kısmı geniş,bana kalırsa her araba bizim bagaja uyacak gibi geliyor. Ama kaldırması indirmesi tek başıma yapabileceğim şeyler olmalı. ama şu araba koltuğunu alıp arabaya geçirip gezme fikri de travel olanlarda acayip cazip geliyor.bir aparatla çoğu şeyi halletmiş oluyoruz aslında.

Aldığınız arabaları oto koltuklarının marka modellerini ve seçme nedenlerini herkes belirtsin ki birbirimizde feyz alalım. Tam cahil anne gibi oldum. Sonunda hiçbişi almıcam kucamda taşıcam ben demekten korkuyorum. hahahahhah

Sağol teyzesi
Sağlıcakla kavuşalım meleklerimize inşallah

Canım ben hm alıyorum hep, ama ca nın malına güvenmiyorum.

Kızlar bu ücretsiz izin meselesini sordum personel bürosuna.. (Devlet memuruyum ben bu arada 657 ye tabiyim yani)
Ücretsiz izni ister hemen doğum izni sonrası istersende yıllık izin, rapor vs sonrası başlatabiliyormuşuz.. 2 senelik hakkımızdan gitmiyormuş yani o süreler.. Bilginiz olsun :)

Hayırlı haberlerle gel inş, bu arada senin bebiş mi erkek denilipte sonra kız olabilir denmişti canım,yanlış mı hatırlıyorum.

Ay hadi bakalm hayirlisiyla git guzel haberlerle gel icini ferah tut canm.. Ama insan yuzunu net gorecegi icn de heyecanlanir o ayrii. Benm de 1 nisanda detayli..

canım organlarına bakılacak detaylarına ve 3d ultrasonda eğer hiç görmediysen bebişini ilk defa yüzünü göreceksin. bana oğlum fotoğraf şeklinde çıktısını bile vermişlerdi

Ay hadi bakalm hayirlisiyla git guzel haberlerle gel icini ferah tut canm.. Ama insan yuzunu net gorecegi icn de heyecanlanir o ayrii. Benm de 1 nisanda detayli..

Ay canım ya, doktorumuz 4 d ultrasonu takıp bize bebişin yüzünü gösterdi. Ayyyy hiç beklemiyordum böyle bir süprizzzz,birde resmini çekip elime verdi,bakıp bakıp oğlum oğlum diye ağlıyorum. Çok muhteşem bir andı. O kadar rüya gördüm ettim hiç yüzünü görememiştim.

canım organlarına bakılacak detaylarına ve 3d ultrasonda eğer hiç görmediysen bebişini ilk defa yüzünü göreceksin. bana oğlum fotoğraf şeklinde çıktısını bile vermişlerdi

ayyy inşallah.. Yüzünü görüyorum da net olmuyor hiç bir zaman.. Çok merak ediyorum...

Aynen nasıl heyecanlıyım anlatamam.. Çok tuhaf hissediyorum.. İnşallah aksi bir şey çıkmaz da Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…