İnşallah canım inşallah...Cnm moralini bozma kötü düşünme yarın güzel haberler alicaksin eminim
amin canım amin. Keşke yaptırmasaydım üçlü testi...İçini rahatlat ben inanıyorum hiç bir sorun çıkmayacak ve yarında bize güzel haberi vereceksin herşey yolunda diyeceksin.. Kötü düşünme Artık bebeğin seninle ve sağlıklı annesi Rabbim onları korusun
aldığım maxi cosi oto koltuğunu evde anakucağı niyetine kullandım. Zaten hafif hafif sallandığı için onun içinde uyuttuğum da çok oluyordu.
benim arabam polo bagajı küçük, arabama rahatlıkla sığabiliyor. Açıp katlaması da pratik ama şu anda fiyatları nasıl bilmiyorum. Tabi ben şöyle düşünüyorum nasip olursa doğacak bebeğim de kullanacak. Sonra da ikinci elden satacağım yani parasını zaten çıkarmış olacağım.
Sağol teyzesiOh oh ne guzel hareketli demek bidikkkkiz cok da rahatsiz etmeyn surekli cocugu
Kesinlikle cok faydali bilgiler ogreniyoruzadi da cok hosmus fistigin masallah hareketlenms de oh miss
Detayli ultrason bebislern organlarini kontrol amaci ile yapilan bir ultrason..yani gerekliligi size ve dr unuza kalms.. Benm 22. Haftada yapilacak
İsterizBen çok güzel t-shirtler buldum isterseniz paylaşırım
Kızlar bu arada dün akşam Canpark avm ye gittim ümraniyedeki C&A ve H&M de süper bebek kıyafetleri var ya bayıldım bir iki parça bir şey de aldım hatta hem çok şık hem de uygun fiyatlı. C&A özelllikle çocuk mağazası şeklindeydi ilk katta vahaya düşmüş gibi hissettim kendimi :). Tekrar gideceğim tavsiye ederim.
kızlar merhaba;
Uzun süredir yazamıyorum yoğun çalışmaktan.. Biz büyüyoruz çok şükür.. Haftasonu da detaylı ultrasona gireceğiz.. İnanılmaz heyecanlı ve tedirginim..
Hiç detaylı ultrason çektiren oldu mu aranızda??
Sağol teyzesi
Sağlıcakla kavuşalım meleklerimize inşallah
kızlar merhaba;
Uzun süredir yazamıyorum yoğun çalışmaktan.. Biz büyüyoruz çok şükür.. Haftasonu da detaylı ultrasona gireceğiz.. İnanılmaz heyecanlı ve tedirginim..
kızlar merhaba;
Ay hadi bakalm hayirlisiyla git guzel haberlerle gel icini ferah tut canm.. Ama insan yuzunu net gorecegi icn de heyecanlanir o ayrii.Benm de 1 nisanda detayli..
canım organlarına bakılacak detaylarına ve 3d ultrasonda eğer hiç görmediysen bebişini ilk defa yüzünü göreceksin. bana oğlum fotoğraf şeklinde çıktısını bile vermişlerdi
ayyyy çok güzel ben böyle pasta istiyorum baby shower yaparsam =)Bide bu karın alçı kalıbınıEki Görüntüle 1791863 beğendim
Ay hadi bakalm hayirlisiyla git guzel haberlerle gel icini ferah tut canm.. Ama insan yuzunu net gorecegi icn de heyecanlanir o ayrii.Benm de 1 nisanda detayli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?