2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynen nasıl heyecanlıyım anlatamam.. Çok tuhaf hissediyorum.. İnşallah aksi bir şey çıkmaz da Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder..
eminim cok heyecanlıdır ben ikili testte bile cok heyecan telaş yaptım ultrasona girerken.. inşallah güzel haberlerle dönersin :)

işte o çok farklı inan bayılacaksın ben hemen buzdolabımıza asmıştım :)

Ayy inşallah bende asarım buzdolabına :)) zaten ultrason fotoları hemen yatağımın başının ucunda duruyor.. Her dk bakıyorum nasıl çıktı diye :)

eminim cok heyecanlıdır ben ikili testte bile cok heyecan telaş yaptım ultrasona girerken.. inşallah güzel haberlerle dönersin :)

inşallah canım ya.. Endişe heyecan hepsi bir arada..

Aa çok şaşırdım ben istediğin Zaman başlatabilirsin diye biliyordum.. Planlar değişecek o zaman

bende şaşırdım bu duruma her yerde neden farklı şeyler söylüyorlar. 657 veya 399 farketmez sonuçta ikisinde birebir aynı şeyler uygulanıyor. Benim arkadaşım da 657 de yıllık izinlerimi düşüp hesapladılar falan dedi şaşırdım. Ama bana da 3,5 sene önce isterseniz biraz daha alabilirsiniz demişlerdi. Ama bence de gitmemesi gerekiyor.

Merhabaa benimde bi kizim olacak
16 aylik da uyumayan bi oglum var epey zorlaniyorum ama yapcak bisey yok
Oglumu sezaryenle dogurdum bunda normal dogumu cok istiyorum ssvd dusunen var mi

Oglumu sezaryenle dogurdum bunda normal dogumu cok istiyorum ssvd dusunen var mi

onun için ben 3-5 sene arada olması gerekir diye biliyorum canım doktorunla konuştunmu

Ayyy cok heyecanliii ne kadr duygulnmissindir yaaa.. Darisi basimiza sagliklica gorelm de meleklerimizii

Kizlar beni de alin araniza 16 haftaligiz daha cinsiyetimiz belli degil 19 agustos dogum olacak ins..

Hosgeldn aramizaaa

Aynen nasıl heyecanlıyım anlatamam.. Çok tuhaf hissediyorum.. İnşallah aksi bir şey çıkmaz da Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder..

Insallah canm insallah ay heyecanli olmaz miii..

Hayırlı uğurlu olsun cnm sezaryenden sonra normal doğum oluyormuki ben olmuyo diye biliyorum

mantıken düşününce sonuçta bu ücretsiz izin, sadece doğum sonrası kullanılan bir izin değilki.. herhangi bir mazeret göstermedende alınabilen bir izin.. o yüzden yıllık izinlerin düşülmesi gibi birşey söz konusu olmamalı.. sanırım kurumlar işine geldiği gibi yönetiyor bu süreci malesef..

Kızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???

Haftaya randevu aldım gıdeceğiz inş

İkeadakileri bende gördüm gerçekten güzel gözüküyorlar çokda uygun fiyatları benimde birkaç mağaza var aklımda onlara bakıp karar vericem ama 60x120 ideal bir ölçü gibi duruyor :)

bende bugün bi kaç siteye baktım bebekonfor diye bi ürünün karyola beşiklerini sevdim. 60x120 yatak ve uyku seti cibinlik dahil ama emin olamadım. Acaba ürün göründüğü gibi mi geliyor.

Kızlar dun kontrole gıttık normalde 19 h 2 gun olması gerektı 20 h 4 gunluk cıktı ayrıca 374 gr olmuş minnoş ve dr %99 kız dedı erkek olsa çıkıntıyı gorurduk mutlaka dedı,snr 4 lü taramamız temız cıktı toplamda 3,5 kilo almışım şükür hersey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gıdecegız allahım herkese saglıklı bebışler nasip et

Hayirli olsun canim kizin .

Amin canim.bebeğin büyümüş masaallah ikinize de.

B Began hayirli olsun kizin sağlıkla kucagina alirsin inşallah prensesi .

amin cümlemizi inşallah :)
Kuzum,
Hayırlı olsun bakalım.listeden gördüm 3. Kızın yolda galiba:)zaten gönlün kızdan yanaydı Allah gönlüne göre verdi:)
Ben de kürtaj sonrası ilk adetimi oldum,bitti..çalışmalar başladı.
Yeni bat 1 nisan şaka gibi:))
Benim için dua et canım,seninki kabul olur hayırlısıyla.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…