- 15 Aralık 2015
- 139
- 224
- 18
- 39
ayyy inşallah.. Yüzünü görüyorum da net olmuyor hiç bir zaman.. Çok merak ediyorum...
eminim cok heyecanlıdır ben ikili testte bile cok heyecan telaş yaptım ultrasona girerken.. inşallah güzel haberlerle dönersin :)Aynen nasıl heyecanlıyım anlatamam.. Çok tuhaf hissediyorum.. İnşallah aksi bir şey çıkmaz da Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder..
işte o çok farklı inan bayılacaksın ben hemen buzdolabımıza asmıştım :)
eminim cok heyecanlıdır ben ikili testte bile cok heyecan telaş yaptım ultrasona girerken.. inşallah güzel haberlerle dönersin :)
Aa çok şaşırdım ben istediğin Zaman başlatabilirsin diye biliyordum.. Planlar değişecek o zaman
Kızlar bu ücretsiz izin meselesini sordum personel bürosuna.. (Devlet memuruyum ben bu arada 657 ye tabiyim yani)
Ücretsiz izni ister hemen doğum izni sonrası istersende yıllık izin, rapor vs sonrası başlatabiliyormuşuz.. 2 senelik hakkımızdan gitmiyormuş yani o süreler.. Bilginiz olsun :)
Merhabaa benimde bi kizim olacak
16 aylik da uyumayan bi oglum var epey zorlaniyorum ama yapcak bisey yok
Oglumu sezaryenle dogurdum bunda normal dogumu cok istiyorum ssvd dusunen var mi
Ay canım ya, doktorumuz 4 d ultrasonu takıp bize bebişin yüzünü gösterdi. Ayyyy hiç beklemiyordum böyle bir süprizzzz,birde resmini çekip elime verdi,bakıp bakıp oğlum oğlum diye ağlıyorum. Çok muhteşem bir andı. O kadar rüya gördüm ettim hiç yüzünü görememiştim.
Kizlar beni de alin araniza 16 haftaligiz daha cinsiyetimiz belli degil 19 agustos dogum olacak ins..
Aynen nasıl heyecanlıyım anlatamam.. Çok tuhaf hissediyorum.. İnşallah aksi bir şey çıkmaz da Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip eder..
Hayırlı uğurlu olsun cnm sezaryenden sonra normal doğum oluyormuki ben olmuyo diye biliyorumMerhabaa benimde bi kizim olacak
Oglumu sezaryenle dogurdum bunda normal dogumu cok istiyorum ssvd dusunen var mi
mantıken düşününce sonuçta bu ücretsiz izin, sadece doğum sonrası kullanılan bir izin değilki.. herhangi bir mazeret göstermedende alınabilen bir izin.. o yüzden yıllık izinlerin düşülmesi gibi birşey söz konusu olmamalı.. sanırım kurumlar işine geldiği gibi yönetiyor bu süreci malesef..bende şaşırdım bu duruma her yerde neden farklı şeyler söylüyorlar. 657 veya 399 farketmez sonuçta ikisinde birebir aynı şeyler uygulanıyor. Benim arkadaşım da 657 de yıllık izinlerimi düşüp hesapladılar falan dedi şaşırdım. Ama bana da 3,5 sene önce isterseniz biraz daha alabilirsiniz demişlerdi. Ama bence de gitmemesi gerekiyor.
Haftaya randevu aldım gıdeceğiz inşkızlar merhaba;
Uzun süredir yazamıyorum yoğun çalışmaktan.. Biz büyüyoruz çok şükür.. Haftasonu da detaylı ultrasona gireceğiz.. İnanılmaz heyecanlı ve tedirginim..
Hiç detaylı ultrason çektiren oldu mu aranızda??
İkeadakileri bende gördüm gerçekten güzel gözüküyorlar çokda uygun fiyatları benimde birkaç mağaza var aklımda onlara bakıp karar vericem ama 60x120 ideal bir ölçü gibi duruyor :)
Kızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???
ferah tut içini, birşey çıkmayacak ayrıntılıda inşallahSağol canım. Bugün genetik taramaya gittim dr da beni rahatlattı biraz. Yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. Allah büyüktür. Ona sığındım.
her gün canımKızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???
Hergun bitane içiliyor cnmKızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???
Kızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???
Merhabaa benimde bi kizim olacak
Amin canim.bebeğin büyümüş masaallah ikinize de.Kızlar dun kontrole gıttık normalde 19 h 2 gun olması gerektı 20 h 4 gunluk cıktı ayrıca 374 gr olmuş minnoşve dr %99 kız dedı erkek olsa çıkıntıyı gorurduk mutlaka dedı,snr 4 lü taramamız temız cıktı toplamda 3,5 kilo almışım şükür hersey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gıdecegız allahım herkese saglıklı bebışler nasip et
Kuzum,amin cümlemizi inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?