Sağoş canım. Allah razı olsun.ferah tut içini, birşey çıkmayacak ayrıntılıda inşallah
Kızlar dun kontrole gıttık normalde 19 h 2 gun olması gerektı 20 h 4 gunluk cıktı ayrıca 374 gr olmuş minnoşve dr %99 kız dedı erkek olsa çıkıntıyı gorurduk mutlaka dedı,snr 4 lü taramamız temız cıktı toplamda 3,5 kilo almışım şükür hersey yolunda haftaya ayrıntılı ultrasona gıdecegız allahım herkese saglıklı bebışler nasip et
göründüğü gibi gelir bence, hem beğenmezsen 1 hafta içinde iade edebiliyormuşsun baktım sitesine.bende bugün bi kaç siteye baktım bebekonfor diye bi ürünün karyola beşiklerini sevdim. 60x120 yatak ve uyku seti cibinlik dahil ama emin olamadım. Acaba ürün göründüğü gibi mi geliyor.
onun için ben 3-5 sene arada olması gerekir diye biliyorum canım doktorunla konuştunmu
Hayırlı uğurlu olsun cnm sezaryenden sonra normal doğum oluyormuki ben olmuyo diye biliyorum
sağol canım.Kuzum,
Hayırlı olsun bakalım.listeden gördüm 3. Kızın yolda galiba:)zaten gönlün kızdan yanaydı Allah gönlüne göre verdi:)
Ben de kürtaj sonrası ilk adetimi oldum,bitti..çalışmalar başladı.
Yeni bat 1 nisan şaka gibi:))
Benim için dua et canım,seninki kabul olur hayırlısıyla.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)
tansiyon mühim. inşallah düşer. geçmiş olsun.4 gündür -muhtemelen- migrenim var.
2 gündür tansiyonum 14lerde, öncesini bilmiyorum.
Serum aldım biraz önce, inşallah geçer ama tansiyona takıldım biraz.
tansiyon mühim. inşallah düşer. geçmiş olsun.
ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur. tansiyon çok riskli gebelikte. bazı dr lar ihmal ediyor maalesef.Teşekkür ederim.
Aile hekimi, acildeki doktor doğru düzgün bir şey demediler, biraz takip edip doktoruma gidicem artık herhalde.
Bende sorayim doktoruma bakalım çünkü benim ilk doğumda kızım ters olduğu için normal yapamadim çok istemiştimCok doktor gezdim kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi acilman olursa deneriz diyor..
Oluyor ama her doktor yanasmiyo riskli oldugu icin. Yakinlarda bi arkadasim üç sezaryenden sonra normal dogum yapti dorduncuyu..
Benim Ağrı'm ilk böyle sinyal vermişti bir hafta önce ..sadece solda uyuşur gibi değişik bir ağrıydı sonra katlandı ..umarım seninki daha hafiftir Ağrı'nı takip et eğer artmaya devam ederse ve rahatsızlık vermeye başlarsa doktora git olur mu arkadaşımKizlarrr iyi aksamlarrr...
Ya benm sol bacagim boyle uyusur gibi agriyo degisik bi agri.. Hic boyle agri yasayan oluyor muuu
Adanurcum Bebek ters diye mi doktor normal doğum yaptırmadı ..benim kuzenimin eşi 3 gün önce normal doğum yaptı bebeği de tersten doğdu hatta yavrum 35 inci haftada doğmuş oldu şimdi küvezde ama küvezde olmasının tek sebebi erken doğum ..Bende sorayim doktoruma bakalım çünkü benim ilk doğumda kızım ters olduğu için normal yapamadim çok istemiştim
Çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ..ve sık sık takip edin tansiyonunuzu4 gündür -muhtemelen- migrenim var.
2 gündür tansiyonum 14lerde, öncesini bilmiyorum.
Serum aldım biraz önce, inşallah geçer ama tansiyona takıldım biraz.
Ayyy cok heyecanliiine kadr duygulnmissindir yaaa.. Darisi basimiza sagliklica gorelm de meleklerimizii
Hosgeldn aramizaaa
Insallah canm insallahay heyecanli olmaz miii..
Kızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?