2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Oy masallah canm buyums ne guzel fistik kizinn sagliklicaa amin insallah canm cumlemize

bende bugün bi kaç siteye baktım bebekonfor diye bi ürünün karyola beşiklerini sevdim. 60x120 yatak ve uyku seti cibinlik dahil ama emin olamadım. Acaba ürün göründüğü gibi mi geliyor.
göründüğü gibi gelir bence, hem beğenmezsen 1 hafta içinde iade edebiliyormuşsun baktım sitesine.
babytech ve tahterevalli diye iki marka daha var, onlarda yerli ama sanırım internet satışı yok, bayilik üzerinden çalışıyorlar

şimdi baktımda babytech de internetten satış yapıyormuş :)

Son düzenleme:
onun için ben 3-5 sene arada olması gerekir diye biliyorum canım doktorunla konuştunmu

Cok doktor gezdim kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi acilman olursa deneriz diyor..

Hayırlı uğurlu olsun cnm sezaryenden sonra normal doğum oluyormuki ben olmuyo diye biliyorum

Oluyor ama her doktor yanasmiyo riskli oldugu icin. Yakinlarda bi arkadasim üç sezaryenden sonra normal dogum yapti dorduncuyu..

sağol canım.
valla gönlümden geçen kızdı, şükür öyle de oldu.
Rabbim önce sana, sonra isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin en kısa zamanda :)

4 gündür -muhtemelen- migrenim var.
2 gündür tansiyonum 14lerde, öncesini bilmiyorum.

Serum aldım biraz önce, inşallah geçer ama tansiyona takıldım biraz.

4 gündür -muhtemelen- migrenim var.
2 gündür tansiyonum 14lerde, öncesini bilmiyorum.

Serum aldım biraz önce, inşallah geçer ama tansiyona takıldım biraz.
tansiyon mühim. inşallah düşer. geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.

Aile hekimi, acildeki doktor doğru düzgün bir şey demediler, biraz takip edip doktoruma gidicem artık herhalde.
ne kadar erken giderseniz o kadar iyi olur. tansiyon çok riskli gebelikte. bazı dr lar ihmal ediyor maalesef.

Cok doktor gezdim kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi acilman olursa deneriz diyor..

Oluyor ama her doktor yanasmiyo riskli oldugu icin. Yakinlarda bi arkadasim üç sezaryenden sonra normal dogum yapti dorduncuyu..
Bende sorayim doktoruma bakalım çünkü benim ilk doğumda kızım ters olduğu için normal yapamadim çok istemiştim

Kizlarrr iyi aksamlarrr...
Ya benm sol bacagim boyle uyusur gibi agriyo degisik bi agri.. Hic boyle agri yasayan oluyor muuu

Kizlarrr iyi aksamlarrr...
Ya benm sol bacagim boyle uyusur gibi agriyo degisik bi agri.. Hic boyle agri yasayan oluyor muuu
Benim Ağrı'm ilk böyle sinyal vermişti bir hafta önce ..sadece solda uyuşur gibi değişik bir ağrıydı sonra katlandı ..umarım seninki daha hafiftir Ağrı'nı takip et eğer artmaya devam ederse ve rahatsızlık vermeye başlarsa doktora git olur mu arkadaşım

Bende sorayim doktoruma bakalım çünkü benim ilk doğumda kızım ters olduğu için normal yapamadim çok istemiştim
Adanurcum Bebek ters diye mi doktor normal doğum yaptırmadı ..benim kuzenimin eşi 3 gün önce normal doğum yaptı bebeği de tersten doğdu hatta yavrum 35 inci haftada doğmuş oldu şimdi küvezde ama küvezde olmasının tek sebebi erken doğum ..

Arkadaşlar size sorum olacak yardim ederseniz çok sevinirim
Ben ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. Bakırköy Sadi konuk cekiyormus.Perinataloji bölümden randevumu alınıyor.Yoksa kadın doğum drmu yönlendiriyor. Yada oraya gidip film çektiren varmı bilgisi olan varsa benimle paylasirsa çok sevinirim

Gunaydin agustos anneleri ve minnak bebisleri :)
Pazartesi ayrintili usg vardi doktor plesenta privia teshisi koydu :/ yani bebegin esi asagidaymis ilerleyen haftalarda duzelmezse sorun yasarsiniz dedi daha kendi doktoruma gitmedim ayrijtili ultrasonu ceken doktor farkliydi carsamba gunu gidecegim insallah kendi doktoruma.

Onun disinda bebek te ben de iyiyiz hamd olsun, bu sefer bacaklarini guzel acti kizim doktor rahim kanalina kadar herseyi gosterdi :))

Ayyy cok heyecanliii ne kadr duygulnmissindir yaaa.. Darisi basimiza sagliklica gorelm de meleklerimizii

Hosgeldn aramizaaa

Insallah canm insallah ay heyecanli olmaz miii..

Hosbulduk cnm

Kızlar eleviti yada muadili olan decavıtı gun asırı mı yoksa hergun mu içiyoruz???

Ben brgun vinelac aliyorum ertesi gun decavit dr oyle soyledi bana hergun kullanmiyorum vinelac aliyorum diye

Bu arada kizlar dun gobekten gogus altina kadar bir agri saplandi sksma gibi dedim bebek kendine yer aciyor herhalde ama boyle bir agri yasamamistim bu arada bebek oynamaya devam ettigi icin dr ye gitmedim bugun agri azaldi. boyle birsey yasayan varmi aranizda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…