2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Cok doktor gezdim kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi acilman olursa deneriz diyor..

Oluyor ama her doktor yanasmiyo riskli oldugu icin. Yakinlarda bi arkadasim üç sezaryenden sonra normal dogum yapti dorduncuyu..

Sezeryandan sonra normal doğum oluyor fakat seninkinin arası normal doğum için az sanki o yüzden olmaz demiş olabilirler. Allah muhafaza bir daha hamile bile kalamayabilirsin yanlış tercihten dolayi

Günaydın hanimlar
Bende yine yatılı misafir var . Dün çok yoruldum karnımda nasıl bir ağrı aksam fenaydı.

Bezmialemde de bir PROF ayrıntılı ultrason yapıyormuş. 160 200 öyle bir şeydi fiyatı unuttum şimdi. Paralı olduğu için gittiğin gibi cektirebikiyormussun

Herkese günaydınnnn.

Canımcım,direk bakırköy sadi konukta perinatoloji hangi doktor var ise ismine göre ondan randevuyu almaya çalış, çok önceden randevular alındığı için inş müsait bir tarih bulursun. Kadın doğumla görüşmene gerek yok. Sadece detaylı ultrason için şu kişiden randevu istiyorum demen gerek.

Ara ara oramda buramda ağrılar oluyor benimde,ama anlık geçiyor. Ağrı sürerse belki doktra görünmen gerekebilir. Hatta benim geçen gün,kasığımda çok şiddetli bir ağrı oldu. Ayıptır söylemesi,gece uyuyacağım diye çişimi çok tutmuşum,artık cocukta onu tekmeledi mi naptı,resmen sancıyla uyandım,2 saat ağrıdı. Sonra geçti. Mide tarafında sancılarda normal bana kalırsa.

A advcte çook güzel bir oda ama masko gibi bir yerden baktıysan 8 -10 bin civarı oluyor öyle bir odanın fiyatı
ben 3 kapılı gardrop, 5 çekmeceli şifonyer, büyüyen yatak, oyun sandığı ve süs rafı olarak 3.500 tl ye masko da yaptırdım.

günaydın güzel anneler =)

takımı cok beğendim, cok güzelmiş.. ben bi emzirme koltuğu arıyorum nerden bulabilir acaba kızlar?

Günaydın tatlım,nabıyorsunn ne zamandır konuşamadık. Senin bugün kontrolün var dı dimi? Cinsiyetini öğrenebildin mi?

A advcte çook güzel bir oda ama masko gibi bir yerden baktıysan 8 -10 bin civarı oluyor öyle bir odanın fiyatı

Bu odaya ankara sitelerde baktık 4.700 den 3.700 e düşmüş daha ayrı pazarlık yapmadık halamiz hediye alacakmis durup durup resimler gönderiyor arasından bunu seçtim bende :)

Gunaydın guzel anneler
Bu gaftaya kadar elevıtı ben de hergun 1 tane ıcıyordum ama bu kontrolde bazen ayagıma kramp gırdıgını soyledım dr o da kalsıyum magnezyum içerıklı bır ılac verdı adı osteocare, onu aldım ıkısınden bırıne gun asırı dedı ama hangısı karıstırdım. Ultrasondan cıkınca beyın gocu oluyor ben de

Günaydın kısçeler!

Bir haftadır hamile ne yememelidir, bebeğe faydası olmayan yiyecekler nedir üzerine ihtisas yaptım resmen, şu anda da simitimi kemirerek yazıyorum size, eşim gözlerini pörtletip dişlerini sıkarak söylenmese sadece fındık kreması yiyerek yaşayabilirim, üç günde kavanozun dibini gördüm maşallah, inşallah bi zararı olmuyodur bebişe ama dedim haftaya söz doğru düzgün şeyler yiyip seni beslicem

oslem_dr gravity kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim!! ben de devlet memuruyum, galiba bu gidişle ben de ücretli iznin arkasına yıllık izin ardından da rapor kullanıp ücretsiz izne ayrılıcam, en mantıklısı bu görünüyo, yarım zamanlı çalışma için heveslenmiştim ama izinleri onun arkasına ekleyemiyormuşuz, aynı şeye geliyor böyle en azından işe gidicem diye yıpranmamış olurum, insan kaynakları da bi garip zaten, bence erkekleri değil kadınları çalıştırmalılar izin kısmında, adam çalış ne var diyo her defasında boğucam bigün az kaldı

ben ayın 15'inde yaptırıcam, açıkçası doktorum ısrarla istedi ben de pek sorgulamadım, zaten genel olarak pek bişeyden anlamadığımdan doktor ne dese olur diyorum, elimizde imkan varken baksınlar tabii yavrulara, hayırlı haberlerle gelelim inşallah

hanımlar 2lı tarama temız cıkmısken doktorum 3 luyude yapalım dıyo ama hata payı cok yuksekmıs duyduguma gore kararsız kaldım

benim doktorum bi ikili bir de dörtlü test yaptırdı, üçlü nasıl oluyo bilmiyorum ama eğer dörtlüyü de yaptıracaksan üçlüye gerek olmayabilir diye aklıma geliyo

bayıldım bunlara, en sondaki beni anlatıyo resmen alayına isyeaan diye dolaşıyorum ortalarda hep sinirli hep asabi
hele trafikte bigün başım belaya girecek, hızımı alamayıp camı açıp bağırıyorum bazen, eşim görse parçalar valla beni

Dikkat et canım, kadınsın diye daha çok üzerine geliyorlar,kazaya sebep verdiriyorlar,ben hergün istanbul trafiğinde neleriyle uğraşıyorum bir bilsen. İnsanlarla uğraşmaktan bıktım artık. Kendimi taksici gibi hissediyorum. Herkes öküz olunca mecbur sende onlara uyuyorsun.

benim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..

günaydınlar bugün içim sabahtan beri tuhaf ben son zamanlarda oğlum ve evdeki diğer problemlerle uğraşmaktan bebeğimi unuttum. Bebeğimle bağlantım sanki sadece buraya yazdığım yorumlar. Buraya da yazmasam tamamen aklımdan çıkacak duruma getirmişim farkında olmadan. Elimi karnıma koyup dinlemek için uğraşmadım ne zamandır. Sabahtan beri dinlemeye çalışıyorum karnımı hiçbir şey hissetmiyorum bu haftalarda olmuyor muydu tekmeleme falan kendimi çok kötü hissettim yarın sabaha randevu aldım gideceğim doktora.

Günaydın tatlım,nabıyorsunn ne zamandır konuşamadık. Senin bugün kontrolün var dı dimi? Cinsiyetini öğrenebildin mi?
canımm evet bugun kontrol var :) bu aralar bir sıkıntı yok, senin dediğin gibi akşamları yemeği de bırakınca o sabah kıusmaları kesildi hemen dediğin gibi bende hamile reflusu oldum sanırım.. bugun cinsiyette belli olur diye düşünüyorum 12.30 da randevum =) bakalım ikili testi yapan doktorun dediği doğru cıkıcak mı=)

bana dediğimiz elevet ya da benzeri olan ilacı vermedi direk osrecare verdi her gün onu içiyorum gece yatmadan..

Ay hadi bakalım,bende merak ediyorum seni, benimde dikkatli beslenince ve gece yemeyince kusmalarım kesildi çok şükür. Reflü doğuma kadar devam edecekmiş canım,olsun bunada şükür.

ilaç sevmeyen biri olarak bacak ağrılarım için her gün tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum. 1 çay bardağı kabak çekirdeği günlük magnezyum ihtiyacı için yeterli. iki kızımda da ağrı çekmedim bu sayede.

Gunaydın arkadasım hiç panik olma bende hala hiç hissetmiyorum 20. Haftaya kadar hissetmemek normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…