Cok doktor gezdim kimisi kesinlikle olmaz diyor kimisi acilman olursa deneriz diyor..
Oluyor ama her doktor yanasmiyo riskli oldugu icin. Yakinlarda bi arkadasim üç sezaryenden sonra normal dogum yapti dorduncuyu..
Arkadaşlar size sorum olacak yardim ederseniz çok sevinirim
Ben ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. Bakırköy Sadi konuk cekiyormus.Perinataloji bölümden randevumu alınıyor.Yoksa kadın doğum drmu yönlendiriyor. Yada oraya gidip film çektiren varmı bilgisi olan varsa benimle paylasirsa çok sevinirim
Arkadaşlar size sorum olacak yardim ederseniz çok sevinirim
Ben ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. Bakırköy Sadi konuk cekiyormus.Perinataloji bölümden randevumu alınıyor.Yoksa kadın doğum drmu yönlendiriyor. Yada oraya gidip film çektiren varmı bilgisi olan varsa benimle paylasirsa çok sevinirim
Hosbulduk cnm
Ben brgun vinelac aliyorum ertesi gun decavit dr oyle soyledi bana hergun kullanmiyorum vinelac aliyorum diye
Bu arada kizlar dun gobekten gogus altina kadar bir agri saplandi sksma gibi dedim bebek kendine yer aciyor herhalde ama boyle bir agri yasamamistim bu arada bebek oynamaya devam ettigi icin dr ye gitmedim bugun agri azaldi. boyle birsey yasayan varmi aranizda ?
Bende bebek odası olarak bu takıma baktım
günaydın güzel anneler =)
takımı cok beğendim, cok güzelmiş.. ben bi emzirme koltuğu arıyorum nerden bulabilir acaba kızlar?
canım benim kayınvalidem 3 sezeryandan sonra 4. yü normal yapmış, bence yaparsın inşallahBende sorayim doktoruma bakalım çünkü benim ilk doğumda kızım ters olduğu için normal yapamadim çok istemiştim
merhabalar,
herkes için rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah.Ben de 19.hafta içerisindeyim ve 16.hafta da doktor % 90 kız dedi.Benim sorum şu detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar aranızda ,hangi haftalar da neden yaptırılıyor ve şart mı?
hanımlar 2lı tarama temız cıkmısken doktorum 3 luyude yapalım dıyo ama hata payı cok yuksekmıs duyduguma gore kararsız kaldım
Günaydın kısçeler!
Bir haftadır hamile ne yememelidir, bebeğe faydası olmayan yiyecekler nedir üzerine ihtisas yaptım resmen, şu anda da simitimi kemirerek yazıyorum size, eşim gözlerini pörtletip dişlerini sıkarak söylenmese sadece fındık kreması yiyerek yaşayabilirim, üç günde kavanozun dibini gördüm maşallah, inşallah bi zararı olmuyodur bebişeama dedim haftaya söz doğru düzgün şeyler yiyip seni beslicem
oslem_dr gravity kızlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim!! ben de devlet memuruyum, galiba bu gidişle ben de ücretli iznin arkasına yıllık izin ardından da rapor kullanıp ücretsiz izne ayrılıcam, en mantıklısı bu görünüyo, yarım zamanlı çalışma için heveslenmiştim ama izinleri onun arkasına ekleyemiyormuşuz, aynı şeye geliyor böyle en azından işe gidicem diye yıpranmamış olurum, insan kaynakları da bi garip zaten, bence erkekleri değil kadınları çalıştırmalılar izin kısmında, adam çalış ne var diyo her defasında boğucam bigün az kaldı
ben ayın 15'inde yaptırıcam, açıkçası doktorum ısrarla istedi ben de pek sorgulamadım, zaten genel olarak pek bişeyden anlamadığımdan doktor ne dese olur diyorum, elimizde imkan varken baksınlar tabii yavrulara, hayırlı haberlerle gelelim inşallah
benim doktorum bi ikili bir de dörtlü test yaptırdı, üçlü nasıl oluyo bilmiyorum ama eğer dörtlüyü de yaptıracaksan üçlüye gerek olmayabilir diye aklıma geliyo
bayıldım bunlara, en sondaki beni anlatıyo resmenalayına isyeaan diye dolaşıyorum ortalarda hep sinirli hep asabi
hele trafikte bigün başım belaya girecek, hızımı alamayıp camı açıp bağırıyorum bazen, eşim görse parçalar valla beni
benim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..Adanurcum Bebek ters diye mi doktor normal doğum yaptırmadı ..benim kuzenimin eşi 3 gün önce normal doğum yaptı bebeği de tersten doğdu hatta yavrum 35 inci haftada doğmuş oldu şimdi küvezde ama küvezde olmasının tek sebebi erken doğum ..
canımm evet bugun kontrol var :) bu aralar bir sıkıntı yok, senin dediğin gibi akşamları yemeği de bırakınca o sabah kıusmaları kesildi hemen dediğin gibi bende hamile reflusu oldum sanırım.. bugun cinsiyette belli olur diye düşünüyorum 12.30 da randevum =) bakalım ikili testi yapan doktorun dediği doğru cıkıcak mı=)Günaydın tatlım,nabıyorsunn ne zamandır konuşamadık. Senin bugün kontrolün var dı dimi? Cinsiyetini öğrenebildin mi?
bana dediğimiz elevet ya da benzeri olan ilacı vermedi direk osrecare verdi her gün onu içiyorum gece yatmadan..Gunaydın guzel anneler
Bu gaftaya kadar elevıtı ben de hergun 1 tane ıcıyordum ama bu kontrolde bazen ayagıma kramp gırdıgını soyledım dr o da kalsıyum magnezyum içerıklı bır ılac verdı adı osteocare, onu aldım ıkısınden bırıne gun asırı dedı ama hangısı karıstırdım. Ultrasondan cıkınca beyın gocu oluyor ben de
canımm evet bugun kontrol var :) bu aralar bir sıkıntı yok, senin dediğin gibi akşamları yemeği de bırakınca o sabah kıusmaları kesildi hemen dediğin gibi bende hamile reflusu oldum sanırım.. bugun cinsiyette belli olur diye düşünüyorum 12.30 da randevum =) bakalım ikili testi yapan doktorun dediği doğru cıkıcak mı=)
Gunaydın arkadasım hiç panik olma bende hala hiç hissetmiyorum 20. Haftaya kadar hissetmemek normalmişgünaydınlar bugün içim sabahtan beri tuhaf ben son zamanlarda oğlum ve evdeki diğer problemlerle uğraşmaktan bebeğimi unuttum. Bebeğimle bağlantım sanki sadece buraya yazdığım yorumlar. Buraya da yazmasam tamamen aklımdan çıkacak duruma getirmişim farkında olmadan. Elimi karnıma koyup dinlemek için uğraşmadım ne zamandır. Sabahtan beri dinlemeye çalışıyorum karnımı hiçbir şey hissetmiyorum bu haftalarda olmuyor muydu tekmeleme falan kendimi çok kötü hissettim yarın sabaha randevu aldım gideceğim doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?