2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

çok haklısın, herkes öküz hakkaten deli gibi kullanıyolar, sinir basıyo her gün trafikte

dediğin gibi hele kadınsan daha da beter, sırf bu yüzden eşim camları filmle kaplattı içerisi görünüp kadın olduğum anlaşılmasın diye, hayat kalitem arttı diyebilirim yoksa her yerde olduğu gibi trafikte de taciz diz boyu, ne zaman rahat rahat hareket edebilicez çok merak ediyorum

ben bu haftaya kadar hiç hissetmedim neredeyse, ilk defa bu hafta hissediyorum yavaştan ama normalmiş dediler

endişe etme bence içini ferah tut iyidir bebişin

nurayca8729 siyahmiyah
çok sağolun arkadaşlar 12.haftam kontrolümde doktorum çok hareketli bebek demişti. İkinci hamilelik olduğu için daha erken hissederim diye düşünmüştüm ama belki normaldir. Bu ara oğluma konsantre olduğum için kendimi bebeğe karşı suçlu hissediyorum. Garip bir psikoloji oluştu. Bir de oğlum kardeş konusu geçince ağzını bile açmıyor. Öyle bir şey hiç olmayacak gibi davranıyor. Öğretmeni kreşte sohbet ederlerken kardeşin ileride bu okula gelir deyince o buraya gelmeyecek demiş. Kıskançlık şimdiden başladı. Oğlumla daha da çok ilgilenip hazırlamam gerekiyor.

Üzme Kendini aynı stres bizde de vardı.. Ögretmeni ve gelişim uzmanıyla görüştük bu konuda nasıl yönlendirebiliriz Rüzgar'ı diye, Şuan yapabileceğiniz sadece onun geleceğini söylemek tepkileri ve yokmuş gibi davranmaları normal dedi.. Mesela bir oyuncak veya kazak artık her neyse yeni bişey alındığında " sana bunu kardeşin çok uzaklardan hediye gönderdi abisini çok seviyormuş" diyin, ve karnınız büyüyünce birlikte sevin karnınızı dedi.. Uğraşıyoruz ama doğumdan önce yapılabilecekler kısıtlı olduğu için şimdilik kardeşin seni çok seviyormuş, gelince bol bol seni öpecekmiş felan felan gibisinden cümleler kuruyoruz.. Tabi bu uğraşlar sonucunda ELA dediğimizde kafasını duvara cevirip hayır diyor ama yinede eski sert tepkileri yok. :)

Bende aynı durumdayım yoğunluk hadi safhada . İkinci hamileliğim olduğu halde hala hiç birşey hissetmiyorum

Cnm hem tersti hemde hiç acilmam olmadı bekledik döner ve acilmam olur diye ama olmadi

benim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..
Cnm gösteriyorlar tabi benim kizim başı tam mide yerindeydi ayakları rahime doğruydu zaten sen hissediyosun büyük olduğu için

Hadi ya.. Tamam cicim sagollluyardigin icn dikkat edim artarsa hemen gidim.. Sen nasil oldun??

Valla beni kadin dogum dr u yonlendirdi tatlm..

Bebegini ihmal etme tabi canikom ama harkeetler icin erken bence ben 18 de yeni yeni hissetmeye basladm o da cok dikkat edersemm

gravity hareketleri bende hala tam hissedemiyorum bunun için endişe etme. 20. Haftayı bekliyorum bakalım :)

daha doktora gidip cinsiyet de öğrenemedim. 16. Haftanın içindeyken daha yanılma payı var 1 ay sonra söylerim dedi ama bu hafta başka doktora gitmek istiyorum. Hem özledim :)

bayanlar bir şey sorcam, bugün sabah 7 den beri sol yumurtalığımın orda bıçak yarası gibi ağrı var. Kızım büyümeye devam ediyor onun etkisi mi bilemedim. Normal bir durum mu, yaşayanlar var mı? Doktora da dün gitmiştim, bir sıkıntı yoktu çok şükür.

Bu arada burası ne kadar iyi yaa herşeyi paylaşabiliyorsun

benim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..
Sorun aslında o da deil Can'ım iyi bir doktor Bebek tersten gelse bile çokta güzel gerçekleştirir normal doğumu etrafımda var bir çok örneğide ..

Cnm hem tersti hemde hiç acilmam olmadı bekledik döner ve acilmam olur diye ama olmadi
İnşallah ikincide çok kolay olur herşey senin için umarım hepimiz kolaylıkla alırız kucağımıza .. Buarada kaçıncı haftada doğurmuştun Adanurcum

Bugün Allah ıma şükürler olsun daha iyiyim topallayarak yürümem geçti sende lütfen ihmal etme ..

M mertur kelebek.hill gul_sek

oğlum bazen karnımı öpüyor tuhaf oluyorum ama yine de hiç bahsetmiyor:) Hamile olduğumu öğrenene kadar hiç öpmeye çalışmazdı karnımdan. Kardeşin seni çok seviyormuş diyorum bende hatta biraz dozunu artırıp en çok seni seviyor sonra benle babanı seviyormuş dedim. :) Aslında böyle derecelendirmek de doğru değil ama kardeşlik bağlarının bizle olan bağlarından daha da kuvvetli olmasını istiyorum. Ama ne kadar etkili olur bilmiyorum ama onu da çok iyi anlıyorum bende onun yerinde olsam kıskanırdım.
aklımda hediye olayı da var ama çok mutlu olabileceği bir hediyeyi alıp doğumumda vermek istiyorum. Sana kardeşin getirdi diye. Hediye kardeşiyle birlikte o anda gelmiş gibi olursa belki daha da mutlu olur. Dediğin gibi hamilelikte yapılabilecek şeyler çok kısıtlı, yapabileceğim en iyi şey bulduğum her boş anımı oğluma ayırmak sanırım.

Bir de bebeğimin cinsiyetini net bir şekilde öğrenebilseydim iyi olacaktı. Kız mı erkek mi söyleyebilirdim. Kafasında bir kardeş düşüncesi var ama cinsiyet de belirsiz.

İnan bana yalnız değilsin benim de akıma sadece buraya yazdığım Zaman'lar geliyor çoğu Zaman tamamen unutuyorum hamile olduğumu ve öyle suçlu hissediyorum ki kendimi oğlumda elimi karnımdan ayırmazdım mesela ama şimdi fırsatım bile olmuyor ki uyanır uyanmaz oğlumla bir maratona başlıyoruz.. Ama eminim belirli bir Zaman sonra değişecek tekmelemeye başladıklarında en azından aradaki bağ daha da kuvvetlenecek bide aramıza katıldıklarında ohh yemede yanında yat:)

cetrina dediğin gibi tekmelemeleri bir başlasa daha çok aklımıza gelecek. Bir aramıza katılsalar çok zor günlerle mücadele edeceğiz ama her şey çok güzel olacak inşallah. Bu arada canım şimdi daha iyi olmana sevindim tekrar çok geçmiş olsun.

gravity ben 3. çocuğum olmasına rağmen hissetmiyorum, bazen kalp atışı gibi pıt pıt şeyler oluyor ama emin olamıyorum.
ben de herkes gibi unutuyorum hamile olduğumu. gece yatınca geliyor aklıma. fırsatım olsa konuşsam istiyorum ama olmuyor. bazen kızlarım kucağıma atlarsa ya da karnıma tekme atmak isterse engelliyorum refleks olarak, kardeş var kızım dikkatli olun diyorum.
işin ilginci ikisi de karnımdakini sanki rakip olarak görüyorlar şimdiden, sürekli kucak, ilgi, öpme falan istiyorlar. ikisi çete olup kardeşlerini ezecekler gibi :)

Çok teşekkür ederim Can'ım :) kesinlikle dediğin gibi zor olacak ama değecek :) inan bana ilk başlarda ailem hariç insanlar öyle çok üzdüler yıprattılar ki beni herkes kendi topuğuma sıktığımı düşündü ikinci bebeğim geliyor diye duyduklarında ..Bnde hep senin verdiğin bu cevabı verdim evet zor olacak hatta çok zor olacak ama büyüdüklerinde onların o hallerini gördüğümde her şeye değmiş olacak :)

Aman aman ben oğluma diyordum birde çete seni diye :) benimkide başını yaslıyor karnıma sinsice bir kaç saniye sonra başlıyor karnıma vurmaya henüz anlıcak yaşta da deil kereta peki ikinci doğduğunda yaşadığın zorlukları Nasıl aştın varsa tüyoların seve seve dinlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…