- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
- 103
Dikkat et canım, kadınsın diye daha çok üzerine geliyorlar,kazaya sebep verdiriyorlar,ben hergün istanbul trafiğinde neleriyle uğraşıyorum bir bilsen. İnsanlarla uğraşmaktan bıktım artık. Kendimi taksici gibi hissediyorum. Herkes öküz olunca mecbur sende onlara uyuyorsun.
günaydınlar bugün içim sabahtan beri tuhaf ben son zamanlarda oğlum ve evdeki diğer problemlerle uğraşmaktan bebeğimi unuttum. Bebeğimle bağlantım sanki sadece buraya yazdığım yorumlar. Buraya da yazmasam tamamen aklımdan çıkacak duruma getirmişim farkında olmadan. Elimi karnıma koyup dinlemek için uğraşmadım ne zamandır. Sabahtan beri dinlemeye çalışıyorum karnımı hiçbir şey hissetmiyorum bu haftalarda olmuyor muydu tekmeleme falan kendimi çok kötü hissettim yarın sabaha randevu aldım gideceğim doktora.
nurayca8729 siyahmiyah
çok sağolun arkadaşlar 12.haftam kontrolümde doktorum çok hareketli bebek demişti. İkinci hamilelik olduğu için daha erken hissederim diye düşünmüştüm ama belki normaldir. Bu ara oğluma konsantre olduğum için kendimi bebeğe karşı suçlu hissediyorum. Garip bir psikoloji oluştu. Bir de oğlum kardeş konusu geçince ağzını bile açmıyor. Öyle bir şey hiç olmayacak gibi davranıyor. Öğretmeni kreşte sohbet ederlerken kardeşin ileride bu okula gelir deyince o buraya gelmeyecek demiş. Kıskançlık şimdiden başladı. Oğlumla daha da çok ilgilenip hazırlamam gerekiyor.
günaydınlar bugün içim sabahtan beri tuhaf ben son zamanlarda oğlum ve evdeki diğer problemlerle uğraşmaktan bebeğimi unuttum. Bebeğimle bağlantım sanki sadece buraya yazdığım yorumlar. Buraya da yazmasam tamamen aklımdan çıkacak duruma getirmişim farkında olmadan. Elimi karnıma koyup dinlemek için uğraşmadım ne zamandır. Sabahtan beri dinlemeye çalışıyorum karnımı hiçbir şey hissetmiyorum bu haftalarda olmuyor muydu tekmeleme falan kendimi çok kötü hissettim yarın sabaha randevu aldım gideceğim doktora.
Cnm hem tersti hemde hiç acilmam olmadı bekledik döner ve acilmam olur diye ama olmadiAdanurcum Bebek ters diye mi doktor normal doğum yaptırmadı ..benim kuzenimin eşi 3 gün önce normal doğum yaptı bebeği de tersten doğdu hatta yavrum 35 inci haftada doğmuş oldu şimdi küvezde ama küvezde olmasının tek sebebi erken doğum ..
Cnm gösteriyorlar tabi benim kizim başı tam mide yerindeydi ayakları rahime doğruydu zaten sen hissediyosun büyük olduğu içinbenim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..
Benim Ağrı'm ilk böyle sinyal vermişti bir hafta önce ..sadece solda uyuşur gibi değişik bir ağrıydı sonra katlandı ..umarım seninki daha hafiftir Ağrı'nı takip et eğer artmaya devam ederse ve rahatsızlık vermeye başlarsa doktora git olur mu arkadaşım
Arkadaşlar size sorum olacak yardim ederseniz çok sevinirim
Ben ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum. Bakırköy Sadi konuk cekiyormus.Perinataloji bölümden randevumu alınıyor.Yoksa kadın doğum drmu yönlendiriyor. Yada oraya gidip film çektiren varmı bilgisi olan varsa benimle paylasirsa çok sevinirim
Sorun aslında o da deil Can'ım iyi bir doktor Bebek tersten gelse bile çokta güzel gerçekleştirir normal doğumu etrafımda var bir çok örneğide ..benim de merak etttiğim bebeğin ters olduğunu anneye gösteriolar değil mi.. o kadar güvensizim ki doktorlara yalanla sezeryana alıcaklar diye cok korkuyorum..
İnşallah ikincide çok kolay olur herşey senin için umarım hepimiz kolaylıkla alırız kucağımıza .. Buarada kaçıncı haftada doğurmuştun AdanurcumCnm hem tersti hemde hiç acilmam olmadı bekledik döner ve acilmam olur diye ama olmadi
Bugün Allah ıma şükürler olsun daha iyiyim topallayarak yürümem geçti sende lütfen ihmal etme ..Hadi ya.. Tamam cicim sagollluyardigin icn dikkat edim artarsa hemen gidim.. Sen nasil oldun??
Valla beni kadin dogum dr u yonlendirdi tatlm..
Bebegini ihmal etme tabi canikom ama harkeetler icin erken bence ben 18 de yeni yeni hissetmeye basladm o da cok dikkat edersemm
M merturÜzme Kendini aynı stres bizde de vardı.. Ögretmeni ve gelişim uzmanıyla görüştük bu konuda nasıl yönlendirebiliriz Rüzgar'ı diye, Şuan yapabileceğiniz sadece onun geleceğini söylemek tepkileri ve yokmuş gibi davranmaları normal dedi.. Mesela bir oyuncak veya kazak artık her neyse yeni bişey alındığında " sana bunu kardeşin çok uzaklardan hediye gönderdi abisini çok seviyormuş" diyin, ve karnınız büyüyünce birlikte sevin karnınızı dedi.. Uğraşıyoruz ama doğumdan önce yapılabilecekler kısıtlı olduğu için şimdilik kardeşin seni çok seviyormuş, gelince bol bol seni öpecekmiş felan felan gibisinden cümleler kuruyoruz.. Tabi bu uğraşlar sonucunda ELA dediğimizde kafasını duvara cevirip hayır diyor ama yinede eski sert tepkileri yok. :)
İnan bana yalnız değilsin benim de akıma sadece buraya yazdığım Zaman'lar geliyor çoğu Zaman tamamen unutuyorum hamile olduğumu ve öyle suçlu hissediyorum ki kendimigünaydınlar bugün içim sabahtan beri tuhaf ben son zamanlarda oğlum ve evdeki diğer problemlerle uğraşmaktan bebeğimi unuttum. Bebeğimle bağlantım sanki sadece buraya yazdığım yorumlar. Buraya da yazmasam tamamen aklımdan çıkacak duruma getirmişim farkında olmadan. Elimi karnıma koyup dinlemek için uğraşmadım ne zamandır. Sabahtan beri dinlemeye çalışıyorum karnımı hiçbir şey hissetmiyorum bu haftalarda olmuyor muydu tekmeleme falan kendimi çok kötü hissettim yarın sabaha randevu aldım gideceğim doktora.
Çok teşekkür ederim Can'ım :) kesinlikle dediğin gibi zor olacak ama değecek :) inan bana ilk başlarda ailem hariç insanlar öyle çok üzdüler yıprattılar ki beni herkes kendi topuğuma sıktığımı düşündü ikinci bebeğim geliyor diye duyduklarında ..Bnde hep senin verdiğin bu cevabı verdim evet zor olacak hatta çok zor olacak ama büyüdüklerinde onların o hallerini gördüğümde her şeye değmiş olacak :)cetrina dediğin gibi tekmelemeleri bir başlasa daha çok aklımıza gelecek. Bir aramıza katılsalar çok zor günlerle mücadele edeceğiz ama her şey çok güzel olacak inşallah. Bu arada canım şimdi daha iyi olmana sevindim tekrar çok geçmiş olsun.
Aman aman ben oğluma diyordum birde çete seni diye :) benimkide başını yaslıyor karnıma sinsice bir kaç saniye sonra başlıyor karnıma vurmaya henüz anlıcak yaşta da deil keretagravity ben 3. çocuğum olmasına rağmen hissetmiyorum, bazen kalp atışı gibi pıt pıt şeyler oluyor ama emin olamıyorum.
ben de herkes gibi unutuyorum hamile olduğumu. gece yatınca geliyor aklıma. fırsatım olsa konuşsam istiyorum ama olmuyor. bazen kızlarım kucağıma atlarsa ya da karnıma tekme atmak isterse engelliyorum refleks olarak, kardeş var kızım dikkatli olun diyorum.
işin ilginci ikisi de karnımdakini sanki rakip olarak görüyorlar şimdiden, sürekli kucak, ilgi, öpme falan istiyorlar. ikisi çete olup kardeşlerini ezecekler gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?