2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İnşallah cnm sagselamet bebislerimizi alalım kucaklarimiza senin cinsiyet bellimi

Ne yalan söyleyim ben doğurdum ama lohusa depresyonuna eşim girmişti :) başlarda hiç vakit ayırmıyordu ama sonraları dediğin gibi yaptım madem oğlumu diyince üzülüyorsun o Zaman sende oğlunmuş gibi davran ilgilen dedim ..çünkü ne Zaman oğlumu getir desem be yani sadece senin oğlun mu diyordu ..hafta sonları iki bir iki saat yolluyorum babasıyla dışarıya şimdiden öğrensin bensiz de durabilsin istiyorum ..eskiden babasıyla mümkün deil uykuya dalamaz dı ama şimdi uyumaya başladı ..valla bundan sonra dediklerini de dikkate alıp daha fazla vakit yaratacam babasıyla miniğe dediğin gibi doğumdan sonra paylaşarak halledelim işleri ..tüm işi kendi üstüme yığmayım

çünkü anlamıyor canım erkek milleti, ince düşünceli değil. her işe ben yetişsem, her şeyi eksiksiz yapsam, bundan sonra da hep benden bekler çünkü. özellikle iki çocuktan sonra beni daha iyi anladı, o yüzden tek çocuklu zamanlarımıza göre daha anlayışlı. tek çocuklu dönemde rahatça dönüp uyurken, şimdi çocukları uyutmadan uyumuyor, uyumak istese de ben uyutmuyorum. ben hamile olduğum için gece mesaisi de onun. çalıştığı için bazen zorlanıyor, şikayet ediyor ama "ee baba olmak kolay değil" diyorum. analık zor da babalık kolay mı olacaktı değil mi? :)

Hediye olayında dogumu bekleme derim benim oğlum akrep burcu ve kardeş o kadar istemiyordu ki şimdiden başla biz bir tane öyle yaptık şimdi oğlumda kardeşine birseyler almak istiyor. İnsan daha da duygulaniyor geçen sırf bundan ağladım

Her sözüne sonuna kadar katılıyorum Can'ım ..herşeyi biz yapınca devamını bekliyorlar Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor..kız ben nişanım gece gelince aşkım kalk dediğimde sabahı beklesek olmaz mı demişti:) o gün söz verdim kendime bundan sonra sana rahat yok diye :)))))))))

hahaha. yok artık :)
eşler böyle işte. çok kolay sanıyorlar gebeliği, doğumu, sonrasını :))

benim ilk bebeklerim olacak hemde ikiz. Çevremde herkes ee çok zor nasıl bakacaksın diyor. ben hep olumlu yanından bakmak istedim. İlk yıl belki zorlu geçecek ama kendi arkadaşıyla doğmuş olacak oyalancaklar inşallah.. hem ilk ikiz annesi ben olmayacağım ya dediğiniz gibi bizim çocukluğumuz zamanında nasıl bakmışlar hazır bez yok imkan ona göre.. bana da umut verdiniz yazdıklarınızla..

Sende hayırlısıyla al kucagına inşallah ne Mutlu sana iki isini bir arada büyüteceksin ..kimseye kulak asma benim yüzüme baka baka utanmadan yazık yazık diyip beni sinir ettiler ..hele bir tanesi aklın varsa sakın hamile kalma mahvetme hayatını Dedi hamile olduğumu bilmiyordu sonra dönüp ben 4 haftalık hamileyim dedim ..sustu ..insanlar küçücük bir can taşıdığımızı bilerek aşırı eleştiri yapıyorlar hayret ediyorum zaten ..ama bunu yürekten diyorum sana %90 ı kıskançlık

Kizlar hamilelik catlaklari icin kullandıginiz yag ve ya kremleri gunde bir kez mi uyguluyosunuz

Kizlar hamilelik catlaklari icin kullandıginiz yag ve ya kremleri gunde bir kez mi uyguluyosunuz

Ben sabahları duştan sonra mustela çatlak kremi akşamları yatarken de burts bees mama bee sürüyorum, belimin kenarında ilk başta oluşan iki ufak kırmızılık dışında şimdilik bişey görünmüyo bende, onlar da zamanında krem kullanmadığımdan oldu, çok beyaz ve ince bi cildim var buna şükür diyorum ama harita gibi yarılırsa da şaşırmam pek

gerçi bu haftasonuna kadar karnım bile yoktu, hiç kimse anlamıyodu hamile olduğumu, bi anda pat diye göbeğim çıktı iyi ki de çıktı çok sevdim

Benimki de hamile olduğumdan beri gece uyanıyor yanıma geliyor ve kafası göbeğimde yanlayip yatıyor.

Benimki de hamile olduğumdan beri gece uyanıyor yanıma geliyor ve kafası göbeğimde yanlayip yatıyor.

Neyse ki benimkiler uyuyor. nadiren uyanırlarsa babalarına havale ediyorum :)

canım, elbette kolay değil ikiz annesi olmak. zamanla her şey rayına oturuyor. dünyaya çocuk getiriyoruz ve Allah nasip ederse ölene kadar onlar için çabalayacağız. ömrünü adamak demek bir nevi. kolay olur mu?
Allah yardımcın olsun.

kızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)
ikili teste baktı hersey normal dedi. sükürler olsun..
Hayırlı olsun canım.Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…