2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cok tatli dusunmussn yaaa

Ba

bazen bir bazen iki kez kullanıyorum kaşıntı olunca.aktar bana kakao yağı vermişti katı olarak banyo sonrası eritip onu sürüyorum onun dışında da mustela yağ aldım
Ben gecen yazmistim ama cvp veren olmamisti cnm ben de aktara kakao ve badem yagi alma niyetiyle gitmiştim ama ordaki kizin israrina dayanamayip talya diye bi yag karisimi aldim icinde kakao ve badem yagi da var ve bir suru baska yaglar. Biraz araştırdım memnun kalanlar var gercekten

kızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)
ikili teste baktı hersey normal dedi. sükürler olsun..

Gözün aydın canım. İkimizde oğluş bekliyor olduk.

Bu arada benim bugün sıpam çok hareketli,durmuyor yerinde durmuyor... Gıldıklanmaya başladım.

Kişiden kişiye değişiyor cnm ben ilk hamileligimde çok krem kullandım hiç faydası olmadı karnim resmen harita gibi yapicak bisey yok bakalım bundada daha beter olacakmı

Bizde doktordan geldik kesin erkek değişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim
Farklı farklı söylenen bendim bir kız bir erkek bugün doktora gittik çarşaf çarşaf pipi gösterdi bebeğim daha da değişmez

kızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)

Bizde doktordan geldik kesin erkek değişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim

Hayırlı olsun kızlar :) Allah tamamını erdirsin inşallah hepimize :)

Süper ,hadi gözünüz aydın.
Farklı farklı söylenen bendim bir kız bir erkek bugün doktora gittik çarşaf çarşaf pipi gösterdi bebeğim daha da değişmez

Ay canımmmm.oğluşun hayırlı olsun.

Sanırım 12. haftada erkek deyip bir ben bugüne kadar erkek kesin diyebildim. Değişçek diyede korkmuştum valla.

Gözünüz aydın canım
Sağlıcakla bereketle gelsin inşallah oğluşunuz

Cnm ayni sey ara ara bana da oluyor. Mesela 2 gun suruyor geciyor. Sonra baska bir yerde basliyor. Cok degisik agrilar yasiyorum. Ornegin oturdugum yerden birden kalkip yurumeye baslayamiyorum hafif bukulu kalip sonra duzeliyorum. Ama bu agrilar seni kivrandiracak duzeyde veya asiri rahatsiz edecek duzeyde deilse cok takilma sonucta vucut degisiyor. Mesela 2 gundur de sag gosumun yaninda bi aci var dokununca. Birde ben super takintiliyim boyle konularda ama kendimi frenlemeye calisiyorum

Bebeğinizin hareketlerini ilk Nerede nasıl hissettiniz
Ben ilk du aksam yatknca icerden bir dürtme seklinde hissettim. 2 3 kez oldu ama gaz mi acaba diye sesimi cikaarmadim. Bu sabahta ayni kisimda ayni his oldu. Simdide isten gelince sirtustu uzandim gene 2 kere durtme Sonra test etmek icin muzik acip telefondan gobegime yaklastirdim ve kuvvetli bir dürtme daha. Ya bu gercekten benim ogluş yada bagirsaklarim muzikle hareketleniyor. saka bi yana karindaki diger hareketlerden cok farkli bir his bence gayet anlasiliyor.

O kadar cok arzu ederdim ki ikiz annesi olmayi ,gercekten de dedigin gibi kardesi ile dogacak cok sanslilar bence bebislerde sende hayirlisi ile kucagimiza gelmeleri dilegi ile saglikla

Tamamen kıskançlık bence de canım. Hiç takma kafana. Ben senin yerinde olmayı çok isterdim inan.
Senin biraz emzirme işi zor olur o kadar. Diğer ayrıntıları Allah ın izniyle her türlü halleder çözüm bulursun. Bence çocuklarında sende çok şanslısınız.

Gücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…