- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
M merturkelebek.hill @gul_sek
oğlum bazen karnımı öpüyor tuhaf oluyorum ama yine de hiç bahsetmiyor:) Hamile olduğumu öğrenene kadar hiç öpmeye çalışmazdı karnımdan. Kardeşin seni çok seviyormuş diyorum bende hatta biraz dozunu artırıp en çok seni seviyor sonra benle babanı seviyormuş dedim. :) Aslında böyle derecelendirmek de doğru değil ama kardeşlik bağlarının bizle olan bağlarından daha da kuvvetli olmasını istiyorum. Ama ne kadar etkili olur bilmiyorum ama onu da çok iyi anlıyorum bende onun yerinde olsam kıskanırdım.
aklımda hediye olayı da var ama çok mutlu olabileceği bir hediyeyi alıp doğumumda vermek istiyorum. Sana kardeşin getirdi diye. Hediye kardeşiyle birlikte o anda gelmiş gibi olursa belki daha da mutlu olur. Dediğin gibi hamilelikte yapılabilecek şeyler çok kısıtlı, yapabileceğim en iyi şey bulduğum her boş anımı oğluma ayırmak sanırım.
Bir de bebeğimin cinsiyetini net bir şekilde öğrenebilseydim iyi olacaktı. Kız mı erkek mi söyleyebilirdim. Kafasında bir kardeş düşüncesi var ama cinsiyet de belirsiz.
Ben gecen yazmistim ama cvp veren olmamisti cnm ben de aktara kakao ve badem yagi alma niyetiyle gitmiştim ama ordaki kizin israrina dayanamayip talya diye bi yag karisimi aldim icinde kakao ve badem yagi da var ve bir suru baska yaglar. Biraz araştırdım memnun kalanlar var gercektenBa
bazen bir bazen iki kez kullanıyorum kaşıntı olunca.aktar bana kakao yağı vermişti katı olarak banyo sonrası eritip onu sürüyorum onun dışında da mustela yağ aldım
kızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)
ikili teste baktı hersey normal dedi. sükürler olsun..
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahBizde doktordan geldik kesin erkekdeğişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim
Kişiden kişiye değişiyor cnm ben ilk hamileligimde çok krem kullandım hiç faydası olmadı karnim resmen harita gibi yapicak bisey yok bakalım bundada daha beter olacakmıBen sabahları duştan sonra mustela çatlak kremi akşamları yatarken de burts bees mama bee sürüyorum, belimin kenarında ilk başta oluşan iki ufak kırmızılık dışında şimdilik bişey görünmüyo bende, onlar da zamanında krem kullanmadığımdan oldu, çok beyaz ve ince bi cildim var buna şükür diyorum ama harita gibi yarılırsa da şaşırmam pek
gerçi bu haftasonuna kadar karnım bile yoktu, hiç kimse anlamıyodu hamile olduğumu, bi anda pat diye göbeğim çıktı iyi ki de çıktı çok sevdim
Farklı farklı söylenen bendim bir kız bir erkek bugün doktora gittik çarşaf çarşaf pipi gösterdi bebeğim daha da değişmezBizde doktordan geldik kesin erkekdeğişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim
kızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)
Bizde doktordan geldik kesin erkekdeğişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim
Bizde doktordan geldik kesin erkekdeğişen cinsiyetlerdeen ötürü hiç kesin birsey diyemiyordum.artık oğlum oluyor derim
Farklı farklı söylenen bendim bir kız bir erkek bugün doktora gittik çarşaf çarşaf pipi gösterdi bebeğim daha da değişmez
Saol canımm vallahi seninki pek netti maşallah küçük paşaya.Süper ,hadi gözünüz aydın.
Ay canımmmm.oğluşun hayırlı olsun.
Sanırım 12. haftada erkek deyip bir ben bugüne kadar erkek kesin diyebildim. Değişçek diyede korkmuştum valla.
Gözünüz aydın canımkızlar doktordan geldim :) oğlum oluyor :) eşimde izin almış bana sürpriz yapıp geldi, doktora 5 kere sordu nerdeyse erkek mi şimdi die =)
Cnm ayni sey ara ara bana da oluyor. Mesela 2 gun suruyor geciyor. Sonra baska bir yerde basliyor. Cok degisik agrilar yasiyorum. Ornegin oturdugum yerden birden kalkip yurumeye baslayamiyorum hafif bukulu kalip sonra duzeliyorum. Ama bu agrilar seni kivrandiracak duzeyde veya asiri rahatsiz edecek duzeyde deilse cok takilma sonucta vucut degisiyor. Mesela 2 gundur de sag gosumun yaninda bi aci var dokununca. Birde ben super takintiliyim boyle konularda ama kendimi frenlemeye calisiyorumbayanlar bir şey sorcam, bugün sabah 7 den beri sol yumurtalığımın orda bıçak yarası gibi ağrı var. Kızım büyümeye devam ediyor onun etkisi mi bilemedim. Normal bir durum mu, yaşayanlar var mı? Doktora da dün gitmiştim, bir sıkıntı yoktu çok şükür.
Bu arada burası ne kadar iyi yaa herşeyi paylaşabiliyorsun
Ben ilk du aksam yatknca icerden bir dürtme seklinde hissettim. 2 3 kez oldu ama gaz mi acaba diye sesimi cikaarmadim. Bu sabahta ayni kisimda ayni his oldu. Simdide isten gelince sirtustu uzandim gene 2 kere durtmeBebeğinizin hareketlerini ilk Nerede nasıl hissettiniz
O kadar cok arzu ederdim ki ikiz annesi olmayi ,gercekten de dedigin gibi kardesi ile dogacak cok sanslilar bence bebislerde sende hayirlisi ile kucagimiza gelmeleri dilegi ile sagliklabenim ilk bebeklerim olacak hemde ikiz. Çevremde herkes ee çok zor nasıl bakacaksın diyor. ben hep olumlu yanından bakmak istedim. İlk yıl belki zorlu geçecek ama kendi arkadaşıyla doğmuş olacak oyalancaklar inşallah.. hem ilk ikiz annesi ben olmayacağım ya dediğiniz gibi bizim çocukluğumuz zamanında nasıl bakmışlar hazır bez yok imkan ona göre.. bana da umut verdiniz yazdıklarınızla..
Tamamen kıskançlık bence de canım. Hiç takma kafana. Ben senin yerinde olmayı çok isterdim inan.benim ilk bebeklerim olacak hemde ikiz. Çevremde herkes ee çok zor nasıl bakacaksın diyor. ben hep olumlu yanından bakmak istedim. İlk yıl belki zorlu geçecek ama kendi arkadaşıyla doğmuş olacak oyalancaklar inşallah.. hem ilk ikiz annesi ben olmayacağım ya dediğiniz gibi bizim çocukluğumuz zamanında nasıl bakmışlar hazır bez yok imkan ona göre.. bana da umut verdiniz yazdıklarınızla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?