2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktorun birşey dememiş sen neden hemen kararttın dünyanı .. Hem neden netten araştırdığın bir şey kesinmiş gibi davranıyorsun .. Unutma nete baş Ağrı'sını araştırmak için girersin tümör teşhisiyle çıkarsın ..lütfen dirayetli ol sakin ol doktorun sana kesin sonuç vermediği müddetçe bu kadar karamsar olma üzme ne karnındakini ne kendini .. Sıkıldın mı buraya gel konuşalım kafanı dağıt ama kendi kendini yeme

Ya kıyamam sana amadur bi bakalım rabbimden umut kesilirmi hiç ben ilk gebeliğimde 12 haftada kürtaj oldum sonra iki defa kimyasal geçirdim gebelikten dolayı kanser tehlikesi geçirdim şimdi hamileyim ve diorumki rabbim nasip edecekse eder etmicekse 9. Aya gelene bile etmez çok zor çok üzülüyorsun biliyorum ama imtahan dünyası işte seninde allahın izniyle sağluklı bir evladın olcak bebişin bir mucize dr bişe demeden sen teshis koyma ve unutma allahın yazdığı olacak şükür ve dua edelim allah yatdımcın olsun dertlerin deva bebeğin şifa bulsun inş

Cnm 15.haftada bana da söyledi doktor kalbindeki parlaklığı ama kalp kapakçıkları falan oluşmadığı için muayene edemeyiz 20.haftada detaylı ultrason da tekrar bakalım dedi.2li 3lu testlerime baktı onlarda risk görünmediği için cok üzerinde durmadı doktor ilerde kalp büyüdükçe o kuculecektir dedi

Keşke bende de risk çıkmasaydı 3 lü de o zaman üzülmezdin bu kadar. Testlerde yüksek risk. Ayrıntılıda bu bulgu olunca nasıl üzülmeyeyim. Ama dua ediyorum işte.

Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.

Keşke bende de risk çıkmasaydı 3 lü de o zaman üzülmezdin bu kadar. Testlerde yüksek risk. Ayrıntılıda bu bulgu olunca nasıl üzülmeyeyim. Ama dua ediyorum işte.
Dua etmeyi bırakma bana ondan önce de amniyotik bant gördü doktorum başka bi prof a gittim rahimde çöküntu gibi bisey o dedi bebeğe zarar vermiyo şimdilik dedi kısacası her gittiğimde birşeyler cikiyo ama ben inanıyorum ve dua ediyorum benim bebeğim sağlıklı ve güçlü bi bebek olacak

Bugün iş yoğunluğundan sayfaları oek takip edmedim,şimdi okdum yazdıklarınızı cetrina B Began yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi. Grilcim tam benim kafada bir annesin. Tebrik ederim. Bunu uygulamakta bir başarı,özellikle eşini yönetebilmenharika ötesi. Bençokbüyük hata yaptım. Herşeyi yapabildiğimi çalışkan olduğumu oratik olduğumu en başında gösterdin,beyefendi o kadar rahatki nasılsa vurcu bunuda halledicekdiye bakıyor. İnş senin gibi yapabilmeyi becerebilirim. Ben kendi işimi görmeyi alışkanlık edinmişİm, ki seden birşey minnet etmem o yüzden yardımedenimde yoktur annemhariç. Kimseye iş bırakmamyani. UmArım kocayı yönetebilirim.

Bende senin gibi yaptim rahata alistirdim ama doğru değilmiş

Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.

Canim testler kesin değil.ense olcimun ikilin iyiyse kafani kasirtirma başka şeylerle .üzülme hic .uçlu yu çok kesin sonuic vermiyor diyorlar

Sozun bittigi yerdeyim ama Allahin izni ile insallah sonuclar istedigin gibi temiz cikar ,dualarim seninle arkadasim Allah sabir versin tez zamanda iyi haberler alirsin ve bizede verirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…