Doktorun birşey dememiş sen neden hemen kararttın dünyanı .. Hem neden netten araştırdığın bir şey kesinmiş gibi davranıyorsun .. Unutma nete baş Ağrı'sını araştırmak için girersin tümör teşhisiyle çıkarsın ..lütfen dirayetli ol sakin ol doktorun sana kesin sonuç vermediği müddetçe bu kadar karamsar olma üzme ne karnındakini ne kendini .. Sıkıldın mı buraya gel konuşalım kafanı dağıt ama kendi kendini yemeGücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Gücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Ya kıyamam sana amadur bi bakalım rabbimden umut kesilirmi hiç ben ilk gebeliğimde 12 haftada kürtaj oldum sonra iki defa kimyasal geçirdim gebelikten dolayı kanser tehlikesi geçirdim şimdi hamileyim ve diorumki rabbim nasip edecekse eder etmicekse 9. Aya gelene bile etmez çok zor çok üzülüyorsun biliyorum ama imtahan dünyası işte seninde allahın izniyle sağluklı bir evladın olcak bebişin bir mucize dr bişe demeden sen teshis koyma ve unutma allahın yazdığı olacak şükür ve dua edelim allah yatdımcın olsun dertlerin deva bebeğin şifa bulsun inşGücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Keşke bende de risk çıkmasaydı 3 lü de o zaman üzülmezdin bu kadar. Testlerde yüksek risk. Ayrıntılıda bu bulgu olunca nasıl üzülmeyeyim. Ama dua ediyorum işte.Cnm 15.haftada bana da söyledi doktor kalbindeki parlaklığı ama kalp kapakçıkları falan oluşmadığı için muayene edemeyiz 20.haftada detaylı ultrason da tekrar bakalım dedi.2li 3lu testlerime baktı onlarda risk görünmediği için cok üzerinde durmadı doktor ilerde kalp büyüdükçe o kuculecektir dedi
Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.Doktorun birşey dememiş sen neden hemen kararttın dünyanı .. Hem neden netten araştırdığın bir şey kesinmiş gibi davranıyorsun .. Unutma nete baş Ağrı'sını araştırmak için girersin tümör teşhisiyle çıkarsın ..lütfen dirayetli ol sakin ol doktorun sana kesin sonuç vermediği müddetçe bu kadar karamsar olma üzme ne karnındakini ne kendini .. Sıkıldın mı buraya gel konuşalım kafanı dağıt ama kendi kendini yeme
Dua etmeyi bırakma bana ondan önce de amniyotik bant gördü doktorum başka bi prof a gittim rahimde çöküntu gibi bisey o dedi bebeğe zarar vermiyo şimdilik dedi kısacası her gittiğimde birşeyler cikiyo ama ben inanıyorum ve dua ediyorum benim bebeğim sağlıklı ve güçlü bi bebek olacakKeşke bende de risk çıkmasaydı 3 lü de o zaman üzülmezdin bu kadar. Testlerde yüksek risk. Ayrıntılıda bu bulgu olunca nasıl üzülmeyeyim. Ama dua ediyorum işte.
Bende senin gibi yaptim rahata alistirdim ama doğru değilmişBugün iş yoğunluğundan sayfaları oek takip edmedim,şimdi okdum yazdıklarınızıcetrina B Began yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi. Grilcim tam benim kafada bir annesin. Tebrik ederim. Bunu uygulamakta bir başarı,özellikle eşini yönetebilmenharika ötesi. Bençokbüyük hata yaptım. Herşeyi yapabildiğimi çalışkan olduğumu oratik olduğumu en başında gösterdin,beyefendi o kadar rahatki nasılsa vurcu bunuda halledicekdiye bakıyor. İnş senin gibi yapabilmeyi becerebilirim. Ben kendi işimi görmeyi alışkanlık edinmişİm, ki seden birşey minnet etmem o yüzden yardımedenimde yoktur annemhariç. Kimseye iş bırakmamyani. UmArım kocayı yönetebilirim.
Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallahSelam arkadaşlar bugün kizim olacagini öğrendim.Dr %80 90 kiz dedi .saglikla gelsin kizim.
Teşekkür ederim canımm :)
Aynen canım, hiç doğru bişey değilmiş. Beni sıkan cocuğun doğması değil, eşimin tepkilerine nasıl tahammül edceğim yani.Bende senin gibi yaptim rahata alistirdim ama doğru değilmiş
Biz şimdiden başladık tepkilere şimdiden alistirmam lazım bebek olduğunda rahat edeyim birazAynen canım, hiç doğru bişey değilmiş. Beni sıkan cocuğun doğması değil, eşimin tepkilerine nasıl tahammül edceğim yani.
Sozun bittigi yerdeyim ama Allahin izni ile insallah sonuclar istedigin gibi temiz cikar ,dualarim seninle arkadasim Allah sabir versin tez zamanda iyi haberler alirsin ve bizede verirsin insallahGücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Gozunaydin cnmkızım olacak sonunda bende öğrendim!!!!!
Gozunaydin cnm Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?