Tamam ama doktorun kesin bi şey söylemeden bu kadar üzülme lütfen dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün bir dahaki kontrolde sorun olmadığını paylaşırsın bizimle inşallah .. Peki hiç mi açıklama yapmadı doktorunCanım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.
Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.Tamam ama doktorun kesin bi şey söylemeden bu kadar üzülme lütfen dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün bir dahaki kontrolde sorun olmadığını paylaşırsın bizimle inşallah .. Peki hiç mi açıklama yapmadı doktorun
inşallah başarırsın canım.Bugün iş yoğunluğundan sayfaları oek takip edmedim,şimdi okdum yazdıklarınızıcetrina B Began yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi. Grilcim tam benim kafada bir annesin. Tebrik ederim. Bunu uygulamakta bir başarı,özellikle eşini yönetebilmenharika ötesi. Bençokbüyük hata yaptım. Herşeyi yapabildiğimi çalışkan olduğumu oratik olduğumu en başında gösterdin,beyefendi o kadar rahatki nasılsa vurcu bunuda halledicekdiye bakıyor. İnş senin gibi yapabilmeyi becerebilirim. Ben kendi işimi görmeyi alışkanlık edinmişİm, ki seden birşey minnet etmem o yüzden yardımedenimde yoktur annemhariç. Kimseye iş bırakmamyani. UmArım kocayı yönetebilirim.
canım inşallah güzel haberler alırsınız. dr takip edeceğini söylemiş, kesin bir teşhis olsa söylerdi, gizlemezdi.Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
Tabi canım bencede öyle,hiç zora gelemeyen bir kocam var,allah sonumuzu hayır etsin,iyidir hoştur ama bazen çok acayiptir. Düşünüp duruyorum gerçekten biz bu cocuğu büyütebilecekmiyiz onunla acaba diye. Olan bana olcak biliyorum. Takmamam lazım,nasıl oluyorsa öyle olsun demem lazım.inşallah başarırsın canım.
tamam kimseye minnet etmeyelim de bizimki de can. hem çocukların babayla da iletişim kurması çok önemli. baba da çocukların dilinden anlamalı. çocuk bir tarafın ilgisinden mahrum kalmamalı değil mi?
günaydın hanımlar. işe gelmek artık çok zor oluyor yaa. doğum izni başlasa artık diyorum
Gücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
Bugün iş yoğunluğundan sayfaları oek takip edmedim,şimdi okdum yazdıklarınızıcetrina B Began yazdıklarınızı okumak çok keyifliydi. Grilcim tam benim kafada bir annesin. Tebrik ederim. Bunu uygulamakta bir başarı,özellikle eşini yönetebilmenharika ötesi. Bençokbüyük hata yaptım. Herşeyi yapabildiğimi çalışkan olduğumu oratik olduğumu en başında gösterdin,beyefendi o kadar rahatki nasılsa vurcu bunuda halledicekdiye bakıyor. İnş senin gibi yapabilmeyi becerebilirim. Ben kendi işimi görmeyi alışkanlık edinmişİm, ki seden birşey minnet etmem o yüzden yardımedenimde yoktur annemhariç. Kimseye iş bırakmamyani. UmArım kocayı yönetebilirim.
inşallah başarırsın canım.
tamam kimseye minnet etmeyelim de bizimki de can. hem çocukların babayla da iletişim kurması çok önemli. baba da çocukların dilinden anlamalı. çocuk bir tarafın ilgisinden mahrum kalmamalı değil mi?
günaydın hanımlar. işe gelmek artık çok zor oluyor yaa. doğum izni başlasa artık diyorum
O kadar cok arzu ederdim ki ikiz annesi olmayi ,gercekten de dedigin gibi kardesi ile dogacak cok sanslilar bence bebislerde sende hayirlisi ile kucagimiza gelmeleri dilegi ile saglikla
Tamamen kıskançlık bence de canım. Hiç takma kafana. Ben senin yerinde olmayı çok isterdim inan.
Senin biraz emzirme işi zor olur o kadar. Diğer ayrıntıları Allah ın izniyle her türlü halleder çözüm bulursun. Bence çocuklarında sende çok şanslısınız.
Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
Bende öyle karışım almak yada bi kaç yağ almak için gitmiştim aktar onların işlemden geçtiğini söyledi taş gibi katı kakao yağını önerdi diğerleri leke yapabilir bu doğal hali erit kullan dedi hatta diğer yağlar daha pahalı olmasına rağmen hamilesin bunu kullan dediBen gecen yazmistim ama cvp veren olmamisti cnm ben de aktara kakao ve badem yagi alma niyetiyle gitmiştim ama ordaki kizin israrina dayanamayip talya diye bi yag karisimi aldim icinde kakao ve badem yagi da var ve bir suru baska yaglar. Biraz araştırdım memnun kalanlar var gercekten
Günaydınlar bu arada,hayırlı cumalarınız olsun inş.
Tabi canım bencede öyle,hiç zora gelemeyen bir kocam var,allah sonumuzu hayır etsin,iyidir hoştur ama bazen çok acayiptir. Düşünüp duruyorum gerçekten biz bu cocuğu büyütebilecekmiyiz onunla acaba diye. Olan bana olcak biliyorum. Takmamam lazım,nasıl oluyorsa öyle olsun demem lazım.
Maalesef canım daha 5 ay var. Bende artık zorlanıyorum. Çorabımı giyemiyorum,sabahları ayakkabımı giyemiyorum. En ufak birşey için eğilemiyorum. Heleki o sıcacık yataktan kalkıp işe gelmek nasıl zor anlatamam. Bu ara uykuda yetmiyor bana,hep uyuyasım var. Enerjimde yetmiyor,iş yerinde çok yoruluyorum,evle ilgilenmeye mecalim kalmıyor,her yer heryerde,düzen kalmadı. Hafta sonlarıda hep gezmek istiyorum.
Canım benim üçlü testim de 1/100 riskli çıktı. Bu kalbindeki bulgu da çıkınca daha çok üzüldüm..F Ftszynp canım daha önce benim oğlum için bahsettiğim mevzu tam olarak buydu işte. ultrasonu yapan perinatolog -ki kendisi bir proftu- aynı rüzgarın kalbinde lekeyi gördü bize %99 down sendromlu hemen amniyosentez yaptır dedi ve ben bunun öncesinde hastane 1 ay boyunca antibiyotik tedavisi görmüşttüm bununda oğluma negatif etkisi olacağı düşünüldüğü için durum kötüydü.
ama biz kendi doktorumuza gidip konuştuğumuzda ben böyle düşünmüyorum aadece takip edicez (aynı seninki gibi) kimi çocuklarda bu doğduktan sonra geçiyor ve ben aynen sizin bebeğinizde bunun olduğunu düşünüyorum ben olsam amniyosentez yaptırmam demişti. bende yıkıldım etrafımdakiler hemen down sendromlu olacağına dair kendiilerini şartladılar üstüme geldiler çok kötü gülerdi seni çok iyi anlıyorum
ama kendini harap etme lütfen , dualarım sizinle eminim senin bebişinin hiçbişeyi yok
Canım Allah yardımcın olsun üzülme diyeceğim ama insanın elinde değil nete bakma sen banada başta doktor dış gebelikten falan bahsetti netten baktıkça kotu oldum ama sonuç güzeldi inşllh bir sorun yoktur annelik ne zormuş.Gücüm yok yoruldum.. Gözlerim yaşlı. Sadece dua ediyorum ve umutla yaşıyorum. Ayrıntılı ultrasonda da bebrğin kalbinde parlaklık gördü dr. Dr bir şey demedi. Ama ben araştırdım down sendromu belirtisiymiş. 22. Haftada tekrar gideceğim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?