2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benim üçlü testim çok yüksek riskli çıktı. Bu parlaklık da down sendromu bulgusu o yüzden üzgünüm.
Tamam ama doktorun kesin bi şey söylemeden bu kadar üzülme lütfen dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün bir dahaki kontrolde sorun olmadığını paylaşırsın bizimle inşallah .. Peki hiç mi açıklama yapmadı doktorun

Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.

inşallah başarırsın canım.
tamam kimseye minnet etmeyelim de bizimki de can. hem çocukların babayla da iletişim kurması çok önemli. baba da çocukların dilinden anlamalı. çocuk bir tarafın ilgisinden mahrum kalmamalı değil mi?

Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
canım inşallah güzel haberler alırsınız. dr takip edeceğini söylemiş, kesin bir teşhis olsa söylerdi, gizlemezdi.

Günaydın hanimlar
F Ftszynp ne desem bilmiyorum hangi kelime yüreğinin acisina iyi gelir. Tek çare dua ,hepimiz dua edicez inşallah . Aklıma gelen su var birde "kurban" . Bebeğin sağlıklı doğması için Kurban kestirebilirsin

Doktorun sana böyle demişken sen neden abuk subuk şeyleri olmuş gibi düşünerek kendini harap ediyorsun ki, şunu belirtmekte fayda,aynısını bir arkadaşta söylemiş. Bebeklerin bu zamanda kalbi bu şekilde görünebiliyor. Ayrıca kalbi delik olup doğunca düzelen bebekler var. Bunlar o kadar uç noktayı düşündürecek birşey değil. Diğer ölçümlerinde de bir anormallik görünmesi gerekirdi benim fikrimce. Kendini telkin et,bol dua et. İnş güzel haberler alırsın. Bana kalırsa bebeğin sağlıklı annesi.

Günaydınlar bu arada,hayırlı cumalarınız olsun inş.

Tabi canım bencede öyle,hiç zora gelemeyen bir kocam var,allah sonumuzu hayır etsin,iyidir hoştur ama bazen çok acayiptir. Düşünüp duruyorum gerçekten biz bu cocuğu büyütebilecekmiyiz onunla acaba diye. Olan bana olcak biliyorum. Takmamam lazım,nasıl oluyorsa öyle olsun demem lazım.

günaydın hanımlar. işe gelmek artık çok zor oluyor yaa. doğum izni başlasa artık diyorum

Maalesef canım daha 5 ay var. Bende artık zorlanıyorum. Çorabımı giyemiyorum,sabahları ayakkabımı giyemiyorum. En ufak birşey için eğilemiyorum. Heleki o sıcacık yataktan kalkıp işe gelmek nasıl zor anlatamam. Bu ara uykuda yetmiyor bana,hep uyuyasım var. Enerjimde yetmiyor,iş yerinde çok yoruluyorum,evle ilgilenmeye mecalim kalmıyor,her yer heryerde,düzen kalmadı. Hafta sonlarıda hep gezmek istiyorum.

Tatlm zor bi durum tabi ki yasadiklarinda sonuna kadr haklisn ancak dr bi sey demediyse neden kendi kendine bu kadar dunyani yiktin bence sabirli ve sakin ol bebegini de simdiden bu psikolojiye sokma.. Kendi arastirmalarina hic guvenme ve dr unun sana aciklama yapmasina izin ver bence.. Allah sabirlar versn, saglik versn insallah

O hatayi ben de cok yaptm sekerm ve kocaman bir hata gercekten.. Ama artk eskisi kadr degilm daha rahatim.. Hem de arkadaslarin dedigi gibi kesinlikle cocuk baba sevgisini ve ilgisini de sonuna kadr tatmali ve bize de yardimci olmali eslerimz.. Inan ki hep kendimize yapiyorz ben de yeni yeni duzeliyorm zaten.. Yoksa ayni seyleri ben de yapiyordm ama cidden ne kadr alistirirsan o kadr rahata alisiyorlar hicc gerek yok.. Anlamalarini beklemek bosa zorla anlatacaksn erkeklere!!!

Kesinlikle cok onemli.. Ve baba icn de cok onemli bence, boyle biyle alisip ogrenecekler babaligi

günaydın hanımlar. işe gelmek artık çok zor oluyor yaa. doğum izni başlasa artık diyorum

Haklisn zor oluyo valla ise gelmek.. Ama simdiden kendini sartlama daha bi sure daha boyle devam ediciizz.. Kendini daha hafif islere ver, veee bebisini dusun hep rahatlat kotu modlama yani

evet emzirme konusu beni de düşündürüyor ama onunda çözümü vardır muhakkak.. Rabbim yardımcımız olsn Sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah

Bak doktorunda demiş herşeyi normal sadece kalbini takip edecegiz diye kendi kendini bu kadar üzüp yıpratma bebege de iyi gelmez.Allah'ın izniyle birsey çıkmayacak inşallah

Bende öyle karışım almak yada bi kaç yağ almak için gitmiştim aktar onların işlemden geçtiğini söyledi taş gibi katı kakao yağını önerdi diğerleri leke yapabilir bu doğal hali erit kullan dedi hatta diğer yağlar daha pahalı olmasına rağmen hamilesin bunu kullan dedi

F Ftszynp canım daha önce benim oğlum için bahsettiğim mevzu tam olarak buydu işte. ultrasonu yapan perinatolog -ki kendisi bir proftu- aynı rüzgarın kalbinde lekeyi gördü bize %99 down sendromlu hemen amniyosentez yaptır dedi ve ben bunun öncesinde hastane 1 ay boyunca antibiyotik tedavisi görmüşttüm bununda oğluma negatif etkisi olacağı düşünüldüğü için durum kötüydü.
ama biz kendi doktorumuza gidip konuştuğumuzda ben böyle düşünmüyorum aadece takip edicez (aynı seninki gibi) kimi çocuklarda bu doğduktan sonra geçiyor ve ben aynen sizin bebeğinizde bunun olduğunu düşünüyorum ben olsam amniyosentez yaptırmam demişti. bende yıkıldım etrafımdakiler hemen down sendromlu olacağına dair kendiilerini şartladılar üstüme geldiler çok kötü gülerdi seni çok iyi anlıyorum
ama kendini harap etme lütfen , dualarım sizinle eminim senin bebişinin hiçbişeyi yok

Günaydın kızlar!

F Ftszynp canım doktorun kötü bişey dememiş, sen internetten okuduğun her şeye inanma lütfen. Benim doktorum bana internetten araştırma yapmamı yasakladı, sorun varsa bana soracaksın dedi ki bence de haklı neler neler yazıyo. Sen yüreğini ferah tutmaya çalış, bebişini üzme bi dahaki kontrole kadar ki o da büyüyüp serpilsin. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Aynen kızlar ya, işe gelmek çok büyük eziyet oluyo bana da, fiziksel olarak zorlanmayı geçtim patronun agresifliği işin stresi beni bitirdi artık, eve gücüm kalmıyo, doğru düzgün yemek bile yemedim kaç haftadır, valla önden 5 haftayı da çalışırım diyodum ama bu gidişle çalışmayabilirim, ağlayasım geliyo heer sabah işe gelirken

hayırlısıyla şurda bi kaç ay daha dişimizi sıkalım sonra artık evimde oturucam ben de, kuru soğan ekmek yerim ama en azından kafam rahat olur

F Ftszynp Canını nolur sıkma canım bebişin kötü etkilenir.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
İş konusunda hepinize katılıyorum ,kızlar daha da çok var ya

canım bencede yıpratma bebeğini de strese sokma doktor özrü yok demiş takip edilmesi daha iyi emin ol. hem o riski görse mutlaka söylerdi internet yanıltıcı olabiliyor. Bilgi kirliliği de çok fazla.

Canım benim üçlü testim de 1/100 riskli çıktı. Bu kalbindeki bulgu da çıkınca daha çok üzüldüm..

Canım Allah yardımcın olsun üzülme diyeceğim ama insanın elinde değil nete bakma sen banada başta doktor dış gebelikten falan bahsetti netten baktıkça kotu oldum ama sonuç güzeldi inşllh bir sorun yoktur annelik ne zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…