2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kizlar hamilelik catlaklari icin kullandıginiz yag ve ya kremleri gunde bir kez mi uyguluyosunuz
evet canım şu sıra tam göbeğim büyümeye geçtiği için her gün kullanıyorum. Arada unutursam iki günde bir de oluyor tabi. Bir gün kakao yağı bir gün lierac sürüyorum.

ben de badem yağı almaya gitmiştim aktar illa kakao yağı verdi badem yağı tüylenme yapar dedi.

Canım benim üçlü testim de 1/100 riskli çıktı. Bu kalbindeki bulgu da çıkınca daha çok üzüldüm..

tamam canım haklısın üzülmekte bende 1 hafta manyak gibi dolaşmıştım etrafta , bunun dışında hiçbişey düşünemiyordum ama hemen en kötüsüne odaklanma demek istediğim bu.

peki ne yapacaksın şimdi amniyosentez falanmı?

Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
Bence de doktorun sağlıklı demesi çok önemli. Hani bir arkadaş vardı burada onun bebeğinde trizomi 21 vardı. 16. haftada bile ultrasonda anlamıştı doktoru sıvı birikmiş falan demişti boynunda. Bir anormallik olsaydı ayrıntılı ultrasondaki doktor da görürdü bence net bir şekilde. Allah korusun ama kalbinde eğer delik varsa bunu şimdi bilmeniz daha iyi. Bir arkadaşımın ayrıntılı ultrasonda bir şey çıkmamış ama çocuğun kalbi delikmiş. Kötü bir şekilde öğrendiler çocuk ameliyat fln oldu 1.5 yaşında. O da keşke ayrıntılı ultrasonda görselerdi tedbirimizi alırdık diyor. Takip ettirirdik diyor.

evet emzirme konusu beni de düşündürüyor ama onunda çözümü vardır muhakkak.. Rabbim yardımcımız olsn Sağlıkla kucaklarımızı doldursun inşallah
iki bebeği aynı anda emzirmek yorucu ama çok keyifli. küçük kızımı emzirirken büyük de sıra beklerdi emmek için 1,5 yaşında olmasına rağmen. 3. ye hamile kalınca bıraktırdım büyüğe. küçük keyif emmesine devam ediyor :)

Ha
yok canım amniyosentez yaptırmayacağım. Çünkü sonuç ne olursa olsun dünyaya getireceğim. Tek istediğim ve duam sağlıklı doğması. Dua ile bekleyeceğim.

Hayır hiçbir şey demedi. Her şeyi normal bir özrü yok ama kalbini takip edeceğiz dedi.
herşey normal, sağlıklı demiş işte daha ne desin?? kendini bu kadar harap etme sana da bebeğine de yazık..
internettede araştırıp durma, basit bir baş ağrısı diye bakarsın beyin tümörü diye çıkarsın, internette herkes doktor, herkes herşeyi çok biliyor!
sen yüreğini ferah tut, duanı eksik etme, bebeğinle geçireceğin güzel günleri düşün sadece..:)

Ha

yok canım amniyosentez yaptırmayacağım. Çünkü sonuç ne olursa olsun dünyaya getireceğim. Tek istediğim ve duam sağlıklı doğması. Dua ile bekleyeceğim.

Allah yardımcınız olsun canım. kendini çok harap etme senin üzüntün bebişinide üzer unutma sakın

evet canım şu sıra tam göbeğim büyümeye geçtiği için her gün kullanıyorum. Arada unutursam iki günde bir de oluyor tabi. Bir gün kakao yağı bir gün lierac sürüyorum.
hatta bana doktorum 6.aydan sonra hem sabah hem akşam sür dedi

Bak belki seni rahatlatır .. Oğlumda beni takip eden doktor hamileliğim bıyunca oğlumun kalbine bakmadı baktırmadı .. Doğum yapmadan bir gün önce benden bunu talep etti hastane Ee iyi de Bnde kalple ilgili hiç bir kağıt dosya ya da bilgi yok dedim çok kızdılar tabi bu benim değil doktorun hatasıydı .. Hemen bebeğin kalbini kontrol edecek doktora yönlendirildim ..oradaki doktor bebeğimin kalp damarlarının açık olduğunu söyledi ve senin doktorunun dediği aynı cümleyi ekledi .. O kadar kötü oldum ki çok üzüldüm .. Ve hemen ertesi günü oğlum doğdu şükürler olsun sağlıklı hiçbir sorunu olmayan bir bebekti .. Tüm bunlar olup bitikten sonra doktorun neden beni bu denli korkuttugunu hastanedekilere sordum .. Bunun normal olduğunu çoğu bebeğin takibi yapılırken kalpte sorun gözükebileceğini ve zaten açık olan noktalarında doğumdan sonra kapanabileceğini söyledi .. Umarım bir nebze de olsa için rahat eder arkadaşım

ben de ev işlerinde ve her konuda herseyi kendim yapardım.. ama hamilelik döneminde kendime söz verdim hiç bişi yapmıyorum.. inşallah çocuk olunca devam edebilirim

F Ftszynp önemli olan doktorun söylediği internette o kadar çok bilgi yığını var ki insan araştırdıkça daha çok bunalıma giriyor. Güzel düşün bebeğin de sağlıklı doğsun inşallah canım iyi olmasından yana umudunu hiç kaybetme.

bugün sabah doktora gittim, bebeğimi kıpır kıpır görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sürekli görmeye ihtiyacım varmış. Nasıl bir mucize, eşim de geldi benimle ve cinsiyetini kesin olarak öğrendik. %99 dedi umarım bu sefer değişmez. Ve biz şok olduk Çünkü KIZ mış. Sağlıklı olsun farketmez diyordum ama acayip derecede mutlu oldum. Rüyalarımda hep kız görüyordum. Ama hep erkek olacak diye düşünmüştük.

Hadi hayirli olsun . Doktora nereye gidiyorsun

İnşallah benim kızım da sağlıkla gelir dünyaya.. Bana amniyosentez yaptır dedi drlar. Nadıl kıyayım kocaman olmuş. Canlı canlı duruyordu karşımda dün. Dua edin lütfen.

teyzelerrr :)
bugün biz kontrole gittik :)
cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş miniğimmm :) herşey yolunda şükürler olsun sevincimi sizlerle de paylaşmak istedim :)

hayırlı olsun =)

teşekkür ederiz :)

B Began canım bebısım erkek 1. cocuk adıda alparslan olacak kaydedersen

eşim de bu ismi cok beğeniyor Alparslan olsun diyor :)

kızım olacak sonunda bende öğrendim!!!!!

hayırlı olsun :)

bence bişey çıkmayacak kendini üzme ve internetten araştırma yapma bence canım..

Selam arkadaşlar bugün kizim olacagini öğrendim.Dr %80 90 kiz dedi .saglikla gelsin kizim.

ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepimizin :)

hayırlı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…