- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Hayırlı olsun tatlım. Allah bahtını güzel eğlesin.bugün sabah doktora gittim, bebeğimi kıpır kıpır görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sürekli görmeye ihtiyacım varmış. Nasıl bir mucize, eşim de geldi benimle ve cinsiyetini kesin olarak öğrendik. %99 dedi umarım bu sefer değişmez. Ve biz şok olduk Çünkü KIZ mış. Sağlıklı olsun farketmez diyordum ama acayip derecede mutlu oldum. Rüyalarımda hep kız görüyordum. Ama hep erkek olacak diye düşünmüştük.
Ben kendi fikrimi söylüyorum yaptırmazdım .. Hem bana olumsuz şeyler söylediklerinin ertesi günü doğum yaptım düşün sorun yoktu.. Tabi senin kararın annesi .. Ama bence daha fazla yorma kendini ve bebeğini ölçümleri normaldi ikili testi de öyle üçlüde sorun çıkan ve sağlıklı doğuran bir cok insan var .. Ayrıca bu yaptığın stresin bebeğe daha çok zararı var .. Ben senin yerinde olsam çıkar bebeğime alışveriş yapardım her daraldığımdaİnşallah benim kızım da sağlıkla gelir dünyaya.. Bana amniyosentez yaptır dedi drlar. Nadıl kıyayım kocaman olmuş. Canlı canlı duruyordu karşımda dün. Dua edin lütfen.
Okurken ben bile aldım heyecanını sağlıklı al kucagına :)bugün sabah doktora gittim, bebeğimi kıpır kıpır görünce nasıl mutlu oldum anlatamam sürekli görmeye ihtiyacım varmış. Nasıl bir mucize, eşim de geldi benimle ve cinsiyetini kesin olarak öğrendik. %99 dedi umarım bu sefer değişmez. Ve biz şok olduk Çünkü KIZ mış. Sağlıklı olsun farketmez diyordum ama acayip derecede mutlu oldum. Rüyalarımda hep kız görüyordum. Ama hep erkek olacak diye düşünmüştük.
Amin cnm inşallah1453. Sayfaya yazmaktan seref duyarm
Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsn.. Kolay su gibi dogumlar saglikli dogumlar nasip etsin insallahhHayirlisiyla iyi birer anne, mutlu huzurlu bir yuvanin mimari olabilelim insallahh...
Bende oluyor o sızı değişik bi sızı amaKizlarrr kutusunda ara ara sizi hisseden oluyor muuu???
Bir de bebekler icn biobaby diye bi marka var kullanan oldu mu? Memnun mu? Dogal icerikli urunler yaziyor daaa
Bende oluyor o sızı değişik bi sızı ama
Cnm bende de oluyo o sizi ya ama cok uzun surmuyo normal heralde ya yani ins oyledir :)Kizlarrr kutusunda ara ara sizi hisseden oluyor muuu???
Bir de bebekler icn biobaby diye bi marka var kullanan oldu mu? Memnun mu? Dogal icerikli urunler yaziyor daaa
Evet canım orası da büyüormuş, annem söylediDimi surekli de degl ama hayir orasi da mi buyuyo anlamadm ki
evet tatlım büyüyorDimi surekli de degl ama hayir orasi da mi buyuyo anlamadm ki
Cnm bende de oluyo o sizi ya ama cok uzun surmuyo normal heralde ya yani ins oyledir :)
Evet canım orası da büyüormuş, annem söylediişin kötü yanı ben zaten durumumdan şikayetçiydim, artık nasıl olucam son zamanlarda Allah bilir, doğum sonrası estetik olmayı düşünüyorum valla
evet tatlım büyüyor
Sızıdan ziyade ağrıyor yaa yürürken falan.Kizlarrr kutusunda ara ara sizi hisseden oluyor muuu???
Büyüyor demekki her yerimiz büyüdü zatenDimi surekli de degl ama hayir orasi da mi buyuyo anlamadm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?