2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı olsun tatlım. Allah bahtını güzel eğlesin.

İnşallah benim kızım da sağlıkla gelir dünyaya.. Bana amniyosentez yaptır dedi drlar. Nadıl kıyayım kocaman olmuş. Canlı canlı duruyordu karşımda dün. Dua edin lütfen.
Ben kendi fikrimi söylüyorum yaptırmazdım .. Hem bana olumsuz şeyler söylediklerinin ertesi günü doğum yaptım düşün sorun yoktu.. Tabi senin kararın annesi .. Ama bence daha fazla yorma kendini ve bebeğini ölçümleri normaldi ikili testi de öyle üçlüde sorun çıkan ve sağlıklı doğuran bir cok insan var .. Ayrıca bu yaptığın stresin bebeğe daha çok zararı var .. Ben senin yerinde olsam çıkar bebeğime alışveriş yapardım her daraldığımda

Okurken ben bile aldım heyecanını sağlıklı al kucagına :)

Tecrübeszlıkten olecem ben hareketlerı alt tarafta kasıklarda hıssedecekmısm gıbı gelıordu.meger gogus altından 4 parmak asagıda hıssetıgm dokunuslar bebişin dolunuslarıymıs ben de bu ne böyle diyordm birbşey degıyormus gıbı.hiç ihtimal vermedım bebek olacgna megerse bebekmıs :))

Cnm bende de oluyo o sizi ya ama cok uzun surmuyo normal heralde ya yani ins oyledir :)

Hmmm tamam o zaman bi kac kiside daha olduguna gore normal sanirmm

Kizz her yerimiz buyuyo yaa.. Nasi bi sikayetin vardi kii sekermm

evet tatlım büyüyor

Vall bakalm nereye kadr buyuycez

heyecanlı olsun diye her ayın doğum sırası gelen annelerini okuyorum. şimdi mart annelerindeyim, onlar doğum yaptıkça ben sevinip heyecanlanıyorum. bir dahaki ay da nisan annelerini izleyeceğim. ne kaldı ki bizim doğuma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…