Benim oglusum olacak toplam 6 kilo aldim ama sadece gobusum cikti top gibi onun disinda degisen hicbisey olmadi diger oglumda da boyleydiKizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Benim hem kalcam büyüdü. Yayıldı resmenKizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
bana doktorum biraz aşağıda olduğunu söylemişti sonra bir daha sormadım ilk çocuğum benim erkekti bu kız çok ciddi farklılıklar var iki hamileliğimde belki kız bebeklerin kasıkta olduğu doğrudur çoğu şeyi ilk hamileliğime göre farklı hissediyorum beni biraz zorluyor açıkçası ben de yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim yarın ben de ona soracağım yarın haberleşiriz artık umarım her şey normaldirGünaydın, doktor normal olduğunu büyüdükçe yukarlardan da hissedeceğimi söyledi . Kuzenim de kız bebeklerin kasıkta hissedildiğini söyledi ama ne kadar bilimsel tartışılır:))
Kalp taramasına gideceğim yarın, orada da sormayı düşünüyorum başka bir doktora
aynı durumdayım kızımın hareketlerini kasığımda hissediyorum resmengünaydın kızlar. ya bu aralar bir şey benim göbek baya aşağıda. bu durumda olan var mı
ben yarın yaptıracağımDetaylı ultrasonu devllet hastanesinde yaptiraniniz var mı? Nasil bebekle ve sizle ilgileniyorlar mı?
Evettttt popodan ve baseden hiç almadım hala kıyafetlerim popo ve basenden gayet rahat ama önü kesinlikle kapanmıyo dar bişeler gitdiğimde yada yan profilden ancak anlıyolar hamile olduğum:)))) 3 kg alsım ama nerede acabaaaKizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Doktor önceden cinsiyetle ilgili bişey demedimiBen gripden mahvoldum resmen yatak döşek yatıyorum ihlamur süt ve portkal ile iyileşmeye çalışıyorum tavsiyesi olan varmı dr randevum salı inş cinsiyetini öğrenicez ben dört kilo aldım kalcam aynı karnımda top taşıyorum sanki ama bilmiyoruz henüz hareketleri ben çok erken hissetmeye başladım annemde çok erken hissetmiş dr öncr olmaz dedi ama sizlerin yazdıklarına bakılırsa çok net 13 den beri kıpır kıpır inş sağlıkla gelsinler eşimde hissediceği zamanı bekliyor çok güzel bir duygu allah tamamına erdirsin isteyen herkeze versin inş
Kizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Kizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Allah bagislasin canım kizinimerhaba:) benim kızım olacak,8 kilo aldım hala 36 bedenim ama sanırım biraz belim ve bacaklarım kalınlaşmış arkadaşlarım öyle diyor :)
Ben kilo alamadım daha ama popomu bastırıp karnımı çıkarmışım gibi önümde bi top vararka düzleşiyo ön fırtlıyo erkek benimki de :)
biraz geç oldu kusra bakma cnm. Benim de ilk hamileliğim, erkek benimki cnm :) doğrudur saanırım 20. haftadan sonra artık keratayı hissederim :=)yok normaldir daha hissetmemen benim bu ikinci hamileliğim o yüzden erken hissettim sanırım ilkini 20. haftalarda hissettim bir de benim ilk çocuğum erkek bu kız olacak inşallah kızım daha hareketli oğluma göre seninkinin cinsiyeti nedir tatlım
yakında hissedersin canım hareketleri benim kızım oğlumdan daha hareketlibiraz geç oldu kusra bakma cnm. Benim de ilk hamileliğim, erkek benimki cnm :) doğrudur saanırım 20. haftadan sonra artık keratayı hissederim :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?