2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar bu gün lcw ye gittim. Ufak ve tek kalmış zıbınlarn kıyafetler buldum. Bi çok şey aldım çok da ucuza aldım. Reyonları yeniliyolardı bi bakın derim

Kizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu

Kizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Benim oglusum olacak toplam 6 kilo aldim ama sadece gobusum cikti top gibi onun disinda degisen hicbisey olmadi diger oglumda da boyleydi

Benim hem kalcam büyüdü. Yayıldı resmen Hemde karnım top gibi büyüyor Oğlum olacak inşallah

bana doktorum biraz aşağıda olduğunu söylemişti sonra bir daha sormadım ilk çocuğum benim erkekti bu kız çok ciddi farklılıklar var iki hamileliğimde belki kız bebeklerin kasıkta olduğu doğrudur çoğu şeyi ilk hamileliğime göre farklı hissediyorum beni biraz zorluyor açıkçası ben de yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim yarın ben de ona soracağım yarın haberleşiriz artık umarım her şey normaldir

Ben gripden mahvoldum resmen yatak döşek yatıyorum ihlamur süt ve portkal ile iyileşmeye çalışıyorum tavsiyesi olan varmı dr randevum salı inş cinsiyetini öğrenicez ben dört kilo aldım kalcam aynı karnımda top taşıyorum sanki ama bilmiyoruz henüz hareketleri ben çok erken hissetmeye başladım annemde çok erken hissetmiş dr öncr olmaz dedi ama sizlerin yazdıklarına bakılırsa çok net 13 den beri kıpır kıpır inş sağlıkla gelsinler eşimde hissediceği zamanı bekliyor çok güzel bir duygu allah tamamına erdirsin isteyen herkeze versin inş

Evettttt popodan ve baseden hiç almadım hala kıyafetlerim popo ve basenden gayet rahat ama önü kesinlikle kapanmıyo dar bişeler gitdiğimde yada yan profilden ancak anlıyolar hamile olduğum:)))) 3 kg alsım ama nerede acabaaa

Doktor önceden cinsiyetle ilgili bişey demedimi hayırlısı olur ins canim

merhaba:) benim kızım olacak,8 kilo aldım hala 36 bedenim ama sanırım biraz belim ve bacaklarım kalınlaşmış arkadaşlarım öyle diyor :)

Ben kilo alamadım daha ama popomu bastırıp karnımı çıkarmışım gibi önümde bi top var arka düzleşiyo ön fırtlıyo erkek benimki de :)

biraz geç oldu kusra bakma cnm. Benim de ilk hamileliğim, erkek benimki cnm :) doğrudur saanırım 20. haftadan sonra artık keratayı hissederim :=)

Evet ben de bugn ayni seyi dusundm.. Benm kalca basen baya buyudu benm de prensesim olcak insallah.. Ama son gunlerde karnm da sivrilmeye basladi.. O yuzden tam net ayrim zor bence.. Bi de foto eklim hatta kocaman oldk biz

Bu arada toplamda 7 kilo oldu.. Ama beden de buyudu ben de tabi kalca basenden dolayi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…