2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben genelde internetten yapıyorum cnm.O siteden de yaptım her ürünün degişiyor akıp bakmalısın.İade edebiliyorsun hemen kargo ücreti ödemeden iade edip paranı iade alabiliyorsun

Çok yararlı bilgiler toplamışsın harika iznin olursa birkaç ekleme düzeltme yapmak isterim süt arttırıcı gıdaya ek:boza,dereotu ve süt gögüs ucu kremi kesinlikle 36.haftadan önce kullanılmamalı gögüsleri uyarıp rahimde kasılmaya dolayısıyla erken doguma neden oluyor
Bebegin poposuna düzenli olarak zeytinyagı sürmek yeni dogmuş hassas cilt oldugu için tshriş edebilir çünkü zeytinyagı asidik bir yagdır.Son olarakta bebek kıyafetleri de kesinlikle max 40 derecede yıkanmalı çoksa renk atması ve küçülme sorunu yaşarsınız:tekstilciyim

Detaylı ultrasonu devllet hastanesinde yaptiraniniz var mı? Nasil bebekle ve sizle ilgileniyorlar mı?

Arkadaşlar mrb ya benim bi haftadır karnimda iki 3 tane büyük kırmızı döküntü var bi de ufak ufak döküntü hep önemli bişey olabilir mi diye korkmaya başladım varmı başına böyle bişey gelen

Kızlar benim gogsumdeki kasinti iyice arttı duramiyorum kasintidan

yok normaldir daha hissetmemen benim bu ikinci hamileliğim o yüzden erken hissettim sanırım ilkini 20. haftalarda hissettim bir de benim ilk çocuğum erkek bu kız olacak inşallah kızım daha hareketli oğluma göre seninkinin cinsiyeti nedir tatlım

ben de hareketleri çok aşağıda hissediyorum açıkcası korkmaya başladım ilkinde böyle değildi sana doktorun bir şey dedi mi
Günaydın, doktor normal olduğunu büyüdükçe yukarlardan da hissedeceğimi söyledi . Kuzenim de kız bebeklerin kasıkta hissedildiğini söyledi ama ne kadar bilimsel tartışılır:))

Kalp taramasına gideceğim yarın, orada da sormayı düşünüyorum başka bir doktora

Detaylı ultrasonu devllet hastanesinde yaptiraniniz var mı? Nasil bebekle ve sizle ilgileniyorlar mı?

Merhaba, ben kadın doğum hastanesinde yaptırdım ayrıntılı ultrasonu çok ta memnun kaldım aynı şekilde bir arkadaş ta orada yaptırmıştı o da memnundu.

Profun göremediği plesenta previa durumumu radyoloji uzmanı söyledi 10 dk kadar sürdü

Kızlar benim gogsumdeki kasinti iyice arttı duramiyorum kasintidan

Ayy Allah yardım etsin benimkiler de kaşımaktan hep yara oldu durduramıyorum kendimi baZı kısımlarına kan oturdu resmen bunun bir çaresi var mıdır ki
Merhaba kızlar, göğüsteki kaşıntıyı bilmiyorum ama bi tanıdığım hamileliğinde karnının çok kaşındığını ve sonradan ilerleyen zamanda çatlaklar oluştuğunu söylemişti. Kaşıntın varsa ne kadar krem sürersen sür çatlıyosun demişti. Hatta açıp tahriş edici şekilde kaşıdığı için çatlakları derinmiş. Keşke kıyafetin üstünden kaşısaydım demişti. Ben de zaten çatlaklar var, ergenlik döneminde çok kilo değişikliği yaşadığım için..

Benim göğüslerim büyümedi hamilelikte hiç, çatlaktan olacağını zannetmiyorum inşallah değildir ya

günaydın kızlar. ya bu aralar bir şey benim göbek baya aşağıda. bu durumda olan var mı

Bende yeni yeni kilo almaya basladim sukur. Gogusler buyuyo. Kasinti olayina gelince kasinanak gerwkiyormus. Ben sebametin bebe yagini almistim catlak icin. Bide dalinin bebek yagini aldim. Arada mide bulantilari oluyo. Ama bebislerimiz iyi olsunda annelerde iyi olur

Ben de her duştan sonra nemli cildime bebe yağı sürüyorum ama bende kıllanma yaptı kızlar

O yüzden biraktım sürmeyi zeytin yağı sürmeyi düşünüyorum ama rahat edemem diye daha başlamadım hiç kullanan var mı ?

Arada kusuyorum hemde çok aşırı ama kilo da aldım. Kusmaya sebep olan şeyleri bulmaya çalış

Ben daha başta verdiğim kiloyu alamadım. Hala ilaç alıyorum kusmamak için. Gece de kalkıyorum bazen. Sabah uyanmak galiba benim kusma sebebim :'( kabullendim artık doguma kadar gelicek benimle kusmalar. Allah bebeklerimizi korusun. O iyi Allahtan.

Kızlar bebuslerimiz olduktan sonra vücuduna bebe yagi sürmek iyi mi değil mi tecrübeli anneler sorum size. Bazıları zeytin yagi demiş bazıları zeytin yağının asidi zarar verio demiş.bebe yağları da ergenlik erken girdirio demişler şaştı. bebisim dogunca vücuduna ne sürcem bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…