2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Senin bebiş erkek mi ? Erkekse kıllanma o yüzden, bebis ten dolayı sendeki testesteron hormonu artıyor o da kıllanmaya sebep oluyor ama doğumdan sonra yavaş yavaş vücuttaki hormon seviyesi normallestikce kıllarda dökülüyor.
Esas zeytinyağı daha kıllanma yapar. Normalde hamilelik haricinde kullanıldığında söyleniyor ya kılları kuvvetlendirir diye

Ben mustela çatlak öncesi yağı aldım. Unutmazsam akşam yatmadan tüm vücut kullanıyorum. Benim daha kaşınmam gerilmem yok. Arada bi taş gibi oluyo o kadar. Kıllanma falan olmadı bununla. :)

Hayır Can'ım bebeğim kız

Göbek deliğimin etrafındaki kıllar sanki rengi koyuldu uzadılar gibime geliyor.
Bir de yine göbek deliğimin alt kısmında kasıklara üst kısmında göğüs çatalıma kadar ince uzun bir tüylü bölüm oluştu

Ben mustela çatlak öncesi yağı aldım. Unutmazsam akşam yatmadan tüm vücut kullanıyorum. Benim daha kaşınmam gerilmem yok. Arada bi taş gibi oluyo o kadar. Kıllanma falan olmadı bununla. :)

Ben de araştırayım da bir krem alayım o Zaman zeytinyağı da kıllanma yapıyormuş zaten, çatlayacağın varsa her halükarda çatlıyormussun da inş. Biz çatlamayız

Ben de araştırayım da bir krem alayım o Zaman zeytinyağı da kıllanma yapıyormuş zaten, çatlayacağın varsa her halükarda çatlıyormussun da inş. Biz çatlamayız
Evet ben de okudum bi yerde. Çatlamak varsa kaderde hiçbişey engellemiyomuş. Ben kaşıntı olur diye tırsıp yağı aldım. Yağ daha doğal geldi hatta. Buraya yazan Kızlar çok çekiyor kaşıntıdan. Başlar herhalde bi iki haftaya bende de

Benim de göğüslerim hep yara o kadar çok kaşınıyor ki kanaması bile durduramıyor beni, büyümesindrn kaynaklı değil ama hiç büyümedi göğüslerim bir ebe arkadaşım susam ve badem yağını önerdi özellikle uçlarına sürmem için uçlarım şimdiden çatlamaya başladı benim Bebek doğunca napıcaksam

kızlar en her duştan sonra zeytinyağı sürüyorum. cildim aşırı kurudur. buna rağmen hiç kaşını falan olmadı bende. belki erkendir bir kaç hafta sonra olur. göğüslerim büyüdü epey ama kaşıntı yine olmadı. umarım hiç olmaz.

İnşallah olmaz Can'ım fena yakıyor insanın canını ://

Detaylı ultrasonu devllet hastanesinde yaptiraniniz var mı? Nasil bebekle ve sizle ilgileniyorlar mı?

Ben yaptiricam ama nisanin 8inde. Doktorum 17+4 de yaptir dedi bugun yada yarina randevu verirler dedi. Bende devlette goruntulemeye gittim 20 haftalikken gel dedi suan icin erken dedi. 2 hafta sonra gidicem kismetse ilgisini anlatirim ama benden once gidiceksin sanirsam

geçmiş olsun canım göğüs ucu içi zeytinyağını dene çok faydası oluyor.

Zaten kk'dan zeytinyağı kazanmıştım onları kullanayım bari :))

Senin vücudunda tüylenme yaptı mı zeytinyağı ben bebe yağı kullanıyorum tüylerimi besledi galiba renklerini koyulttu :/

canım ya ona hiç dikkat etmedim ama göğüslerime kalçama ve göbeğime sürüyorum. benim göbeğim de ço hafif ayva türleri vardı zaten ama diğer yerlerim aynı. ben bir fark görmedim yani.

canım ya ona hiç dikkat etmedim ama göğüslerime kalçama ve göbeğime sürüyorum. benim göbeğim de ço hafif ayva türleri vardı zaten ama diğer yerlerim aynı. ben bir fark görmedim yani.

Benim tüylerin çıkasıgelmiş :))

Nasıl bebiş, hareketlerini hissetmeye başladın mı

Şimdi faydasi olur mu bilmiyorum ama ben oglumu emzirirken ayva cekirdeklerini saf gul suyunun icine attim.bi cay kasigi cekirdek Yarim cay bardagi gulsuyu olsa yeter. Normal sudada olur. Bikac gun bekliyo jel kivamina geliyor onu göğüs uclarina suruyosun. Super bisey ve dogal cok iyi gelmisti bana hic çatlak olmadi ondan sonra. Bi de lansinohun kremi var o da guzel..

kaftankef Ben yarin devlete gidicem Inşallah...

Evde ayva vardı çekirdeklerini alıp yapayım inş. Teşekkür ederim

Benim tüylerin çıkasıgelmiş :))

Nasıl bebiş, hareketlerini hissetmeye başladın mı
çok fazla değil ama elimi karnımı tutunca bazen hissediyorum. çok hareketli değil galiba. en çok yer değiştiğinde hissediyorum olduğu yer taş gibi oluyor. tabii doğru hissediyorsam. birkaç haftaya daha netleşir heralde. sen bayağı hissediyorsun değil mi?

Ben de ilk bu kız niye hala hissettirmiyor kendini deyip elimi karnıma koyduğumda hissetmiştim :))

Evet Can'ım hissediyorum ben bayağı, ama şimdi çok küçükler biraz büyüyünce göreceğiz biz asıl tekmeleri :))

Babası da elini karnıma koyunca hissedebiliyor artık :)

Benim de geceleri kas katı kesiliyor karnım yorulduğun zaman olurmuş. Dikkat et kendine

sağol canım sen de dikkat et kendine.

Merhaba arkadaşlar. Ben 6 haftalık hamileyim ve ünv okuyorum vize haftam ama uyumaktan ders çalışamıyorum nescafe uykumu kaçırıyor sadece ama içmelimiyim tereddütte kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…