Eki Görüntüle 1803693 Bizde böyleyiz
Oldu oldu oglumda kalçamnormsl oranda büyümüştü şimdiki ise kız maşallsh göbiş ddgil kalça aldı başını gidiyor.Denilen çok dogruKizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
kelebek.hill Ne yazıkki öğrenemedik kismetse salı günü dr randevumuz var hiç yorumda yapmadı dr ama çevrem hep erkek diyor
MaaşallahEki Görüntüle 1803683
Evet ben de bugn ayni seyi dusundm.. Benm kalca basen baya buyudu benm de prensesim olcak insallah.. Ama son gunlerde karnm da sivrilmeye basladi.. O yuzden tam net ayrim zor bence.. Bi de foto eklim hatta kocaman oldk biz
Bu arada toplamda 7 kilo oldu.. Ama beden de buyudu ben de tabi kalca basenden dolayi..
Maaşallah
Kendimi gördüm sanki cnm bende aynı senin gibiyimEki Görüntüle 1803683
Evet ben de bugn ayni seyi dusundm.. Benm kalca basen baya buyudu benm de prensesim olcak insallah.. Ama son gunlerde karnm da sivrilmeye basladi.. O yuzden tam net ayrim zor bence.. Bi de foto eklim hatta kocaman oldk biz
Bu arada toplamda 7 kilo oldu.. Ama beden de buyudu ben de tabi kalca basenden dolayi..
Kendimi gördüm sanki cnm bende aynı senin gibiyim
Benim belli değil henüz, çarş devlet hastanesine muayeneye gideceğim o zaman belli olur inşaAllahBen yaptiricam ama nisanin 8inde. Doktorum 17+4 de yaptir dedi bugun yada yarina randevu verirler dedi. Bende devlette goruntulemeye gittim 20 haftalikken gel dedi suan icin erken dedi. 2 hafta sonra gidicem kismetse ilgisini anlatirim ama benden once gidiceksin sanirsam
Izlenimlerinizi yazarsanız cok sevinirim.Şimdi faydasi olur mu bilmiyorum ama ben oglumu emzirirken ayva cekirdeklerini saf gul suyunun icine attim.bi cay kasigi cekirdek Yarim cay bardagi gulsuyu olsa yeter. Normal sudada olur. Bikac gun bekliyo jel kivamina geliyor onu göğüs uclarina suruyosun. Super bisey ve dogal cok iyi gelmisti bana hic çatlak olmadi ondan sonra. Bi de lansinohun kremi var o da guzel..
kaftankef Ben yarin devlete gidicem Inşallah...
InşaAllah, bekliyorum mesajinizi :)ben yarın yaptıracağım yaptırınca deneyimlerimi yazarım
Aynı soruyu ben doktoruma sormuştum. Sağolsun kısa bir liste yazıp vermişti ve güzel güzel anlatmıştı bana. Bu işin en iyilerini istiyorum diyorsan şampuan olarak Mustela. Pudra kesinlikle Yasak! Bebe yağı yerine vücut sütü kullanmak daha uygun. Yine marka olarak Mustela. Eczanede halis zeytin yağı satılıyor küçük şişelerde. Kokusu da yok. Onu da kullanabilirsin. Ama ben poposuna kullanmayı tercih etmiştim.Kızlar bebuslerimiz olduktan sonra vücuduna bebe yagi sürmek iyi mi değil mi tecrübeli anneler sorum size. Bazıları zeytin yagi demiş bazıları zeytin yağının asidi zarar verio demiş.bebe yağları da ergenlik erken girdirio demişler şaştı. bebisim dogunca vücuduna ne sürcem bn
Benim ilkinde de şimdi de aynı oldu. Vücüdümdaki kılların büyük kısmı çıkmıyor ama saçlarım maşallah bi gürleşti bi güzelleşti anlatamam. 2 katına çıktılar desem yeridir! 1 tel bile dökülmüyorSenin bebiş erkek mi ? Erkekse kıllanma o yüzden, bebis ten dolayı sendeki testesteron hormonu artıyor o da kıllanmaya sebep oluyor ama doğumdan sonra yavaş yavaş vücuttaki hormon seviyesi normallestikce kıllarda dökülüyor.
Esas zeytinyağı daha kıllanma yapar. Normalde hamilelik haricinde kullanıldığında söyleniyor ya kılları kuvvetlendirir diye
Aşırıya kacmayınMerhaba arkadaşlar. Ben 6 haftalık hamileyim ve ünv okuyorum vize haftam ama uyumaktan ders çalışamıyorum nescafe uykumu kaçırıyor sadece ama içmelimiyim tereddütte kaldım
Maşallah canimEki Görüntüle 1803683
Maşallah canimEvet karnında sivri aslında bazen tutuyo bazende farklı oluyo aslında herkeste..nerden kilo aldığına bağlı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?