2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim de kızım olacak göbeğim hiç belli değil ama basenim genişlemiş gibi.. Hatta bence beden olarak genişledim denilebilir.

Kizlaarr bişeyi merak ediyorum artık herkesin cinsiyetleri belli peki hani derler ya kız olunca kalcadan kilo alinir oğlan olunca karin çıkar falan diye bunu kendinde test eden oldu mu
Oldu oldu oglumda kalçamnormsl oranda büyümüştü şimdiki ise kız maşallsh göbiş ddgil kalça aldı başını gidiyor.Denilen çok dogru

Maaşallah

Kendimi gördüm sanki cnm bende aynı senin gibiyim

Bizde böyleyiz kızlar. Çok ortaya çıktı beyefendi.
Bende 38 bedendeyim zaten boyum ksa kilo hemen belli hediyo.3 kilo aldım şimdiye kadar. Midemlebirlikte ortada yuvarlakbirtop var bende. Biazda belkenarlarımyağlandı.

Eklentiler

• image.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 121
Hayırlısı bakalım ilk olduğu için aslında benim için fark yok sağlıklı olsun önemli değil salı yazarım inş

Benim belli değil henüz, çarş devlet hastanesine muayeneye gideceğim o zaman belli olur inşaAllah
Izlenimlerinizi yazarsanız cok sevinirim.
ben yarın yaptıracağım yaptırınca deneyimlerimi yazarım
InşaAllah, bekliyorum mesajinizi :)

İyi geceler kızlar. Göbüşlere Kocaman maşallah ne tatlısınız
Aynı soruyu ben doktoruma sormuştum. Sağolsun kısa bir liste yazıp vermişti ve güzel güzel anlatmıştı bana. Bu işin en iyilerini istiyorum diyorsan şampuan olarak Mustela. Pudra kesinlikle Yasak! Bebe yağı yerine vücut sütü kullanmak daha uygun. Yine marka olarak Mustela. Eczanede halis zeytin yağı satılıyor küçük şişelerde. Kokusu da yok. Onu da kullanabilirsin. Ama ben poposuna kullanmayı tercih etmiştim.

Benim ilkinde de şimdi de aynı oldu. Vücüdümdaki kılların büyük kısmı çıkmıyor ama saçlarım maşallah bi gürleşti bi güzelleşti anlatamam. 2 katına çıktılar desem yeridir! 1 tel bile dökülmüyor ama gel gör beni doğumdan sonra öbek öbek psikoloji bozacak kadar!

Maşallah canim Evet karnında sivri aslında bazen tutuyo bazende farklı oluyo aslında herkeste..nerden kilo aldığına bağlı bence

Maşallah canim Evet karnında sivri aslında bazen tutuyo bazende farklı oluyo aslında herkeste..nerden kilo aldığına bağlı bence

Aynen oyle degisiyo tatli eksi meselesi gibi faln gerci yanmdayken gorenler yassi kiz gibi falan diyorlardi boyle yandan cekince baya sivri duruyo tabi emann saglikli olsn da ne tarafa buyurse buyusun melegim

Pisikedii en azından 9 ay güzel benim sacim da bi değişiklik olmadan dogumdan sonra üstüne dökülüyor. İlkinde yarısı gitti sacimin :/ bunda ne olacak gorucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…