günaydın annecikler :)
benim de karnım cok cıktı o kadar kiloda almadım ama anlamadım:) ama bebişim erkek ve dedikleri gibi sadece karnım cıktı..
goooody Forever07 kızlar size bişi sorucam medipolde doğum odalarını gördünüz mü ben haftasonu gittim ama doğum olduğu için bakamadım. bi de doğum olurda pazar günü ya da mesai saatleri dışında olursa ek 1000 tl ücret alıyorlarmış kendi doktoruun gelmesi için, hiç bilmiyordum bunu..
odalara baktım beğendim ben de ama doğumhaneyi göremedim :)Doğum odaları ameliyathane mi ya da doğumhane mi?
Bir tanıdığımız medipolde doğum yapmıştı ziyaterine gittim. Odalar güzeldi, hatta o ziyaretten sonra medipolü düşündüm direk hamile kalınca :).
Eki Görüntüle 1803683
Evet ben de bugn ayni seyi dusundm.. Benm kalca basen baya buyudu benm de prensesim olcak insallah.. Ama son gunlerde karnm da sivrilmeye basladi.. O yuzden tam net ayrim zor bence.. Bi de foto eklim hatta kocaman oldk biz
Bu arada toplamda 7 kilo oldu.. Ama beden de buyudu ben de tabi kalca basenden dolayi..[/QUOb
bu ne bebek mi o nrmal göbek gibi duruyor. bence daha iyi demekki çok sarmayacajk karnın ve çok çatlamayacaksinKızlar maşallah ne güzel büyümüş Göbüşler benim minik de böyle
gözün aydın canım inşallah hamileliğinin bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarırsın çünkü bence çok güzel ve çok özel bir dönemKızlar günaydın!
Öncelikle güzel haberlerimizi sizinle paylaşmak istiyorum: harmony test sonuçlarımız az önce geldi, bir sıkıntımız yok çok şükürdarısı sonuç bekleyen tüm annelere
daha önce sonuçların kaç günde geleceğini yazıcam demiştim, 16 Mart'ta kan vermiştik sonuçlar bugün sabah geldi yani 9 iş günü ediyor, zaten 10 iş günü demişlerdi doğruymuş. bu arada beni İstanbul'dan Gelab diye bir laboratuardan arayıp sonuç bildirdiler, İstanbullu anneler için bunu da buraya not düşeyim istedim.
Allah kimseyi böyle evladıyla sınamasın, insanlıktan çıktım 10 günde
zaten dünyanın en pozitif en neşeli insanı değildim iyice depresif olmuştum, konuşmak bile zor geliyodu yavaş yavaş normale dönerim inşallah
Çok geçmişe bakamadım, umarım hepiniz iyisinizdir. sonra detaylıca yazarım
annişleri bir, bebişleri çok kere öpüyorum, kendilerinize iyi bakın kısçeler!
canım direksiyon sınavının son hakkı demişsin tekrar mı kursa gitmen gerekiyormuş. Bu arada takma kafana eğer istanbulda oturuyorsan trafikte insanlar birbirlerinin sinirlerini çok bozuyor. Bugün kadının biri beni işe gelirken deli etti. Arabadan inip kadına karnımla uçacaktim, tabi işin esprisi ama beni çok gerdi.
canım iyi yapmışsın araştırmakla ben bir çok şeye ilk doğumumda bodoslama dalmıştım. Doğumdan sonra anne bebek siteleri forumlarına yoğunlaşmıştım ama öncesinden ön hazırlık çok daha iyi.
Humana,rezene,maydanoz, su bunlar sütü artıyor. Hepsini içmiştim ve yemiştim ancak en önemlileri birinin sana yardımcı olması ve bebek uyurken uyuyabilmen, az stres ve düzenli emzirmen.
Gaz için bebeğin karnına saat yönünde sanırım elma yağı ile yanlış hatırlamıyorsam dairesel masajlar yapmak gazı açısından rahatlatır. Onun dışında bizim büyükler anason, rezene gibi şeyler vermişti benim oğluma ama oğlum sarhoş gibi olmuştu ben verdirmedim iki üç kereden sonra, kızım da doğunca vermeyi kesinlikle düşünmüyorum sana da tavsiye etmiyorum. Zorunlu kalmadıkça anne sütü ve su dışında bir şey verme. Sütün olmazsa mama takviyesi gerekebilir ama bunun dışında bir şey tavsiye etmem.
Anne sütü saklama süreleri dediğin gibi ama her şeyin tazesi iyidir:) ve yaratılış gereği sütün gelişi bebeğin gelişimine göre devam eder ilk zamanlar süt koyudur zamanla açılır o yüzden fazla fazla sağıp saklamasan iyi olur.
Hurma çok sağlıklı ve besleyici doğuma yakın son haftalarda tüketmiştim ve kasılmalarımı artırmıştı ve doğumumu da kolaylaştırdığını düşünüyorum.
Bebek çamaşırlarını hep 40 derecede yıkadım. Deterjan konusuna gelince bir kaç farklı ürün kullandım. Hacı şakir granül, dalin, green mum hepsi birbirine benziyor bu konuda tek şu ürünü kullanmalısın diyemeceğim. Pudra zararlı hiç kullanmadım. Pişik kremi sudokren kullandım. Şampuan da mustela, İlerleyen zamanlarda bebek güneş losyonu için trukid.
canım oğluma hamileliğimde göbek deliğimin biraz üstünden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşmuştu hiç geçmeyecek sanmıştım ama doğumdan sonra zamanla kayboldu:)
şimdi dışarıdayım. inşallah eve gidince eklerim. hayırlı sağlıklı olsun inşallah Elif hanım :)Günaydın güzel anneler mutlu haftalar hepimize
@nymeria-burcu ayni sersemlik bizde de mevcut hatta uyanamayıp ise geç kaldımbebeğim topaklanmis bi yere ben uyanınca esneyip gerinerek uyandı sanki o da
B Began beni de ekler misin listeye
Bir kızımız olacak inşallah adi 'elif '
İlk bebeğimiz ve istanbuldayız :) yas 28
günaydın annecikler :)
benim de karnım cok cıktı o kadar kiloda almadım ama anlamadım:) ama bebişim erkek ve dedikleri gibi sadece karnım cıktı..
goooody Forever07 kızlar size bişi sorucam medipolde doğum odalarını gördünüz mü ben haftasonu gittim ama doğum olduğu için bakamadım. bi de doğum olurda pazar günü ya da mesai saatleri dışında olursa ek 1000 tl ücret alıyorlarmış kendi doktoruun gelmesi için, hiç bilmiyordum bunu..
Canm ne guzel anlatmissinn masallah masallahhh Amin insallahhoh gukucukleri de kapmissin missss gibiiii.. Gormeden bile hareketleri delirtiyor gulse bi de ben de cildiririmmm Ama dikkat et canm yorma kendini.. Benm de iki gundur bi dengesizligim var boyle arada kafama ates basiyo arada kan sekerm dusuyo sanki bi seyler oluyo aman Allahm korusun bebislerimizi bizi insallah
Orasi da oyle tabi ama senin de daha buyur yanii..
Ciksn ciksnn mis gibi
Canım doğumhane muayene olduğumuz odaların sonunda sağ tarafta içerde kalıyor, wc nin sağ tarafındaodalara baktım beğendim ben de ama doğumhaneyi göremedim :)
Bende cuma günü devlete gideceğim renkli ultrason muydu fotoğrafını verdi mi?günaydın kızlar ben bu gün ayrıntılı ultrasana gittim devlet hastanesinde 10dakika sürdü doktor ölçümleri yaptı anormal bir şey görmediğni söyledi sadece bu kadar yani
Bebek canım Bebekbu ne bebek mi o nrmal göbek gibi duruyor. bence daha iyi demekki çok sarmayacajk karnın ve çok çatlamayacaksin
Geçmiş olsun cnm bazı komisyonlar fazla detaycı olabiliyorlar üzerine git heyecanını yenmeye çalış başarırsın emin ol bundan 4 sene önce ben de direksiyon sınavında cok zorlanmıştım hata üzerine hata yaptım ama geçirmişlerdi şans biraz daAynen istanbuldayım canımkendime kızıyorum daha evel neden almadım diye
şimdi en baştan kursa yazılmak gerekiyor sanırım, sinir sistemimi alt üst ettiği için arayıp sormadım da
onlar arar nasılsa, eşimi arayın diyesim var aradıklarında
ilk sınava girdiğimde, komisyon çok iyiydi, araba getz di, ve alışmıştım, 35 dk turu herşeyi tamamladım ama aşırı heyecanlı idim çıkışta hatam vardı, muhtemelen çıkış yüzünden bıraktılar...
sonrasında arabayı değiştirdi kurs i20 aldılar bide benzinli
2.ve 3. sınavlarda araba alakasız yerlerde stop ettirdim.... 35 dkyı tamamlayamadn indirildim
ve 4. sınav tekerlek arka değmiş ön değmemiş...komisyonlarda çok katıydı şansıma...ilkinde heyecanımı kontrol etseydim uğraşmaycktm hiç... kısmet...
yaklaşık 4 aydır uğraşıyorum işte kuzum artık pes ettim... bebişten sonra nasip bakalım...
olan parama ve sinir sistemime oldu tabi
Eğer canan karatay ın önerdiği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok.şekerinizin yükselme ihtimali çok düşük.ama şeker ve diğer karbonhidratlardan kaçınmadan besleniyorsanız bence yaptırmalısınız.şöyle düşünün şekeri her türlü kaçınmadan tüketiyorsunuz,ama şeker yüklemeye gelince 1 dilim pasta kadar glikozu içmeyi reddediyorsunuz.bence birbiriyle çelişiyor.belki gestasyobel diyabetsiniz ve haberiniz olmayacak.
Günaydın cnm kafana takma iyidir bebis ben bile daha yeni yeni hissediyorum benimde kizim olacak Allah izin verirseGünaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini
Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini
Her gebelik ayni degil canim 3 cu benim 22 haftalik cok az belirtiler ve gunde 1 kere hissedersem belki o da takmaa ben biraktim takmayi hic hamile hissetmiyom kendimi bu gebelik te farkli demekSelam anneler.2.ve ya 3 .gebeligi olan anneler size bi sorum var.3 gündür kafaya taktimda tabi neti okuyup etkilendim daha dorusu benim bu ikinci gebeligim nadipse.oğlumu 19+1 gunlukken baya belirgin bi tekme ile hissetmistim şimdi nadipse kizim.olacak 19+4 günlük olduğu halde hiç ana hiç tekneyi bırakın hiç bi varlığını hissettirmedi hep nette ikincide itibaren daha erken hissedilir diyo . Biraz korkmaya başladım daha öncede pıhtılaşma dan 5 bebek kaybettiğim için acabami demeye basladim daha randevuma çok var kisaca benim gibi ikinci gebeligini halen hissetmeyen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?