2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Doğum odaları ameliyathane mi ya da doğumhane mi?
Bir tanıdığımız medipolde doğum yapmıştı ziyaterine gittim. Odalar güzeldi, hatta o ziyaretten sonra medipolü düşündüm direk hamile kalınca :).

Doğum odaları ameliyathane mi ya da doğumhane mi?
Bir tanıdığımız medipolde doğum yapmıştı ziyaterine gittim. Odalar güzeldi, hatta o ziyaretten sonra medipolü düşündüm direk hamile kalınca :).
odalara baktım beğendim ben de ama doğumhaneyi göremedim :)

Kızlar maşallah ne güzel büyümüş Göbüşler benim minik de böyle
bu ne bebek mi o nrmal göbek gibi duruyor. bence daha iyi demekki çok sarmayacajk karnın ve çok çatlamayacaksin

gözün aydın canım inşallah hamileliğinin bundan sonraki zamanlarının tadını çıkarırsın çünkü bence çok güzel ve çok özel bir dönem

Aynen istanbuldayım canım kendime kızıyorum daha evel neden almadım diye
şimdi en baştan kursa yazılmak gerekiyor sanırım, sinir sistemimi alt üst ettiği için arayıp sormadım da
onlar arar nasılsa, eşimi arayın diyesim var aradıklarında
ilk sınava girdiğimde, komisyon çok iyiydi, araba getz di, ve alışmıştım, 35 dk turu herşeyi tamamladım ama aşırı heyecanlı idim çıkışta hatam vardı, muhtemelen çıkış yüzünden bıraktılar...
sonrasında arabayı değiştirdi kurs i20 aldılar bide benzinli
2.ve 3. sınavlarda araba alakasız yerlerde stop ettirdim.... 35 dkyı tamamlayamadn indirildim
ve 4. sınav tekerlek arka değmiş ön değmemiş...komisyonlarda çok katıydı şansıma...ilkinde heyecanımı kontrol etseydim uğraşmaycktm hiç... kısmet...
yaklaşık 4 aydır uğraşıyorum işte kuzum artık pes ettim... bebişten sonra nasip bakalım...
olan parama ve sinir sistemime oldu tabi

şimdi dışarıdayım. inşallah eve gidince eklerim. hayırlı sağlıklı olsun inşallah Elif hanım :)

Orda doğum yapan arkadaşlar var memnunlar kuzum, doğum odası da gitmedim ama resimden gördüm, güzeldi bence sıkıntı yok doğumumuz malum yaza gelicek ve belkide doktorum izinli falan olabilir henüz konuşmadım hiç doğum olayını. ama şöyle bişey var diğer doktorlarda hep iyi duyuyorum ben, bi aksilik olur falan kendi doktorum giremezse diğerleride olur çok sorun değil
ama ücret konusunu hiç bilmiyorum, özel sigorta karşılıyr bizim belli limite kadar, şuana kadar hiç masrafımız olmadı
doğum konusu da detaylı konuşucaz bakalım

baktıkça gözlerim doluyor çok tatlı bir andı teyzesi, görücez daha çok anlarını inşallah
tansiyonun mu yükseliyor acaba başına ateş basması ondan olabilir dikkat et kuzum ölç tansiyonunu
benim kan değerim düşmüş 10'a D vitamin düşmüş 9 a
et ye dedi doktorum hergün, ıspanağı da pişirmeden çiğ ye dedi, yoğurtsuz demirini almam için
dha dikkatli olcam inşallah sende dikkat et canım
Bu arada göbişine kocaman maşallah

günaydın kızlar ben bu gün ayrıntılı ultrasana gittim devlet hastanesinde 10dakika sürdü doktor ölçümleri yaptı anormal bir şey görmediğni söyledi sadece bu kadar yani
Bende cuma günü devlete gideceğim renkli ultrason muydu fotoğrafını verdi mi?

Selam anneler. 2.ve ya 3 .gebeligi olan anneler size bi sorum var.3 gündür kafaya taktimda tabi neti okuyup etkilendim daha dorusu benim bu ikinci gebeligim nadipse.oğlumu 19+1 gunlukken baya belirgin bi tekme ile hissetmistim şimdi nadipse kizim.olacak 19+4 günlük olduğu halde hiç ana hiç tekneyi bırakın hiç bi varlığını hissettirmedi hep nette ikincide itibaren daha erken hissedilir diyo. Biraz korkmaya başladım daha öncede pıhtılaşma dan 5 bebek kaybettiğim için acabami demeye basladim daha randevuma çok var kisaca benim gibi ikinci gebeligini halen hissetmeyen varmi

Geçmiş olsun cnm bazı komisyonlar fazla detaycı olabiliyorlar üzerine git heyecanını yenmeye çalış başarırsın emin ol bundan 4 sene önce ben de direksiyon sınavında cok zorlanmıştım hata üzerine hata yaptım ama geçirmişlerdi şans biraz da

siyahmiyah gözün aydın olsun canım bundan sonra sıkıntısız devam edersin inşallah.
Bakalım bizim ayrıntılı ultrasonda ne gibi sonuçlar çıkacak. Bebeğin kalbinde parlaklık görülmesini son zamanlarda çok fazla duyar oldum.
Forever07 canım ehliyet almak çok zorlaşmış üzülme bir şekilde alırsın. Ama dediğim gibi istanbulda araba kullanmak da trafiğe çıkmak da çok stresli. Araba kullanmayı çok seviyorum ama istanbulda resmen araba kullanırken mutsuz oluyorum. Sakin olmaya çalışayım diyorum ama bazen gerçekten insan trafikte çileden çıkıyor, haksızlığa gelemeyen bir yapım da olduğu için sinirlerime engel olamıyorum. Araba çok büyük ihtiyaç ve yaşantımda mecburiyet ama keşke sakin, insanların daha az ve birbiriyle samimi ve hoş görülü olduğu yerde yaşasaydım da çocuğumla bisikletlerimizle gitseydik okula ve işe daha doğrusu her yere...

Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini

merhaba,kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı.. evet haklsiniz aslında,karatayın her ddiğine uyamadım ama yapmaya çalışırım ama tatlıdan pek uzak durmuyorum :) ne kadar şeker verildiğini bilmediğim için belki endişem,teşekkürederim yazınıza iyi geldi :)

Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini
Günaydın cnm kafana takma iyidir bebis ben bile daha yeni yeni hissediyorum benimde kizim olacak Allah izin verirse

günaydın tatlış anne :) kişiye göre değişiyo ama hissetme işi,ben daha yeni hissettim,bi arkadaşım kilolu baya o 22.haftada falan hissetmiş,öyle endişe etmeyin,hep sağlıklı oldugunu düşünün

Her gebelik ayni degil canim 3 cu benim 22 haftalik cok az belirtiler ve gunde 1 kere hissedersem belki o da takmaa ben biraktim takmayi hic hamile hissetmiyom kendimi bu gebelik te farkli demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…