2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın tatliş anneler, hepimize sağlıklı, güzel haberli, bol tekmeli hafta diliyorum :) Ben hala hissedemiyorum kızlarımın hareketlerini
Ben de kızımı çok nadir hissediyorum üzülme ikiz çocuklar çok kıpırdayamaz. Ben tek yumurta ikiziyim. Annem bizim ikiz olduğumuzu bilmiyormuş doğana kadar. Sadece kelebek kanadı gibi bir çıprınma olurdu o kadar hiç hissetmezdim der. Tek yumurta ikizlerinde özellikle kız ise çok az hissedersin. Çocukların hareket alanı kısıtlı ve bir de sıkılmıyor arkadaşı var. Ben annemin karnında kardeşimle oynardım tekmeyi anneme değil kardeşime atmışım o da bana atmış ikimizin de göbeğinde ayak izi var.

Ay çok tatlı arkadaş olsunlar ama öpsünler öyle tekmelemesinler

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.bugün ben de ordaydım. Saat 14.30 gibi. Sabah işe giderken otobüste bayıldım. Devlet hastanesine getirmişler beni. Eşim geldi öğleden sonraya gataya gittik. Anıl bey vardı evet. Testlerime baktı bebeğe baktı. Normal gözüküyor her şey dedi. Nıfty testi önerdi. Oda beveğin kalbinde ekojenik odak gördü. Fetol ekoya 11 nisanda gidecceğim. Ona mıtlaka gir dedi. Nıfty test konusunda inanılmaz kararsızım. Sonuçlarından korkuyorum. İçimde kötü hisler var çünkü.

Çok geçmiş olsun Can'ım şimdi sen de Bebek ye iyisiniz inşallah, Allah esirgesin tekrarından, ayakta mıydın otobüste aç mıydın neden bayıldın acaba?

söylediğin test ne için, üçlüyü yaptırdığında pişman olmuştun yanlış hatırlamıyorsam , doktorun tavsiyesi de önemli tabi ama sen vereceksin son kararı. Hiç üzme kendini, ben de dua ediyorum sağlıklı şekilde alacaksın inşallah yavrunu kucağına o Zaman da kendine hamileyken Üzüldüğün için kızacaksın.

Ben senden bir on dakika önce çıkmış olabilirim odadan, renkli gözlü başka bir doktor daha vardı Anıl beyin yanında hatta bayağı konuştum sen söylemiştin sanırım geçtiğimiz sene yahudi bir doktordan öğrendiğini, karıştırıp Ermeni falan diye saçmaladım ama toparladım sonunda :))

İnş biz de bebekler de hep sağlıklı olur

Evet canım yanındaki doktorun adı ferdi. Benim ultrasona hepsi girdi. Ayrıntılı incelediği için. Anıl bey diğer doktolara anlatıyor tek tek. Bana anıl beyi özelden gittiğiö profösör de önerdi. Test konusunda da çok kararsızım. Sağol canım duaların için. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin. Benim tansiyonum düşüyo sürekli 2-3 kez oldu hamilelikte. Hamile kalmadan öncede sık bayılıyordum. İştahımda yok yemek istemiyorum hiç. Zorla yemeye çalışıyorum.

Canım test down sendromu için. %99.5 net sonuç verir dedi. Eşim bana bıraktı ben de çok fazla kararsızım.

Kansızlık olabilir mi, ben de üniversite sınavına hazırlanırken hem yoğunluk hem stres hem düzenli beklemememden sık sık bayılırdım kan hapları iğneleri kullandım kendime geldim şükür.

Can'ım benim kendin için yitirmiyorsan bebeğini düşün Can'ının istediği şeyler olmuyor mu aç kalma hiç, okula yanına sandviç götür günlük sütünü ihmal etme.

Bebek her türlü senden alır beslenir de sen erken yaşta kemik erimesiyle diş sorunlarıyla uğraşırsın

Ya kizlar benim ikili testim ii cikti sr 3 yada 4 lu testen bahsernedi bu cuma gitcem bise kacirmamistir dimi ultrason olculeride ii cikmisti :///bu arda 18. Haftamdayim ama oglumu 16. Haftadan beri hissediyorum bigunde elimi kydumda teknelerini hissetim babasi koyunca atmiyo ama superrr yaaa allahimmm sen hepimizin yavrucaklarina saglik verrr

Dikkat ediyorum ama yapamıyorum işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Anne olmak zor işmiş bunu erken anladım ben.

Saol sizler yazınca sagada rahatliyor um.hemen kendimi.suçladım.ignemi bazen 2 saat geç yaptım.pıhtılaşma için günde iki kez iğne yapıyorum da.acaba geç yaptığım için bişey mi oldu diye oglumda dakikasında yapardım.oğlum la ilgilenmekten yorgunluktan geç yaptıgim oluyo..Rabbim hepimizin yawrusunu korusun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…