- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
Teşekkürler biraz rahatladım.bende aynı göbeğim baya büyük ama hissetmeyincede sanki hamile değil gibiyim.Her gebelik ayni degil canim 3 cu benim 22 haftalik cok az belirtiler ve gunde 1 kere hissedersem belki o da takmaa ben biraktim takmayi hic hamile hissetmiyom kendimi bu gebelik te farkli demek
Selam anneler.2.ve ya 3 .gebeligi olan anneler size bi sorum var.3 gündür kafaya taktimda tabi neti okuyup etkilendim daha dorusu benim bu ikinci gebeligim nadipse.oğlumu 19+1 gunlukken baya belirgin bi tekme ile hissetmistim şimdi nadipse kizim.olacak 19+4 günlük olduğu halde hiç ana hiç tekneyi bırakın hiç bi varlığını hissettirmedi hep nette ikincide itibaren daha erken hissedilir diyo . Biraz korkmaya başladım daha öncede pıhtılaşma dan 5 bebek kaybettiğim için acabami demeye basladim daha randevuma çok var kisaca benim gibi ikinci gebeligini halen hissetmeyen varmi
Bende gobek de yok masallah bir popo cikti arkadan bacaklarda ayni gobek de kucucuk bunda kimse inanmiyo hamile olduma herkes kilo mu aldin diyolar hepTeşekkürler biraz rahatladım.bende aynı göbeğim baya büyük ama hissetmeyincede sanki hamile değil gibiyim.
kelebek.hill maşallah göbişini kıskandım şuan
Orda doğum yapan arkadaşlar var memnunlar kuzum, doğum odası da gitmedim ama resimden gördüm, güzeldi bence sıkıntı yokdoğumumuz malum yaza gelicek ve belkide doktorum izinli falan olabilir henüz konuşmadım hiç doğum olayını. ama şöyle bişey var diğer doktorlarda hep iyi duyuyorum ben, bi aksilik olur falan kendi doktorum giremezse diğerleride olur çok sorun değil
ama ücret konusunu hiç bilmiyorum, özel sigorta karşılıyr bizim belli limite kadar, şuana kadar hiç masrafımız olmadı
doğum konusu da detaylı konuşucaz bakalım
baktıkça gözlerim doluyor çok tatlı bir andı teyzesi, görücez daha çok anlarını inşallah
tansiyonun mu yükseliyor acaba başına ateş basması ondan olabilir dikkat et kuzum ölç tansiyonunu
benim kan değerim düşmüş 10'aD vitamin düşmüş 9 a
et ye dedi doktorum hergün, ıspanağı da pişirmeden çiğ ye dedi, yoğurtsuz demirini almam için
dha dikkatli olcam inşallah sende dikkat et canım
Bu arada göbişine kocaman maşallah
bana doktorum biraz aşağıda olduğunu söylemişti sonra bir daha sormadım ilk çocuğum benim erkekti bu kız çok ciddi farklılıklar var iki hamileliğimde belki kız bebeklerin kasıkta olduğu doğrudur çoğu şeyi ilk hamileliğime göre farklı hissediyorum beni biraz zorluyor açıkçası ben de yarın ayrıntılı ultrasona gideceğim yarın ben de ona soracağım yarın haberleşiriz artık umarım her şey normaldir
sevindim canım. kafaya takmaya gerek yok yani. ben ayrıntılı için devlet hastanesine gittim pek bir açıklama yapmadı ama sorun olmadığını söyledi. aşağıda olmasına da ikinci gebelik daha aşağıda olabilir dedi. bu arada baya kilo almış seni bebiş ben de haftaya gideceği kendi doktoruma merak ediyorumCanım merhaba biz doktordan geldik
Bebeğin aşağıda olması sorun değilmiş büyüdükçe yukarı çıkacakmış.
470 gr. Olmuşuz biz :))
Senin Nasıl geçti ayrıntılı, inşallah herşey çok iyidir.
İkinci gebeliginmimerhaba,
bende hala hissetmeyenlerdenim geçen c.tesi kontrol de drum uyardı ama beni geç hissedebilirsin endişelenme dedi neden dediğimde plesenta ön tarafta duruyor biraz geç hissedeceksin dedi.
hissederiz bizde eninde sonunda inş.
Galiba kızlarda popo büyüyor oglumda böle değildi kizda baya buyuduBende gobek de yok masallah bir popo cikti arkadan bacaklarda ayni gobek de kucucuk bunda kimse inanmiyo hamile olduma herkes kilo mu aldin diyolar hep
Birşey olsaydı söylerlerdi muhtemelen herşeyi iyi bebişinin maşallah :))sevindim canım. kafaya takmaya gerek yok yani. ben ayrıntılı için devlet hastanesine gittim pek bir açıklama yapmadı ama sorun olmadığını söyledi. aşağıda olmasına da ikinci gebelik daha aşağıda olabilir dedi. bu arada baya kilo almış seni bebiş ben de haftaya gideceği kendi doktoruma merak ediyorum
benim de ikinci gebeliğim hani ikinci olduğu için tecrübeli oluyorsun derler ya aslında hiç öyle değil. benim ilk gebeliğimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var bir de bebeklerin cinsiyetleri farklı olunca da gebelikler de farklı oluyor. bence endişelenecek bir durum değil. hem benim bildiğim pıhtılaşmadan dolayı bebek erken dönemde anne karnında ölüyor. senin bayağı büyümüşSelam anneler.2.ve ya 3 .gebeligi olan anneler size bi sorum var.3 gündür kafaya taktimda tabi neti okuyup etkilendim daha dorusu benim bu ikinci gebeligim nadipse.oğlumu 19+1 gunlukken baya belirgin bi tekme ile hissetmistim şimdi nadipse kizim.olacak 19+4 günlük olduğu halde hiç ana hiç tekneyi bırakın hiç bi varlığını hissettirmedi hep nette ikincide itibaren daha erken hissedilir diyo . Biraz korkmaya başladım daha öncede pıhtılaşma dan 5 bebek kaybettiğim için acabami demeye basladim daha randevuma çok var kisaca benim gibi ikinci gebeligini halen hissetmeyen varmi
canım direksiyon sınavının son hakkı demişsin tekrar mı kursa gitmen gerekiyormuş. Bu arada takma kafana eğer istanbulda oturuyorsan trafikte insanlar birbirlerinin sinirlerini çok bozuyor. Bugün kadının biri beni işe gelirken deli etti. Arabadan inip kadına karnımla uçacaktim, tabi işin esprisi ama beni çok gerdi.
canım iyi yapmışsın araştırmakla ben bir çok şeye ilk doğumumda bodoslama dalmıştım. Doğumdan sonra anne bebek siteleri forumlarına yoğunlaşmıştım ama öncesinden ön hazırlık çok daha iyi.
Humana,rezene,maydanoz, su bunlar sütü artıyor. Hepsini içmiştim ve yemiştim ancak en önemlileri birinin sana yardımcı olması ve bebek uyurken uyuyabilmen, az stres ve düzenli emzirmen.
Gaz için bebeğin karnına saat yönünde sanırım elma yağı ile yanlış hatırlamıyorsam dairesel masajlar yapmak gazı açısından rahatlatır. Onun dışında bizim büyükler anason, rezene gibi şeyler vermişti benim oğluma ama oğlum sarhoş gibi olmuştu ben verdirmedim iki üç kereden sonra, kızım da doğunca vermeyi kesinlikle düşünmüyorum sana da tavsiye etmiyorum. Zorunlu kalmadıkça anne sütü ve su dışında bir şey verme. Sütün olmazsa mama takviyesi gerekebilir ama bunun dışında bir şey tavsiye etmem.
Anne sütü saklama süreleri dediğin gibi ama her şeyin tazesi iyidir:) ve yaratılış gereği sütün gelişi bebeğin gelişimine göre devam eder ilk zamanlar süt koyudur zamanla açılır o yüzden fazla fazla sağıp saklamasan iyi olur.
Hurma çok sağlıklı ve besleyici doğuma yakın son haftalarda tüketmiştim ve kasılmalarımı artırmıştı ve doğumumu da kolaylaştırdığını düşünüyorum.
Bebek çamaşırlarını hep 40 derecede yıkadım. Deterjan konusuna gelince bir kaç farklı ürün kullandım. Hacı şakir granül, dalin, green mum hepsi birbirine benziyor bu konuda tek şu ürünü kullanmalısın diyemeceğim. Pudra zararlı hiç kullanmadım. Pişik kremi sudokren kullandım. Şampuan da mustela, İlerleyen zamanlarda bebek güneş losyonu için trukid.
canım oğluma hamileliğimde göbek deliğimin biraz üstünden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşmuştu hiç geçmeyecek sanmıştım ama doğumdan sonra zamanla kayboldu:)
inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım senin kaç haftalıktıBirşey olsaydı söylerlerdi muhtemelen herşeyi iyi bebişinin maşallah :))
Evet Can'ım büyümüş bayağı :)) boyu da 28 cm olmuş , sağlıklı sihhatli gelsinler inşallah:)
fotoğrafını verdi ama normal ultrason çıktısı bi fark yok yaniBende cuma günü devlete gideceğim renkli ultrason muydu fotoğrafını verdi mi?
21+6 günüm bugün seninle 1 gün var aramızda seninki de üç aşağı beş yukarı bu aralıktadır:)inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canım senin kaç haftalıktı
Amin,Allah razi olsun canimtamam canım inşallah akşam eklerim. hayırlı sağlıklı evlatlar olsun inşallah :)
Geçen hafta aynı stresi yaşadım bende canım,bir gece önceden kasık krampları geçirdim,ertesi günü bir baktım, fırttttt. Bir gecede oldu herşey.Kizlar yaaa insanin gobegi bi gecede firtlarmi yaaa dun baya bi incelemistim bugunku gibi degildi:) bi de aksam agrim oldu biraz acaba diorum rahim mi genislemeye calisiodu ondan mi oldu ki simdi iyiyim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?