2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Her gebelik ayni degil canim 3 cu benim 22 haftalik cok az belirtiler ve gunde 1 kere hissedersem belki o da takmaa ben biraktim takmayi hic hamile hissetmiyom kendimi bu gebelik te farkli demek
Teşekkürler biraz rahatladım.bende aynı göbeğim baya büyük ama hissetmeyincede sanki hamile değil gibiyim.

merhaba,

bende hala hissetmeyenlerdenim geçen c.tesi kontrol de drum uyardı ama beni geç hissedebilirsin endişelenme dedi neden dediğimde plesenta ön tarafta duruyor biraz geç hissedeceksin dedi.
hissederiz bizde eninde sonunda inş.

kelebek.hill maşallah göbişini kıskandım şuan

Kizzz deme oyle calis senin de olur

Insallah canm aynen daha cok heyecanlandircaklar bizi insallah
Valla haklisn bi oynama oldu tansiyonda ama anlayamadm tam noldu genelde dusuktur de tansiyonmm..
Cig ispanak mii.. Hmm demek ise yariyor gerekirse ben de denermm.. Benm de demir hapini 2 ye cikardi cunku dusms birazcik.. Sagol bu arada evet gobis costu bu araaa sen de kendine cok dikkat et canm

Canım merhaba biz doktordan geldik
Bebeğin aşağıda olması sorun değilmiş büyüdükçe yukarı çıkacakmış.

470 gr. Olmuşuz biz :))

Senin Nasıl geçti ayrıntılı, inşallah herşey çok iyidir.

sevindim canım. kafaya takmaya gerek yok yani. ben ayrıntılı için devlet hastanesine gittim pek bir açıklama yapmadı ama sorun olmadığını söyledi. aşağıda olmasına da ikinci gebelik daha aşağıda olabilir dedi. bu arada baya kilo almış seni bebiş ben de haftaya gideceği kendi doktoruma merak ediyorum

F Ftszynp Can'ım merhaba, doktordan geliyoruz anil beye denk geldim bu sefer zaten daha önce de gördüğüm bir doktormuş, aslında sadece kalp için gidecektim ama yangın çıktı yan dairemde bayağı telaş yaptım biraz da duman yuttum o yüzden Anıl beye de muayene oldum

Plesenta yukarı çıkmış biraz inşallah normale dönecek previa kalmayacak :)

Sen alabildin mi söylediğin doktordan randevu?

Fetal ekoda Mustafa bey vardı o da çok ilgiliydi senin ne zamandı randevun

İkinci gebeliginmi hot_ice

Birşey olsaydı söylerlerdi muhtemelen herşeyi iyi bebişinin maşallah :))

Evet Can'ım büyümüş bayağı :)) boyu da 28 cm olmuş , sağlıklı sihhatli gelsinler inşallah:)

benim de ikinci gebeliğim hani ikinci olduğu için tecrübeli oluyorsun derler ya aslında hiç öyle değil. benim ilk gebeliğimle şimdiki arasında dağlar kadar fark var bir de bebeklerin cinsiyetleri farklı olunca da gebelikler de farklı oluyor. bence endişelenecek bir durum değil. hem benim bildiğim pıhtılaşmadan dolayı bebek erken dönemde anne karnında ölüyor. senin bayağı büyümüş

Benimkisi de geçer umarım :) bir de göbek bölgesinde epilasyonu çıkmadın başıma

Kizlar yaaa insanin gobegi bi gecede firtlarmi yaaa dun baya bi incelemistim bugunku gibi degildi:) bi de aksam agrim oldu biraz acaba diorum rahim mi genislemeye calisiodu ondan mi oldu ki simdi iyiyim cok sukur

Kizlar yaaa insanin gobegi bi gecede firtlarmi yaaa dun baya bi incelemistim bugunku gibi degildi:) bi de aksam agrim oldu biraz acaba diorum rahim mi genislemeye calisiodu ondan mi oldu ki simdi iyiyim cok sukur
Geçen hafta aynı stresi yaşadım bende canım,bir gece önceden kasık krampları geçirdim,ertesi günü bir baktım, fırttttt. Bir gecede oldu herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…