2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
öncelikle geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın..
test konusunda da naçizane fikrim, ben olsam yaptırırdım. sonucu ne olursa olsun doğuracak olsan bile, en azından belirsizlikten kurtulursun. belirsizlik kadar kötü bir durum olamaz.. sonuç iyi gelirse zaten düğün bayram, Allah korusun kötü gelirsede en azından bu durumla yaşayan annelere ulaşma şansın olur, seni nelerin beklediğini bilirsin, çok daha hazırlıklı olursun

ne güzel. benim de 3. kızım yolda inşallah :)
Sen de cok sanslisin..3 kiz cok guzel birsey..yas araliklari nasil?benim ilk ikisi 2 yas,2 3 arasi da 3 yas var..yani 5 yilda 3 kizim oldu cok sukur.yeni evlendigimizde umreye gitmistik esimle,esim Kabe yi ilk gordugunde 3 kizim olsun diye dua etmis,Rabbim de nasip etti cok sukur :)))

benim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)

benim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)

Maşallah. Peki zorlandin mi çok? Benimde oglumla kizimin arasi 19 ay olcak. Cok endiselerim var. Mesela oglum bana cok duskun onu ihmal edicem incinecek diye cok korkuyorum

Maşallah. Peki zorlandin mi çok? Benimde oglumla kizimin arasi 19 ay olcak. Cok endiselerim var. Mesela oglum bana cok duskun onu ihmal edicem incinecek diye cok korkuyorum
ilk kızım hala bana çok düşkün. kıskansa da kardeşini seviyor. birbirlerini ite kaka ağlatıyorlar. bence hepsi normal. iki çocuk tek çocuktan daha keyifli bence :)

urfa da ikamet ediyorum özel şanmed hastanesi. doktorun bilgi işlem elemanına sordum.

Rica edrim genelde 50 gr glikoz ile yükleme yapıyorlar.internette bunun kwrşılığı besinleri bulabilirsiniz.emin olun diyabet bebeklerimize daha çok zarar verir.ben ilk gebeliğimde gestesyonel diyabettim,şimdide endoktin takibindeyim.henüz şekerim yükselmiyor.ama tokluk şekerim zaman zaman düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…