- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Elhamdulillah..Rabbim bize 3 tane birbirinden guzel prenses nasip etti..insallah oglusumuz da yolda..cok heyecanliyiz :))tabi ki düzeltiyorum. ne güzel 4. çocuk :)
ne güzel. benim de 3. kızım yolda inşallah :)Elhamdulillah..Rabbim bize 3 tane birbirinden guzel prenses nasip etti..insallah oglusumuz da yolda..cok heyecanliyiz :))
Beni de ekler misiniz, yaş 30 ilk çocuğum, oğlum olacak insallah :)benim de eklermisin canım kızım olacak yaş 32 ikinci çocuğum
öncelikle geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın..Canım öncelikle çok geçmiş olsun.bugün ben de ordaydım. Saat 14.30 gibi. Sabah işe giderken otobüste bayıldım. Devlet hastanesine getirmişler beni. Eşim geldi öğleden sonraya gataya gittik. Anıl bey vardı evet. Testlerime baktı bebeğe baktı. Normal gözüküyor her şey dedi. Nıfty testi önerdi. Oda beveğin kalbinde ekojenik odak gördü. Fetol ekoya 11 nisanda gidecceğim. Ona mıtlaka gir dedi. Nıfty test konusunda inanılmaz kararsızım. Sonuçlarından korkuyorum. İçimde kötü hisler var çünkü.
Sen de cok sanslisin..3 kiz cok guzel birsey..yas araliklari nasil?benim ilk ikisi 2 yas,2 3 arasi da 3 yas var..yani 5 yilda 3 kizim oldu cok sukur.yeni evlendigimizde umreye gitmistik esimle,esim Kabe yi ilk gordugunde 3 kizim olsun diye dua etmis,Rabbim de nasip etti cok sukur :)))ne güzel. benim de 3. kızım yolda inşallah :)
benim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)Sen de cok sanslisin..3 kiz cok guzel birsey..yas araliklari nasil?benim ilk ikisi 2 yas,2 3 arasi da 3 yas var..yani 5 yilda 3 kizim oldu cok sukur.yeni evlendigimizde umreye gitmistik esimle,esim Kabe yi ilk gordugunde 3 kizim olsun diye dua etmis,Rabbim de nasip etti cok sukur :)))
Maasallah..hayirla saglikla kucagina alir,mutlulukla buyutursun insallah..benim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)
benim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)
Bni de ekler misiniz yaş 24 ikinci bebegimbenim 8 yıl bekledikten sonra peşpeşe gebelik oldu. Kızlarımın arası 18 ay, şimdiki 22 ay olacak inşallah :)
ilk kızım hala bana çok düşkün. kıskansa da kardeşini seviyor. birbirlerini ite kaka ağlatıyorlar. bence hepsi normal. iki çocuk tek çocuktan daha keyifli bence :)Maşallah. Peki zorlandin mi çok? Benimde oglumla kizimin arasi 19 ay olcak. Cok endiselerim var. Mesela oglum bana cok duskun onu ihmal edicem incinecek diye cok korkuyorum
urfa şanmed hastanesi. bilgi işlemcisine sordum doktorun. muayene ücreti 30 tlÇok çok uygun detaylı ultrason à o fiyatları veriyorlar. Kaldı ki doğum yani çok çok iyi fiyat
urfa şanmed hastanesi doktorun bilgi işlemcisine sordum. muayene ücreti 30 tlCok uygun fiyatlar inanamadım...siz hangi sehirdesiniz?hastane fiyatları mı bunlar?
günaydın annişler. bende bu aralar bi iştah var sonumu hiç düşünemiyorum
Rica edrim genelde 50 gr glikoz ile yükleme yapıyorlar.internette bunun kwrşılığı besinleri bulabilirsiniz.emin olun diyabet bebeklerimize daha çok zarar verir.ben ilk gebeliğimde gestesyonel diyabettim,şimdide endoktin takibindeyim.henüz şekerim yükselmiyor.ama tokluk şekerim zaman zaman düşüyor.merhaba,kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı.. evet haklsiniz aslında,karatayın her ddiğine uyamadım ama yapmaya çalışırım ama tatlıdan pek uzak durmuyorum :) ne kadar şeker verildiğini bilmediğim için belki endişem,teşekkürederim yazınıza iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?