- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 38
Ayyyy maşallah fıstığa ne kadarda net görünmüş,ağzını burnunu yerim senin. Bizim ki bu kadar net görüntü vermedi bu sefer,uyuyordu sürekli.
Bizimde iş yerinde 37. haftasında olan bir arkadaşımız vardı,dün gece normal doğum ile bebişi dünyata gelmiş. Çok sevindik çok. Oda çok hareketliydi,yürüyüşünü ihmal etmezdi. İzne çıkamadan doğuma gitmiş oldu. Bizimde doğurma zamanımız gelsin artık pıt pıt çıkaralık hayırlısıyla inş.
Günaydınlar gaz şişkinlik kabızlık problemi çeken çare bulan benide bilgilendirsin sancıdan ölebilirm heralde
Oyuy masallah pek guzel bir kizin olucak gorunuse gore cok canlar yakicak :) Allah sagsaglim kavusmayi nasip etsin hepimize :)
Masallah pek guzel çıkmış kızın :)) tatliysa sıvının alakası mi varmış hiç duymamistim. Doktorum her muayeneden once 5 dilim tatlı yede gel diyor ondan mi acaba. Kilon da çok iyi maşallah. Bizde kızını öderiz:))
Maşallah ne güzel ağzı burnu ne kadar net:) kime benziyo peki annesi :) çok iyi kilo alımın ben 5 kiloyu devirdim vallaAllah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok şükür bugünlerimize
Ayyyy canımmm masallahh maşallah bebisine tam olarak kaçıncı haftadasin bizimki bu kadar net gorunmuyo senin ki gostermis hemen kendini yerm bn bunu ya
bana da doktor ilk hamileliğimde öyle dedi rapor verdi 20 gün yatmış oldum mis gibi:)) sonra asıl doktoruma gittim o düzelir abartılacak bişey değil dedi haliyle de düzeldi kendiliğinden eğer son haftalarda kapalı olursa problem şu haftalarda sıkıntı değill şimdi 2. ye hamileyimBilmem banada rahim ağzını kapatıyo dediler o Yüzden aynı olabilir diye uyarmak istedim Inş hayırlısıyla su 9 Ay'ı bitiririz :)
Anladım cnm hayırlısı bakalimBende de ailede var ama yinede çok Zararlı buldum bu uygulamayı şahsen
bana da doktor ilk hamileliğimde öyle dedi rapor verdi 20 gün yatmış oldum mis gibi:)) sonra asıl doktoruma gittim o düzelir abartılacak bişey değil dedi haliyle de düzeldi kendiliğinden eğer son haftalarda kapalı olursa problem şu haftalarda sıkıntı değill şimdi 2. ye hamileyim
Hiçte canan Karatay in dediği gibi beslenmiyorum canım ne isterse onu yiyorum vallaEğer diyetinize dikkat ediyorsanız yani canan karatayın dediği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence.büyük ihtimalle kan şekeriniz yükselmiyordur.ama dikkat etmiyorsanız şeker yüklemeden korkmayın.50gr glikoz yüklüyorlar.yani 1 dilim pasta kadar.Eğer şeker varsa ve teşhis edilmemişse neler olabilir bi araştırın.sonuçta internet elimizin altında.
Alttaki hamilelik haftası 24 diyo çünkü 23ü tamamladın 24.cü haftadasın kilosu da bence sağlıklı oldugu sürece hiç sıkıntı değil maşallah annesi :)amin canım cok saolbence o dusuk burun bana aıt gıbı kalan tarafları baba sanki göçmen olan babamız benden guzel zaten her yanı benzeyebilir 5 kılo da gayet ıyı canım ben mıde bulantısından 2 kılo verdım ucuncu ayımda o 2 kıloyu birde ustune 2.5 kılo aldım aynı sayılırız yanı
yaa altta 24 yazıo ama aslında 23+4 üz orda nıye oyle cıkıo bılmıyorum. kılosu mısal 640 gr olmalı dıo ama dıger telefonumdakı programlarında vs 23 hafta ve 500gr dıokı bızımkı de 550gr cıktı gayet normal yanı. haftasıyla uyumlu ponçiğimnetliğine gelince ultrason cihazı bıde doktorun tıtızlıgı onemlı faktör sanırım canım bıde bnm kız artıst bıraz 1 ay once de boylesı bır poz vermişti buzdolabımın ustu artıstık pozlarla doldu bile simdiden.
Inş bizim içinde öyle olur benim çok sık kanamam oldu o Yüzden Dr istirahat diyo başka bişey demiyo :s bi yer değiştirse bi de 9 ay bitse ne iyi olur:)bana da doktor ilk hamileliğimde öyle dedi rapor verdi 20 gün yatmış oldum mis gibi:)) sonra asıl doktoruma gittim o düzelir abartılacak bişey değil dedi haliyle de düzeldi kendiliğinden eğer son haftalarda kapalı olursa problem şu haftalarda sıkıntı değill şimdi 2. ye hamileyim
Maşallah Canım,hiç endişe etme bir kaç gün geride olmasını,kendi gelişimini tamamladığında zaten çıkıcak. Ha 5 gün önce ha 5 gün sonra.Kizlaaaar bu da benim cirkin kizim :) kimseye benzetemedim daha sadece bana benzemiyor ondan eminim :) arkadaslarin yorunlarindan okudugum kadariyla benim kiz kisaya yakin orta boylu olacak ee anne baba uzun olmazsa cocuktan ne beklersin ki :) 21 hafta 3 gunlukken 22 cnm 400 gr di ve bazi olcumlerde ozellikle kafa cevresi olcumlerinde hep 5 gun geride cikti
Çok güzel bi kıza benziyo :) maşallahKizlaaaar bu da benim cirkin kizim :) kimseye benzetemedim daha sadece bana benzemiyor ondan eminim :) arkadaslarin yorunlarindan okudugum kadariyla benim kiz kisaya yakin orta boylu olacak ee anne baba uzun olmazsa cocuktan ne beklersin ki :) 21 hafta 3 gunlukken 22 cnm 400 gr di ve bazi olcumlerde ozellikle kafa cevresi olcumlerinde hep 5 gun geride cikti
Ooohh afiyet olsunHiçte canan Karatay in dediği gibi beslenmiyorum canım ne isterse onu yiyorum valla
Yok cnm sorun etmedim zaten doktor da kotu bisey demedi bu konuda dedigin gibi hazir oldugunda cikar elbet :)Maşallah Canım,hiç endişe etme bir kaç gün geride olmasını,kendi gelişimini tamamladığında zaten çıkıcak. Ha 5 gün önce ha 5 gün sonra.
Teşekkür ederim cnm guzel olur heralde ya diye dusunuyorum anne esmer baba sarisin ortaya guzel bi eser cikacak diye bekliyorum bakalim :)Çok güzel bi kıza benziyo :) maşallah
Bende bi kaç gündür hssediyorum normal cnm 20 den sonra duyulması genel olarak olaganmış19 haftadayim ben daha birşey hissetmiyorum var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?