Ne güzel haberler :) Sadece plasentanın önde olması iyi olmamış sanırım benimde öyle umarım yükselip yer değiştirir . İsmide güzelmiş bizde Alparslan koyucaz inş :)Günaydın tatlı annişlerrrrrr,
Çok güzel bir haftasonu geçirdim,haftasonları hiç bitmesin diyorum ve bu haftanın çok güzel geçmesini diliyorum herkes için.
Yoğunluktan çok yazamadım,cumartesi günü detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti,hiçbir problemimiz çıkmadı. Plesentamda öndeymiş. Bebeğimde çok iyiydi,harketliydi. Yüzünü net göstermedi bize, kolunu koymuş gözlerinin üstüne,uyku modundaydı. Babasına o kadar benziyor ki hatta. Şaştık kaldık. Babasıda artık kabul etti evet bu tıpa tıp bana benziyor,sana benzemiyor diye. Yandım evde 2 cocuk bakacam :):) Biraz tansiyonum yüksek çıktı ama oda heyecan yaptığımdan diye düşündüm. Yinede takip edeceğiz,tansiyonumun çıkmaması için elimden gelen herşeyi yapacağım. Normalde tuzluda yemiyorum ama neden yüksek göründü bilmiyorum. Beslenmeme de çok dikkat ediyorum halbuki,daha çok meyve ağırlıklı besleniyorum. Bizden böyle.
Bu arada bebişimizim ismini koydum ben. Bebeğimizin ismi herhangi bir değişiklik olmaz ise Alp olacak.
B Began canım listeye ekleyebilir misin?
Ben açlık tokluk şekerimi kendim kontrol edip bi sıkıntı görmezsem seker yüklemesi yaptırmıcam şahsen sizede yaptırın demem bu konuyla ilgili yazılar okudum ve bana mantıklı geldiGünaydın güzel anneler kafama takılan bi soru var 22.haftamdayim doktorum bu hafta sekerime bakacakmis yani yükleme yapılacak herhalde ama erken değil mi 24 ve 28.haftalar arasında yapılır diye okudum sizlerden böyle bisey istendi mi
Önde derken,ön duvarda pozisyonu iyi dedi,bir tehlike görmediğini söyledi. Sıkıntı olan rahim ağzında olmasıymış,doktor hepsini izah etti. Bu erken doğum riski oluyormuş. Benim durumum gayet iyiymiş. Seninkinede pozisyon olarak böyle dediyse,bence endişe etme,önde olmasının iyi birşey olduğunu söyledi bana.Ne güzel haberler :) Sadece plasentanın önde olması iyi olmamış sanırım benimde öyle umarım yükselip yer değiştirir . İsmide güzelmiş bizde Alparslan koyucaz inş :)
Bende kararsizim aslında ama bilemiyorum ailede var şeker hastasıBen açlık tokluk şekerimi kendim kontrol edip bi sıkıntı görmezsem seker yüklemesi yaptırmıcam şahsen sizede yaptırın demem bu konuyla ilgili yazılar okudum ve bana mantıklı geldi
Olur mu cnm kaç Dr a gittim hepsi erken doğum riskin var kanaman olabilir normal doğum yapamazsın istirahat Şart dediÖnde derken,ön duvarda pozisyonu iyi dedi,bir tehlike görmediğini söyledi. Sıkıntı olan rahim ağzında olmasıymış,doktor hepsini izah etti. Bu erken doğum riski oluyormuş. Benim durumum gayet iyiymiş. Seninkinede pozisyon olarak böyle dediyse,bence endişe etme,önde olmasının iyi birşey olduğunu söyledi bana.
mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum oğluşuna cnm :) sadece ben tek çocuk diyenim burda sanırım :) yalnız kovborsaol canım iyiyim şükür. haftasonu oğluma gecikmeli 2 yaş doğumgünü yaptım. Biraz yoruldum hatta baya yorldum ama değdi. benim 1 oğlum var ama en az 3 diyenlerdenim
Bende de ailede var ama yinede çok Zararlı buldum bu uygulamayı şahsenBende kararsizim aslında ama bilemiyorum ailede var şeker hastası
Benim öyle bir derdim yok zaten kronik diyabetliyim :)Günaydın güzel anneler kafama takılan bi soru var 22.haftamdayim doktorum bu hafta sekerime bakacakmis yani yükleme yapılacak herhalde ama erken değil mi 24 ve 28.haftalar arasında yapılır diye okudum sizlerden böyle bisey istendi mi
zamanla fikirlerin değişebilir canım Allah herkesin gönlüne göre versin tabiiki ama muhteşem bişeymutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum oğluşuna cnm :) sadece ben tek çocuk diyenim burda sanırım :) yalnız kovbor
Öylemi,geçmiş olsun. Benimki seninle aynı durum değil o zaman.Olur mu cnm kaç Dr a gittim hepsi erken doğum riskin var kanaman olabilir normal doğum yapamazsın istirahat Şart dediçocukta ve bende sıkıntı yok ama bu ciddi bi durum internetten bakabilirsin plasenta previa olarak geçiyo Tıpta
Bilmem banada rahim ağzını kapatıyo dediler o Yüzden aynı olabilir diye uyarmak istedim Inş hayırlısıyla su 9 Ay'ı bitiririz :)Öylemi,geçmiş olsun. Benimki seninle aynı durum değil o zaman.
İnş bitiririz dediğin gibi,sen öyle deyince bende endişelendim,normalde öyle bir durum olsa doktorun bildirmesi gerekirdi,aradım doktrou hemen. Previa durumu olsaydı raporda yazardı dedi. Senin için bir risk bulunmuyor dedi, bende önde olan öyle dediler dedim. Rahim ağzı önü ile ön duvarda demek aynı terim değil dedi. Korkuttun beni valla sabah sabah. Telaşa verdim hemen.Bilmem banada rahim ağzını kapatıyo dediler o Yüzden aynı olabilir diye uyarmak istedim Inş hayırlısıyla su 9 Ay'ı bitiririz :)
Günaydınlar gaz şişkinlik kabızlık problemi çeken çare bulan benide bilgilendirsin sancıdan ölebilirm heralde
Ön duvarda ama rahim ağzını kapatıyo dedin diye dedim özürdilerim :sİnş bitiririz dediğin gibi,sen öyle deyince bende endişelendim,normalde öyle bir durum olsa doktorun bildirmesi gerekirdi,aradım doktrou hemen. Previa durumu olsaydı raporda yazardı dedi. Senin için bir risk bulunmuyor dedi, bende önde olan öyle dediler dedim. Rahim ağzı önü ile ön duvarda demek aynı terim değil dedi. Korkuttun beni valla sabah sabah. Telaşa verdim hemen.
yok canım rahim ağzını kapatıyo demedim,ön duvar pozisyonunda dedim. Olsun. Dikkat etmekte fayda var. Ben normalde çok hareketli biriyim. O yüzden böyle birşeyle karşılaşacağım diye çok korkuyordum. Doktordan çıktıktan sonra rahatlamıştık bir tehlike yokmuş diye,sende öyle deyince bana mı söylemediler yoksa öyle mi diye kendimi yemeye başladım.Ön duvarda ama rahim ağzını kapatıyo dedin diye dedim özürdilerim :s
bence kilodan değil ya ben zayıf hamile kalmadım 67 kilo ile hamile kaldım ama 18. haftadan beri hissediyorum bünyesel bir şey galiba :)canımm acaba kılon varda ondan mı hıssetmıyorsun. hafta olarak senınkınden buyuk bnmkı ama ben 1 aydır cok net hıssedıyorum vıdeoları bıle var sımdıden dısardan cok net gorunuyor. ama ben cok zayıfım derım ıncedır yapı meselesı olabılır yada sen farkına varmıyorsundur. bugun olmazsa yarın mutlaka hıssedersın veeeee ogun cokkk mutlu olucaksın hıccc merak etme. yatar pozısyonda dınlenırken bırazcık oynat gobegını elinle hafıfce uyuyorsa uyandır sonra elını koy ama hafıfce bastırarak. her bebek ve anne aynı olmaz bunu da unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?