2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne güzel haberler :) Sadece plasentanın önde olması iyi olmamış sanırım benimde öyle umarım yükselip yer değiştirir . İsmide güzelmiş bizde Alparslan koyucaz inş :)

Ben açlık tokluk şekerimi kendim kontrol edip bi sıkıntı görmezsem seker yüklemesi yaptırmıcam şahsen sizede yaptırın demem bu konuyla ilgili yazılar okudum ve bana mantıklı geldi

Ne güzel haberler :) Sadece plasentanın önde olması iyi olmamış sanırım benimde öyle umarım yükselip yer değiştirir . İsmide güzelmiş bizde Alparslan koyucaz inş :)
Önde derken,ön duvarda pozisyonu iyi dedi,bir tehlike görmediğini söyledi. Sıkıntı olan rahim ağzında olmasıymış,doktor hepsini izah etti. Bu erken doğum riski oluyormuş. Benim durumum gayet iyiymiş. Seninkinede pozisyon olarak böyle dediyse,bence endişe etme,önde olmasının iyi birşey olduğunu söyledi bana.

Günaydınlar gaz şişkinlik kabızlık problemi çeken çare bulan benide bilgilendirsin sancıdan ölebilirm heralde

Ben açlık tokluk şekerimi kendim kontrol edip bi sıkıntı görmezsem seker yüklemesi yaptırmıcam şahsen sizede yaptırın demem bu konuyla ilgili yazılar okudum ve bana mantıklı geldi
Bende kararsizim aslında ama bilemiyorum ailede var şeker hastası

Olur mu cnm kaç Dr a gittim hepsi erken doğum riskin var kanaman olabilir normal doğum yapamazsın istirahat Şart dedi çocukta ve bende sıkıntı yok ama bu ciddi bi durum internetten bakabilirsin plasenta previa olarak geçiyo Tıpta

saol canım iyiyim şükür. haftasonu oğluma gecikmeli 2 yaş doğumgünü yaptım. Biraz yoruldum hatta baya yorldum ama değdi. benim 1 oğlum var ama en az 3 diyenlerdenim
mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum oğluşuna cnm :) sadece ben tek çocuk diyenim burda sanırım :) yalnız kovbor

Günaydın hanımlar..

Bende hafta sonu öğrendim bebeğimi bir kızım olacakmış :) bir tanede oğlum cardı buda değişik oldu..

Rabbim sağlıklı sıhhatli olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. Herkese güzel günler diliyorum :)

B Began benide eklermisin canım kızım oluyor :)

Benim öyle bir derdim yok zaten kronik diyabetliyim :)

Öylemi,geçmiş olsun. Benimki seninle aynı durum değil o zaman.

Bilmem banada rahim ağzını kapatıyo dediler o Yüzden aynı olabilir diye uyarmak istedim Inş hayırlısıyla su 9 Ay'ı bitiririz :)
İnş bitiririz dediğin gibi,sen öyle deyince bende endişelendim,normalde öyle bir durum olsa doktorun bildirmesi gerekirdi,aradım doktrou hemen. Previa durumu olsaydı raporda yazardı dedi. Senin için bir risk bulunmuyor dedi, bende önde olan öyle dediler dedim. Rahim ağzı önü ile ön duvarda demek aynı terim değil dedi. Korkuttun beni valla sabah sabah. Telaşa verdim hemen.

Günaydın Annişler herkese iyi sağlıklı mutlu haftalar diliyorum

Günaydınlar gaz şişkinlik kabızlık problemi çeken çare bulan benide bilgilendirsin sancıdan ölebilirm heralde

Cnm bende aynı problemlerden yakınıyorum bu ara. Bana sadece lipton kayısılı çay iyi geldi doğrusu akşam yatmadan 1 bardak içiyorum. Normal kayısı bir işe yaramadı bende maalesef

Ön duvarda ama rahim ağzını kapatıyo dedin diye dedim özürdilerim :s

Ön duvarda ama rahim ağzını kapatıyo dedin diye dedim özürdilerim :s
yok canım rahim ağzını kapatıyo demedim,ön duvar pozisyonunda dedim. Olsun. Dikkat etmekte fayda var. Ben normalde çok hareketli biriyim. O yüzden böyle birşeyle karşılaşacağım diye çok korkuyordum. Doktordan çıktıktan sonra rahatlamıştık bir tehlike yokmuş diye,sende öyle deyince bana mı söylemediler yoksa öyle mi diye kendimi yemeye başladım.

bence kilodan değil ya ben zayıf hamile kalmadım 67 kilo ile hamile kaldım ama 18. haftadan beri hissediyorum bünyesel bir şey galiba :)

Şuan 21 hafta 1 günlük 22 cm boyu 370 gr / Ben 5 kilo almışım doktor kızdı bide diyorum ki hiç kilo almadım kendimi ne olarak görüyorum acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…