2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
19 haftadayim ben daha birşey hissetmiyorum var mı benim gibi olan
cnm bende 19+0 da hissetim. ama değişken oluyor kişiye göre stres yapma. herşey yolundadır inşallah. yeterki moralini yüksek tut. az kaldı hissetmene.

Ben bi kaç yanlıs alarmdan sonra 22 haftamda kesin hissettm.esimde benden 2 gun sonra hissettı zaten dışarıdan hissediliyordu. Yanı demem o ki aceleye gerek yok geç olsa ne olacak.doktor hissetmen gerek dedignde hissetmıyordm. Bı skıntıda olmadı 22 de ılk defa hissettm

Hersey bebeklerimiz için bi doğuralım hep beraber diyet yapıcaz dicemde emzircez hem emzirirken zayıflarız emzirme Şart bu konu da birbirimize bolca destek olarak halledicez:)
Ölüyodum ben sıskalıktan 46 kiloya kadar indiğim oluyordu iştahsızlıktan.vücut ne kadar açmış hamileliği bekliyormuş:)

CNm bişey olmamıştır ama yinede bu korkuyla oturma en yakın hastaneye gt bak bebeğine onlar bizim için çok değerli hem senin üzülmenede değmez gt baktır cnm

Tansiyonunu olctur tatlım,şişmelerin oluyor mu?

CNm bişey olmamıştır ama yinede bu korkuyla oturma en yakın hastaneye gt bak bebeğine onlar bizim için çok değerli hem senin üzülmenede değmez gt baktır cnm
Tşkr ederim cvp için cnm. Yeni Acilden geldik doktor baktı tansiyona ateşe dediki bir sıkıntın yok. Bebekte iyi dedi. karnımı dinledi çocuk da iyi, stres yapmadan evine git dedi. yolda araba ile gelirken de bebişim teklemedi beni :) Allaha şükür iyi bir sıkıntı yokmuş

Tşkr ederim cnm benim. Cnm Acilden yeni geldim bir sıkıntı yokmuş Allaha şükür. Bebişim yolda gelirkende tekmeledi iyiyim diye :) doktor dedi boşuna stres yapma dedi :)

Benimde arada bulaniyo ya midemi usuttum heralde ya da yediklerimdendir diyorum ben..

Benimde arada bulaniyo ya midemi usuttum heralde ya da yediklerimdendir diyorum ben..
geçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış üşütmemeye çalış bu dönemde. Ben Ferro Sanol diye bir demir ilacı kullanıyorum 2 gündür ondan olabilir. Zaten Decavit denen ilaçta demir var doktor tahlil yapmadan bunu da kullan dedi. Demir zaten Decavitte var bunu da verince sanki demir fazlalığı oldu. ama benim yorumum bu :)) ve ferro sanolu bıraktım bugün inşallah bulantılarda biter.

Ben de decavit yeterli diye,güzel de besleniyorum diye demir tabletleri içmedim ama son tahlilimde depo demirim düşük çıktı canım.dr.una danısmadan birakma..

Çok sevindim cnm şimdi rahatça uyuyabilirsn :)

Bayanlar çatlaklar için ne Tür kremler kullanıyorsunuz ? Önceden deneyimi olan ve başarılı olanlar özellikle siz? Ben lierac kullanıyorum bi fikriniz var mı?

Gunaydn tatlislar

Dun yazamadm yine sehir disina gidip geldm ve hastalancak gibi boyle her yerimm agriyordu.. Arabadan indm bacaklarm uyusuk gibiydi falan.. Ilk defa bu kadr zorlandm.. Nisan sonu dr a seker yuklemesi icn gidecegm o zaman dr dan yolculuk icn rapor almayi dusunuyorm, yani yollar artik fazla hirpaliyor beni aksamdan beri yatiyorm anca kendimi biraz toplamisim veee ucuk cikms bende gene demekki savunma mekanizmamda bi cokus oldu oyle iste kizlar...

Bi de bebisimize oda bakmaya basladk haftasonundan.. Pierre cardin mobilya uretmeye baslams baya da dayanikli geldi gozumuze bakalm onlari begendk en cok bu haftasonu da almayi planliyoruz.. Zaten 2 ayda teslim edeceklerms anca olur diye dusunduk.. Persembe gunu de annem geliyor yanima cok iyi gelecek benden simdilik bu kadr sizler de iyisiniz insallahh...

Merhaba kızlar 22 arti 1 im. Normal mis ama sizlere de danışayim dedim. Yatakta dönerken oturup kalkarken. Rahim ve karın da ağrı oluşuyor. Dün yine doktora gittim. Normal olduğunu rahmin in kapalı olduğunu BebeiN yerinin normal olduğunu söyledi. Magnezyum tableti günde 2 ye çıkar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…