cnm bende 19+0 da hissetim. ama değişken oluyor kişiye göre stres yapma. herşey yolundadır inşallah. yeterki moralini yüksek tut. az kaldı hissetmene.19 haftadayim ben daha birşey hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Ölüyodum ben sıskalıktan 46 kiloya kadar indiğim oluyordu iştahsızlıktan.vücut ne kadar açmış hamileliği bekliyormuş:)Hersey bebeklerimiz için bi doğuralım hep beraber diyet yapıcaz dicemde emzircez hem emzirirken zayıflarız emzirme Şart bu konu da birbirimize bolca destek olarak halledicez:)
CNm bişey olmamıştır ama yinede bu korkuyla oturma en yakın hastaneye gt bak bebeğine onlar bizim için çok değerli hem senin üzülmenede değmez gt baktır cnmslm arkadaşlar. 19+5 haftalıkım. cuma günü doktora gittim doktor durumlar iyi böyle devam et dedi her şey yolunda dedi. fakat 2 gündür mide bulantım çok fazla. biraz korkuyorum bir problem mi var diye( dün de, ve bugün sabahta bebeğimin hareketlerini hissettim aslında. ateşim filan da yok ama mide bulantılarım fazla ltfn bişeyler diyin (
Ohh iyi yapmışsın o vakit ye Gül'üm sonra veririz :)Ölüyodum ben sıskalıktan 46 kiloya kadar indiğim oluyordu iştahsızlıktan.vücut ne kadar açmış hamileliği bekliyormuş:)
Yemek yemek güzelmişOhh iyi yapmışsın o vakit ye Gül'üm sonra veririz :)
Aa maşallah subhanallahGünaydın annişler bu da benim bebekom bana gülerkençok sükür hiç bir sorunumuz yok
Canım metrobüsteyim ben bu kalabalıkta yüzümü bir gülumseme kapladı minişi çok net gördüm.resmen gülmüş ayolBi ben anlıyorum heralde sağol canım
Tansiyonunu olctur tatlım,şişmelerin oluyor mu?slm arkadaşlar. 19+5 haftalıkım. cuma günü doktora gittim doktor durumlar iyi böyle devam et dedi her şey yolunda dedi. fakat 2 gündür mide bulantım çok fazla. biraz korkuyorum bir problem mi var diye( dün de, ve bugün sabahta bebeğimin hareketlerini hissettim aslında. ateşim filan da yok ama mide bulantılarım fazla ltfn bişeyler diyin (
Tşkr ederim cvp için cnm. Yeni Acilden geldik doktor baktı tansiyona ateşe dediki bir sıkıntın yok. Bebekte iyi dedi. karnımı dinledi çocuk da iyi, stres yapmadan evine git dedi. yolda araba ile gelirken de bebişim teklemedi beni :) Allaha şükür iyi bir sıkıntı yokmuşCNm bişey olmamıştır ama yinede bu korkuyla oturma en yakın hastaneye gt bak bebeğine onlar bizim için çok değerli hem senin üzülmenede değmez gt baktır cnm
Tşkr ederim cnm benim. Cnm Acilden yeni geldim bir sıkıntı yokmuş Allaha şükür. Bebişim yolda gelirkende tekmeledi iyiyim diye :) doktor dedi boşuna stres yapma dedi :)Tansiyonunu olctur tatlım,şişmelerin oluyor mu?
Tşkr ederim cnm benim. Cnm Acilden yeni geldim bir sıkıntı yokmuş Allaha şükür. Bebişim yolda gelirkende tekmeledi iyiyim diye :) doktor dedi boşuna stres yapma dedi :)
geçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış üşütmemeye çalış bu dönemde. Ben Ferro Sanol diye bir demir ilacı kullanıyorum 2 gündür ondan olabilir. Zaten Decavit denen ilaçta demir var doktor tahlil yapmadan bunu da kullan dedi. Demir zaten Decavitte var bunu da verince sanki demir fazlalığı oldu. ama benim yorumum bu :)) ve ferro sanolu bıraktım bugün inşallah bulantılarda biter.Benimde arada bulaniyo ya midemi usuttum heralde ya da yediklerimdendir diyorum ben..
Ben de decavit yeterli diye,güzel de besleniyorum diye demir tabletleri içmedim ama son tahlilimde depo demirim düşük çıktı canım.dr.una danısmadan birakma..geçmiş olsun canım dikkat etmeye çalış üşütmemeye çalış bu dönemde. Ben Ferro Sanol diye bir demir ilacı kullanıyorum 2 gündür ondan olabilir. Zaten Decavit denen ilaçta demir var doktor tahlil yapmadan bunu da kullan dedi. Demir zaten Decavitte var bunu da verince sanki demir fazlalığı oldu. ama benim yorumum bu :)) ve ferro sanolu bıraktım bugün inşallah bulantılarda biter.
Hicbirşeyi ihmal etmeyelim canım.dr.una danış,tansiyonunu ölçtür devamlı.Benimde arada bulaniyo ya midemi usuttum heralde ya da yediklerimdendir diyorum ben..
Çok sevindim cnm şimdi rahatça uyuyabilirsn :)Tşkr ederim cvp için cnm. Yeni Acilden geldik doktor baktı tansiyona ateşe dediki bir sıkıntın yok. Bebekte iyi dedi. karnımı dinledi çocuk da iyi, stres yapmadan evine git dedi. yolda araba ile gelirken de bebişim teklemedi beni :) Allaha şükür iyi bir sıkıntı yokmuş
Günaydın annişler bu da benim bebekom bana gülerkençok sükür hiç bir sorunumuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?