Ilk defa bi ultrasonu anlamadım ynede maşallah iyi olmasına sevindim :)Günaydın annişler bu da benim bebekom bana gülerkençok sükür hiç bir sorunumuz yok
Maşallah aramızda 8-9 gün var ama benden ilerde olan herkesi kıskanıyorum :) çabucak geçse şu günler benim oğlumda büyüse :) ben yarın Dr a gidicem acaba ne kadar olmuştur :) Ayrıntılı ultrason ister heralde artıkŞuan 21 hafta 1 günlük 22 cm boyu 370 gr / Ben 5 kilo almışım doktor kızdı bide diyorum ki hiç kilo almadım kendimi ne olarak görüyorum acaba merak ediyorum
Ayyyy maşallah fıstığa ne kadarda net görünmüş,ağzını burnunu yerim senin. Bizim ki bu kadar net görüntü vermedi bu sefer,uyuyordu sürekli.iyi haftalar tatlı anneler,
bu cumartesi detaylıya girdik herşeyimiz normal çok şükür. 550 gr kendisi. alttaki de keyıf yapar haldekı pozumuzEki Görüntüle 1808250 2.5 kılo aldım dedım merak edenler vardı yeterlımıymıs dıye doktorum ıyı guzel dedı demekkı alıcaksın da dedı. tatlıyi az ye dedi suyun ıyı olduguna gore tatlıya ıhtıyacımız yok demektır dedı. yanı amnıyo sıvısı ve seker arasında bır baglantı varmıs ben ılkkez duydum gecende de su ıcemıyorum suyum ıyı mı dıye sormustum ıctıgın suyla amnıyo sıvısı farklı seyler demıstı suyun normal demıstı suyu bol ıc demedı yaniii seker taraması ıstemedı bu arada sekerden uzak durmamı kafi gördü sanırım. herseyımız ıyı cok sukur kızım tum teyzelerının ellerınden oper
Maşallah ne güzel ağzı burnu ne kadar net:) kime benziyo peki annesi :) çok iyi kilo alımın ben 5 kiloyu devirdim vallaiyi haftalar tatlı anneler,
bu cumartesi detaylıya girdik herşeyimiz normal çok şükür. 550 gr kendisi. alttaki de keyıf yapar haldekı pozumuzEki Görüntüle 1808250 2.5 kılo aldım dedım merak edenler vardı yeterlımıymıs dıye doktorum ıyı guzel dedı demekkı alıcaksın da dedı. tatlıyi az ye dedi suyun ıyı olduguna gore tatlıya ıhtıyacımız yok demektır dedı. yanı amnıyo sıvısı ve seker arasında bır baglantı varmıs ben ılkkez duydum gecende de su ıcemıyorum suyum ıyı mı dıye sormustum ıctıgın suyla amnıyo sıvısı farklı seyler demıstı suyun normal demıstı suyu bol ıc demedı yaniii seker taraması ıstemedı bu arada sekerden uzak durmamı kafi gördü sanırım. herseyımız ıyı cok sukur kızım tum teyzelerının ellerınden oper
Ayyyy canımmm masallahh maşallah bebisine tam olarak kaçıncı haftadasin bizimki bu kadar net gorunmuyo senin ki gostermis hemen kendini yerm bn bunu yaiyi haftalar tatlı anneler,
Eğer diyetinize dikkat ediyorsanız yani canan karatayın dediği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence.büyük ihtimalle kan şekeriniz yükselmiyordur.ama dikkat etmiyorsanız şeker yüklemeden korkmayın.50gr glikoz yüklüyorlar.yani 1 dilim pasta kadar.Eğer şeker varsa ve teşhis edilmemişse neler olabilir bi araştırın.sonuçta internet elimizin altında.Bende kararsizim aslında ama bilemiyorum ailede var şeker hastası
Cok şükür bir sorun olmadığına sevindim canım benimde oğlumda bir sorun çıkmadı. İnşallah hayırlısıyla su 9. Ay gelse ve kucagimiza alsakkGünaydın annişler bu da benim bebekom bana gülerkençok sükür hiç bir sorunumuz yok
Erken girmişsin 20-22 haftalarda değil mi Ayrıntılı ultrason? Bu arada boyu kilosu nasıldı sen benden 1 gün ilerdesin bi fikrim olsun çok merak ediyorum.merhaba tatlış anneler,hamişleeerrr,ctesi detaylıya girdik,oğluşumuz iyi çok şükür,ama tabi şimdi isim zamanıve hiç karar veremiyoruz,çok zormuuuuşşş
Erken girmişsin 20-22 haftalarda değil mi Ayrıntılı ultrason? Bu arada boyu kilosu nasıldı sen benden 1 gün ilerdesin bi fikrim olsun çok merak ediyorum.
Masallah pek guzel çıkmış kızın :)) tatliysa sıvının alakası mi varmış hiç duymamistim. Doktorum her muayeneden once 5 dilim tatlı yede gel diyor ondan mi acaba. Kilon da çok iyi maşallah. Bizde kızını öderiz:))iyi haftalar tatlı anneler,
sizede maşallah canımCok şükür bir sorun olmadığına sevindim canım benimde oğlumda bir sorun çıkmadı. İnşallah hayırlısıyla su 9. Ay gelse ve kucagimiza alsakk
Hakkaten çevredekiler öyle diyo ya çok garip geliyo bana da ben onu nasıl bi özlemle bekliyorum dalga falan geçiyolar heralde bu 9 ay bizim için nasıl geçiyo haberleri bile yok
Ilk galiba canim benim son gebeligiim diye dusunuyoruz o yuzden hic erken dogsun istemiyorum zaman cok hizli geciyo geliyo bana doya doya gecirmek istiyorum gumlerimi
Canim bu yuzu mu pek anlayamadim eli agzinin kenarinda galibaGünaydın annişler bu da benim bebekom bana gülerkençok sükür hiç bir sorunumuz yok
Oyuy masallah pek guzel bir kizin olucak gorunuse gore cok canlar yakicak :) Allah sagsaglim kavusmayi nasip etsin hepimize :)iyi haftalar tatlı anneler,
Eğer diyetinize dikkat ediyorsanız yani canan karatayın dediği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence.büyük ihtimalle kan şekeriniz yükselmiyordur.ama dikkat etmiyorsanız şeker yüklemeden korkmayın.50gr glikoz yüklüyorlar.yani 1 dilim pasta kadar.Eğer şeker varsa ve teşhis edilmemişse neler olabilir bi araştırın.sonuçta internet elimizin altında.
Maşallah oğluşuna:) bizde yarın gidicex Dr.a Ayrıntılı içinde randevu alıcam inş.bakalım biz büyümüş müyüz:)Evet öyle doktorumuz yaptıralım dedi bizde seve seve dedik
tam boyu 21,5 cm 290 gr geldi teyzesi oğlum :)
çok şükür bi problem ondada bendede çıkmadı...
Canim bu yuzu mu pek anlayamadim eli agzinin kenarinda galibamasallah genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?