2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şuan 21 hafta 1 günlük 22 cm boyu 370 gr / Ben 5 kilo almışım doktor kızdı bide diyorum ki hiç kilo almadım kendimi ne olarak görüyorum acaba merak ediyorum
Maşallah aramızda 8-9 gün var ama benden ilerde olan herkesi kıskanıyorum :) çabucak geçse şu günler benim oğlumda büyüse :) ben yarın Dr a gidicem acaba ne kadar olmuştur :) Ayrıntılı ultrason ister heralde artık

iyi haftalar tatlı anneler,
bu cumartesi detaylıya girdik herşeyimiz normal çok şükür. 550 gr kendisi. alttaki de keyıf yapar haldekı pozumuz 2.5 kılo aldım dedım merak edenler vardı yeterlımıymıs dıye doktorum ıyı guzel dedı demekkı alıcaksın da dedı. tatlıyi az ye dedi suyun ıyı olduguna gore tatlıya ıhtıyacımız yok demektır dedı. yanı amnıyo sıvısı ve seker arasında bır baglantı varmıs ben ılkkez duydum gecende de su ıcemıyorum suyum ıyı mı dıye sormustum ıctıgın suyla amnıyo sıvısı farklı seyler demıstı suyun normal demıstı suyu bol ıc demedı yaniii seker taraması ıstemedı bu arada sekerden uzak durmamı kafi gördü sanırım. herseyımız ıyı cok sukur kızım tum teyzelerının ellerınden oper

Ayyyy maşallah fıstığa ne kadarda net görünmüş,ağzını burnunu yerim senin. Bizim ki bu kadar net görüntü vermedi bu sefer,uyuyordu sürekli.

Bizimde iş yerinde 37. haftasında olan bir arkadaşımız vardı,dün gece normal doğum ile bebişi dünyata gelmiş. Çok sevindik çok. Oda çok hareketliydi,yürüyüşünü ihmal etmezdi. İzne çıkamadan doğuma gitmiş oldu. Bizimde doğurma zamanımız gelsin artık pıt pıt çıkaralık hayırlısıyla inş.

Maşallah ne güzel ağzı burnu ne kadar net:) kime benziyo peki annesi :) çok iyi kilo alımın ben 5 kiloyu devirdim valla Allah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin çok şükür bugünlerimize

Ayyyy canımmm masallahh maşallah bebisine tam olarak kaçıncı haftadasin bizimki bu kadar net gorunmuyo senin ki gostermis hemen kendini yerm bn bunu ya

Bende kararsizim aslında ama bilemiyorum ailede var şeker hastası
Eğer diyetinize dikkat ediyorsanız yani canan karatayın dediği gibi besleniyorsanız yaptırmanıza gerek yok bence.büyük ihtimalle kan şekeriniz yükselmiyordur.ama dikkat etmiyorsanız şeker yüklemeden korkmayın.50gr glikoz yüklüyorlar.yani 1 dilim pasta kadar.Eğer şeker varsa ve teşhis edilmemişse neler olabilir bi araştırın.sonuçta internet elimizin altında.

merhaba tatlış anneler,hamişleeerrr,ctesi detaylıya girdik,oğluşumuz iyi çok şükür,ama tabi şimdi isim zamanı ve hiç karar veremiyoruz,çok zormuuuuşşş
Erken girmişsin 20-22 haftalarda değil mi Ayrıntılı ultrason? Bu arada boyu kilosu nasıldı sen benden 1 gün ilerdesin bi fikrim olsun çok merak ediyorum.

Erken girmişsin 20-22 haftalarda değil mi Ayrıntılı ultrason? Bu arada boyu kilosu nasıldı sen benden 1 gün ilerdesin bi fikrim olsun çok merak ediyorum.

Evet öyle doktorumuz yaptıralım dedi bizde seve seve dedik
tam boyu 21,5 cm 290 gr geldi teyzesi oğlum :)
çok şükür bi problem ondada bendede çıkmadı...

Masallah pek guzel çıkmış kızın :)) tatliysa sıvının alakası mi varmış hiç duymamistim. Doktorum her muayeneden once 5 dilim tatlı yede gel diyor ondan mi acaba. Kilon da çok iyi maşallah. Bizde kızını öderiz:))

Hakkaten çevredekiler öyle diyo ya çok garip geliyo bana da ben onu nasıl bi özlemle bekliyorum dalga falan geçiyolar heralde bu 9 ay bizim için nasıl geçiyo haberleri bile yok

Neyseki yalniz degilmisim buyuklerin tepkileri konusunda :)

Ilk galiba canim benim son gebeligiim diye dusunuyoruz o yuzden hic erken dogsun istemiyorum zaman cok hizli geciyo geliyo bana doya doya gecirmek istiyorum gumlerimi

Evet ilk gebeligim ilk goz agrim o yuzden gecmiyor zaten. Kacinci ki senin gebeligin ? Yasin erkense niye son diye dusunuyorsunuz ki. Gerci bende en cok 2 tane dusunuyorum :) birinci bi gelsinde ikinciyi de birkac sene sonra akli ermeden oglumun hemen yapip beraber buyutmek istiyorum aralari acik olunca zorlasir diye dusunuyorum cunku. Sen genede tadini ala ala nazlan bence madem son diyorsun nazlanmanin dibine vuurr :) :) :) :)

Oyuy masallah pek guzel bir kizin olucak gorunuse gore cok canlar yakicak :) Allah sagsaglim kavusmayi nasip etsin hepimize :)

O tuhaf icecek yerine bi dilim pasta verseler keskeee seve seve yaptirirdim valla :)))

Evet öyle doktorumuz yaptıralım dedi bizde seve seve dedik
tam boyu 21,5 cm 290 gr geldi teyzesi oğlum :)
çok şükür bi problem ondada bendede çıkmadı...
Maşallah oğluşuna:) bizde yarın gidicex Dr.a Ayrıntılı içinde randevu alıcam inş.bakalım biz büyümüş müyüz:)

slm anneler herkese. genellikle herkesin ayrıntılı ultrasonu iyi geçmiş yalnız plesentanın aşağıda olması ne kadar çok sık rastlanmış ben de bebeği çok aşağılarda hissediyorum alt kemiklerim ağrıyor belim ağrıyor ama ayrıntılı da bana bununla ilgili olumsuz bir şey söylemedi doktor. henüz kendi doktouma gitmedim bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…