2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım sezeryandan korkma ama senin için biraz erken davranmış doktorun sanki bildiğim kadarıyla 30-35 haftalara kadar plesanta yer değiştiriyor sen sıkma canını ikiniz de sağlıklı olun da yeterki sezeryan olsun
senin doktorlarda bi alem bu ne böyle doğurmican için de mi büyütücen tövbe ya illa bozacaklar hamile kadınların moralini vardır bi yolu canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsn bence de takma kafana canım sezeryanla olup o miyomdan da kurtaracak bi doktor çıkarsın karşına Rabbim inşaAllah
bende almaya başladım kilo 5ci aya kadar hiç almadım 5ten sonra hızlanmaya başladım napalım doğumdan sonra vercez artık

günaydın güzel hamişlerr yarın kontrole gidicem bana da dua edin emi moralim bozulcak diye 7 haftadır gitmiyordum ama merakta ediyrorum bebeğimi o yüzden gidicem Rabbim bebeklerimize ve bizlere sağlık versin kolay doğumlar nasip etsin inşaallah

Arkadasım cok takılma arada bir olur olmasa iyide hiç dayanamıyorsan o streste kötü. Ben de Sacımı boyuyorm beyazım fazla daha cok stres oluyorm bu kadar sınırlandırılmak bana saçma geliyor.ama tabi olmasa daha iyidr.bızım ruh halımzde yansıyor cocuga onu da strse sokmaya gerek yok.rahat olmak lazım bıraz

Günaydın Hanımlar,
Güzel bir gün olsun. Hafta ortasına geldik bile,zaman nasılda hızlıca geçiyor. Ben kendimi yeni hamiş sanıyorum ya hala,etrafımda haberler geliyor artık yeni yeni hamiş olanlar. durdum baktımda bayağ zaman geçmiş neredeyse doğurucam. Bu serüveni hayırlısıyla bitirmek nasip olsun hepimize. Çok güzel zamanlarmış.

Bizim buraya gelmisti bi goz gezdirdim guzel ve uygundu bence alinabilir
Cok mu derken 63 ile basladim 75 kiloyum bence seninki cok iyi

Ben 8 kilo aldım, 50 ile başladım şimdi 58

13kilo aldım canım.52den 65e fırladım...

Kizlar bilmedim her bunyede farkli demekki benim eltim 30 kilo almis hamilelik boyunca gelinimizde 70 ile baslayip 76 ile doguma girmis... biri diyor sen cok az kilo almisin sagliksiz olur bebegin digeri diyor 5 kilo nedir ben 6 kilo ile girdim doguma bilemedim kilom iyimi degilmi takintilida degilim oyle sonucta bebegim saglikli olsun kilo muhim degil..

Günaydın hanımlar kilo konusunu artık boşverelim gelişime bakalım biz yeter :) zaten günler bir bir geçiyo sıkılıyorum

Gunaydn canm neden moralin bozulsn ki dr da git tabi kiz insan merak ediyor etmez mii

Aynen oyle canm kiymetini bilmek lzm.. Bazen zor geliyo iste falan zaman gecmiyo gibi geliyo ama genel olarak baktigimda yariyi geceli bile oluyo artk baya.. Insallah saglikla hayirlisiyla doguralimm

Akliminselimi Iyi canm baya boyun var sorun olmaz benim de kemiklerm iri saka bi yana herkes 75 oldun mu falan diyo ben hic caktirmiyom valla gectm orayi diyom sadece
Valla basi zayifladmm formul aslnda hepimizin bildigi.. Abur cuburu hayatimdan cikardm duzenli beslendm cok su ictm vee cok spor yaptmm haftada en az 5 falan yapiyordm o zmaanlar hey gidi beee.. Simdi vakit bulmak mesele tabii..

Çok güzel çok şık bende masko da buna çok benzer begenmistim 4 yıl önce kampanya indirim vs 8 bin é bırakmıştı

günaydınlar herkese
bu gece bir rüya gördüm ama rüyamda moralim çöktü resmen. Rüyam şöyle en geç 26 ağustos doğacak ya kuzum ben bekliyorum bekliyorum bebek gelmiyor eylül ayı gelmiş hala doğuramamışım. Artık sabrım tükenmiş hastaneye gidip gidip dönüyorum:) Umarım böyle bir şey olmaz en geç 40.haftada bebeğimi kucağıma alırım.

Üzülme yaa 40 ı geçince doktorlar bırakmıyor zaten ki seninki kız , kızlar erken gelir

Teşekkür ederiz, daha iyisi sizin olsun.. :) Bursadayım ben, Çiçek bebe genç mobilya var oradan aldık, 3500 tuttu, yarı ortopedik yatağı ve duvar rafı da var :)

Anladm canm cevap icn sagol.. Cok begendm ama buna benzer bi mobilya burda sordm 6000 civariydi biraz pahali geldi ama onun mobilyalari biraz daha iriceydi 3500 olsa hemen alirdm vallaaa...

tamam canım ferah ferah gidicem

Heh soyle gizdirma beniii

kilosu fazla olan kadınlarda kilo alımı az olabiliyor diye biliyorum. Ama kilo almak çok normal 30 kilo tamam aşırı ama 15 kilo kadar alınabilir toplamda bence. Şu sıra o kadar iştahlıyım ki ben toplamda 6 kilo aldm kilo alımım artacak gibi görünüyor bu dönem :)

Üzülme yaa 40 ı geçince doktorlar bırakmıyor zaten ki seninki kız , kızlar erken gelir
inşallah fazla gecikmez oğlum 39.haftada gelmişti kızım da fazla bekletmez umarım beni:) aslında beni korkutan 40.haftayı da devirip sezeryana mecbur kalmak. İnsanlar genelde normal doğumdan korkar bende tersine sezeryan olabilme ihtimalinden çok korkuyorum.

Anladm canm cevap icn sagol.. Cok begendm ama buna benzer bi mobilya burda sordm 6000 civariydi biraz pahali geldi ama onun mobilyalari biraz daha iriceydi 3500 olsa hemen alirdm vallaaa...

Heh soyle gizdirma beniii
tek cümlenle motive oldum tatlım kızdırmam bi daha seni indir o çatalı aşağıya

Aynen bende Sezeryandan korkuyorum. Doktoruna güveniyorsan iyiyse korkma. Benim oğlum 41 ı doldurdu. Suni sanci ile normal doğum yaptım. Şimdi de sezeryan korkuma birde bekleme korkusu eklendi. Hem sıkıcı hemde suni sanci berbat. Herkes doğuruyor sende tık yok ayy inşallah 38 39 da gelir bu sefer

Bende ondan korkuyorum,40. haftayı geçirmiyim,inş zamanında normal doğum belirtilerim gelirde doğururum. Ama zamanını geçirçekmiş gibi hissediyorum nedense,erkek kalırmış dediler ya hep aklım oraya gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…