Bende ondan korkuyorum,40. haftayı geçirmiyim,inş zamanında normal doğum belirtilerim gelirde doğururum. Ama zamanını geçirçekmiş gibi hissediyorum nedense,erkek kalırmış dediler ya hep aklım oraya gidiyor.
Teşekkür ederizÇok güzel çok şık bende masko da buna çok benzer begenmistim 4 yıl önce kampanya indirim vs 8 bin é bırakmıştı
inşallah fazla gecikmez oğlum 39.haftada gelmişti kızım da fazla bekletmez umarım beni:) aslında beni korkutan 40.haftayı da devirip sezeryana mecbur kalmak. İnsanlar genelde normal doğumdan korkar bende tersine sezeryan olabilme ihtimalinden çok korkuyorum.
tek cümlenle motive oldum tatlım kızdırmam bi daha seni indir o çatalı aşağıya
Arkadaşlar sezeryan yada normal doğum duruma göre mi değişiyor ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum
Ay inşallah yaTabi degisiyorms canm.. Bebisin pozisyonu kilosu ve senin catin musait olmasi gerekiyor normal icn bi de sancin gelmesi ama artk onu suni ile hallediyolar tabi acilma olmasi gerekiyor sanci verince de... Insallh butun kosullar olusur da normal dogururuuzzzz
açılma yoksa kesiyorlar ki artık sezeryana alsalar keseceklerine daha iyi benceTabi degisiyorms canm.. Bebisin pozisyonu kilosu ve senin catin musait olmasi gerekiyor normal icn bi de sancin gelmesi ama artk onu suni ile hallediyolar tabi acilma olmasi gerekiyor sanci verince de... Insallh butun kosullar olusur da normal dogururuuzzzz
Arkadaşlar sezeryan yada normal doğum duruma göre mi değişiyor ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum
açılma yoksa kesiyorlar ki artık sezeryana alsalar keseceklerine daha iyi bence
Ay inşallah yaBide şeyden korkuyorum yok leke flan çıkıyormuş suratında gül koklayınca çilek bi yerine sürünce flan ben geçen gün markette zeytin tattım burnumu kaşıdım çok korkuyorum siyah burunlu bebeğim olmasından kabusum oldu :)
açılma yoksa kesiyorlar ki artık sezeryana alsalar keseceklerine daha iyi bence
Yok canm o kadr abartma yaa.. Ben bi cigeri biliyorm bu konuda yani.. Zeytinde mi varms kara listedeo zman hoc bi seye elleyemeyz bu gidisle valla bence tesaduf bi yerinde bi sey cikmistir birinin oyle uydurmustur ne bilm dini olarak da dusunsene mantikli miii cocugun suratini biz mi belirlicez tovbeee.. Ama tibben bi aciklamasi var mi bilemicem o da olsa olsa cig etle ilgili bi durum olabilir bence..
Orasi da oylee ama hic acilmadan kesilmesi de pek iyi olmaz sanirmmneyse hayirlisi bakalm yasayip gorcez anlatirz maceralarimizi burda insallah
Ne enfeksiyonu ?arkadaşlar mrb.. hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum... size bir sorum olacak bana doktor enfeksiyon olmuşun dedi fitil verdi başından boyle bişe geçen var mı
enfeksiyon mu dedi iltihap mi o anda tam anlayamadım acıkcası sanırım iltihap demişti yaNe enfeksiyonu ?
Bende öyleyim cnm 54'ten 64'e çıktım.Hiç13kilo aldım canım.52den 65e fırladım...
çok sagol arkadasım yüregimi ferahlattıncanım sezeryandan korkma ama senin için biraz erken davranmış doktorun sanki bildiğim kadarıyla 30-35 haftalara kadar plesanta yer değiştiriyor sen sıkma canını ikiniz de sağlıklı olun da yeterki sezeryan olsun
senin doktorlarda bi alem bu ne böyle doğurmican için de mi büyütücen tövbe ya illa bozacaklar hamile kadınların moralinivardır bi yolu canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsn bence de takma kafana canım sezeryanla olup o miyomdan da kurtaracak bi doktor çıkarsın karşına Rabbim inşaAllah
bende almaya başladım kilo 5ci aya kadar hiç almadım 5ten sonra hızlanmaya başladımnapalım doğumdan sonra vercez artık
günaydın güzel hamişlerr yarın kontrole gidicem bana da dua edin emi moralim bozulcak diye 7 haftadır gitmiyordum ama merakta ediyrorum bebeğimi o yüzden gidicemRabbim bebeklerimize ve bizlere sağlık versin kolay doğumlar nasip etsin inşaallah
Genital yol mu yani bende o var fitil verdi geçmedi şimdi jel verdi tekrar başka fitil verdi bakalımenfeksiyon mu dedi iltihap mi o anda tam anlayamadım acıkcası sanırım iltihap demişti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?