2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Erken gelen erkekte oluyor belli de olmaz burcu belki seninki erken gelir. Ben simdi ilkini baz alıyorum

Arkadaşlar sezeryan yada normal doğum duruma göre mi değişiyor ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum

Insallah canm ben de dedigin gibi normal olsn cok isteyenlerdenim, insallah hayirlisiyla guzelce normal dogururuz

tek cümlenle motive oldum tatlım kızdırmam bi daha seni indir o çatalı aşağıya

Ohhh tamam o zman indirdim

Arkadaşlar sezeryan yada normal doğum duruma göre mi değişiyor ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum

Tabi degisiyorms canm.. Bebisin pozisyonu kilosu ve senin catin musait olmasi gerekiyor normal icn bi de sancin gelmesi ama artk onu suni ile hallediyolar tabi acilma olmasi gerekiyor sanci verince de... Insallh butun kosullar olusur da normal dogururuuzzzz

Ay inşallah ya Bide şeyden korkuyorum yok leke flan çıkıyormuş suratında gül koklayınca çilek bi yerine sürünce flan ben geçen gün markette zeytin tattım burnumu kaşıdım çok korkuyorum siyah burunlu bebeğim olmasından kabusum oldu :)

açılma yoksa kesiyorlar ki artık sezeryana alsalar keseceklerine daha iyi bence

İlk başta her anne adayı normal doğum yapmaya aday ilerleyen zamanlarda bazı durumlar gelişiyor mesela bebek baş aşağı dönüp doğum pozisyonu almiyor bu sezeryan sebebi olabiliyor, kordona dolanmış olabiliyor veya kakasini yapmış oluyor bunlar sezeryana sebep. İlk doğumunu sezeryan yapmış olanlarda sezeryandan devam ediyor genelde

Yok canm o kadr abartma yaa.. Ben bi cigeri biliyorm bu konuda yani.. Zeytinde mi varms kara listede o zman hoc bi seye elleyemeyz bu gidisle valla bence tesaduf bi yerinde bi sey cikmistir birinin oyle uydurmustur ne bilm dini olarak da dusunsene mantikli miii cocugun suratini biz mi belirlicez tovbeee.. Ama tibben bi aciklamasi var mi bilemicem o da olsa olsa cig etle ilgili bi durum olabilir bence..

açılma yoksa kesiyorlar ki artık sezeryana alsalar keseceklerine daha iyi bence

Orasi da oylee ama hic acilmadan kesilmesi de pek iyi olmaz sanirmm neyse hayirlisi bakalm yasayip gorcez anlatirz maceralarimizi burda insallah

arkadaşlar mrb.. hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum... size bir sorum olacak bana doktor enfeksiyon olmuşun dedi fitil verdi başından boyle bişe geçen var mı

Tıpta böyle şeyler hiic yok tamamen safsata. Meselâ hepimiz biliriz ve bence gerçekten var tıpta göbek kaçması diye bir olayda yok

13kilo aldım canım.52den 65e fırladım...
Bende öyleyim cnm 54'ten 64'e çıktım.Hiç
çok sagol arkadasım yüregimi ferahlattın

Benim karnım iki gündür çok sertleşti artık sağa yatamıyorum doktor yatma dedi gerçi ama bu zamanda normalmi yürüyüşe başladım etkisi olurmu bilemedim görenler 7 aylık gibisin diyor

Merhaba güzel anneler nasılsınız ben bugün aksam detaylı ultrasona girecem heyecanliyim kızımı gorecegim için mutluyum inşallah iyi haberlerle gelirimkilo konusunda bende alıyorum abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum ama yine alıyorum yapacak bisey yok halimden memnunum yeterki bebisim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…