2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Erken gelen erkekte oluyor belli de olmaz burcu belki seninki erken gelir. Ben simdi ilkini baz alıyorum
Ay valla allah zamamnında versin hayırlısıyla doğsun napalım,kötü sonuçlar olmadığı sürece ne zaman doğacağı çokta önemli değil dimi. İnş hepimiz bir avazda sağlıkla çıkarıveririz bebişleri. Sonuçta bir şekilde giren çıkacak nabalım. :)

Ay ya ilahi sen,inş olmaz öyle bişey.

Kesi ile acilmanın alakası yok. Acilsanda acimasanda atiyorlar kesiyi. Yamuk yumuk yirtilma olmasin diye

Ya bu kesik olayı hep benim canımı sıkmıştır. Bana kesik atmasınlar söylicem doktora. Nasıl olacaksa öyle olsun yaaaa. Offf.

İnş güzel haberlerle gel canım,bekliyoruz haberlerini.

Rüyaların tersi çıkar derler takılma cnm

doktorum ilk doğumumu yaptıran doktor ona güveniyorum aslında hep normal doğumdan yana.Doğum için gece 2 civarı hastaneye gitmiştim. Doktorum gelmeden evvel beni plates topu üzerinde zıplatarak hazırlamışlardı hemşireler. Sonra doktorum geldi benim açılmam bayağı olmuştu zaten hastaneye vardığımda 9 cm açılman var demişlerdi. Aslında ne yalan söyleyim o dakikalarda öleceğimi sanmıştım herkes böyle benzer duygular yaşıyormudur acaba
iki gün önce canım çilek çekti biraz yemek istedim. 2-3 tane yedikten sonra karnımda bir iğne batması gibi bir şey oldu hemen attım kenara. Normalde böyle şeylere inanmam ama bir tuhaf geldi o an bana. Umarım bebeğin bir tarafında kırmızı leke falan çıkarmamışımdır.:)

Rüyaların tersi çıkar derler takılma cnm
inşallah canım tersi çıkar şöyle 38-39 haftalar arası gelir umarım.

gravity Bende inanmam öyle şeylere ama tribe girdim yiyince değil elini bi yerine sürersen çıkıyormuş aamaan ben bilmiyorum ya

gravity Bende inanmam öyle şeylere ama tribe girdim yiyince değil elini bi yerine sürersen çıkıyormuş aamaan ben bilmiyorum ya
şimdi google sordum elini ne tarafa sürersen bebeğin de o tarafında çıkıyormuş. Düşüneyim bir sürmedim sanırım bir tarafıma ama benim oğlanın ağzına o ara zorla çilekleri tıkıyordum. Kendisinin bir şeyler yemeye alerjisi var da o an dellenip yüzüme gözüme sürmemişimdir umarım. Yüzüme sürmediysem problem değil gerisi sorun değil:)))))

İnşallah cnm

H
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm

Ay ben çok çilek yedim bi yerime surdummu elimi hatırlamıyorum halada yiyorum

Sanada geçmiş olsun canım benim kullanmadığım fitil kalmadı heralde hamilelik boyunca çok iğrenç bir koku var bu son fitil olucak 2 gün ara ile kullanılıyo bakalım
bnm koku yok cnm ya mukus seklınde cok katı akıntım var arttı baya onun için gittim senden de geliyor mu katı akıntı

nymeria-burcu niye kesi istemiyorsun ki düzgün atılmış kesi düzgünde dikiliyor.
Ben 20 saat suni sanci almışım en üst seviyede . Doğurdum doktor dikicek ben kaldırdım kafamı estetik dikiş atıyorsunuz dimi diye sordum ve suan hiiç belli değil kesi yeri fln korkma bence ondan da

Tıpta böyle şeyler hiic yok tamamen safsata. Meselâ hepimiz biliriz ve bence gerçekten var tıpta göbek kaçması diye bir olayda yok

Haydaa gobek kacmasi ne ki onu da yeni duydunmm

Amann hadi bakalm canm sen de guzel haberlerle gel insallahh.. Amann aynen saglikli olsn meleklerimz gerisi boss.. Hallederiz ay kilo neyms

Onemli olan bebeginin gelisiminin iyi olmasi ,bakma ben 12 kilo aldim ama bebegimin gelisimi 6 kilo olsn ile ayni ,yani sorun senin az kilo alman degil benim cok almam ,yoksa bebeklerimiz asagi yukari ayni kiloda dogacak kismetse

Kizlar ya ne guzel hepiniz normal dogum istiyosunuz benim ilk gebeligim ve ben cok korkuyorum normalden de sezaryenden de simdiye kadar o kadar kotu seyler konusulmus ki yanimda korkmam normal sezaryen belli basli korkunc bisey zaten dokuz kat kesiliosun falan normal icin de yok sanci yine iyiymis canli canli kesi atip dikiolar o sancidan da beter diye konustular hep yanimda onun icin cok korkuyorum bazen herkes nasil doguruyo bende dogururum insallah deyip azcik cesaretleniyorum sonra yine ayni korku baslio bu konuda desteginize ihtiyacim var canlarim..

Ay ne biliyim,o fikir beni çok korkutuyor. Çok tedirgin oluyorum. Ama olacaksa mecbur bişi diyemicez tabi,ama varsa öyle bir tercihim kesik atmasınlar bana yaaa

O kadar insan doğuruyor,biz mi doğuramayacağız,kendine güven canım. Benimde ilk gebeliğim ve genelde cocukluktan beri,hep anneler bir araya geldiğinde doğum zorlukları konuşulurdu. Çocuk halimle o kadar etkilenirdim ki ben doğurmıcam banane diye ağlardım. Mecbur sancıyıda çekicez,ıkınmayıda yapıcaz,pırt diyede çıkarıcaz, allah kolaylığını versin diye dua edelim. İnsanın başına gelmeyince o kadar zor görünüyorki,ama başına gelincede nasıl atlattığına geriye dönüp bakınca şaşırıp kalıyorsun. O an bence hiç birşey bebeğimizden önemli olmayacak ve onun yüzünü gördüğümüzde,kucağımıza aldığımızda herşey unutulup gidicek. Bol bol hareket,bol bol yürüyüş yapalım,yan bacak kaslarını çalıştırıcıa kalça hareketlerini yapalım. Vucudumuzu normal olana alıştıralım. Annem 3 doğumunuda ayakta yapmış,inş benim gibi doğumun olsun diye dua ediyor. Hepimiz için hayırlısı olsun. Gerçekten normal olsun bir aksilik olmasın istiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…