- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Ay valla allah zamamnında versin hayırlısıyla doğsun napalım,kötü sonuçlar olmadığı sürece ne zaman doğacağı çokta önemli değil dimi. İnş hepimiz bir avazda sağlıkla çıkarıveririz bebişleri. Sonuçta bir şekilde giren çıkacak nabalım. :)Erken gelen erkekte oluyor belli de olmaz burcu belki seninki erken gelir. Ben simdi ilkini baz alıyorum
Ay ya ilahi sen,inş olmaz öyle bişey.Ay inşallah yaBide şeyden korkuyorum yok leke flan çıkıyormuş suratında gül koklayınca çilek bi yerine sürünce flan ben geçen gün markette zeytin tattım burnumu kaşıdım çok korkuyorum siyah burunlu bebeğim olmasından kabusum oldu :)
Kesi ile acilmanın alakası yok. Acilsanda acimasanda atiyorlar kesiyi. Yamuk yumuk yirtilma olmasin diye
Merhaba güzel anneler nasılsınız ben bugün aksam detaylı ultrasona girecem heyecanliyim kızımı gorecegim için mutluyum inşallah iyi haberlerle gelirimkilo konusunda bende alıyorum abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum ama yine alıyorum yapacak bisey yok halimden memnunum yeterki bebisim iyi olsun
Normal en iyisi canım. Normal doğumda çocuğun yuttuğu birsey çocuğun bağışıklık sistemini güçlendiriyormusArkadaşlar sezeryan yada normal doğum duruma göre mi değişiyor ben normal istiyorum sezeryandan korkuyorum
Rüyaların tersi çıkar derler takılma cnmgünaydınlar herkese
bu gece bir rüya gördüm ama rüyamda moralim çöktü resmen. Rüyam şöyle en geç 26 ağustos doğacak ya kuzum ben bekliyorum bekliyorum bebek gelmiyor eylül ayı gelmiş hala doğuramamışım. Artık sabrım tükenmiş hastaneye gidip gidip dönüyorum:) Umarım böyle bir şey olmaz en geç 40.haftada bebeğimi kucağıma alırım.
hmm geçmiş olsun cnm genital yol bnmdeGenital yol mu yani bende o var fitil verdi geçmedi şimdi jel verdi tekrar başka fitil verdi bakalım
doktorum ilk doğumumu yaptıran doktor ona güveniyorum aslında hep normal doğumdan yana.Doğum için gece 2 civarı hastaneye gitmiştim. Doktorum gelmeden evvel beni plates topu üzerinde zıplatarak hazırlamışlardı hemşireler. Sonra doktorum geldi benim açılmam bayağı olmuştu zaten hastaneye vardığımda 9 cm açılman var demişlerdi. Aslında ne yalan söyleyim o dakikalarda öleceğimi sanmıştım herkes böyle benzer duygular yaşıyormudur acabaAynen bende Sezeryandan korkuyorum. Doktoruna güveniyorsan iyiyse korkma. Benim oğlum 41 ı doldurdu. Suni sanci ile normal doğum yaptım. Şimdi de sezeryan korkuma birde bekleme korkusu eklendi. Hem sıkıcı hemde suni sanci berbat. Herkes doğuruyor sende tık yok ayy inşallah 38 39 da gelir bu sefer
iki gün önce canım çilek çekti biraz yemek istedim. 2-3 tane yedikten sonra karnımda bir iğne batması gibi bir şey oldu hemen attım kenara. Normalde böyle şeylere inanmam ama bir tuhaf geldi o an bana. Umarım bebeğin bir tarafında kırmızı leke falan çıkarmamışımdır.:)Ay inşallah yaBide şeyden korkuyorum yok leke flan çıkıyormuş suratında gül koklayınca çilek bi yerine sürünce flan ben geçen gün markette zeytin tattım burnumu kaşıdım çok korkuyorum siyah burunlu bebeğim olmasından kabusum oldu :)
inşallah canım tersi çıkar şöyle 38-39 haftalar arası gelir umarım.Rüyaların tersi çıkar derler takılma cnm
Sanada geçmiş olsun canım benim kullanmadığım fitil kalmadı heralde hamilelik boyunca çok iğrenç bir koku var bu son fitil olucak 2 gün ara ile kullanılıyo bakalımhmm geçmiş olsun cnm genital yol bnmde
şimdi google sordum elini ne tarafa sürersen bebeğin de o tarafında çıkıyormuş. Düşüneyim bir sürmedim sanırım bir tarafıma ama benim oğlanın ağzına o ara zorla çilekleri tıkıyordum. Kendisinin bir şeyler yemeye alerjisi var da o an dellenip yüzüme gözüme sürmemişimdir umarım. Yüzüme sürmediysem problem değil gerisi sorun değil:)))))gravity Bende inanmam öyle şeylere ama tribe girdimyiyince değil elini bi yerine sürersen çıkıyormuş aamaan ben bilmiyorum ya
İnşallah cnmAy valla allah zamamnında versin hayırlısıyla doğsun napalım,kötü sonuçlar olmadığı sürece ne zaman doğacağı çokta önemli değil dimi. İnş hepimiz bir avazda sağlıkla çıkarıveririz bebişleri. Sonuçta bir şekilde giren çıkacak nabalım. :)
Ay ya ilahi sen,inş olmaz öyle bişey.
Ya bu kesik olayı hep benim canımı sıkmıştır. Bana kesik atmasınlar söylicem doktora. Nasıl olacaksa öyle olsun yaaaa. Offf.
İnş güzel haberlerle gel canım,bekliyoruz haberlerini.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnmMerhaba güzel anneler nasılsınız ben bugün aksam detaylı ultrasona girecem heyecanliyim kızımı gorecegim için mutluyum inşallah iyi haberlerle gelirimkilo konusunda bende alıyorum abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum ama yine alıyorum yapacak bisey yok halimden memnunum yeterki bebisim iyi olsun
Ay ben çok çilek yedim bi yerime surdummu elimi hatırlamıyorum halada yiyorumşimdi google sordum elini ne tarafa sürersen bebeğin de o tarafında çıkıyormuş. Düşüneyim bir sürmedim sanırım bir tarafıma ama benim oğlanın ağzına o ara zorla çilekleri tıkıyordum. Kendisinin bir şeyler yemeye alerjisi var da o an dellenip yüzüme gözüme sürmemişimdir umarım. Yüzüme sürmediysem problem değil gerisi sorun değil:)))))
Saol cnm inşallahH
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah cnm
bnm koku yok cnm ya mukus seklınde cok katı akıntım var arttı baya onun için gittim senden de geliyor mu katı akıntıSanada geçmiş olsun canım benim kullanmadığım fitil kalmadı heralde hamilelik boyunca çok iğrenç bir koku var bu son fitil olucak 2 gün ara ile kullanılıyo bakalım
Tıpta böyle şeyler hiic yok tamamen safsata. Meselâ hepimiz biliriz ve bence gerçekten var tıpta göbek kaçması diye bir olayda yok
Merhaba güzel anneler nasılsınız ben bugün aksam detaylı ultrasona girecem heyecanliyim kızımı gorecegim için mutluyum inşallah iyi haberlerle gelirimkilo konusunda bende alıyorum abur cubur yemiyorum dikkat ediyorum ama yine alıyorum yapacak bisey yok halimden memnunum yeterki bebisim iyi olsun
Onemli olan bebeginin gelisiminin iyi olmasi ,bakma ben 12 kilo aldim ama bebegimin gelisimi 6 kilo olsn ile ayni ,yani sorun senin az kilo alman degil benim cok almam ,yoksa bebeklerimiz asagi yukari ayni kiloda dogacak kismetseKizlar bilmedim her bunyede farkli demekki benim eltim 30 kilo almis hamilelik boyunca gelinimizde 70 ile baslayip 76 ile doguma girmis... biri diyor sen cok az kilo almisin sagliksiz olur bebegin digeri diyor 5 kilo nedir ben 6 kilo ile girdim doguma bilemedim kilom iyimi degilmi takintilida degilim oyle sonucta bebegim saglikli olsun kilo muhim degil..
Saol cnm inşallahHaydaa gobek kacmasi ne ki onu da yeni duydunmm
Amann hadi bakalm canm sen de guzel haberlerle gel insallahh..Amann aynen saglikli olsn meleklerimz gerisi boss.. Hallederiz ay kilo neyms
nymeria-burcu niye kesi istemiyorsun ki düzgün atılmış kesi düzgünde dikiliyor.
Ben 20 saat suni sanci almışım en üst seviyede . Doğurdum doktor dikicek ben kaldırdım kafamı estetik dikiş atıyorsunuz dimi diye sordumve suan hiiç belli değil kesi yeri fln korkma bence ondan da
Kizlar ya ne guzel hepiniz normal dogum istiyosunuz benim ilk gebeligim ve ben cok korkuyorum normalden de sezaryenden desimdiye kadar o kadar kotu seyler konusulmus ki yanimda korkmam normal sezaryen belli basli korkunc bisey zaten dokuz kat kesiliosun falan normal icin de yok sanci yine iyiymis canli canli kesi atip dikiolar o sancidan da beter diye konustular hep yanimda onun icin cok korkuyorum bazen herkes nasil doguruyo bende dogururum insallah deyip azcik cesaretleniyorum sonra yine ayni korku baslio bu konuda desteginize ihtiyacim var canlarim..
Evet koku akıntıyla birlikte geliyor zatenbnm koku yok cnm ya mukus seklınde cok katı akıntım var arttı baya onun için gittim senden de geliyor mu katı akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?