mantar demek ki senın canım sen bence tekrardan doktora git allah muhafaza ıyıce artmasınEvet koku akıntıyla birlikte geliyor zatenkendimden tiksindim valla
Merhaba kizlar. Yazismalari hergun okuyorum herkese iyi temennilerimi sunuyorum :) konunun komsunun akrabalarin laflarini cok dikkate almayin. Sanki onlarin hamilelikleri dort dortluk gecmis ve ilk ayda karinlari firlamis gibi konusmasinlar herseyin bir zamani var sonucta. Bebisleriniz saglikliysa gerisi onemli degil. Ben hic kimseyi dinlemiyorum akillarinizi kendinize saklayin diyorum. Ayrintili gunumu bekliyorum. Yanliz sizede zaman gecmiyomus gibi geliyomu ?ben evde oldugum icin sanirim zaman gecmiyo. Bu arada catlak kremi kullanmiyorum hic catlamamda yok cok sukur. Bebegim ilk bebek karnimda iki gundur gece sirt ustu yatarken pit pit diye birseyler oluyor ne anlama geldigini bilmiyorum. Tecrubeli anneler soyleyebilir mi ? Birde bebegimin simdiden a'dan z'ye herseyi hazir biraz erken bir yol izledik ama heycan olsa gerek. Kendinize dikkat edin. Uzun oldu ama kusura bakmayin :) arada bende ses vereyim diyorum :)
İyi akşamlar hepinize :) bende bebeğim için bisey almamıştım sadece eşimin g s storedan aldığı hastane çıkışımız ve birde hediye gelen mont tulumumuz vardı. Kalanını da kv ile birlikte çıkar alırız diyordum ( alışverişi çok sever :)) ama dayanamamış almış. Poşetleri görünce bi kızar gibi oldum içten içe ama neyse ki beğendim hepsinisonuçta ilk bebeğimiz sorabilirdi bi hastane çıkışı, 4 çıtçıtlı body, bornoz havlu takimi almış ve 4 tane de yelek örmüş beşik için yorgan bakacaktım unuttum dedi bende haftaya beraber çıkıp alırız anne dedim :)) hem bende bakarım biseyler. İyi pazarlık yapar kendisi
iyi haftalar tatlı anneler,
bu cumartesi detaylıya girdik herşeyimiz normal çok şükür. 550 gr kendisi. alttaki de keyıf yapar haldekı pozumuzEki Görüntüle 1808250 2.5 kılo aldım dedım merak edenler vardı yeterlımıymıs dıye doktorum ıyı guzel dedı demekkı alıcaksın da dedı. tatlıyi az ye dedi suyun ıyı olduguna gore tatlıya ıhtıyacımız yok demektır dedı. yanı amnıyo sıvısı ve seker arasında bır baglantı varmıs ben ılkkez duydum gecende de su ıcemıyorum suyum ıyı mı dıye sormustum ıctıgın suyla amnıyo sıvısı farklı seyler demıstı suyun normal demıstı suyu bol ıc demedı yaniii seker taraması ıstemedı bu arada sekerden uzak durmamı kafi gördü sanırım. herseyımız ıyı cok sukur kızım tum teyzelerının ellerınden oper
19 haftadayim ben daha birşey hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Ole deme yaa hafta sonu psikolojimi bozdular yok benim gobegim senden fazla yok demekki ic karnin genis yok bebek kucuk dogarmi guldum gectim ama kizdimmm:))) bu arada tesekkurler
bende senin gibi düşünüp kesmiştim demir ilacımı, sonra yine sınırda çıktı kan değeri, ihmal etme derim
bizde siparişini verdik odamızın, 1 ay sonra gelecek inşallah..ikea dan alır geçerim diye düşünüyodum, bunu görünce dayanamadım
ayyy cok beğendim ben bu takımı maşallah =)
Kizlar bilmedim her bunyede farkli demekki benim eltim 30 kilo almis hamilelik boyunca gelinimizde 70 ile baslayip 76 ile doguma girmis... biri diyor sen cok az kilo almisin sagliksiz olur bebegin digeri diyor 5 kilo nedir ben 6 kilo ile girdim doguma bilemedim kilom iyimi degilmi takintilida degilim oyle sonucta bebegim saglikli olsun kilo muhim degil..
inşallah fazla gecikmez oğlum 39.haftada gelmişti kızım da fazla bekletmez umarım beni:) aslında beni korkutan 40.haftayı da devirip sezeryana mecbur kalmak. İnsanlar genelde normal doğumdan korkar bende tersine sezeryan olabilme ihtimalinden çok korkuyorum.
Ay inşallah yaBide şeyden korkuyorum yok leke flan çıkıyormuş suratında gül koklayınca çilek bi yerine sürünce flan ben geçen gün markette zeytin tattım burnumu kaşıdım çok korkuyorum siyah burunlu bebeğim olmasından kabusum oldu :)
Ay ben çok çilek yedim bi yerime surdummu elimi hatırlamıyorum halada yiyorum
ben ciğerde yedim korkmaya başladım şimdiBebekte doğum lekesi olayı ciğer için doğru çünkü ciğer de A vit çok yüksek bu da bebekte lekelenmeye sebep olabilir siz yine de yemeyin... Bir de izinsiz yenilen şey bebekte leke bırakır derler çünkü anne eğer helallik istemeden yiyorsa bu iz çocukta çıkar diye düşünülür... Bunun da şöyle bir açıklaması olabilir, eskiler hamileyken abdestsiz bile dolaşmaktan çekinirlermiş, herşeyi doğru düzgün yapmaya çalışıp, ibadetlerne özen gösterirlermiş ki çocuğa daha anne karnındayken terbiye verilebilsin diye...
merhaba güzel anneler:) uzun zamandır giremedim okuyamadım ama bugun okudum hepsini :)
ya ne kadar güzel herseyini almışşsın ben daha hiç bişeye başlayamadım bi kaç kıyafet dışında :S
canım ne kadar iyi niyeylisin iyi ki beğenmişssin aldıklarnı:) ben olsan sinirlenirdim :)
maşallah ne kadar güzel çıkmış :)
ben de hala hissetmiyorum bebeğimi, bazen korkuyorum sonra ilk gebeliğim diye kendimi avutuyorum.. perşembe randevum var bakalım napıo bebeşim :)
bana da tam terisini söylüyorlar ne kadar cok çıkmış kaç kilo aldın yuvarlanıcaksın ilerde herhalde falan diyorlar =) herhalde diyip gülüyorum=)
bence su an bahsettiklerinde bi sorun var :) 6 kilo bence cok az ve normal değil :)
normal hafta kaç olması gerekiyor 42 ye kadar değil mi inşallah zamanında olur bebişlerimiz =)
ya böyle seyler söylemeyin korkuyorum :) daha neler varmış hiç bilmiyorum?
ben de aynı şekilde hep gün nerdeyse çilek yicem ve elimi nereye sürdüm hatırlamıyorum
Korkma canım aklına kötü şey getirme bişey olma Allahın izniylev
ben ciğerde yedim korkmaya başladım şimdi
Aslında imkanın varsa cnm detaylıya git ki kanama noktası tam tespit edilebilsin.Soguk klmptes karna yapma cnmKızlar karnımıza soğuk uygulama yapmamız sakıncalı mı bilen var mı? Benim yine kanamam olduyarın ki Ayrıntılı ultrasona gidemicem haftaya aldım randevu
Kizlar ya ne guzel hepiniz normal dogum istiyosunuz benim ilk gebeligim ve ben cok korkuyorum normalden de sezaryenden desimdiye kadar o kadar kotu seyler konusulmus ki yanimda korkmam normal sezaryen belli basli korkunc bisey zaten dokuz kat kesiliosun falan normal icin de yok sanci yine iyiymis canli canli kesi atip dikiolar o sancidan da beter diye konustular hep yanimda onun icin cok korkuyorum bazen herkes nasil doguruyo bende dogururum insallah deyip azcik cesaretleniyorum sonra yine ayni korku baslio bu konuda desteginize ihtiyacim var canlarim..
Doğum şekline gelirsek; ben oğlumu normal doğurabilmeyi çook istedim nitekim 40+4 olduğumuz gece nişanım geldi gittik gece 2 de. Bebek çok yukarda dediler sabaha kadar açılmayı bekledim 10 cm e de ulaştım fakat çocuk inmiyor aşağı çok dua ettim velhasılı olmadı sezeryana alındım... Meğer bizim çocuk maşaAllah 4300 gr ve 56 cm miş... Kilolu olacağını söylüyordu doktor ama işte 500 gr yanılma payı da var son haftalarda... Normal doğum sancısını çekmeden sezeryana girseydim üzülürdüm tatmadım diye ama çokk dayanılmaz değildi onu söyleyebilirim... Sezeryanı da çok kolay atlattım şükür... 5. Gün korse takmaya başladım göbek tamamen gitti, 2. Ay da hiç kilo kalmadı... Yani ne istersek isteyelim sonucu değiştiremiyoruz inşaAllah hakkımızda en hayırlı olan başımıza gelsin arkadaşlar...
Doktorun bebek sağlıklı diyorsa mühim değil canım takma kafana sen kiloyu.Günaydın hanımlar kilo konusunu artık boşverelim gelişime bakalım biz yeter :) zaten günler bir bir geçiyo sıkılıyorum
Heyyyy hamişler ve melekler merhaba biz geldik
Geçmişi de okuduk ohyakında bende bi göbiş fotosu yüklemek istiyore
haftasonu düğünümüz vardı kuzenimizin, akrabalar hiç belli olmuyor maşallah falan dediler, pekte yakıştırdılar sağolsunlar
goooody canım yazını okudum, üzülmemek elde değil üzüldüm ve çok saçma geldi eş durumunun kullanılmaması bana
Umuyorum çöüzülür, var olan saçma kurallar değişir canım... Allah başka ayrılık vermesin diyelim
senin eşinin ve bebişinin sağlığı sıhhati iyi olsun inşallah gerisi hallolur
Hanımlar bu arada ben 63 ile başladım gebeliğe, ilk zamanlar bulantım çoktu sonra iştahım bi açıldı kilo da aynı şekilde arttı birden. ben şoka girdim70-71 arasıyım
Bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda veririz napalım yapcek bişey yok şu durumda
Bebiş öncesi vermiştim 15 kilo şuan onları bir bir geri alıyorum
Geçen hafta ben ciğer yedimmmmmmmmmmmmmmm
Hiç bişey olmaz bence bebişi çilekten mahrum mu edelim. Hem ben dayanamam çileğeaynen kizlar ben cilekte yiyorum ciger de bisi olur mu ki
Hiç bişey olmaz bence bebişi çilekten mahrum mu edelim. Hem ben dayanamam çileğe
Heyyyy hamişler ve melekler merhaba biz geldik
Geçmişi de okuduk ohyakında bende bi göbiş fotosu yüklemek istiyore
haftasonu düğünümüz vardı kuzenimizin, akrabalar hiç belli olmuyor maşallah falan dediler, pekte yakıştırdılar sağolsunlar
goooody canım yazını okudum, üzülmemek elde değil üzüldüm ve çok saçma geldi eş durumunun kullanılmaması bana
Umuyorum çöüzülür, var olan saçma kurallar değişir canım... Allah başka ayrılık vermesin diyelim
senin eşinin ve bebişinin sağlığı sıhhati iyi olsun inşallah gerisi hallolur
Hanımlar bu arada ben 63 ile başladım gebeliğe, ilk zamanlar bulantım çoktu sonra iştahım bi açıldı kilo da aynı şekilde arttı birden. ben şoka girdim70-71 arasıyım
Bebişlerimiz sağlıklı doğsunlarda veririz napalım yapcek bişey yok şu durumda
Bebiş öncesi vermiştim 15 kilo şuan onları bir bir geri alıyorum
Geçen hafta ben ciğer yedimmmmmmmmmmmmmmm
Oyle cok yemiyorum cilegi gorumcem kizina hamileyken kilo kilo yemis kizin simdi cilege alerjisi varherseyin fazlasi zarar ama ben hergun bi muz yiyorum ins birsey olmaz
bence de bebişi çilekten mahrum etmek olmazHiç bişey olmaz bence bebişi çilekten mahrum mu edelim. Hem ben dayanamam çileğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?