Yeme canım a vitamini cok var ciğerde,fazlası atılamaz vücuttan a vitamininin..Ekle bakalım senin göbşü de görelim :)
Ciğer yiyince ne olur ki ben hep yiyorum
:)) dimi dimi :))bence de bebişi çilekten mahrum etmek olmazdondurmadan hatta bilimum tatlılardan da. Ya kızlar ben tatlılara aşeriyorum sanırım. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı lafını doğrular gibi. Sizde de var mı?
Yeme canım a vitamini cok var ciğerde,fazlası atılamaz vücuttan a vitamininin..
bence de bebişi çilekten mahrum etmek olmazdondurmadan hatta bilimum tatlılardan da. Ya kızlar ben tatlılara aşeriyorum sanırım. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı lafını doğrular gibi. Sizde de var mı?
Merhaba arkadaşım,41 yaşındayım ve nasip olursa 26 ağustosta 3.evladımı kcağıma alacağım...Arkadaslar aranizda sigara kullanan var mi ? Ben kullaniyordum cocuk olunca esimde bende biraktik ama arada bir canim cekiyor esiminde cekiyor yani biri yanimizda ictimi bizde iciyoruz. Tek tukte olsa pismanlik yasiyorum ama nefis ustun geliyor bana biraz
Kızlar karnımıza soğuk uygulama yapmamız sakıncalı mı bilen var mı? Benim yine kanamam olduyarın ki Ayrıntılı ultrasona gidemicem haftaya aldım randevu
Iki ped kadar olduCanim geçmiş olsun yat dinlen.kanaman çok mu geliyor.ben de biran önce 30lu haftalara gelebilsek diyorum.zamaninda gelsin bebislerimiz.plesenta previa total mi senin.tam olarak .
geçmiş olsun cnm inşallah iyi olursun.Iki ped kadar olduşimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
Cnm dün ben tetanoz oldum. Doktor hangi ilaçları kullanıyorsun diye sordu söyledim. (Demir de alıyorum+Decavit) tmm kullanmaya devam et dedi.Guzel annisler iyi aksamlar herkese :) tetanoz oldugunuz gun vitamin demir ilaci gibi ilaclari icmemizde bi sakinca var mi acaba.
Tesekkur ederim canim cevabin icin.Ben de yarin olcam insallahCnm dün ben tetanoz oldum. Doktor hangi ilaçları kullanıyorsun diye sordu söyledim. (Demir de alıyorum+Decavit) tmm kullanmaya devam et dedi.
Iki ped kadar olduşimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
Canım senin iç karnın geniştir. Böyle bir ayrım varmış, iç karnı geniş olanların bazılarında doğuma giderken bile hamileliği belli olmuyor düşün. Bizim maalesef çok dar olduğu için bu kadar kilo alıyoruz.Ya ne bilim ben kilo alamasam oda buyumicek gibi geliyo yani duzenli besleniyrum aslinda meyve sut yumurta falan aburcubur ve hamurla aram yok tatliylada ama eskiden beri yoktu bilmiyrum ki millette hic belli olmuyo diyonce sinirim bozuldu
Canim bunun kararini simdi verme bence bi sali gunu devlettekine git zaten anlarsin iyi mi ilgilenildi kotu mu ilgilenildi eger ultrason seni tatmin etmezse zaten kendin gitmek istersin doktoruna bi de detayli ultrasonda ozellikle bakilmasi gereken seyler var ben arastirmistim gitmeden once video falan izlemistim ve gittigim doktor butun beklentilerime cvp verdi aklimda soru isareti kalmadi ve baska bi yere gitmek istemedim sen de oyle yapabilirsin.Günaydın hamişler umarım hepiniz iyisiniz :) mesajıma kimse cvp yazmadı öneri ltfn? mesajımı tekrar yapıştırıyorum.
Arkadaşlar ben salı günü devlette perinatolji uzmanından randevu aldım gözükecem, inşalah bebişim iyidir. 20+0 dayım. Sizce perinatoloji doktoru baktıktan sonra kendi kadın doğum doktorum ayrıntılı ultrasona bakayım dese evet diyeyim mi? Ben gerek yok diye düşünüyorum sizin de fikirleriniz önemli benim için. Hem malum benim kadın doğum doktorum özel hastanede, ayrıntılı ultrason pahalıdır sanırım, gerek var mı baktırmaya sizce??
Tşkr ederim cnm cvp için. Aslında doğru diyorsun şimdiden böyle karar almak uygun diyil sanırım, ne bileyim stres yapıyorum ve farkındayım saçmalıyorum :.). İnşallah bebeğim ve herkesin bebişi iyidir.Canim bunun kararini simdi verme bence bi sali gunu devlettekine git zaten anlarsin iyi mi ilgilenildi kotu mu ilgilenildi eger ultrason seni tatmin etmezse zaten kendin gitmek istersin doktoruna bi de detayli ultrasonda ozellikle bakilmasi gereken seyler var ben arastirmistim gitmeden once video falan izlemistim ve gittigim doktor butun beklentilerime cvp verdi aklimda soru isareti kalmadi ve baska bi yere gitmek istemedim sen de oyle yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?