2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bence de bebişi çilekten mahrum etmek olmaz dondurmadan hatta bilimum tatlılardan da. Ya kızlar ben tatlılara aşeriyorum sanırım. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı lafını doğrular gibi. Sizde de var mı?
:)) dimi dimi :))

Hamilelikte çikolata feci baş ağrısı yaptı bende çikolatayı çıkartınca da pek tatlı yediğim söylenemez, bebişim kız bu arada :))

bence de bebişi çilekten mahrum etmek olmaz dondurmadan hatta bilimum tatlılardan da. Ya kızlar ben tatlılara aşeriyorum sanırım. Ye tatlıyı çıkar Hakkıyı lafını doğrular gibi. Sizde de var mı?

Canim bizimkide erkek cikolata yiyince oynamaya basliyor resmenben sadece sutlu tatli yiyorum oda kisitli ay da bir dilim de belki serbetli tatli :) Sanirim o lafi kim demisse dogru demis :)

Merhaba arkadaşım,41 yaşındayım ve nasip olursa 26 ağustosta 3.evladımı kcağıma alacağım...
Sana yazılanları "sigara" ile ilgili tek tek okudum... Okuma yazma bilmeyen yada minnak bir çocucupa da sorsak sigaranın zararını bilir ve söyler! Sen olumsuz yorumları Takma, ben sigara içiyorum çünkü seviyorum, .kızımda 97 gün hastanede yattım Çapa'da Recep hoca da doktorumdu.. Beni mutlu huzurlu bir şekilde görmek için ne ilaçlar yaptılar bir bilsen, Önce anne mutlu olacak huzurlu olacak sonra bebek...
Doktorum 24 saat için 10 sigaraya izin veriyordu düşün, Mehmet Günsur'u çok severim ve arkadaşım eşi hamileyken sigara içiyordu karım mutlu olacak ki bebeğimiz mutlu olacak... Derdi yani demem o ki zararlı olan çok enteresan şeyleri bilemeyebiliriz ama sigara bunlardan biri değil,ZARARLI!!!
İçmeyen seni anlamaz... Keşke hiç kullanmasaydık, içmeyene içmeyin diyorum içende tez zamanda soğusun sende sakn üzülme, musmutlu hamilelikler diliyorum

Guzel annisler iyi aksamlar herkese :) tetanoz oldugunuz gun vitamin demir ilaci gibi ilaclari icmemizde bi sakinca var mi acaba.

Kızlar karnımıza soğuk uygulama yapmamız sakıncalı mı bilen var mı? Benim yine kanamam oldu yarın ki Ayrıntılı ultrasona gidemicem haftaya aldım randevu

Canim geçmiş olsun yat dinlen.kanaman çok mu geliyor.ben de biran önce 30lu haftalara gelebilsek diyorum.zamaninda gelsin bebislerimiz.plesenta previa total mi senin.tam olarak .

Canim geçmiş olsun yat dinlen.kanaman çok mu geliyor.ben de biran önce 30lu haftalara gelebilsek diyorum.zamaninda gelsin bebislerimiz.plesenta previa total mi senin.tam olarak .
Iki ped kadar oldu şimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?

Bizde oğlumla hergün park arkasından avm de bisiklet yapıyoruz. Eve gelmeden de ikimiz birer top mado dan dondurma . Fena alıştık . İlk ısırıkta oğluş ta bir başlıyor tepinmeye dondurmaya başlamak istemiyordum hemen kilo aldırıyor bende hiç dayanamam

Çilek é gelince çanak çanak yiyorum. İlkinde de yemistim oğlumda çok sever.yine çilekçiyim

Iki ped kadar oldu şimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
geçmiş olsun cnm inşallah iyi olursun.

Guzel annisler iyi aksamlar herkese :) tetanoz oldugunuz gun vitamin demir ilaci gibi ilaclari icmemizde bi sakinca var mi acaba.
Cnm dün ben tetanoz oldum. Doktor hangi ilaçları kullanıyorsun diye sordu söyledim. (Demir de alıyorum+Decavit) tmm kullanmaya devam et dedi.

Arkadaşlar ben salı günü devlette perinatolji uzmanından randevu aldım gözükecem, inşalah bebişim iyidir. 20+0 dayım. Sizce perinatoloji doktoru baktıktan sonra kendi kadın doğum doktorum ayrıntılı ultrasona bakayım dese evet diyeyim mi? Ben gerek yok diye düşünüyorum sizin de fikirleriniz önemli benim için. Hem malum benim kadın doğum doktorum özel hastanede, ayrıntılı ultrason pahalıdır sanırım, gerek var mı baktırmaya sizce??

İyi geceler kızlar detaylı ultrasonum yapıldı ama ben hiçbirşey göremedimdoktorun baktığı ultrason vardı sadece oda tepemdeydi 40 dk sürdü ne resim ne CD hiçbirşey vermedilercok cnm sıkıldı üzüldüm sonrada kızımın gayet sağlıklı olduğunu hiçbir sorunumuz olmadığını öğrendim binada şükür bebisim sağlıklı olsun da napalim

Bana ayrıntıda dendi .previa diye .araştırınca üzüldüm.şimdi biraz daha iyiyim.inşaallah ilerleyen haftalarda çıkarsa rahatlama doğum yaparım.rahim buyudukce o da çıkar umarım.benim kalça agrim oluyordu.bebek de aşağıda hareket ediyordu.bu hafta biraz daha yukarda hissediyorum hareketlerini .kendimi çok fazla yormamaya çalışıyorum.bir kızım daha var evde 2 yaşı da .mecburen yine de hareket halindeyim .ağır kaldırmamaya özen gosteriyorum.

Ya ne bilim ben kilo alamasam oda buyumicek gibi geliyo yani duzenli besleniyrum aslinda meyve sut yumurta falan aburcubur ve hamurla aram yok tatliylada ama eskiden beri yoktu bilmiyrum ki millette hic belli olmuyo diyonce sinirim bozuldu
Canım senin iç karnın geniştir. Böyle bir ayrım varmış, iç karnı geniş olanların bazılarında doğuma giderken bile hamileliği belli olmuyor düşün. Bizim maalesef çok dar olduğu için bu kadar kilo alıyoruz.

Günaydın hamişler umarım hepiniz iyisiniz :) mesajıma kimse cvp yazmadı öneri ltfn? mesajımı tekrar yapıştırıyorum.

Arkadaşlar ben salı günü devlette perinatolji uzmanından randevu aldım gözükecem, inşalah bebişim iyidir. 20+0 dayım. Sizce perinatoloji doktoru baktıktan sonra kendi kadın doğum doktorum ayrıntılı ultrasona bakayım dese evet diyeyim mi? Ben gerek yok diye düşünüyorum sizin de fikirleriniz önemli benim için. Hem malum benim kadın doğum doktorum özel hastanede, ayrıntılı ultrason pahalıdır sanırım, gerek var mı baktırmaya sizce??

Canim bunun kararini simdi verme bence bi sali gunu devlettekine git zaten anlarsin iyi mi ilgilenildi kotu mu ilgilenildi eger ultrason seni tatmin etmezse zaten kendin gitmek istersin doktoruna bi de detayli ultrasonda ozellikle bakilmasi gereken seyler var ben arastirmistim gitmeden once video falan izlemistim ve gittigim doktor butun beklentilerime cvp verdi aklimda soru isareti kalmadi ve baska bi yere gitmek istemedim sen de oyle yapabilirsin.

Tşkr ederim cnm cvp için. Aslında doğru diyorsun şimdiden böyle karar almak uygun diyil sanırım, ne bileyim stres yapıyorum ve farkındayım saçmalıyorum :.). İnşallah bebeğim ve herkesin bebişi iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…