2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayrıntılıda perinatoloğa git bence. kendi doktorun tekrar yönlendirmez eğer iyi birine gidersen. birda ha birdaha neden istesin ki... Ben de haftaya kendi doktoruma gidicem. O beni Perinatoloğa yönlendirecekmiş.

günaydınlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gireceğim inşallah sorunsuz ve mutlu bir şekilde ultrasondan çıkarım. Şu ana kadar sadece ikili test yaptırmıştım. 3 lü test istememişti doktorum. Bu arada kızım olacağı fikrine o kadar alıştık ki yarın doktor hayır erkekmiş derse bizde biraz hayal kırıklığına neden olabilir. Umarım öncelikle sağlıklı ve kesin olarak da kızdır. Bu arada erken rezevasyondan tatil seçeneklerine bakmaya başladım. Bebek doğduktan sonra bir süre zor tatil yaparız. O yüzden öncesinde biraz dinlenmek iyi gelir.

Bizde oğlumla her gün kreşten sonra yürüyüş yapıyoruz. Oğlum da ben de dondurmayı çok seviyoruz ama malesef yiyemiyoruz.Çünkü bademcikleri normalden biraz büyük soğuk bir şey yediği anda öksürük, balgam ve ateş başlıyor. Hasta olup antibiyotik kullanmak zorunda kalacağımıza soğuk yiyeceklerden uzak tutuyorum mecburen. Bakalım doktor zamanla bademcikleri küçülür dedi. İnşallah dediği gibi olur.

Önemli olan sağlıklı olacağını bilmen canım doğunca zaten yapışık ikiz gibi olacaksınız bol bol görürsün

Iki ped kadar oldu şimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
Dün benimde ultrasonumda plasenta previa olma ihyimalim çıktı.ultrason da serviksi tamamen kapamış dedi.bizim hastanede güvendiğim bi drmuza sordum.24ten önce previa demiyorum.yukarı çıkabilir dedi.cumartesi özeldeki drma gidicem bakalım o ne diyecek.kanamam felanda yok.hakkımızda hayırlısı.

Ne güzel en azından kanaman yok ben her hafta kanama yasıyorum nerdeyse sürekli yatıyorum diyebilirim zaman çabuk geçse sağlıklı olupta yatmak çok zormuş

cnm geçmiş olsun. inşallah bebişin yukarı çıkar ve rahat sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin. çoğu kişide yukarı çıkıyor zamanla stres ve sıkıntı yapma sadece doktorunun dediklerini uygula yeter. hayırlı haberlerini bekleriz

Ne güzel en azından kanaman yok ben her hafta kanama yasıyorum nerdeyse sürekli yatıyorum diyebilirim zaman çabuk geçse sağlıklı olupta yatmak çok zormuş
cnm geçmiş olsun. senin kaç haftalık bebişin? seninde yukarı çıkma ihtimali yok mu çünkü çoğu kişinin çıkıyor?

Aminnn canım Doğum yapan arkdaşlrm genelde 6 ay ücretsizi de kullandı, hamileyken kullanmayız diye düşünenler bebişi kucağına alınca fikir değiştiriyor Kolay değil 4 aylıkken bırakıp işe başlamak
Ben halen kararsızım bu konuda ama sen bu durumda kullanırsın gibime geliyor kuzum Allah'tan bir mani olmaz ise tabi

Kızlar 21 haftayı tamamlayınca çocuk altta yazıldığı gibi 400 gr 25 cm i buluyo mu o dönem ki ölçümleriniz nasıldı?

Ekle bakalım senin göbşü de görelim :)

Ciğer yiyince ne olur ki ben hep yiyorum

bana doktorum ilk muayane de yemek konusu konuşurken ciğer yeme demişti
A vitamini yüksek diye
gel görki göz hakkı niyetine tabağıma 2-3 yaprak konuldu ve yedimmm
Ondan bişey olmaz heralde
göbekli ben çok yakında pek yakında

Sen neden göremedin ki ekran yokmuydu canım
İnsan bi resim verir en azından devlette mi yaptırdın
Olsun boşver önemli olan sağlıklı olması kucağına aldığın vakit bol bol resmini çekersin annesi
Herşeyin yolunda olduğunu duymuşsun çok şükür önemli olan da bu

ben bişey göremedim maşallah kilo almamışsın ve hatta kilo vermişsin belkide
Hiç bulantım kusma ya da iştahsızlığım olmadı maalesef :) 5 kilo aldım ama Zayıf yapılıydım heralde ondan çok dışardan belli olmuyo bide bana sor :) her yerim şişti bence şimdiden 60 kiloyum nerdeyse 9 ayın sonunda kısmet artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…