- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Ayrıntılıda perinatoloğa git bence. kendi doktorun tekrar yönlendirmez eğer iyi birine gidersen. birda ha birdaha neden istesin ki... Ben de haftaya kendi doktoruma gidicem. O beni Perinatoloğa yönlendirecekmiş.Arkadaşlar ben salı günü devlette perinatolji uzmanından randevu aldım gözükecem, inşalah bebişim iyidir. 20+0 dayım. Sizce perinatoloji doktoru baktıktan sonra kendi kadın doğum doktorum ayrıntılı ultrasona bakayım dese evet diyeyim mi? Ben gerek yok diye düşünüyorum sizin de fikirleriniz önemli benim için. Hem malum benim kadın doğum doktorum özel hastanede, ayrıntılı ultrason pahalıdır sanırım, gerek var mı baktırmaya sizce??
Dışardan bakan hamile demez maşallah kaç kilo aldınzBugünün ilk fotosu benden 20+2
Bizde oğlumla her gün kreşten sonra yürüyüş yapıyoruz. Oğlum da ben de dondurmayı çok seviyoruz ama malesef yiyemiyoruz.Bizde oğlumla hergün park arkasından avm de bisiklet yapıyoruz. Eve gelmeden de ikimiz birer top mado dan dondurma . Fena alıştık . İlk ısırıkta oğluş ta bir başlıyor tepinmeyedondurmaya başlamak istemiyordum hemen kilo aldırıyor bende hiç dayanamam
Çilek é gelince çanak çanak yiyorum. İlkinde de yemistim oğlumda çok sever.yine çilekçiyim
Önemli olan sağlıklı olacağını bilmen canım doğunca zaten yapışık ikiz gibi olacaksınız bol bol görürsünİyi geceler kızlar detaylı ultrasonum yapıldı ama ben hiçbirşey göremedimdoktorun baktığı ultrason vardı sadece oda tepemdeydi 40 dk sürdü ne resim ne CD hiçbirşey vermediler cok cnm sıkıldı üzüldüm sonrada kızımın gayet sağlıklı olduğunu hiçbir sorunumuz olmadığını öğrendim binada şükür bebisim sağlıklı olsun da napalim
Dün benimde ultrasonumda plasenta previa olma ihyimalim çıktı.ultrason da serviksi tamamen kapamış dedi.bizim hastanede güvendiğim bi drmuza sordum.24ten önce previa demiyorum.yukarı çıkabilir dedi.cumartesi özeldeki drma gidicem bakalım o ne diyecek.kanamam felanda yok.hakkımızda hayırlısı.Iki ped kadar olduşimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
:) 5 kilo aldım normalde 51-52 kiloydum hormon ilaçları Sağolsun hamile kaldığımda 54.5 tum 60 oldum nerdeyse normalde bu duruma çok bozulurum ama bebeğim için eyw.çekiyorum:))) doğumdan sonra vericez diye umudum varDışardan bakan hamile demez maşallah kaç kilo aldınz
Ne güzel en azından kanaman yok ben her hafta kanama yasıyorumDün benimde ultrasonumda plasenta previa olma ihyimalim çıktı.ultrason da serviksi tamamen kapamış dedi.bizim hastanede güvendiğim bi drmuza sordum.24ten önce previa demiyorum.yukarı çıkabilir dedi.cumartesi özeldeki drma gidicem bakalım o ne diyecek.kanamam felanda yok.hakkımızda hayırlısı.
cnm geçmiş olsun. inşallah bebişin yukarı çıkar ve rahat sağlıklı bir şekilde doğumunu gerçekleştirirsin. çoğu kişide yukarı çıkıyor zamanla stres ve sıkıntı yapma sadece doktorunun dediklerini uygula yeter. hayırlı haberlerini beklerizDün benimde ultrasonumda plasenta previa olma ihyimalim çıktı.ultrason da serviksi tamamen kapamış dedi.bizim hastanede güvendiğim bi drmuza sordum.24ten önce previa demiyorum.yukarı çıkabilir dedi.cumartesi özeldeki drma gidicem bakalım o ne diyecek.kanamam felanda yok.hakkımızda hayırlısı.
cnm geçmiş olsun. senin kaç haftalık bebişin? seninde yukarı çıkma ihtimali yok mu çünkü çoğu kişinin çıkıyor?Ne güzel en azından kanaman yok ben her hafta kanama yasıyorumnerdeyse sürekli yatıyorum diyebilirim zaman çabuk geçse sağlıklı olupta yatmak çok zormuş
21. Haftamızı dolduruyoruz yukarı Çıkabilir dedi ama bi değişiklik yok şimdilik bekliyorum inş çıkar hep beraber rahat dogum yaparızcnm geçmiş olsun. senin kaç haftalık bebişin? seninde yukarı çıkma ihtimali yok mu çünkü çoğu kişinin çıkıyor?
çok teşekkür ederim canım. Ne yapalım Allah sağlıkla ilgili bir dert vermesin de sayılı gün nasılsa geçer. Allahtan ki doğum iznim var yoksa bir sene hepten ayrı kalacaktık.
Çok canım sıkılırsa 6 ay da ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum. Ama eğitime devam etmem önemli o açıdan kararsız kaldım.
Ekle bakalım senin göbşü de görelim :)
Ciğer yiyince ne olur ki ben hep yiyorum
amin canım inşallah bebişin zıplar yukarı ve ikinizde rahat edersiniz. Dua edecem senin için.21. Haftamızı dolduruyoruz yukarı Çıkabilir dedi ama bi değişiklik yok şimdilik bekliyorum inş çıkar hep beraber rahat dogum yaparız
İyi geceler kızlar detaylı ultrasonum yapıldı ama ben hiçbirşey göremedimdoktorun baktığı ultrason vardı sadece oda tepemdeydi 40 dk sürdü ne resim ne CD hiçbirşey vermediler cok cnm sıkıldı üzüldüm sonrada kızımın gayet sağlıklı olduğunu hiçbir sorunumuz olmadığını öğrendim binada şükür bebisim sağlıklı olsun da napalim
Çok tsk ederim :) Allah'ım dualarımızı kabul etsin inş bende hepimiz için rahat Doğumlar yapalım diye dua ediyorum bu tip sorunları olanlarda şifa bulsun inşamin canım inşallah bebişin zıplar yukarı ve ikinizde rahat edersiniz. Dua edecem senin için.
ben bişey göremedimBugünün ilk fotosu benden 20+2
Hiç bulantım kusma ya da iştahsızlığım olmadı maalesef :) 5 kilo aldım ama Zayıf yapılıydım heralde ondan çok dışardan belli olmuyo bide bana sor :) her yerim şişti bence şimdiden 60 kiloyum nerdeyse 9 ayın sonunda kısmet artık :)ben bişey göremedimmaşallah kilo almamışsın ve hatta kilo vermişsin belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?