O yazan bence üst sınıra yakın bir rakam ve bebegin cinsiyetind göre degişir.Benim kızım olacak ve 20+2 günlükken 230 gr çıkmıştıKızlar 21 haftayı tamamlayınca çocuk altta yazıldığı gibi 400 gr 25 cm i buluyo mu o dönem ki ölçümleriniz nasıldı?
İnşallah dualarımız kandilde kabul olur aynı sorun bende de var.Plasenta previa totalis dedi ama yukarı çıkma ihtimali çok düşüköüş totalis oldugu için kanamam yok şükür ama bebek 1,5 kiloyu geçince kanama ihtimalin yüksek bol bol yat dedi.Bende mucize bekliyorum çünkü normal dogum istiyorum hayırlısıylaÇok tsk ederim :) Allah'ım dualarımızı kabul etsin inş bende hepimiz için rahat Doğumlar yapalım diye dua ediyorum bu tip sorunları olanlarda şifa bulsun inş
Minnoş kızını yerler senin:) doğsalarda sevsek :) ben iki gün önce gitmiştim 320 gr dı bi haftaya 400 oluyo mu diye merak etmiştim bugünde ayrıntılıya gitcem inş hersey yolundadırO yazan bence üst sınıra yakın bir rakam ve bebegin cinsiyetind göre degişir.Benim kızım olacak ve 20+2 günlükken 230 gr çıkmıştı
Bana da dedi çocuk büyüdükten sonra yeri değişmezse sıkıntı olur istirahat et dedi totalis nasıl oluyo tam yeri nerde yaniA
İnşallah dualarımız kandilde kabul olur aynı sorun bende de var.Plasenta previa totalis dedi ama yukarı çıkma ihtimali çok düşüköüş totalis oldugu için kanamam yok şükür ama bebek 1,5 kiloyu geçince kanama ihtimalin yüksek bol bol yat dedi.Bende mucize bekliyorum çünkü normal dogum istiyorum hayırlısıyla
Hiç bulantım kusma ya da iştahsızlığım olmadı maalesef :) 5 kilo aldım ama Zayıf yapılıydım heralde ondan çok dışardan belli olmuyo bide bana sor :) her yerim şişti bence şimdiden 60 kiloyum nerdeyse 9 ayın sonunda kısmet artık :)
Inş 12 kiloyla bitiririz hamileliği gerçi bebekte bizde sağlıklı olalımda gerisi Mühim değil siz kaç kilo aldınız? Bebek 22. Haftada ne kadar büyümüş oluyoAldığın kilo haftana göre gayet normal canım
aynı şey benimde başıma geldi. içimde kaldı resmen gidip başka bir merkezde tekrar yaptırsam mı diye düşünüyorum bazenİyi geceler kızlar detaylı ultrasonum yapıldı ama ben hiçbirşey göremedimdoktorun baktığı ultrason vardı sadece oda tepemdeydi 40 dk sürdü ne resim ne CD hiçbirşey vermediler cok cnm sıkıldı üzüldüm sonrada kızımın gayet sağlıklı olduğunu hiçbir sorunumuz olmadığını öğrendim binada şükür bebisim sağlıklı olsun da napalim
Inş 12 kiloyla bitiririz hamileliği gerçi bebekte bizde sağlıklı olalımda gerisi Mühim değil siz kaç kilo aldınız? Bebek 22. Haftada ne kadar büyümüş oluyo
Bebnim aşağı yukarı bulmuştu 24 cm 450 gr dı.21+4 dü.Kızlar 21 haftayı tamamlayınca çocuk altta yazıldığı gibi 400 gr 25 cm i buluyo mu o dönem ki ölçümleriniz nasıldı?
Hareketleri artık daha net hissediliyordur :) bi an önce büyüsünler onları heycanla bekleyen annelerin sabrı azaldı :))Ben 62-63 ile başladım dün tartıldım en son 70.5
Buçuğunu saymazsak 7 kiloki başlarda benim bulantım çok oldu, snra birden yükselişe geçti
bebişimde en son 22 haftalıkken detaylı usg yaptırdık 510 küsür grdı, önemli olan kızımın gelişimin güzel olması
Kiloyu da vercez inşallah maşallah
Bu ay demekki hızla büyücekler 6 aylık 1 kilo olurlar heralde:)) Ufacık bi mercimekten buralara gelmiş olmak çok sevindirici :)Bebnim aşağı yukarı bulmuştu 24 cm 450 gr dı.21+4 dü.
Iki ped kadar olduşimdi durdu gibi bende ordaki yazıları okuyunca merak ettim plasenta previa denildi ama hangi Tür oldugu söylenmedi bende yarın Ayrıntılı ultrasona gidim dedim belki orda öğrenirim sende de mi var?
Bizde oğlumla hergün park arkasından avm de bisiklet yapıyoruz. Eve gelmeden de ikimiz birer top mado dan dondurma . Fena alıştık . İlk ısırıkta oğluş ta bir başlıyor tepinmeyedondurmaya başlamak istemiyordum hemen kilo aldırıyor bende hiç dayanamam
Çilek é gelince çanak çanak yiyorum. İlkinde de yemistim oğlumda çok sever.yine çilekçiyim
İyi geceler kızlar detaylı ultrasonum yapıldı ama ben hiçbirşey göremedimdoktorun baktığı ultrason vardı sadece oda tepemdeydi 40 dk sürdü ne resim ne CD hiçbirşey vermediler cok cnm sıkıldı üzüldüm sonrada kızımın gayet sağlıklı olduğunu hiçbir sorunumuz olmadığını öğrendim binada şükür bebisim sağlıklı olsun da napalim
Bugünün ilk fotosu benden 20+2
Kızlar 21 haftayı tamamlayınca çocuk altta yazıldığı gibi 400 gr 25 cm i buluyo mu o dönem ki ölçümleriniz nasıldı?
Inş 12 kiloyla bitiririz hamileliği gerçi bebekte bizde sağlıklı olalımda gerisi Mühim değil siz kaç kilo aldınız? Bebek 22. Haftada ne kadar büyümüş oluyo
Bugün 4te giricem ayrıntılıya çok korkuyorum yne kanama olucak diyeAyrintiliya girdin mi canm merak ettm???
Ayy dondurma ve cileksiz hayat dusunemiyorm su an bennn
Aynen canm saglikliysa gerisini bosver ekrandan ben de cok goremedm oraya buraya donderdi durdu beni esim izledi daha cok.. Bi fotoda biraz belli ama dogunca gorcez zaten saglik en onemlisi masallah fistiklara
Masallah cok zayifsin hamilelik kilosu diye bi sorunun yok ben baya dobik oldm
Kizima gelince masallah 21+4 te, 27 cm 470 gr di.. Asagidaki degerlere yakn gidiyorz biz genelde
Hareketleri artık daha net hissediliyordur :) bi an önce büyüsünler onları heycanla bekleyen annelerin sabrı azaldı :))
Bende su bi haftadır hissediyorum çok güçlü tekmeliyo biraz daha büyüdüğünde nasıl hissettiriceğini merak ediyorum:) inş vakti zamanı bi an önce dolar göz açıp kapayıncaya geçer rahat bi hamilelik geçirseydim belki bu kadar çabuk sonlansın istemezdim ama yatmak hiç bana göre değil :s bi sonrakine inş
evet canım başlarda emin olamıyordum acaba bebiş mi diye yaklaşık 3 haftadır hissediyorum
artık babası da hissediyor
Sağlıcakla vaktiyle kavuşuruz inşallah kuzularımıza
Ayrintiliya girdin mi canm merak ettm???
Ayy dondurma ve cileksiz hayat dusunemiyorm su an bennn
Aynen canm saglikliysa gerisini bosver ekrandan ben de cok goremedm oraya buraya donderdi durdu beni esim izledi daha cok.. Bi fotoda biraz belli ama dogunca gorcez zaten saglik en onemlisi masallah fistiklara
Masallah cok zayifsin hamilelik kilosu diye bi sorunun yok ben baya dobik oldm
Kizima gelince masallah 21+4 te, 27 cm 470 gr di.. Asagidaki degerlere yakn gidiyorz biz genelde
Bugün 4te giricem ayrıntılıya çok korkuyorum yne kanama olucak diyeinş hiç bişey olmadan gider gelirim.senin ki baya uzunmuş anne babada uzun mu ? Kilosuda çok güzelmiş maşallah inş haftaya bizde o kadar oluruz :) o kadar Çilek muz süt bal yumurta ne varsa yiyorum en doğalından:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?