Stetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?Ayy evet hareketleri harika . Hareketli sayılır bebisim hareket ettiğinde de öyle bir hareket ediyor ki fıldır fıldır dönüyor içimde
Ayyy insallah canm yaaa o gunler gelsn dee firsat buldukca yapariz artksenle hem kendimiz hem bebişlerimiz aynı gidiyor kuzum
Maşallah prenseslerimize
Kiloları da el birliği ile bir bir vericiğiz değil mi
O zaman kilo verme tablosu yaparız kim ne kadar aldı ne kadar verdi
bebişlerden zaman olursa
Iyi düşündün valla kilo verme tablosu çok iyi fikir bizede moral olur:) mutlaka yapalımsenle hem kendimiz hem bebişlerimiz aynı gidiyor kuzum
Maşallah prenseslerimize
Kiloları da el birliği ile bir bir vericiğiz değil mi
O zaman kilo verme tablosu yaparız kim ne kadar aldı ne kadar verdi
bebişlerden zaman olursa
Ben bugün oldum cnm aynı haftadayızStetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?
Biz kısayız maalesef eşimde bende 1.63 üz eşim tarafı komple kısa bizim taraf uzun ama ben pek alamamışım belki bizden bi kaç gen alırsa biz gibi kalmaz:) ynede sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil biz halimizden memnunuz o da olur inş :))Insallah guzel haberlerle gelirsn tatlm ferah git korkuyla gitmee..
Fena degiliz yani uzun da degiliz ama ben 167 eskim 176... Dayimiz cok uzun bizimcanm onlari yiyosan olur bence m, ben de dikkat ediyorm beslenmeme hep
Haftamız aynı sadece gün farkımız var :) bana aşıyla ilgili bişey demediler ne zmn yaptırıcam acabaBen bugün oldum cnm aynı haftadayız
Bende su bi haftadır hissediyorum çok güçlü tekmeliyo biraz daha büyüdüğünde nasıl hissettiriceğini merak ediyorum:) inş vakti zamanı bi an önce dolar göz açıp kapayıncaya geçer rahat bi hamilelik geçirseydim belki bu kadar çabuk sonlansın istemezdim ama yatmak hiç bana göre değil :s bi sonrakine inş
Arkadaşlar bugün 20+2 yiz ben daha bebeğimin hareketlerini hiç mi hiç hissetmiyorum ne Zaman başlarım hissetmeye acaba?bugün ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı ultrason için haftaya yanı 21. Haftada yaptırmayı düşünüyorum en uygun Zaman ne Zaman sizce he birde 20+2 den poz verelim istedik sizlere
Dimi yahuAyyy insallah canm yaaa o gunler gelsn dee firsat buldukca yapariz artkbol bol da spor yapiciizzz iyilesince hemen onlar kilo alsn yeter ki biz veririz bosver emann
Stetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?
Bebişler sağlıklı olsun verilir kilolar inşallah :) ben yürüyüşten geliyorum arkadaşımla 2 km kadar yürüdük sonra da oturduk yarim kilo çileği götürdükDimi yahu
Sağlıklı sağlıklı beslenelim önemli olan, abur cubur yemezsek 15 kilo ile tamamlarız diyorum ben
Bebişi kanguruya aldığım gibi yürüyüş parkurundayım kuzum bir aksilik olmaz ise
Bebiş temiz hava alır iken ben yağ yakacağım
Benim de 21+1 de 436 gr demek ki benzer bebişlerimiz şimdi ne kadardır acaba :)Bebnim aşağı yukarı bulmuştu 24 cm 450 gr dı.21+4 dü.
Merhaba teşekkür ederiz :) koyuyorum hepsini yapıyorum elim sürekli karnımda bağırsak hareketi Bile yok neredeyse benim kız kılını kıpırdatmıyor :) A101 E güzel seyler geliyor güle güle giysin bebişin :)Merhaba maşallah size :))
Ben 18. Haftamda hissetmiştim bebişimi sırt üstü yat elini karnına koy şarkı söyle ninni oku konuş bebişinle muhtemelen hissediyorsundur da bebek olduğunu anlamıyorsundur.
Ben 20. Haftada baktırmıştım 24 e kadar bakıyorlar ama en uygun zaman diye birşey duymadım ben.
Ben de kızıma A101e gelen malzemelerden aldım birkaç tane :))
aynen ya ilgilenmeleri güzel ama insan kendi de hevesini almak istiyor. Benim kv rahmetli oldu hayatta olsa tam bir alışveriş bağımlısıydı şimdiye bi ton şey almıştı. Annem de dikiş örgü fln onlara meraklı bi ton şey dikti sağ olsun battaniye den emzirme önlüğüne kadar bir sürü şey yaptı ama baştan dedim çok kıyafet falan alma ben de alıp hevesimi almak istiyorum :).@eylulmasal sende bendensin canım
bende bir iki kıyafet dışında hiçbirşey almadım
babanne yalnız maşallah ne bulursa alıyor, az eevel aradı banyo takımı nevresim takımı kapı süsüben şok iyide ben görmedim ki diye çıkıverdi ağzımdan mesela ben kapı süsü kendim hayal ediyorum istediğim bişey var belki çok hevesli ama ne bilim hem sevindim hem üzüldüm beğenmeyeceğim sonra bende alacağım boşa masraf yazık değil mi
sen naptın canım, nasılsınızdetaylı usg oldun mu hastane için karar verdin mi
Merhaba teşekkür ederiz :) koyuyorum hepsini yapıyorum elim sürekli karnımda bağırsak hareketi Bile yok neredeyse benim kız kılını kıpırdatmıyor :) A101 E güzel seyler geliyor güle güle giysin bebişin :)
aynen ya ilgilenmeleri güzel ama insan kendi de hevesini almak istiyor. Benim kv rahmetli oldu hayatta olsa tam bir alışveriş bağımlısıydı şimdiye bi ton şey almıştı. Annem de dikiş örgü fln onlara meraklı bi ton şey dikti sağ olsun battaniye den emzirme önlüğüne kadar bir sürü şey yaptı ama baştan dedim çok kıyafet falan alma ben de alıp hevesimi almak istiyorum :).
Ay ya en sinir olduğum şey de bu. Geçen annemin yaşlı bi kuzeni var o da bi ton laf saydı. Daha doğmadan kıyafet mi alınırmış. Elim sürekli karnımdaymış. Çocuğumun ismini kp ne derse onu koyacakmışım yoksa Allah sorarmış ben sadece sağlıklı olsun ismi ne olursa olsun diyecek mişim. Valla zaten atarlı zamanıma denk gelmişti tüm dediklerine cevap verdim normalde cevap vermem yaşlı diye de. Kime ne arkadaşım kaç defa doğurcaz sonuçta canım ne isterse onu yaparım, karnımı da ellerim tadını da çıkarırım heves ettiysem kıyafette alırım.Ay benimki de 12. Torun olduğundan mıdır nedir pek bi hevessiz :/ doğmadan bişey alınmazmış doğmadan isim düşümülmezmiş sağ salim kucağımıza almalıymışız bir önce ... Doğunca da torunum torunum der.
Biz senle aynıyız ben gerçi bi haftadır falan hissediyorum sende eminim bi kaç güne hissedersin karnımızda bence hemen hemen aynı:) gayet iyi benceArkadaşlar bugün 20+2 yiz ben daha bebeğimin hareketlerini hiç mi hiç hissetmiyorum ne Zaman başlarım hissetmeye acaba?bugün ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı ultrason için haftaya yanı 21. Haftada yaptırmayı düşünüyorum en uygun Zaman ne Zaman sizce he birde 20+2 den poz verelim istedik sizlere
Ay insallah sabırsızlıkla bekliyorum :)Bayağı nazlı o zaman senin kızın :) hissedersin şu aralar diye düşünüyorum daha çok güçsüzler güçlendikçe yiyeceğiz tekmeleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?