2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ayy evet hareketleri harika . Hareketli sayılır bebisim hareket ettiğinde de öyle bir hareket ediyor ki fıldır fıldır dönüyor içimde
Stetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?

Ayyy insallah canm yaaa o gunler gelsn dee firsat buldukca yapariz artk bol bol da spor yapiciizzz iyilesince hemen onlar kilo alsn yeter ki biz veririz bosver emann

Iyi düşündün valla kilo verme tablosu çok iyi fikir bizede moral olur:) mutlaka yapalım

Insallah guzel haberlerle gelirsn tatlm ferah git korkuyla gitmee..

Fena degiliz yani uzun da degiliz ama ben 167 eskim 176... Dayimiz cok uzun bizim canm onlari yiyosan olur bence m, ben de dikkat ediyorm beslenmeme hep
Biz kısayız maalesef eşimde bende 1.63 üz eşim tarafı komple kısa bizim taraf uzun ama ben pek alamamışım belki bizden bi kaç gen alırsa biz gibi kalmaz:) ynede sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil biz halimizden memnunuz o da olur inş :))

Arkadaşlar bugün 20+2 yiz ben daha bebeğimin hareketlerini hiç mi hiç hissetmiyorum ne Zaman başlarım hissetmeye acaba?bugün ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı ultrason için haftaya yanı 21. Haftada yaptırmayı düşünüyorum en uygun Zaman ne Zaman sizce he birde 20+2 den poz verelim istedik sizlere

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 239

Benim bıdık sert vurmuyor henüz, kibar nazik dokunuşlar atıyorbende bu aralar sert olurmu diye bekliyorum oy yerim onları
Yeni okudum kanaman olduğunu İnsanın moralini bozuyor ama bebişin iyiyse hiç sıkıntı yapma üzme kendini sakın, üzdükçe artıyor olabilir, inşallah olmaz bi daha ve bundan sonrasını çok güzel geçirirsin canım, bugün de güzel haberler ver bize inşallah hem senden hem bebişten

Başta benimde olmuşştu kanama, daha çok kahverengi idi, geçen haftada kahverengi damla vardı 3-4 gün sürdü geçti şimdi şükür

Merhaba maşallah size :))

Ben 18. Haftamda hissetmiştim bebişimi sırt üstü yat elini karnına koy şarkı söyle ninni oku konuş bebişinle muhtemelen hissediyorsundur da bebek olduğunu anlamıyorsundur.

Ben 20. Haftada baktırmıştım 24 e kadar bakıyorlar ama en uygun zaman diye birşey duymadım ben.

Ben de kızıma A101e gelen malzemelerden aldım birkaç tane :))

Ayyy insallah canm yaaa o gunler gelsn dee firsat buldukca yapariz artk bol bol da spor yapiciizzz iyilesince hemen onlar kilo alsn yeter ki biz veririz bosver emann
Dimi yahu
Sağlıklı sağlıklı beslenelim önemli olan, abur cubur yemezsek 15 kilo ile tamamlarız diyorum ben
Bebişi kanguruya aldığım gibi yürüyüş parkurundayım kuzum bir aksilik olmaz ise
Bebiş temiz hava alır iken ben yağ yakacağım

Stetoskop alıcak mısın :) altta yazılanı okudumda inş dinleyebiliriz bütün gün dinlerim onu:) aramızda 3 gün var en son ne zmn kontrole gittin? Tetanoz aşısı sen oldun mu?

Steteskop var bizim evde ilk başlarda duyarmiyim acaba diye deniyordum bu ara unutmuşum :) en son mart başında kendi doktoruma gitmistim .yarın eşim bezmialemden detaylı için randevu alacak. Mayis 12 sinde de kendi doktoruma gidicem tekrardan. Tetenoz yaptırmadım henüz. 2 nisandan sonra yaptirabilirsin demişti doktorum. Ağrı vs diyen çok oldu bide onunla uğraşmayayım diyorum ilkinde de yaptirmamistim.

Bebişler sağlıklı olsun verilir kilolar inşallah :) ben yürüyüşten geliyorum arkadaşımla 2 km kadar yürüdük sonra da oturduk yarim kilo çileği götürdük

Merhaba teşekkür ederiz :) koyuyorum hepsini yapıyorum elim sürekli karnımda bağırsak hareketi Bile yok neredeyse benim kız kılını kıpırdatmıyor :) A101 E güzel seyler geliyor güle güle giysin bebişin :)

aynen ya ilgilenmeleri güzel ama insan kendi de hevesini almak istiyor. Benim kv rahmetli oldu hayatta olsa tam bir alışveriş bağımlısıydı şimdiye bi ton şey almıştı. Annem de dikiş örgü fln onlara meraklı bi ton şey dikti sağ olsun battaniye den emzirme önlüğüne kadar bir sürü şey yaptı ama baştan dedim çok kıyafet falan alma ben de alıp hevesimi almak istiyorum :).

Bayağı nazlı o zaman senin kızın :) hissedersin şu aralar diye düşünüyorum daha çok güçsüzler güçlendikçe yiyeceğiz tekmeleri :))

Ay benimki de 12. Torun olduğundan mıdır nedir pek bi hevessiz :/ doğmadan bişey alınmazmış doğmadan isim düşümülmezmiş sağ salim kucağımıza almalıymışız bir önce ... Doğunca da torunum torunum der.

Ay ya en sinir olduğum şey de bu. Geçen annemin yaşlı bi kuzeni var o da bi ton laf saydı. Daha doğmadan kıyafet mi alınırmış. Elim sürekli karnımdaymış. Çocuğumun ismini kp ne derse onu koyacakmışım yoksa Allah sorarmış ben sadece sağlıklı olsun ismi ne olursa olsun diyecek mişim. Valla zaten atarlı zamanıma denk gelmişti tüm dediklerine cevap verdim normalde cevap vermem yaşlı diye de. Kime ne arkadaşım kaç defa doğurcaz sonuçta canım ne isterse onu yaparım, karnımı da ellerim tadını da çıkarırım heves ettiysem kıyafette alırım.
Bu aralar atarlı değilim sinirsel açıdan pamuk gibi oldum ama bu sefer de duygusal takılıyorum.

Biz senle aynıyız ben gerçi bi haftadır falan hissediyorum sende eminim bi kaç güne hissedersin karnımızda bence hemen hemen aynı:) gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…