Inş cnm ya inş güzel haberlerle geliriz ben 5. Haftamdan beri Aralıklı yasıyorum bu kanamaları üzülüyorum ama bebeğimin iyi oldugunu öğrenince toparlanıyorum hemen istirahat edicem napalım yata yata büyütücem onu yapıcak bişey yok hersey onlar için :)Benim bıdık sert vurmuyor henüz, kibar nazik dokunuşlar atıyorbende bu aralar sert olurmu diye bekliyorum oy yerim onları
Yeni okudum kanaman olduğunuİnsanın moralini bozuyor ama bebişin iyiyse hiç sıkıntı yapma üzme kendini sakın, üzdükçe artıyor olabilir, inşallah olmaz bi daha ve bundan sonrasını çok güzel geçirirsin canım, bugün de güzel haberler ver bize inşallah hem senden hem bebişten
Başta benimde olmuşştu kanama, daha çok kahverengi idi, geçen haftada kahverengi damla vardı 3-4 gün sürdü geçti şimdi şükür
ya girememiştim nezaman hastaneyle uğraşmaktan. Saolsunlar eksik hesaplamadan dolayıymış ama doktorum bile sizin gibi bi anda yanlış bu diyemedi, detaylıya falan göndermeye kalktı sonra laboratuar aranınca anlaşıldı.. Meğerse değer 0.76 çıkmış.20 yazamaz ya belkı 2.o falanmı 20 pek mumkun degıl doktorla bır gorus istersen
İnşallah cnm ya cok sağol :)Biz senle aynıyız ben gerçi bi haftadır falan hissediyorum sende eminim bi kaç güne hissedersin karnımızda bence hemen hemen aynı:) gayet iyi bence
Ben bugün ayrıntılıya gidicem Dr yaptırınca sonucu getir görim dedi o Yüzden haftaya randevu alıcam tetanoz yapılanları duyunca merak ettim bende bu Ay'ı bi atlatim sonra yaptırırım inş bendeSteteskop var bizim evde ilk başlarda duyarmiyim acaba diye deniyordum bu ara unutmuşum :) en son mart başında kendi doktoruma gitmistim .yarın eşim bezmialemden detaylı için randevu alacak. Mayis 12 sinde de kendi doktoruma gidicem tekrardan. Tetenoz yaptırmadım henüz. 2 nisandan sonra yaptirabilirsin demişti doktorum. Ağrı vs diyen çok oldu bide onunla uğraşmayayım diyorum ilkinde de yaptirmamistim.
Benim kv de oğlu bişeyler Alıp hevesli hevesli konuşunca bişey demiyo ben bişey diyince Ayıptır niye öyle diyosun erkenden bişey alma diyo sinir oluyorum !! Doğunca sevdirirsem bende hıh sende boşver cnm kaynana işte hıhAy benimki de 12. Torun olduğundan mıdır nedir pek bi hevessiz :/ doğmadan bişey alınmazmış doğmadan isim düşümülmezmiş sağ salim kucağımıza almalıymışız bir önce ... Doğunca da torunum torunum der.
Sorma kuzucum birde öyle heyecanla arıyor ki nefes nefeseaynen ya ilgilenmeleri güzel ama insan kendi de hevesini almak istiyor. Benim kv rahmetli oldu hayatta olsa tam bir alışveriş bağımlısıydı şimdiye bi ton şey almıştı. Annem de dikiş örgü fln onlara meraklı bi ton şey dikti sağ olsun battaniye den emzirme önlüğüne kadar bir sürü şey yaptı ama baştan dedim çok kıyafet falan alma ben de alıp hevesimi almak istiyorum :).
Benim kv de oğlu bişeyler Alıp hevesli hevesli konuşunca bişey demiyo ben bişey diyince Ayıptır niye öyle diyosun erkenden bişey alma diyo sinir oluyorum !! Doğunca sevdirirsem bende hıh sende boşver cnm kaynana işte hıh
Ay ya en sinir olduğum şey de bu. Geçen annemin yaşlı bi kuzeni var o da bi ton laf saydı. Daha doğmadan kıyafet mi alınırmış. Elim sürekli karnımdaymış. Çocuğumun ismini kp ne derse onu koyacakmışım yoksa Allah sorarmış ben sadece sağlıklı olsun ismi ne olursa olsun diyecek mişim. Valla zaten atarlı zamanıma denk gelmişti tüm dediklerine cevap verdim normalde cevap vermem yaşlı diye de. Kime ne arkadaşım kaç defa doğurcaz sonuçta canım ne isterse onu yaparım, karnımı da ellerim tadını da çıkarırım heves ettiysem kıyafette alırım.
Bu aralar atarlı değilim sinirsel açıdan pamuk gibi oldum ama bu sefer de duygusal takılıyorum.
Yok cnm özele gittim yoktu ekran napalim 4ay sonra kucagimda Allahın izniyle nasilsaSen neden göremedin ki ekran yokmuydu canım
İnsan bi resim verir en azından devlette mi yaptırdın
Olsun boşver önemli olan sağlıklı olması kucağına aldığın vakit bol bol resmini çekersin annesi
Herşeyin yolunda olduğunu duymuşsun çok şükür önemli olan da bu
cnm benim gözlerim doldu. bu mübarek gecede çocuğun için Allaha çok dua edecem. Stres yapma inşallah herşey yoluna girer. Acil şiflar diliyim. Sağlıklı günler diliyorum sana ve bebişine cnm.Sevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
Sevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
:)) çok güldüm cnm ya. Allah da yüzünü güldürsün :)Hala kendi zamanlarında kafaları. Bi bizim çağımıza gelemediler eşimin bir akrabası teyze de benim pantolonuma takmış kafayı kilo aldıkça oram buram belli oluyormuşaaay ay kulakları tıkamaktan helak olacağım
:)):)) çok güldüm cnm ya. Allah da yüzünü güldürsün :)
Canım Allah yardımcınız olsun merak etme geçiyor cok duyuyorum ama endişe etme.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinSevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
Cnm üzülme geçer inş dua ederiz tabi etmez miyiz hem Bebeğin iyiymiş bak üzülme onuda üzme iyi düşün annesiSevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
Ben bugün ayrıntılıya gidicem Dr yaptırınca sonucu getir görim dedi o Yüzden haftaya randevu alıcam tetanoz yapılanları duyunca merak ettim bende bu Ay'ı bi atlatim sonra yaptırırım inş bende
bebişe yarasın inşallah annesiBebişler sağlıklı olsun verilir kilolar inşallah :) ben yürüyüşten geliyorum arkadaşımla 2 km kadar yürüdük sonra da oturduk yarim kilo çileği götürdük
Ataşehirde özel bi klinikte Dr um önerdi sende İstanbul'da mısınNerde yaptiriyorsun ayrıntılı
Ataşehirde özel bi klinikte Dr um önerdi sende İstanbul'da mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?