2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Inş cnm ya inş güzel haberlerle geliriz ben 5. Haftamdan beri Aralıklı yasıyorum bu kanamaları üzülüyorum ama bebeğimin iyi oldugunu öğrenince toparlanıyorum hemen istirahat edicem napalım yata yata büyütücem onu yapıcak bişey yok hersey onlar için :)

20 yazamaz ya belkı 2.o falanmı 20 pek mumkun degıl doktorla bır gorus istersen
ya girememiştim nezaman hastaneyle uğraşmaktan. Saolsunlar eksik hesaplamadan dolayıymış ama doktorum bile sizin gibi bi anda yanlış bu diyemedi, detaylıya falan göndermeye kalktı sonra laboratuar aranınca anlaşıldı.. Meğerse değer 0.76 çıkmış.kaç gece uykusuz kaldık....

Ben bugün ayrıntılıya gidicem Dr yaptırınca sonucu getir görim dedi o Yüzden haftaya randevu alıcam tetanoz yapılanları duyunca merak ettim bende bu Ay'ı bi atlatim sonra yaptırırım inş bende

Benim kv de oğlu bişeyler Alıp hevesli hevesli konuşunca bişey demiyo ben bişey diyince Ayıptır niye öyle diyosun erkenden bişey alma diyo sinir oluyorum !! Doğunca sevdirirsem bende hıh sende boşver cnm kaynana işte hıh

Sorma kuzucum birde öyle heyecanla arıyor ki nefes nefese Becerikli anane Allah eksik etmesin sağolsun
Annişim düşünceli sağolsun. kv de annemde çalışıyor, malesef pek öremiyor bir iki yelek yaptılar
Ama boş durmuyor annemde yelekler ördürmüş çok ciciler, sonra dedi ki sen beğendiğin modellerin resmini çıkar ben ördü reyim
ne kadar güzel düşünüyor bak, liste yap alışverişe gidelim diyor
Kv de kendi ne beğenirse alıyor hayırlısı bakalım, fazla gereksiz eşyayı da evde hiç sevmiyorum, gittiğimde kırmadan beğenmediğim olursa açık açık söyleycğm ki değiştirelim en azından

Sevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..

Nesi ayıp ayol çocuk karnımda işte herkes nasıl yapıldığını biliyor. Ayıp falan değil ortada büyüyor işte göbeğim, hiç mi ağzıma almayayım insanda heves te bırakmıyorlar

Hala kendi zamanlarında kafaları. Bi bizim çağımıza gelemediler eşimin bir akrabası teyze de benim pantolonuma takmış kafayı kilo aldıkça oram buram belli oluyormuş aaay ay kulakları tıkamaktan helak olacağım

Yok cnm özele gittim yoktu ekran napalim 4ay sonra kucagimda Allahın izniyle nasilsa

cnm benim gözlerim doldu. bu mübarek gecede çocuğun için Allaha çok dua edecem. Stres yapma inşallah herşey yoluna girer. Acil şiflar diliyim. Sağlıklı günler diliyorum sana ve bebişine cnm.

inşallah bebiş doğmadan kaybolur kistler, arkadaşımın bebeğinde de vardı doğuma kadar kayboldu şükür. Sağ salim kolaylıkla hayırla güzelliklerde gelsin minik melek

:)) çok güldüm cnm ya. Allah da yüzünü güldürsün :)

Canım Allah yardımcınız olsun merak etme geçiyor cok duyuyorum ama endişe etme.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Cnm üzülme geçer inş dua ederiz tabi etmez miyiz hem Bebeğin iyiymiş bak üzülme onuda üzme iyi düşün annesi

Ben bugün ayrıntılıya gidicem Dr yaptırınca sonucu getir görim dedi o Yüzden haftaya randevu alıcam tetanoz yapılanları duyunca merak ettim bende bu Ay'ı bi atlatim sonra yaptırırım inş bende

Nerde yaptiriyorsun ayrıntılı

Bebişler sağlıklı olsun verilir kilolar inşallah :) ben yürüyüşten geliyorum arkadaşımla 2 km kadar yürüdük sonra da oturduk yarim kilo çileği götürdük
bebişe yarasın inşallah annesi çok yorma kendini şimdiden yavaş yavaş yürü
ben geçen haftalar başlamıştım ki kahverengi gelince durdum, doktorumda az daha bekle dedi
Günlük sadece 20 dk yürüyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…