- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
bebişe yarasın inşallah annesiçok yorma kendini şimdiden yavaş yavaş yürü
ben geçen haftalar başlamıştım ki kahverengi gelince durdum, doktorumda az daha bekle dedi
Günlük sadece 20 dk yürüyorum şuan
Biz kısayız maalesef eşimde bende 1.63 üz eşim tarafı komple kısa bizim taraf uzun ama ben pek alamamışım belki bizden bi kaç gen alırsa biz gibi kalmaz:) ynede sağlıklı olsunda gerisi Mühim değil biz halimizden memnunuz o da olur inş :))
Arkadaşlar bugün 20+2 yiz ben daha bebeğimin hareketlerini hiç mi hiç hissetmiyorum ne Zaman başlarım hissetmeye acaba?bugün ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım.ayrıntılı ultrason için haftaya yanı 21. Haftada yaptırmayı düşünüyorum en uygun Zaman ne Zaman sizce he birde 20+2 den poz verelim istedik sizlere
Dimi yahu
Sağlıklı sağlıklı beslenelim önemli olan, abur cubur yemezsek 15 kilo ile tamamlarız diyorum ben
Bebişi kanguruya aldığım gibi yürüyüş parkurundayım kuzum bir aksilik olmaz ise
Bebiş temiz hava alır iken ben yağ yakacağım
biz de akşamları yürüyüşe çıkıyoruz dün 45 dk kadar oldu. Normalde de sürekli gezerdik. İlk hamile kaldığımda pilates yapmaya merak sarmıştım ama şimdi hiç zaman ve enerji bulamıyorum. Yürüyüşte en azından muhabbet ediyoruz eşimle :). Pilatesi yapsam tek başıma yapcam ebru şallı ve benbebişe yarasın inşallah annesiçok yorma kendini şimdiden yavaş yavaş yürü
ben geçen haftalar başlamıştım ki kahverengi gelince durdum, doktorumda az daha bekle dedi
Günlük sadece 20 dk yürüyorum şuan
Allah razi olsun canim..cnm benim gözlerim doldu. bu mübarek gecede çocuğun için Allaha çok dua edecem. Stres yapma inşallah herşey yoluna girer. Acil şiflar diliyim. Sağlıklı günler diliyorum sana ve bebişine cnm.
Amin canim,Allah razi olsun..inşallah bebiş doğmadan kaybolur kistler, arkadaşımın bebeğinde de vardı doğuma kadar kayboldu şükür. Sağ salim kolaylıkla hayırla güzelliklerde gelsin minik melek
Amin canim,insallah oyle olur...Canım Allah yardımcınız olsun merak etme geçiyor cok duyuyorum ama endişe etme.rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
İnsallah Can'ım hissederim evet iç karnım büyük galibaSaglikli olsnlar da canm boy kilo bunlar muhim degill..Genlerden de alir tabi ki benm amcam annemn dayisi falan uzun baya mesela abim de onlardan aldi sanirm babamdan baya bi uzun.. 15 cm kadr falan o yuzden bu isler hiccc belli olmazz...
Pek cikmams gobek senin de zayiflarin ic karni mi daha genis ne geneldehissetme isi zamanla olur herkesin ki degisiyo tabi ama aksamlari istirahat ederken dikkatlice dinliyo musun? Su an az da olsa vardir ama en gec bi haftaya falan netlesir hissedersn canm..
Aynen canm saglik saglik saglik15 falan ben de dusunuyorm en fazla.. Insallah cok da asmayz dogum da skintiya dusmeyek sonra Allah korusun.. Cok mantikli canm tabii ben de eylul ekime baslarm yuruyuse nasipse
Oyle yapmaya calisiyorum zaten canim..Rabbim ne takdir ederde kabulumuz ama annelik iste..insallah iyi olur bebegim..cok tesekkur ederim..Cnm üzülme geçer inş dua ederiz tabi etmez miyiz hem Bebeğin iyiymiş bak üzülme onuda üzme iyi düşün annesi
Canim benim uzulme lutfen.tabi annen olsa daha rahat edersin ama Allah buyuk..Rabbim seni zorda koymaz insallah..esin insallah cok guzel bakar sana hickimsenin ekskligini hissetmezsinKandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
Ben cnm benim sürekli yanar hamilelik reflusu oldu bende umarım doğumdan sonra geçer soğuk süt iç tavsiye ederimKizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?
Öyle Can'ım öyle annemi de öyle çok üzdü ki sırf kadıncağızda daha çok üzülmesin diye toparladım kendimi ..Rabbim yardımcımız olsun çok teşekkür ederim güzel dileğin için yüreği güzel arkadaşım sende hayırlısıyla kavuş bebeğineCanim benim uzulme lutfen.tabi annen olsa daha rahat edersin ama Allah buyuk..Rabbim seni zorda koymaz insallah..esin insallah cok guzel bakar sana hickimsenin ekskligini hissetmezsin
Hayırlı Kandil'ler Can'ım neden göndermiyor ki.üzme sen kendini ağlama da Bebek hisseder eşin yardımcı olur bizler kadınız güçlüyüz Allah yardımcın olsunKandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
benim de midem çok fena. gaviscon içiyorum sürekliKizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?
Anam kız Kocaman olmuş maşallah ben şok :)Eki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor
canım ya üzüldüm ama sıkma canını ilk 3 gün falan biraz zor oluyor ama eşin yardımcın olursa atlatrsın inşallah. yazık annenin de aklı sende kalacak. ona çok yansıtma bari. iyi olduğunu eşinin yardımcı olduğunu falan söyle de içi rahat etsinKandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?