Hayırlısıyla saglıkla dogsalarda sevsek gerçekten kandilde dualar kabul olur inşallah Allahım bizim dualarımızıda kabul eder yarabbimMinnoş kızını yerler senin:) doğsalarda sevsek :) ben iki gün önce gitmiştim 320 gr dı bi haftaya 400 oluyo mu diye merak etmiştim bugünde ayrıntılıya gitcem inş hersey yolundadır
Cnm hislerime tercuman olmussun resmen ayni seyleri dusunuyorum bende soracaktim arkadaslara benim de evimde cocuga ayri odam yok yatak odam da tikis tikis sepetleri seviorum ama cok az kullaniliomus onlaf park yatak hosuma gitmio benim de bende cook kararsizim bu konuda napcam bilemiorumkızlarrr bebek besıgı ıcın ne dusunuyorsunuz? ben buyuyen besık ıstıyorum. benım hıc yerım yok oda yapamam dolap alamam ama bu besıklerın komodın kısmı cekmecesı uzun sure ısımı gorur gibime gelıyorcok uygun fıyatlı olanlarını dahı buldum. http://www.hepsiburada.com/ara?q=büyüyen+beşik&siralama=artanfiyat burda var mesela bır suru secenek.. cabuk deforme olurlar mı ucuz olanlar pahalı olanlara baktım cok ucuk fıyatlı birkaç mdf olan dısında malzemesı hepsinin aynı sunta ama emin değilim bılgısı olan var mı? memnun olan da okudum elımde kaldı dıyen de... park yatak dıyor gorumcem ama ınanılmaz cırkın gelıyorlar bana ustelık kucucuk evımde ordan oraya tasımama luzum da yok... o sepetler flnda 4aylıga kdr ancak kullanılır... offf kararsızım
Ben cnm benim sürekli yanar hamilelik reflusu oldu bende umarım doğumdan sonra geçer soğuk süt iç tavsiye ederim
benim de midem çok fena. gaviscon içiyorum sürekli
Ben gideceğim yerden hemen aldım eğer alamazsan burdan alabilirsinEvet ben bezmialeme gidicem inşallah hemen randevu ayarlanirda
Rahim agzını tamamen kapatmış plesenta malesefkiBana da dedi çocuk büyüdükten sonra yeri değişmezse sıkıntı olur istirahat et dedi totalis nasıl oluyo tam yeri nerde yani
Çok güçlüyüz gerçekten Can'ım hem de bütün zorluklara rağmen.. Valla ne diyim bilmiyorum ki hayati boyunca kısıtlar kıskanır dediği dedik bir Ada'mdı her zaman babam ..malesefki tek nedeni içindeki kıskançlık duygusu bu yüzden beni bile ezip geçti yeri gelir evlatlarını çiğner en çokta bu acıtıyor ya Can'ımıHayırlı Kandil'ler Can'ım neden göndermiyor ki.üzme sen kendini ağlama da Bebek hisseder eşin yardımcı olur bizler kadınız güçlüyüz Allah yardımcın olsun
evet canım doktor yazdı 6 şişe falan yazdı. bebeğe zararı yokmuşiceyim cnm valla eksiyor gibi yaniyor gbi anlamadim
Bende dr ye gidince sorayim madem dr mu verdi cnm
Kaç kilo aldın ki cnm :) herşey bebişler içinEki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor
Ah ne diyim ki arkadasım baba işte senı daha fazla üzmeyim.Sen güçlü ol ki anneciğin de üzülmesin sen de üzülme boşver ama babana da tavrını belli et çünkü yaptığı cok anormal yanlıs.sen başarırsın Allah'ın İzniyleÇok güçlüyüz gerçekten Can'ım hem de bütün zorluklara rağmen.. Valla ne diyim bilmiyorum ki hayati boyunca kısıtlar kıskanır dediği dedik bir Ada'mdı her zaman babam ..malesefki tek nedeni içindeki kıskançlık duygusu bu yüzden beni bile ezip geçti yeri gelir evlatlarını çiğner en çokta bu acıtıyor ya Can'ımı
Bende bugün öğrenicem gelince söylerim ne oldugunuRahim agzını tamamen kapatmış plesenta malesefki
Cnm hislerime tercuman olmussun resmen ayni seyleri dusunuyorum bende soracaktim arkadaslara benim de evimde cocuga ayri odam yok yatak odam da tikis tikis sepetleri seviorum ama cok az kullaniliomus onlaf park yatak hosuma gitmio benim de bende cook kararsizim bu konuda napcam bilemiorum
Cnm yakin zamanda arkadasimin basina gelen olayin aynisi onun bebisinde de kist goruldu beyninde kiz o iki uc haftayi nasil geçirdi anlatamam zehir oldu resmen ama bi sonraki gidisinde tamamen kaybolmuştu kistler ve genel olarak duyduklarimda hep ayni sonuclandi hiic canini sikma zehir etme hamileligini cok kisi yasio ayni durumu beyin gelisirken olabiliomus boyle kistler ve zamanla kayboluomus kalbini ferah tut bebisi de uzme hayirlisiyla iyi haberi duyacaz senden insallahSevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
canım ya üzüldüm ama sıkma canını ilk 3 gün falan biraz zor oluyor ama eşin yardımcın olursa atlatrsın inşallah. yazık annenin de aklı sende kalacak. ona çok yansıtma bari. iyi olduğunu eşinin yardımcı olduğunu falan söyle de içi rahat etsin
canım ya üzüldüm ama sıkma canını ilk 3 gün falan biraz zor oluyor ama eşin yardımcın olursa atlatrsın inşallah. yazık annenin de aklı sende kalacak. ona çok yansıtma bari. iyi olduğunu eşinin yardımcı olduğunu falan söyle de içi rahat etsin
Dört bucuk kilo aldım ama fırladı birde sertki dr ters birşey yok dedi inş öyledir ilk olduğundan anlamıyorum normalmi Resim koyan arkadaşlarla çok fark varKaç kilo aldın ki cnm :) herşey bebişler için
İşte dediğin gibi anne baba olunca ne olursa olsun ne yapayım diyorsun .. Tepkimi fazlasıyla belli ettim Can'ım çünkü her anne için evladı bambaşka onlar için her şeyi alırım karşıma inan .. Kendi ayıbı oldu bu eşimde benimle çok üzüldü .. Kapattık konuyu zaten Allah büyük ben oğlumu gece doğurmuştum inşallah bu defa gündüz doğururum onun için dua edecem artık en azından daha iyi olur bizim için :)Ah ne diyim ki arkadasım baba işte senı daha fazla üzmeyim.Sen güçlü ol ki anneciğin de üzülmesin sen de üzülme boşver ama babana da tavrını belli et çünkü yaptığı cok anormal yanlıs.sen başarırsın Allah'ın İzniyle
Cnm hislerime tercuman olmussun resmen ayni seyleri dusunuyorum bende soracaktim arkadaslara benim de evimde cocuga ayri odam yok yatak odam da tikis tikis sepetleri seviorum ama cok az kullaniliomus onlaf park yatak hosuma gitmio benim de bende cook kararsizim bu konuda napcam bilemiorum
forumda onceden acılan baslıkları okudum ama genelde kısısel tercıhlerden bahsedılmıs. marka fıyat kalıte bılgısı yok cok da guncel degıl zaten, internet alısverısı yaygınlastıkca bıcok alternatıf cıkmış durumda.. besık alan arastıran arkadsların yorumlarını beklıyorum bende guncel tutalım canım bızde konuyu...
Kizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?
Canim inşallah kolay doğumun olur ve bebegin gazlı bi bebek olmaz insallah .o zaman çok rahat atlatirsin lohusaligi. Rabbim yardimcin olsun.Kandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
Eki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor
Kandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
Eki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor
Aşağıda yazana göre 640 gr 30cm olmuslar 27 hafta falan gidicem bakalım doktoraBenim de 21+1 de 436 gr demek ki benzer bebişlerimiz şimdi ne kadardır acaba :)
Erkek geliyor nasipse sağlıklı olsun hepsi inşHayirli kandiller herkese..bu mübarek günün hurmetine hsmislere kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..benim de dünden beri badlafi mide yanmasi geçmedi. Soğuk şutu deneyeyim ben de.
Canim inşallah kolay doğumun olur ve bebegin gazlı bi bebek olmaz insallah .o zaman çok rahat atlatirsin lohusaligi. Rabbim yardimcin olsun.
Maşallah kiz.cinsiyeti ne bebeğinin.saglikli olsunlar da varsin göbek ciksin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?