2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Minnoş kızını yerler senin:) doğsalarda sevsek :) ben iki gün önce gitmiştim 320 gr dı bi haftaya 400 oluyo mu diye merak etmiştim bugünde ayrıntılıya gitcem inş hersey yolundadır
Hayırlısıyla saglıkla dogsalarda sevsek gerçekten kandilde dualar kabul olur inşallah Allahım bizim dualarımızıda kabul eder yarabbim

Cnm hislerime tercuman olmussun resmen ayni seyleri dusunuyorum bende soracaktim arkadaslara benim de evimde cocuga ayri odam yok yatak odam da tikis tikis sepetleri seviorum ama cok az kullaniliomus onlaf park yatak hosuma gitmio benim de bende cook kararsizim bu konuda napcam bilemiorum

Hayırlı Kandil'ler Can'ım neden göndermiyor ki.üzme sen kendini ağlama da Bebek hisseder eşin yardımcı olur bizler kadınız güçlüyüz Allah yardımcın olsun
Çok güçlüyüz gerçekten Can'ım hem de bütün zorluklara rağmen.. Valla ne diyim bilmiyorum ki hayati boyunca kısıtlar kıskanır dediği dedik bir Ada'mdı her zaman babam ..malesefki tek nedeni içindeki kıskançlık duygusu bu yüzden beni bile ezip geçti yeri gelir evlatlarını çiğner en çokta bu acıtıyor ya Can'ımı

Ah ne diyim ki arkadasım baba işte senı daha fazla üzmeyim.Sen güçlü ol ki anneciğin de üzülmesin sen de üzülme boşver ama babana da tavrını belli et çünkü yaptığı cok anormal yanlıs.sen başarırsın Allah'ın İzniyle

forumda onceden acılan baslıkları okudum ama genelde kısısel tercıhlerden bahsedılmıs. marka fıyat kalıte bılgısı yok cok da guncel degıl zaten, internet alısverısı yaygınlastıkca bıcok alternatıf cıkmış durumda.. besık alan arastıran arkadsların yorumlarını beklıyorum bende guncel tutalım canım bızde konuyu...

Cnm yakin zamanda arkadasimin basina gelen olayin aynisi onun bebisinde de kist goruldu beyninde kiz o iki uc haftayi nasil geçirdi anlatamam zehir oldu resmen ama bi sonraki gidisinde tamamen kaybolmuştu kistler ve genel olarak duyduklarimda hep ayni sonuclandi hiic canini sikma zehir etme hamileligini cok kisi yasio ayni durumu beyin gelisirken olabiliomus boyle kistler ve zamanla kayboluomus kalbini ferah tut bebisi de uzme hayirlisiyla iyi haberi duyacaz senden insallah

gamzeli- aynen dediğin gibi yaptım Can'ım annemi aradım sorun yok üzÜlme ilk üç gün biraz zor olacak çünkü bulunduğum yerde 3 gün hastaneden çıkarmıyorlar ..sen üZülme biz halledecez dedim anneme .. Eşim zaten doğum sancıları başlayınca izne ayrılacak iyi kötü bir şekilde atlatacaz .. İnan tek derdim o ilk üç gün sonra eve gelince iki yavrumada bakarım bir şekilde çok teşekkür ederim desteğin için Can'ım sende hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu

Son düzenleme:
İşte dediğin gibi anne baba olunca ne olursa olsun ne yapayım diyorsun .. Tepkimi fazlasıyla belli ettim Can'ım çünkü her anne için evladı bambaşka onlar için her şeyi alırım karşıma inan .. Kendi ayıbı oldu bu eşimde benimle çok üzüldü .. Kapattık konuyu zaten Allah büyük ben oğlumu gece doğurmuştum inşallah bu defa gündüz doğururum onun için dua edecem artık en azından daha iyi olur bizim için :)

Kizlar benimde yerim yok malesef oda icin o yuzden park yatak dusunmustum baslarda ama hic begenmedik baktik bir kac tane, suan ikea besiklerden dusunuyoruz. alt kata inenleri var bizi 3 4 yasina kadar idare eder saniyorum. yatak odamda makyaj aynasinin yerine koyacagiz

Kizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?

Hayirli kandiller herkese..bu mübarek günün hurmetine hsmislere kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..benim de dünden beri badlafi mide yanmasi geçmedi. Soğuk şutu deneyeyim ben de.

Canim inşallah kolay doğumun olur ve bebegin gazlı bi bebek olmaz insallah .o zaman çok rahat atlatirsin lohusaligi. Rabbim yardimcin olsun.

Eki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor

Maşallah kiz.cinsiyeti ne bebeğinin.saglikli olsunlar da varsin göbek ciksin:)

Kandilin mubarek olsn canm Allah dualarimizi kabul etsn insallah Allah yardimcin olur eminm canm neyse ki oglun ve esin var cok sukur.. Dert etmemeye calis kendine haklisn insan icerler yani ama minigini dusunmelisin tatlim

Eki Görüntüle 1810044 Ben hafta olarak gerideyim ama göbek aldı başını gidiyor

Bn de boyle gidiyorm hep onden onden sorun yok canm her bunye farklii..

Erkek geliyor nasipse sağlıklı olsun hepsi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…