2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ayyy bizim babaannede aradı biraz önce küvet bulmuşta alıyım mı die yok anne ben araştırıyım sonra alırız dedim ne diyim =) hem sevinio insan hem de kendi almak istio ne biliyim.. daha büyük şeyleri sorsalar keşke söyle bebek arabası falan =)
ben ayrıntılıya girmedim daha bakalım bugun kontrol var o zaman vericek tarihi doktorum.. sanırım medipolde devam edicem doktorumu seviyorum =)

Sanırım bünyeden dediğiniz gibi aman iyi olsunlarda için dahatladı sizinle paylaşınca aynada baka baka düşünüyordum rahatladım şimdi

İ
inşallah gazsız olur benim oğlum çok gazlı ve kolik bir bebekti doktor doktor geziyorduk 9 aya kadar artık sürünüyorduk umarım bu bebeğim gazsız olur Buarada 3 aydan sonra gaz damlası keşfetmiştim birazda olsa yardımcı oluyordu inşallah gerek kalmaz ama kalırsa burda yardımlaşırız

Canim benim en yakin arkadasimin oğlunda da gorulnus kist ama zamanla küçülüp kaybolmuş .simdi uç aylik bir pasa oldu .çok tatli.senin de kaybolur inşaallah .dua edelim.

Öyle Can'ım yavrularım için her şeyi bir kenara bıraktım artık Allah onları yanıbaşımızdan eksik etmesin sende hayırlısıyla kucagına al inşallah dilerim çok kolay bir doğum yaşarsın sende:)

Benim kizim da öyleydi .seni çok iyi anliyorum.inşallah bunlarda o kadar zorlanmayiz.olursa da paylasiriz burada bilgilerimizi.o zaman insan ne duyarsa yapmak istiyor .

neler aldın canım ben de baktım internetten ama iş çıkısı kalırsa bakıcam inşallah =)

Benim kizim da öyleydi .seni çok iyi anliyorum.inşallah bunlarda o kadar zorlanmayiz.olursa da paylasiriz burada bilgilerimizi.o zaman insan ne duyarsa yapmak istiyor .
İnan o aralar ne duyarsan yapıyorsun yeter ki iyi olsun diye birde benim oğlum gece 11 den sabah 5 buçuğa kadar asla uyumuyordu her yolu denememize Rağmen anne karnında da öyleydi ..

Sanırım bünyeden dediğiniz gibi aman iyi olsunlarda için dahatladı sizinle paylaşınca aynada baka baka düşünüyordum rahatladım şimdi

Kesinlikle canm insanin yapisi yani.. Hem gobis olsn seviyom ben ne var cok tatlis gordukce kizimi daha cok ozluyomm

Amin canm Allah korusun yavrularimizi ailemizi insallah

Aminn insalah canm hepimiz de insallah catir catir doguracaz hopp diyee

İnşallah Zaman'la kaybolur Allah Şafi ismiyle şifa versin ..bak ne güzel bebeğin sağlıklı inşallah sağlıkla da kucagına alacaksın annesi üzülme olur mu ..hem ne Mutlu sana öyle güzel bir doktora denk gelmişsin inan bana doktor çok önemli benim başımda ki dertler yetmez gibi bir de doktorumu bıraktım bu hafta çünkü 5 aydır bir kere bile bebeğime ultrasonda bakmadı tansiyonumu kilomu ölçer paramı alır başkaca bir şey yapmadı ben kendim ayrıca özel ultrasonlara gittim ayrıntılı ultrasonlara gittim Ada'ma kalsa umuru deil karnımda ki Bebek Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın hem seni hem bebeğini

hayırlı kandiller dilerim dualarınız kabul olur inşallah

üzülme canım bende aynı durumdayım. Bende malesef doğumumda eşim ve oğlumla yalnız kalacağım kimse olamayacak ama her seyde bir hayır vardır. Ben hastanede normal yaparsam sadece bir gece kalabiliyorum sonra çıkartacaklar. Özel hastanede olacağı için fazladan para vermek istemiyorum mecburen çıkacağız. Hastanede refakatçi olarak eşim oğlumla birlikte kalacak çünkü oğlumu gece bırakabileceğimiz kimse yok. Zaten oğlumun doğumu gibi gece başlayabilir doğum ve apar topar gidebiliriz hastaneye. Zor ama bol aksiyonlu olacak:) İlk bir haftayı atlatırsak sonrası kolaylaşır.

sormuş en azından hatun sağolsun
20. haftanmış zaten canım normal, öylemi ne güzel doktorunu sevmen daha güzel
Hangi doktora gidiyordun sen canım

Oh oh miss canım yakında başlarım bende bu haftayı da atlatayım hayırlısıyla, en güzeli yürüyüş
Aynen benimde vakit yok malesef vakit olsa yapardık ebru şallı ile

ohhh iyi demişsin yazıyı okurken yaşlı diye bi,şey demedim diceksin diye cok korkmuştum

Aynıymışız canım ya ben ilk oğlumu da normal doğumla dünyaya getirdim şimdiki de normal dogum olacak ama ben yurt dışındayım burda normal doğumda da sezeryanda da üç gün bırakıyorlar hastanede bir de iki gün sancı çekmiştim zaten mecbur oğlumda babasıyla kalacak geceleri evde gündüzleri de yanıma gelirler ..ilk gün aksiyon çok yoğun yaşanacak doğum yine gece olursa dediğin gibi apar topar gidecez hastaneye o üç günü bir atlatırsak sonrası çorap söküğü gibi gelecek ..inşallah gece ye denk gelmez gündüze denk gelir doğumumuz Can'ım artık son ay bol bol sık sık yürüyüş yaparız

Bugün muhabbet çok güzel oldu annişler ve bebişler
Hepinizi öpüyoruz Regaip Kandiliniz mübarek olsun, Recep ayına kavuştuğumuz gibi Şaban ve Ramazan'a da kavuşalım inşallah sağlıcakla hayırla sonra başlasın doğumlar
Dua eder dua bekleriz, Rabbimiz kabul ve makbul eylesin

Kızlar var mı daha benim gibi miniği tekmelemeyen oğlum 17 inci hafta ultrasona bile tekme atıyordu şimdi ki hiç oralı değil

Kizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?
ben 3 gündür ağlıvcak derecede yemek borum yanıodu, azıcık acı bişey yesem yine başlıo.. bugun doktoruma sorucam ilaç versin böyle kötü zamanlar için zararı yoksa

hiç üzülme canım bir şekilde atlatılıyor. benim de ikinci doğumuma annem gelmem dedi, kocama kızdığı için. teyzemin zoruyla hastaneye geldi bir gece kaldı gitti. eşimin ayağı alçıda ve ameliyatlıydı, 3 tane platin ve bir sürü vida takılmıştı. o tek ayağında zıplayarak hem ev işlerini yaptı, hem 1,5 yaşındaki kızımıza, hem bana hem yenidoğana baktı.
annem hala haklı görür kendini.
napalım Allah biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…