- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
ayyy bizim babaannede aradı biraz önce küvet bulmuşta alıyım mı die yok anne ben araştırıyım sonra alırız dedim ne diyim =) hem sevinio insan hem de kendi almak istio ne biliyim.. daha büyük şeyleri sorsalar keşke söyle bebek arabası falan =)eylulmasal sende bendensin canım
bende bir iki kıyafet dışında hiçbirşey almadım
babanne yalnız maşallah ne bulursa alıyor, az eevel aradı banyo takımı nevresim takımı kapı süsüben şok iyide ben görmedim ki diye çıkıverdi ağzımdan mesela ben kapı süsü kendim hayal ediyorum istediğim bişey var belki çok hevesli ama ne bilim hem sevindim hem üzüldüm beğenmeyeceğim sonra bende alacağım boşa masraf yazık değil mi
sen naptın canım, nasılsınızdetaylı usg oldun mu hastane için karar verdin mi
Kandilin mubarek olsn canm Allah dualarimizi kabul etsn insallahAllah yardimcin olur eminm canm neyse ki oglun ve esin var cok sukur.. Dert etmemeye calis kendine haklisn insan icerler yani ama minigini dusunmelisin tatlim
Bn de boyle gidiyorm hep onden ondensorun yok canm her bunye farklii..
inşallah gazsız olur benim oğlum çok gazlı ve kolik bir bebekti doktor doktor geziyorduk 9 aya kadar artık sürünüyorduk umarım bu bebeğim gazsız olur Buarada 3 aydan sonra gaz damlası keşfetmiştim birazda olsa yardımcı oluyordu inşallah gerek kalmaz ama kalırsa burda yardımlaşırızHayirli kandiller herkese..bu mübarek günün hurmetine hsmislere kolay doğumlar nasip etsin Rabbim..benim de dünden beri badlafi mide yanmasi geçmedi. Soğuk şutu deneyeyim ben de.
Canim inşallah kolay doğumun olur ve bebegin gazlı bi bebek olmaz insallah .o zaman çok rahat atlatirsin lohusaligi. Rabbim yardimcin olsun.
Maşallah kiz.cinsiyeti ne bebeğinin.saglikli olsunlar da varsin göbek ciksin:)
Sevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
Öyle Can'ım yavrularım için her şeyi bir kenara bıraktım artık Allah onları yanıbaşımızdan eksik etmesin sende hayırlısıyla kucagına al inşallah dilerim çok kolay bir doğum yaşarsın sende:)Kandilin mubarek olsn canm Allah dualarimizi kabul etsn insallahAllah yardimcin olur eminm canm neyse ki oglun ve esin var cok sukur.. Dert etmemeye calis kendine haklisn insan icerler yani ama minigini dusunmelisin tatlim
Bn de boyle gidiyorm hep onden ondensorun yok canm her bunye farklii..
İ
inşallah gazsız olur benim oğlum çok gazlı ve kolik bir bebekti doktor doktor geziyorduk 9 aya kadar artık sürünüyorduk umarım bu bebeğim gazsız olur Buarada 3 aydan sonra gaz damlası keşfetmiştim birazda olsa yardımcı oluyordu inşallah gerek kalmaz ama kalırsa burda yardımlaşırız
neler aldın canım ben de baktım internetten ama iş çıkısı kalırsa bakıcam inşallah =)Merhaba maşallah size :))
Ben 18. Haftamda hissetmiştim bebişimi sırt üstü yat elini karnına koy şarkı söyle ninni oku konuş bebişinle muhtemelen hissediyorsundur da bebek olduğunu anlamıyorsundur.
Ben 20. Haftada baktırmıştım 24 e kadar bakıyorlar ama en uygun zaman diye birşey duymadım ben.
Ben de kızıma A101e gelen malzemelerden aldım birkaç tane :))
İnan o aralar ne duyarsan yapıyorsun yeter ki iyi olsun diye birde benim oğlum gece 11 den sabah 5 buçuğa kadar asla uyumuyordu her yolu denememize Rağmen anne karnında da öyleydi ..Benim kizim da öyleydi .seni çok iyi anliyorum.inşallah bunlarda o kadar zorlanmayiz.olursa da paylasiriz burada bilgilerimizi.o zaman insan ne duyarsa yapmak istiyor .
Sanırım bünyeden dediğiniz gibi aman iyi olsunlarda için dahatladı sizinle paylaşınca aynada baka baka düşünüyordum rahatladım şimdi
Öyle Can'ım yavrularım için her şeyi bir kenara bıraktım artık Allah onları yanıbaşımızdan eksik etmesin sende hayırlısıyla kucagına al inşallah dilerim çok kolay bir doğum yaşarsın sende:)
İnşallah Zaman'la kaybolur Allah Şafi ismiyle şifa versin ..bak ne güzel bebeğin sağlıklı inşallah sağlıkla da kucagına alacaksın annesi üzülme olur mu ..hem ne Mutlu sana öyle güzel bir doktora denk gelmişsin inan bana doktor çok önemli benim başımda ki dertler yetmez gibi bir de doktorumu bıraktım bu hafta çünkü 5 aydır bir kere bile bebeğime ultrasonda bakmadı tansiyonumu kilomu ölçer paramı alır başkaca bir şey yapmadı ben kendim ayrıca özel ultrasonlara gittim ayrıntılı ultrasonlara gittim Ada'ma kalsa umuru deil karnımda ki Bebek Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın hem seni hem bebeğiniSevgili anneler,hepinizin kandili mubarek olsun oncelikle..
bugun cok onemli bir gun oldugu icin sizden dua istiyorum.haftaici doktoruma gittigimde bebegimin beyninde tek tarafli bir kist goruldu.doktorum bunun genellikle zamanla kayboldugunu,zararsiz olabilecegini soylediyse de bebekte baska anomalilere de eslik edebilecek bisey olabilecegini ilave etti.tahmin edersiniz ki dunya basima yikildi o an..2 hafta sonra tekrar gel kuculebilir kaybolabilir bile belki dedi.ama bu zaman zarfinda detayli ultrason yaptirip bebegin iyice incelenmesini onerdi..o aksami ne kadar zor gecirdigimi eminim anlarsiniz..ertesi gun erkenden detayliya girdik..tabi ben aglaya aglaya girdim ultrasona.doktorumuz bu kistlerin cok sık goruldugunu,hamilelikte olmasa bile dogumdan sonra kayboldugunu,suana kadar hic sorun olusturdugunu gormedigini anlatip bizi baya bir rahatlatti..sonra da tam 50 dk bebegimizin herseyini inceledi..elhamdulillah bebegimiz cok saglikliymis..uzulup hayati kendinize zehir etmeyin,istediginiz zaman gelin ben yine bakarim bebeginiz cok iyi gorunuyor diyince inanin dunyalar benim oldu..ne olur.bana da dua edin,kistimiz en yakin zamanda kuculup kaybolsun,bebegimiz saglikla dunyaya gelsin insallah..
Kandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
ayyy bizim babaannede aradı biraz önce küvet bulmuşta alıyım mı die yok anne ben araştırıyım sonra alırız dedim ne diyim =) hem sevinio insan hem de kendi almak istio ne biliyim.. daha büyük şeyleri sorsalar keşke söyle bebek arabası falan =)
ben ayrıntılıya girmedim daha bakalım bugun kontrol var o zaman vericek tarihi doktorum.. sanırım medipolde devam edicem doktorumu seviyorum =)
Oh oh miss canımbiz de akşamları yürüyüşe çıkıyoruz dün 45 dk kadar oldu. Normalde de sürekli gezerdik. İlk hamile kaldığımda pilates yapmaya merak sarmıştım ama şimdi hiç zaman ve enerji bulamıyorum. Yürüyüşte en azından muhabbet ediyoruz eşimle :). Pilatesi yapsam tek başıma yapcam ebru şallı ve ben
ohhh iyi demişsin yazıyı okurken yaşlı diye bi,şey demedim diceksin diye cok korkmuştumAy ya en sinir olduğum şey de bu. Geçen annemin yaşlı bi kuzeni var o da bi ton laf saydı. Daha doğmadan kıyafet mi alınırmış. Elim sürekli karnımdaymış. Çocuğumun ismini kp ne derse onu koyacakmışım yoksa Allah sorarmış ben sadece sağlıklı olsun ismi ne olursa olsun diyecek mişim. Valla zaten atarlı zamanıma denk gelmişti tüm dediklerine cevap verdim normalde cevap vermem yaşlı diye de. Kime ne arkadaşım kaç defa doğurcaz sonuçta canım ne isterse onu yaparım, karnımı da ellerim tadını da çıkarırım heves ettiysem kıyafette alırım.
Bu aralar atarlı değilim sinirsel açıdan pamuk gibi oldum ama bu sefer de duygusal takılıyorum.
Aynıymışız canım ya ben ilk oğlumu da normal doğumla dünyaya getirdim şimdiki de normal dogum olacak ama ben yurt dışındayım burda normal doğumda da sezeryanda da üç gün bırakıyorlar hastanede bir de iki gün sancı çekmiştim zaten mecbur oğlumda babasıyla kalacak geceleri evde gündüzleri de yanıma gelirler ..ilk gün aksiyon çok yoğun yaşanacak doğum yine gece olursa dediğin gibi apar topar gidecez hastaneye o üç günü bir atlatırsak sonrası çorap söküğü gibi gelecek ..inşallah gece ye denk gelmez gündüze denk gelir doğumumuz Can'ım artık son ay bol bol sık sık yürüyüş yaparızhayırlı kandiller dilerim dualarınız kabul olur inşallah
üzülme canım bende aynı durumdayım. Bende malesef doğumumda eşim ve oğlumla yalnız kalacağım kimse olamayacak ama her seyde bir hayır vardır. Ben hastanede normal yaparsam sadece bir gece kalabiliyorum sonra çıkartacaklar. Özel hastanede olacağı için fazladan para vermek istemiyorum mecburen çıkacağız. Hastanede refakatçi olarak eşim oğlumla birlikte kalacak çünkü oğlumu gece bırakabileceğimiz kimse yok. Zaten oğlumun doğumu gibi gece başlayabilir doğum ve apar topar gidebiliriz hastaneye. Zor ama bol aksiyonlu olacak:) İlk bir haftayı atlatırsak sonrası kolaylaşır.
ben 3 gündür ağlıvcak derecede yemek borum yanıodu, azıcık acı bişey yesem yine başlıo.. bugun doktoruma sorucam ilaç versin böyle kötü zamanlar için zararı yoksaKizlar hayirli kandilller bugun dualarimda hepiniz varsiniz canlar beni de dualariniza ekleyin he mi :) bir de bir sey soracagim midesi yanan var mi ? dunden beri bir yanma sormayin derler ya sac cikarken mide yanarmis oyle bir sey mi acaba?
hiç üzülme canım bir şekilde atlatılıyor. benim de ikinci doğumuma annem gelmem dedi, kocama kızdığı için. teyzemin zoruyla hastaneye geldi bir gece kaldı gitti. eşimin ayağı alçıda ve ameliyatlıydı, 3 tane platin ve bir sürü vida takılmıştı. o tek ayağında zıplayarak hem ev işlerini yaptı, hem 1,5 yaşındaki kızımıza, hem bana hem yenidoğana baktı.@gamzeli- aynen dediğin gibi yaptım Can'ım annemi aradım sorun yok üzÜlme ilk üç gün biraz zor olacak çünkü bulunduğum yerde 3 gün hastaneden çıkarmıyorlar ..sen üZülme biz halledecez dedim anneme .. Eşim zaten doğum sancıları başlayınca izne ayrılacak iyi kötü bir şekilde atlatacaz .. İnan tek derdim o ilk üç gün sonra eve gelince iki yavrumada bakarım bir şekilde çok teşekkür ederim desteğin için Can'ım sende hayırlısıyla kucagına al inşallah yavrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?