- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
İkişer zıbınla alt pijama aldım. Alez pike emzik iki tane de askı aldım ama askılar pek hoşuma gitmedi eve gelince kalır inş. akşama ben sabahtan gittim aldım :))neler aldın canım ben de baktım internetten ama iş çıkısı kalırsa bakıcam inşallah =)
Şükriye leyla Altuntaş senin ki hangisi canım ?sormuş en azından hatun sağolsun
20. haftanmış zaten canım normal, öylemi ne güzel doktorunu sevmen daha güzel
Hangi doktora gidiyordun sen canım
Canım Allah yardımcın olsun babalar bazen düşüncesizce davranabiliyor eşinle beraber üstesinden gelirsiniz inşallahKandil'iniz mübarek olsun kızlar takip edemedim okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir ... Geçmeye pek fırsat bulamadım.. Dünde kesinleşti annem yanıma gelemiycek doğumda yapayalnızım babam sağolsun anneme izin vermediği gibi kalbimide o kadar çok kırdı ağır konuştu ki .keşke en başında yollamıyorum deseydi oysaki bugüne kadar yollayacam diye yalanlar söylüyordu.. Neyseki eşim ve minik oğlum var bir tek yanımda dün çok ağladım çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim kurban olduğum Allah a sığındım inşallah hayırlısıyla atlatırım o zor günlerimi dilerim hepimiz sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
Çok geçmiş olsun sizin durumunuz çok daha zormuş o halde valla helal olsun grillcim Allah güç vermiş ..okurken çok üzüldüm ama atlatmışsın Allah ın izniyle eşinin yardımı desteği çok önemliymiş bunu öğrendim senin yazını okuyunca kesin kanaat getirdim artık..saolsun babam beni ezdi geçti eşimin önünde de başımı yere eğdi Allah razı olsun ben bakarım baba eşime ihtiyacım yok kimseye Dedi ..olan anneme oldu kadın çok üzüldü hem babamla aram açıldı heö de anam gelip bakacaktı sağlık olsun ..bazen büyükler bizim kadar mantıklı düşünemiyor inan grillcim ..sana bir şey diyim mi Allah bizi çocuklarımızın başından eksik etmesin bu günün en güzel duası bu olsun inşallah çocuklarımızı biz büyütürüz Rabbim ömür verirde bize onları kimseye muhtaç etmeyizhiç üzülme canım bir şekilde atlatılıyor. benim de ikinci doğumuma annem gelmem dedi, kocama kızdığı için. teyzemin zoruyla hastaneye geldi bir gece kaldı gitti. eşimin ayağı alçıda ve ameliyatlıydı, 3 tane platin ve bir sürü vida takılmıştı. o tek ayağında zıplayarak hem ev işlerini yaptı, hem 1,5 yaşındaki kızımıza, hem bana hem yenidoğana baktı.
annem hala haklı görür kendini.
napalım Allah biliyor.
İnşallah Can'ım arkadaşım evet bazen çok düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar ama bugünler bizim için o kadar değerli ve önemli ki yarası ağır basıyor ..Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıkla büyütürüz inşallah çok teşekkür ederimCanım Allah yardımcın olsun babalar bazen düşüncesizce davranabiliyor eşinle beraber üstesinden gelirsiniz inşallah
Ay hadi inşallah haber et cnmBende bugün öğrenicem gelince söylerim ne oldugunuinş yükselir ya umudum var
ben ikeaya baktım hatta öğrenciyken çalışmışlığımızda var eşimle o yüzden iyi biliyorum. guzel urunler cok da sık ama bu buyuyen besıklerın cekmecesı komodini olması benı cok cezbedıyor. ama ıste cekmecelerı hıc kullanmadan elımde kaldı dıyen duydum oyuzden kafam karısık... bu arada bende makyaj masamın yerıne koyacagım kucuk oda da gardırobum var gıyınme odası olarak kullanyorzKizlar benimde yerim yok malesef oda icin o yuzden park yatak dusunmustum baslarda ama hic begenmedik baktik bir kac tane, suan ikea besiklerden dusunuyoruz. alt kata inenleri var bizi 3 4 yasina kadar idare eder saniyorum. yatak odamda makyaj aynasinin yerine koyacagiz
Çok haklısın ama şimdi üzme sen kendini, belki bir sürpriz yapıp gönderir zamanı geldiğinde anneciğini, bu güzel günün hürmetine inşallah Rabbim babanın gönlünü yumuşatırİnşallah Can'ım arkadaşım evet bazen çok düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar ama bugünler bizim için o kadar değerli ve önemli ki yarası ağır basıyor ..Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıkla büyütürüz inşallah çok teşekkür ederim
Maalesef Can'ım yurtdışında olduğum için isteğin bu hafta yapılması gerekiyordu ..zaten babamla konuşmuyorum artık söylediği sözlerden sonra uzun bir müddet görüşmicem de ..ama çok çok teşekkür ederim iyi güzel Dilek'lerin için inan çok duygulandım böyle hassas davranılmasına ..hepinize yürekten duam çocuklarınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız <3Çok haklısın ama şimdi üzme sen kendini, belki bir sürpriz yapıp gönderir zamanı geldiğinde anneciğini, bu güzel günün hürmetine inşallah Rabbim babanın gönlünü yumuşatır
Allah yardım eder canım üzülme insallah gönlünce olsun :)İşte dediğin gibi anne baba olunca ne olursa olsun ne yapayım diyorsun .. Tepkimi fazlasıyla belli ettim Can'ım çünkü her anne için evladı bambaşka onlar için her şeyi alırım karşıma inan .. Kendi ayıbı oldu bu eşimde benimle çok üzüldü .. Kapattık konuyu zaten Allah büyük ben oğlumu gece doğurmuştum inşallah bu defa gündüz doğururum onun için dua edecem artık en azından daha iyi olur bizim için :)
Cnm ben ikea beşiklerini beğeniyorum arkadaşlarım kullanıyor ben sadece sallanmıyor diye acaba da kaldım sallanan öneriyorlar genelde ama sallanmasını önemsemiyorsan hiç düşünme al derimKizlar benimde yerim yok malesef oda icin o yuzden park yatak dusunmustum baslarda ama hic begenmedik baktik bir kac tane, suan ikea besiklerden dusunuyoruz. alt kata inenleri var bizi 3 4 yasina kadar idare eder saniyorum. yatak odamda makyaj aynasinin yerine koyacagiz
Maalesef Can'ım yurtdışında olduğum için isteğin bu hafta yapılması gerekiyordu ..zaten babamla konuşmuyorum artık söylediği sözlerden sonra uzun bir müddet görüşmicem de ..ama çok çok teşekkür ederim iyi güzel Dilek'lerin için inan çok duygulandım böyle hassas davranılmasına ..hepinize yürekten duam çocuklarınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız <3
arkadaşlar eğer park yatak sevmiyorsanız ikea karyolalar tam size göre bence çok büyük değiller ve çok şirinler odanızda park yataktan fazla yer kaplamazlar bence bakmalısınız hatta 279 tl olan fiyatlardaCnm hislerime tercuman olmussun resmen ayni seyleri dusunuyorum bende soracaktim arkadaslara benim de evimde cocuga ayri odam yok yatak odam da tikis tikis sepetleri seviorum ama cok az kullaniliomus onlaf park yatak hosuma gitmio benim de bende cook kararsizim bu konuda napcam bilemiorum
Cnm ben ikea beşiklerini beğeniyorum arkadaşlarım kullanıyor ben sadece sallanmıyor diye acaba da kaldım sallanan öneriyorlar genelde ama sallanmasını önemsemiyorsan hiç düşünme al derim
O zaman hiç düşünme al ikea beşik çok zarifler.bebek arabası araç koltuğu puset takımını Bebek arabasının içinde set olarak alabilirsin daha uyguna gelir ve tam takım olurSallanmasin ya onun icin mamarolardan bakiyorum. Sallanan besik ben kucukkken kizkardesimin vardi alti cekmeceli felan o zamandan beri haz almiyorum. Hantal geliyor gozume.
Buyuk esya olarak
Ikea yatak
Mamaroo 4 moms
bebek arabasi
anakucagi
arac koltugu
alinacak gerisi banyo giyim bakim vs olacak dolap felan da dusunmedim bizim gardiropda nevresimlerin kullanmadiklarimi kaldirdik yer actik. Kiraci olunca malum boyle oluyor. Olurda ikinciyide dusunursek ikisine bir oda yapariz dedik :)
O zaman hiç düşünme al ikea beşik çok zarifler.bebek arabası araç koltuğu puset takımını Bebek arabasının içinde set olarak alabilirsin daha uyguna gelir ve tam takım olur
hemen sol odada Mine kaymakçıŞükriye leyla Altuntaş senin ki hangisi canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?