2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım Allah yardımcın olsun babalar bazen düşüncesizce davranabiliyor eşinle beraber üstesinden gelirsiniz inşallah

Çok geçmiş olsun sizin durumunuz çok daha zormuş o halde valla helal olsun grillcim Allah güç vermiş ..okurken çok üzüldüm ama atlatmışsın Allah ın izniyle eşinin yardımı desteği çok önemliymiş bunu öğrendim senin yazını okuyunca kesin kanaat getirdim artık..saolsun babam beni ezdi geçti eşimin önünde de başımı yere eğdi Allah razı olsun ben bakarım baba eşime ihtiyacım yok kimseye Dedi ..olan anneme oldu kadın çok üzüldü hem babamla aram açıldı heö de anam gelip bakacaktı sağlık olsun ..bazen büyükler bizim kadar mantıklı düşünemiyor inan grillcim ..sana bir şey diyim mi Allah bizi çocuklarımızın başından eksik etmesin bu günün en güzel duası bu olsun inşallah çocuklarımızı biz büyütürüz Rabbim ömür verirde bize onları kimseye muhtaç etmeyiz

Canım Allah yardımcın olsun babalar bazen düşüncesizce davranabiliyor eşinle beraber üstesinden gelirsiniz inşallah
İnşallah Can'ım arkadaşım evet bazen çok düşüncesiz ve bencil olabiliyorlar ama bugünler bizim için o kadar değerli ve önemli ki yarası ağır basıyor ..Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin yavrularımızı sağlıkla büyütürüz inşallah çok teşekkür ederim

ben ikeaya baktım hatta öğrenciyken çalışmışlığımızda var eşimle o yüzden iyi biliyorum. guzel urunler cok da sık ama bu buyuyen besıklerın cekmecesı komodini olması benı cok cezbedıyor. ama ıste cekmecelerı hıc kullanmadan elımde kaldı dıyen duydum oyuzden kafam karısık... bu arada bende makyaj masamın yerıne koyacagım kucuk oda da gardırobum var gıyınme odası olarak kullanyorz 2 yaş gibi oda yaparım sanırım.. ozmn da bu besıkler 60*160lık mını cocuk yatagına donusuyor. tam bızım mınık odaya uygun bakalım cnm arastıracagız anne olmak kolay mı

Herkese merhaba kızlar öncelikle kandilinizi mübarek ediyorum, dualarımız kabul olsun allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
Çalışanlar için soruyorum doğum izniyle ilgili ne zaman bildirimde bulunmamız gerektiğini bilen var mı acaba? Sanırım geç kalınırsa sigorta maaş ödemesi yapmıyormuş sıkı takip etmemiz gerekiyor, bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Çok haklısın ama şimdi üzme sen kendini, belki bir sürpriz yapıp gönderir zamanı geldiğinde anneciğini, bu güzel günün hürmetine inşallah Rabbim babanın gönlünü yumuşatır

Çok haklısın ama şimdi üzme sen kendini, belki bir sürpriz yapıp gönderir zamanı geldiğinde anneciğini, bu güzel günün hürmetine inşallah Rabbim babanın gönlünü yumuşatır
Maalesef Can'ım yurtdışında olduğum için isteğin bu hafta yapılması gerekiyordu ..zaten babamla konuşmuyorum artık söylediği sözlerden sonra uzun bir müddet görüşmicem de ..ama çok çok teşekkür ederim iyi güzel Dilek'lerin için inan çok duygulandım böyle hassas davranılmasına ..hepinize yürekten duam çocuklarınızı hayırlısıyla kucağınıza almanız <3

Allah yardım eder canım üzülme insallah gönlünce olsun :)

Cnm ben ikea beşiklerini beğeniyorum arkadaşlarım kullanıyor ben sadece sallanmıyor diye acaba da kaldım sallanan öneriyorlar genelde ama sallanmasını önemsemiyorsan hiç düşünme al derim

Ne demek canım hamileler olarak en iyi biz anlarız seni, umarım vakti zamanı geldiğinde çok kolay olur doğumun üç günün sonunda yürüyerek gülerek yanında iki evladın ve eşin mus mutlu ayrılıraın o hastaneden

arkadaşlar eğer park yatak sevmiyorsanız ikea karyolalar tam size göre bence çok büyük değiller ve çok şirinler odanızda park yataktan fazla yer kaplamazlar bence bakmalısınız hatta 279 tl olan fiyatlarda

Cnm ben ikea beşiklerini beğeniyorum arkadaşlarım kullanıyor ben sadece sallanmıyor diye acaba da kaldım sallanan öneriyorlar genelde ama sallanmasını önemsemiyorsan hiç düşünme al derim

Sallanmasin ya onun icin mamarolardan bakiyorum. Sallanan besik ben kucukkken kizkardesimin vardi alti cekmeceli felan o zamandan beri haz almiyorum. Hantal geliyor gozume.

Buyuk esya olarak
Ikea yatak
Mamaroo 4 moms
bebek arabasi
anakucagi
arac koltugu
alinacak gerisi banyo giyim bakim vs olacak dolap felan da dusunmedim bizim gardiropda nevresimlerin kullanmadiklarimi kaldirdik yer actik. Kiraci olunca malum boyle oluyor. Olurda ikinciyide dusunursek ikisine bir oda yapariz dedik :)

O zaman hiç düşünme al ikea beşik çok zarifler.bebek arabası araç koltuğu puset takımını Bebek arabasının içinde set olarak alabilirsin daha uyguna gelir ve tam takım olur

O zaman hiç düşünme al ikea beşik çok zarifler.bebek arabası araç koltuğu puset takımını Bebek arabasının içinde set olarak alabilirsin daha uyguna gelir ve tam takım olur

Soyle bir baktik ama erken diye almadik onlar da takim olur az esya olsun esimle benimde esyam azdir cok fazla olunca tahammul edemiyorum zaten ev kucucuk :) alinca burdan yazarim modellerini

Arkadaşlar slmlar. Dahiliye dokturama gittim. Az önce idrar ve kan tahlil sonuçlarım çıktı. kan tahlillerim iyiydi Allaha şükür. Fakat idrar tahlilim Lökosit:44 Eritrosit:11 çıktı. Bu kez dahiliye doktorum idrar kültürü alalım dedi , bu bakteriler ne diye çıkmış öğrenelim. İdrar kültürümün sonuçları p.tesi çıkacak dediler. Biraz korktum. böyle bir durumla karşılaşan varsa, ne yaptınız bana yardımcı olur musunuz ltfn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…