2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim idrar tahlilimde de normalin üstünde lökosit çıkmıştı doktorum bol su içeceksin günde en az 2,5 litre demişti sonradan düzeldi su içmeni öneririm ne kadar su içersen fazlasına çıkar miktarını gecmiş olsum

Korkulacak bisey yok cnm bendede kaç defa çıktı bol bol su iciceksin birde bana doktorum tek kullanımlık toz vermişti suya karıştırıp icmistim sonrada düzeldi zaten

Cnm Cvbın için tşkr ederim. Günde 3 litre su içiyorum inan. geçen ay 33 çıkmıtı munorol tek dozluk toz verdi kullandım işe yaramadı. Birde diyabetliyim. Enfeksiyon olmamam gerek olduğunda geçmiyor bir türlü

Korkulacak bisey yok cnm bendede kaç defa çıktı bol bol su iciceksin birde bana doktorum tek kullanımlık toz vermişti suya karıştırıp icmistim sonrada düzeldi zaten
Cnm cvbın için tşkr ediyorum. Geçen ay lökosit 33 çıkmıştı Munorol toz tek kullanımlık verdi kullandım işe yaramadı gibi. Tip1 diyabet hastası olduğum için enfeksiyon kapmamam gerek. Enfeksiyonum geçmiyor sonra. Bakalım inş. doktor doğru müdahaleyi yaparda sıkıntı kalmaz.

Yemene içmene dikkat et bol su tüket hiç bişeycikte olmaz cnm çok yüksek bi değer değil lökosit değerin

Amin canim,insallah tum anneler saglikla hayirla kavusurlar yavrularina..

Canim benim cok tesekkur ederim,Allah razi olsun..insallah dedigin gibi ben de iyi haberler vermeyi cok istiyorum..Rabbim buyuk..

Ayrıntılı ultrasondan geldim hersey yolunda çok şükür plasentamda rahim ağzında değil artık:) suan ki durumda rahim Ağzına çok yakınmış artık zamanla daha da yukarı çıkar inş
Hadi gözün aydın bence daha da yukarıya çıkar kendini yormayıp yatarsan eger

Tum guzel dualarina tum kal
Canim tum guzel dualarina tum kalbimle amin diyorum..insallah sen de evlatlarin da daima hayirli iyi insanlarla karsilasin..doktorunu degistirmekle cok iyi yapmissin bence de..dogumda bile seni yuzustu birakabilecek biri demek ki..insallah yeni doktorundan memnun kalirsin..tansiyon kiloya saglik ocagi da bakiyor sonucta,ne garip biriymis o oyle..hakkinizda hayirlisi insallah.iyi kandiller..

Çok geçmiş olsun a
çok geçmiş olsun aynısı başıma geldi ilaç falan kullanmadım bol bol su iç ve yiyeceğin herşeyi iyice yıka olur mu bir aya kadar düşer yada azalır

Büyük küçük deme sormuş ya yine iyi. Küçükte olsa bırak alsın küvetin neyini arastircan bir yaşına kadar anca kullanıyorsun sonra istemiyorlar zaten

Baban niye gondermiyor anneni peki.
Üzüldüm çok . Ama Allah kolaylik verir inşallah. Yalnızlığına mi üzülcen dediğin gibi eşinin karşısinda ailenin tutumuna mi

Baban niye gondermiyor anneni peki.
Üzüldüm çok . Ama Allah kolaylik verir inşallah. Yalnızlığına mi üzülcen dediğin gibi eşinin karşısinda ailenin tutumuna mi
Can'ım bunu yapan birtek babam oldu kardeşlerim annem yeterince tartıştılar onla ama nafile.. Ben zaten zor Zaman'ımda bana yanlış yanlış yaptığı için unutmıcam ama annem daha fazla üzülmesin diye takmıyormuş gibi davrandım kadının derdi kendine yeter zaten .. Aman Can'ım Allah büyük Allah ın izniyle yardımıyla atlatacaz karı koca birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…